Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Jerry Jonesszal ellentétben Robert Kraft támogatná a Las Vegas-i költözésünket. Két olyan tulajdonos van így ellentétes állásponton, akinek elég nagy szava van. Persze ez jelenleg sokat nem számít, csak érdekes, hogy ilyen nyíltan lehet olvasni ezeket a véleményeket.Vagy maradjunk,vagy LA,isten ments Las Vegastól...
Nekem egyenlőre a költözéssel kapcsolatban az fontosabb kérdés, hogy a Chargers marad-e San Diegoban és lesz-e lehetőségünk így egy esetleges LA-i társbérletre.
peterbadbone
több mint 9 éve
Jerry Jonesszal ellentétben Robert Kraft támogatná a Las Vegas-i költözésünket. Két olyan tulajdonos van így ellentétes állásponton, akinek elég nagy szava van. Persze ez jelenleg sokat nem számít, csak érdekes, hogy ilyen nyíltan lehet olvasni ezeket a véleményeket. Nekem egyenlőre a költözéssel kapcsolatban az fontosabb kérdés, hogy a Chargers marad-e San Diegoban és lesz-e lehetőségünk így egy esetleges LA-i társbérletre.
több mint 9 éve
de jó, hogy ki vannak kapcsolva nalam a sigek😊Éppen peterbadbone viseli...bowl.one/forum/alairasok/kirakat/1485892Egy Karl "Hitman" Joseph (Raiders No.42) tudnál csinálni?😊
Matthew99
Pari
Matthew99
több mint 9 éve
Éppen peterbadbone viseli...bowl.one/forum/alairasok/kirakat/1485892Egy Karl "Hitman" Joseph (Raiders No.42) tudnál csinálni?😊
Matthew99
Pari

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
bowl.one/forum/alairasok/kirakat/1485892Egy Karl "Hitman" Joseph (Raiders No.42) tudnál csinálni?😊
Matthew99
több mint 9 éve
bowl.one/forum/alairasok/kirakat/1485892

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Az OG posztokat felcserélte elvileg amúgy elég pontos. Irvin-Mack DE-OLB kérdés sem egyértelmű még, de a lényeg úgy is annyi, h együtt lesznek pályán a két szélen, mint bookend pass rusherek.
A végén azt írja, h a roster a top 5 csapatot leszámítva bárkivel felveszi a versenyt, de a depth még nem elég erős, így 1-1 sérüléssel komoly gondunk lehet.
Ezt a depth dolgot én is így látom. Legtöbb poszton 1 komoly sérülés jelentős problémákat okozhat, ez azért az igazán mély PO csapatoknál kevésbé van így (QB posztot leszámítva)...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Sanchez meg lesz b@szva, az O fal hátán😊A testrész nem stimmel:
Pari
www.youtube.com/watch?v=82RIfy-gRa4

