Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
 twitter.com/VicTafur/status/727683268259110912?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Walford valószínűleg kihagyja a TC-t, vagy legalábbis egy részét:

Oakland Raiders tight end Clive Walford will sit out spring practices following a knee injury suffered in an ATV accident earlier this offseason, sources have told FOX Sports
peterbadbone
ESPN's Adam Caplan reports Raiders TE Clive Walford suffered a "big gash" on his knee in an ATV accident.
deyell
Én azt ovastam, h TC-re rendben lesz, lehet már az elejére is...
Rolni
Igen, már változnak a hírek, elsőre kicsit túl "dramatizálták".

Amúgy akit érdekel beírom, hogy a legtöbb helyen "B"-re értékelik a draftunkat.

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan

Oakland Raiders tight end Clive Walford will sit out spring practices following a knee injury suffered in an ATV accident earlier this offseason, sources have told FOX Sports
peterbadbone
ESPN's Adam Caplan reports Raiders TE Clive Walford suffered a "big gash" on his knee in an ATV accident.
deyell
Én azt ovastam, h TC-re rendben lesz, lehet már az elejére is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

peterbadbone
a barom...tavaly is kihagyta azert nem volt meg a chemistry Carr-al, idén is elbassza...jövőre lehet nem lesz már itt, ha így folytatja...
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
 www.instagram.com/p/BE89TWCArNy/

built for this shit

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750

peterbadbone
deyell
Akkor Rivéra marad
több mint 10 éve

peterbadbone

built for this shit

több mint 10 éve

több mint 10 éve
"It's been reported that Hayden might not even make the Raiders' final roster."
Amadeus91
Sean Smith, David Amerson és TJ Carrie teljesen egyértelműen előtte van.
Neiko Thorpe igencsak "jól fekszik" a stábnál, mert most kapott nemrég 2. körös RFA tendert.
Dexter McDonald tavaly év végén ugyan minimális szerepet kapott, de jó volt, jóval olcsóbb is és most lesz még csak 2. éves.

Hayden sztem Keith McGill-el és SaQwan Edwards-al lesz versenyben az utolsó helyért. McGill legalább STben hasznos, hamár CBnek bust, Edwards pedig szorgos dolgos srác, amit ugye Haydennel kapcsolatban megkérdőjelezett már Norton Jr., ráadásul Hayden méretileg se nagyon passzol a csapatba. Legalacsonyabb, legkönnyebb CB-nk, aki emellé nem igazán tudott rendes játékot vagy iszonyat alázatot és kemény munkát bemutatni...nem lennék nagyon meglepve ha lapátra kerül...

több mint 10 éve
"It's been reported that Hayden might not even make the Raiders' final roster."
több mint 10 éve
Raiders have not exercised the fifth-year option on CB DJ Hayden.
deyell
Helyes, menjen is tőlünk a picsába végre.
Amadeus91
nem gondolod, hogy azért nem hívták le az opcióját, mert küszöbön a gigadeal vele?
deyell
Akkora az esélye,mint 6. vizsgalehetőséggel 3 nap tanulás után Johnnynál átmenni pp szigón.
több mint 10 éve
deyell
Amadeus91
nem gondolod, hogy azért nem hívták le az opcióját, mert küszöbön a gigadeal vele?

built for this shit

több mint 10 éve
deyell
több mint 10 éve

built for this shit

több mint 10 éve
Jó elemzés Karl Joseph és Raiders Safety témában:
 www.reddit.com/r/oaklandraiders/comments/4hi0rv/2016_draft_karl_joseph/

alul fejti ki a srác, h szerinte már tavaly is az volt a terv, h CWood és Allen rotálja a SS és FS szerepköröket a támadók felállása szerint. Ergó nem egy SS és egy FS lesz fixen és forognak, hanem a 2 safetynek megvan az oldala és a támadó felálástól függően lejön a box-hoz, kvázi SS lesz vagy felmegy hátra és FS lesz.
Szerinte Allen, Nelson és Joseph is alkalmas lehet erre a szerepre és ezt fogjuk látni, tavaly Nate sérülése miatt széthullot ez már az elején...

több mint 10 éve
Cookrol az ugrott be a draft pillanataban, mikor 3 eve Tyler Wilson csuszott ide.
ulpianus
Igen,nekem is ez ugrott be rōgtön ès,hogy mi is lett a vège. Pont ezért pròbàlom a stáb oldaláròl nèzni a dolgokat. A Ward picknèl is inkàbb azt nèzem,hogy mindenkèpp akartunk egy belső passz siettetőt, de Rankins kiment, Day-t pedig nem tartották alkalmasnak a 2gap-hez ès Wardban megvan a potenciál ahhoz,hogy megfelelő játèkossá èrjen. Max mèg Nkemdiche jöhetett volna szóba ezen a poszton,de sajnos kiment az első kör végén,pedig azt hiszem,ha bent marad akkor cseréltünk volna a 2/1-èrt ès őt választjuk!

több mint 10 éve
nekem alapvetően nem lenne bajom a Cook pick-el, ha nem lenne egy pöcs😊
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Cookrol az ugrott be a draft pillanataban, mikor 3 eve Tyler Wilson csuszott ide.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Egy pár draft értékelés (nem saját gyűjtés):

Pro Football Focus - Steve Palazzolo
Grade: B

Take: PFF noted they had Joseph at 30 on their draft board, but called his selection a "good pick". I agree with his placement on the board, and it suggests had the Raiders not taken him at 14, they wouldn't have gotten the best safety in the draft at their biggest need position. So, yeah, good pick.