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sanchez meg lesz b@szva, az O fal hátán😊
több mint 9 éve
Jerry helyében nem mondanék semmit, amikor a saját fia húzta át a draft cetlijét, amivel Manzielt draftolni akarta az első körben...
több mint 9 éve
Mark nem Al, mert a focihoz nem ért annyira - ezért csak kivételes esetben szól bele RM döntéseibe -, de az üzleti részt az apjától tanulta, szóval én nem féltem. Kevés a pénze és még csak az 5. éve tulajként, ezért a többi vén fasz könnyebben kersztbe tesz neki, de szerintem nem rajta múlik a stadion ügye, ahogy a költözés sem miatta bukott meg.
Ha újra domináns csapat leszünk, lesz majd több pénz is és változni fog a helyzet.
több mint 9 éve
Könnyen lehet, hogy tévedek, és tényleg kár is rá több szót pazarolni, de pont azért amiért ilyen pehelysúlyú Mark, azért próbál belengetni több várost is (ahogy az TST is írja), de emiatt meg még inkább kétségbeesettnek (kiszolgáltatottabbnak) látszik, ha jönnek majd az eredmények, az viszont őt segíti majd.De én szeretném, ha Oaklandbe, maradnánk, max az LA költözést támogatnám szurkolói szempontból...
több mint 9 éve
Szerintem is Mark nagyon higgadt és okos tulaj. Annyi a baj vele, hogy nincs kitömve pénzzel és így nem tud nyomást gyakorolni az olyan üzletekkel kapcsolatban ami a költözést illeti. Az viszont látszik, hogy egy második fél/üzlettárs felé nem akar kiszolgáltatott lenni (JJ és társai). Ezekkel a költözéses ötletekkel elsősorban véleményem szerint Okaland vezetésére próbál nyomást helyezni. Ez viszont akkor fog sikerülni ha sikeres lesz a csapat. Erre végre talán reális esélyünk is lesz.
De ezzel az a probléma, hogy ugye mind a 3 major franchise-nak a városban elég ergya a helyzete.
Pari ez azért bonyolultabb annál, hogy Mark jó e vagy rossz tulaj.
A csapat pályán történő játékával kapcsolatban a maximumot hozza ki. Most az, hogy költözünk e vagy sem az azért marha komplikált ám mert egyszerre 3 új stadiont kellene felhúznia a városnak.
Az Oracle is elég béna sajna... a Colosseum szintén.
A városnak kell első sorban dönteni, hogy kit/kiket tartanak meg. Ha sokadik próbálkozásra is befuckolnak nekünk nyilván elköltözünk mint anno de azért egyszerre talpra állítani egy csapatot és azt elköltöztetni nagyon kockázatos... Ilyen szempontból kíváncsi leszek a Rams-nél hogy sül el.
Először jöjjön a playoff, akár zsinórban és akkor nagyobb "piaci értékkel" könnyebb lesz mozogni az öltönyösök közt is.
Szerkesztette: TST
több mint 9 éve
Szerintem rosszul látod ezt a témát Pari, de fölösleges lenne olyanon vitatkoznunk itt, amire semmiféle hatással nem vagyunk.Én bízom benne, hogy marad Mark Davis.
több mint 9 éve
Szerintem Mark minden érdeme kimerül abban, hogy felvette RM-t, és hagyja dolgozni, ennyi.Cikk, arról, hogy Jerry Jones nem lenne az ellen ha csapat költözne LV-ba, sőt az akár lehetne a Raiders is, de szerinte ez csak Davis távozásával, vagy a staféta átadásával jöhet létre...(ő furta meg az LA-be költözést is, Mark személye miatt)Fuck no.
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/16/national-analyst-jerry-jones-hold-raiders-potential-move-las-vegas
Nem szívesen vallom be, de szerintem is jobb helyen lenne a franchise egy potens tulaj kezében...Mark sajna, nem Al.
Pari
Jerry Jones jobban tenné, ha a balhés játékosaira figyelne és nem pofázna bele mindenbe...
Mark Davis lehet, h csóró a többi tulajhoz képest, de megmutatta, h a csapat szívügye, felvett egy megfelelő GM-et, hagyja dolgozni, segített a HC helyzet rendezésében is és úgy fest Las Vegas-t is tető alá tudná hozni. Nem kell nekem másik tulaj...vmi pénzes gyökér aki mindent mindenkinél jobban tud és lerombolja ami elindult. Maradjon csak ez a Davis-McKenzie-Del Rio tengely és lássunk végre minőségi focit Raiders logó alatt.
Remélem a többi tulaj, meg a komisszár úr nem hagyja, h JJ döntsön el mindent helyettük...
Rolni
A fejlődés, JDR és minden pozitív dolog RM érdeme az utóbbi pár évben.
Mark nem tudott dűlőre jutni Oaklanddel, a többi tulajjal, senkivel. Negyedévente belenget egy új várost (LA, St Louis, San Diego, San Antonio, Sacramento. Portland és most Las Vegas van terítéken).
Jól hangzik, hogy Sin City, meg minden, de Las Vegas lakossága 600k, míg Oakland 400k, sok a turista, de azok sem érzelmileg, sem sehogy nem fognak a csapathoz kötődni, szerintem a helyiek se fognak túlzottan, mivel ők is java részt a turistákból és a szórakoztatóiparból élnek. (Biztos több lesz a bevétel, de a Raider Nation/ Black Hole/ Fanatikusok eltűnnek a stadionból, soha nem lesz ott olyan hangulat, mint Okalnadben/LAben pl. a Steelers ellen) Igaz LV messze prosperálóbb, (amíg kitart a Hoover gát víztározója), mint a lepukkant Oakland ) de akkor már inkább közös stadion a Rams-el LA-ben.
Egy potensebb tulaj/ceo, aki nem ugat bele RM dolgaiba, szerintem jobb lenne a franchise jövőjének.
több mint 9 éve
Ityfan JerryJo bekaphassa, turkáljoncsak a saját alsójában hátha megtalálja a golyóitCikk, arról, hogy Jerry Jones nem lenne az ellen ha csapat költözne LV-ba, sőt az akár lehetne a Raiders is, de szerinte ez csak Davis távozásával, vagy a staféta átadásával jöhet létre...(ő furta meg az LA-be költözést is, Mark személye miatt)Fuck no.
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/16/national-analyst-jerry-jones-hold-raiders-potential-move-las-vegas
Nem szívesen vallom be, de szerintem is jobb helyen lenne a franchise egy potens tulaj kezében...Mark sajna, nem Al.
Pari
Jerry Jones jobban tenné, ha a balhés játékosaira figyelne és nem pofázna bele mindenbe...
Mark Davis lehet, h csóró a többi tulajhoz képest, de megmutatta, h a csapat szívügye, felvett egy megfelelő GM-et, hagyja dolgozni, segített a HC helyzet rendezésében is és úgy fest Las Vegas-t is tető alá tudná hozni. Nem kell nekem másik tulaj...vmi pénzes gyökér aki mindent mindenkinél jobban tud és lerombolja ami elindult. Maradjon csak ez a Davis-McKenzie-Del Rio tengely és lássunk végre minőségi focit Raiders logó alatt.
Remélem a többi tulaj, meg a komisszár úr nem hagyja, h JJ döntsön el mindent helyettük...
Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Cikk, arról, hogy Jerry Jones nem lenne az ellen ha csapat költözne LV-ba, sőt az akár lehetne a Raiders is, de szerinte ez csak Davis távozásával, vagy a staféta átadásával jöhet létre...(ő furta meg az LA-be költözést is, Mark személye miatt)Fuck no.
Pari
több mint 9 éve
Cikk, arról, hogy Jerry Jones nem lenne az ellen ha csapat költözne LV-ba, sőt az akár lehetne a Raiders is, de szerinte ez csak Davis távozásával, vagy a staféta átadásával jöhet létre...(ő furta meg az LA-be költözést is, Mark személye miatt)sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/16/national-analyst-jerry-jones-hold-raiders-potential-move-las-vegas
több mint 9 éve
UDFA érkezések vannak és van még két távozó is.Shelby Harris cut közben.UDFA van helyette vagy érkezett vki veterán?
deyell
Rolni
Shelby Harris mellett távozott még, Tevin McDonald és Tony McRae is.
Érkezők:
-Chris Edwards, DB, Idaho (2)

Edwards jó méretekkel(6'/216) megáldott Safety, de a Vandalsban feltűnt az LB sorban is. Californiában járt Junior College-ba, innen sikerült bekerülnie az Idaho-ba, ahol 2 év alatt szép számokat tudott összehozni(76 szerelés,3 INT, 3 labda leütés, 1 sack, 1 kierőszakolt és 1 megszerzett fumble)
-Joe Hansley, W(hite)R/PR, Colorado State (9)

Hansley egy zsebrakéta (5'9/168), négy év alatt 136 elkapásból 1,842 yardot és 12 TD-t szerzett. De ami a fontosabb statisztika, hogy 43 visszahordott Puntból, 547 yardot és 3TD-t szerzett. Azt hiszem, hogy McKenzie-ék nagyon komolyan veszik az ST megerősítését! Rengeteg olyan játékos jött, aki visszahordóként nagy rutint szerzett.
-Branden Jackson, DE, Texas Tech (68)

Branden Jackson egy masszív DE (6'4/268), ő lehet az idei Shelby Harris. A Red Raiders-ben csapatkapitány volt. A tavalyi éve kicsit jobb volt, mint az idei, már ami a statisztikákat illeti. Lehet elérte már a fejlődési potenciálját, lehet csak a közeg nem volt alkalmas, hogy többet ki tudjon hozni magából, ez majd a TC alatt kiderül.
-Jalen Richard, RB/WR/KR/PR, Southern Mississippi(32)
DeAndre Washington UDFA megfelelője. 5’8/210 és mindenben használható. Volt futott(396 labdacipelés 2,076 yard és ebből 19 TD), elkapott(83 elkapása 675 yardért, 5 TD) és visszahordott TD-je is pályafutása alatt(26 punt visszahordás, 177yard, 21 kezdő rúgás visszahordás, 539yard, 1TD).
-Torian White, OL, Hampton(64)

White egy prototipus mérettel(6'6/318) megáldott, nagyon ígéretes LT volt az UCLA-n, míg össze nem jött neki egy szexuális zaklatás(pan-da) ügy, ami miatt le is tartóztatták és meghatározatlan időre el nem tiltották a focitól, sőt tavasszal meg is váltak tőle. Ezek után Hampton-ban találta meg újra a helyét(mint sokan mások) és próbálta meg helyrehozni a korábbi cselekedetét. Állítólag a Pats és a Seahawks mellett mi figyeltük, mit is mutat a pályán és azon kívül is. Mi behúztuk... meglátjuk mire megy a lehetőséggel.
több mint 9 éve
nopeShelby Harris cut közben.UDFA van helyette vagy érkezett vki veterán?
deyell
Rolni
built for this shit
több mint 9 éve
Shelby Harris cut közben.UDFA van helyette vagy érkezett vki veterán?
deyell
több mint 9 éve
Szerencsére nem szeptemberre ígérte 😊WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
tradeljuk el most a jetshez egy jovo evi 2. korert, oszt jo😊Ilyenkor még a takarítónő is impressive, meg HoF.sztem az OTA-k alatt Tyler Wilson is az voltJihad Ward-nak úgy néz ki, hogy nincs szüksége arra a térdműtétre, amit a draft környékén emlegettek vele kapcsolatban. Ha el kellett volna végezni rajta, akkor 4-6 hétre dőlt volna ki, így viszont végig nyomhatja majd a TC-t, gond nélkül.Allitolag Cook nagyon impressive...mas se hianyzik nekunk mint egy "qb controversy"
peterbadbone
Pari
de Juron Criner biztosan 😊 aztán 0.
deyell
Amadeus91