They didn't like the Jihad Ward pick, saying he "did little to inspire confidence" and noted he was rated 69th among edge defenders. They really like third rounder Shilique Calhoun, who they said had a pass rush grade of +44.0; second only to third overall pick Joey Bosa.

They called fourth round pick Connor Cook a good value at 100 overall. They also liked fifth round pick DeAndre Washington who had their third best ‘elusive rating' in the class, forcing 67 missed tackles.

ESPN - Mel Kiper
Grade: B+

Take: Kiper went with the ‘if you don't have anything nice to say, don't say anything at all' approach to the Raiders draft. He was a fan of all three of the Raiders day one and two picks. He called Joseph a "stud", said Ward has "first-round talent", and noted Calhoun had great production, calling him "solid Round 3 value."

He liked the move to get Cook because it leapfrogged Dallas and Kansas City (two good sized states to be leaping over) and gave insurance for a Derek Carr injury (he apparently doesn't realize the Raiders have a backup quarterback). He also lauded the Washington pick saying "not only can he play" but that the fifth round was the right range to go after "potential running back starters". I guess the fact that he didn't mention Cory James and Vadal Alexander must mean he just plain hates those picks.

USA Today - Lindsay Jones
Grade: B-

Take: Jones liked the Karl Joseph pick and called the trade up to get Cook "a sign GM Reggie McKenzie hasn't forgotten his Green Bay roots." She noted it isn't ideal for Cook, who will be relegated to backup, but that it's a "long game move" for the team. No other draft picks were mentioned.

Sports Illustrated - Chris Burke
Grade: B+

Take: Burked seemed to have two minds about the Cook selection, saying the trade and selection was a surprise and calling him "no better than a backup". But then noting it made sense because he will make $1.6 million less than Matt McGloin this season (he received a round two RFA tender from the Raiders). Burke said Joseph went off the board "perhaps higher than deserved", which is fair, but understands the selection as it is an instant upgrade in a weak secondary.

He called third rounder Shilique Calhoun a better player right now than second-rounder Jihad Ward, who he called "a developing talent." He also noted that cornerback was a need position that wasn't addressed.

SB Nation - Dan Kadar
Grade: B-

Take: His favorite pick was Karl Joseph, saying he will be a "tone setter" in the NFL. The pick he called most questionable was Jihad Ward, noting the Raiders passed on some really good defensive linemen for him, which was pretty much where I was in my evaluation.

Kadar called Connor Cook a good value at the top of the fourth, but perhaps not for the Raiders who could have used players who would contribute right away to help them in their hopes for a 2016 playoff push. He was surprised Washington was chosen ahead of a few other talented running backs (as was I, being that I liked Paul Perkins who was still on the board).
több mint 10 éve
Tényleg jött egy Jihad nevű arc???
gaben
Tényleg, és ráadásul nem csak egyszerűen Jihad, hanem Jihad WAR(d).
Remekül eltalált név.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Tényleg jött egy Jihad nevű arc???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Rosenthal (nfl.com) szerint a Cook pick:
So the Raiders drafted serious trade capital in the fourth round, i.e., quarterback Connor Cook. Such a smart move by the NFL's most up-and-coming organization.
több mint 10 éve
Elvileg Reggienek volt egy elszólása, hogy Heeney mellett lesz IlB a pályán, ebből sokan azt vették le, hogy 3-4 lesz idén. Igazából MS53 el tudja vinni az ILB posztot, de depth nagyon kéne oda.
több mint 10 éve
Én azok táborát erősítem, akik a Cook picket jónak tartják.
Igazából én a második körös választással nem vagyok kibékülve, hiába lehet jó játékos belőle. Szerintem akkor és ott BPA alapon nem őt hoztam volna (Henry, Spriggs vagy Reed). Ha futó megvan akkor is inkább ILB-t húztam volna a 3. körben (bár azt nem tudom hogy kit). Ha ez így történik, akkor utána tulajdonképpen mindegy hogy kit viszünk a többi körben, mert már nem lehet elbaszni.
Attól függetlenül nem rossz így sem, mert rá lehet húzni hogy falember mindig kell, meg pass rusher is mindig kell. De ha nincs középső LB-d akkor baj van (szóval a nyúl baszhatja!). Persze lehet még kukázni egyet a keretszűkítések után, de az már nem végzi el a TC-ben az edzésmunkát és az már azért nem teljesen olyan.
Abban reménykedem, hogy Heeney jó lesz majd és akkor nincs is baj.
De ugye innen nem lehet belelátni a belső dolgainkba, szóval ezért is bízom abban, hogy jobban látják az ottaniak a dolgok, mint mi innen vagy akár a szakértők.
több mint 10 éve
Greg Townsend fia jött UDFA-ként.

built for this shit