Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Latavius Murray miatt nem hiszem, h Elliott-ért felmennénk. Ha benn van mikor jövünk simán lehet, h elhozzuk, de nem hiszem, h felmegyünk...de ahogy tanult kollégám mondta pár óra és kiderül 😀Mondom, Elliottot nevesítették a pletykák mint target.Ebben igazad lehet, hiszen sok igazi hiányposztunk nincsen. Az RB sem igazán hiányposzt, ezért is nem lennék kibékülve azzal, ha Elliottért felmennénk. Mondjuk ha a 9. helyig nem húzzák ki, akkor felmenni érte a 10. helyre, még akár bele is férhet, mert ott már nincs olyan nagy különbség (odaadnánk a 3. körünket érte pluszban).
A korábbi évekből én a helyetekben azért nem indulnék ki, mert akkor üres volt a keret, amit tehetségekkel kellett feltölteni, most azért más a helyzet, már csak apró darabok hiányoznak a kirakósból és ilyenkor bizony gyakoribb, hogy egy csapat felcserél.
empty taxi
Az a bajom, hogy szerintem a két legnagyobb needünket (MLB és SS) nem tudnánk még feltrade-del sem megoldani. Max akkor, ha Myles Jack tud MLB-t játszani NFL szinten. De ő meg lehet csúszik úgyis...
Mindegy, pár óra aztán kiderül úgyis, hogy mi a terv. : D
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Mondom, Elliottot nevesítették a pletykák mint target.Ebben igazad lehet, hiszen sok igazi hiányposztunk nincsen. Az RB sem igazán hiányposzt, ezért is nem lennék kibékülve azzal, ha Elliottért felmennénk. Mondjuk ha a 9. helyig nem húzzák ki, akkor felmenni érte a 10. helyre, még akár bele is férhet, mert ott már nincs olyan nagy különbség (odaadnánk a 3. körünket érte pluszban).
A korábbi évekből én a helyetekben azért nem indulnék ki, mert akkor üres volt a keret, amit tehetségekkel kellett feltölteni, most azért más a helyzet, már csak apró darabok hiányoznak a kirakósból és ilyenkor bizony gyakoribb, hogy egy csapat felcserél.
empty taxi
Az a bajom, hogy szerintem a két legnagyobb needünket (MLB és SS) nem tudnánk még feltrade-del sem megoldani. Max akkor, ha Myles Jack tud MLB-t játszani NFL szinten. De ő meg lehet csúszik úgyis...
Mindegy, pár óra aztán kiderül úgyis, hogy mi a terv. : D
több mint 10 éve
Mondom, Elliottot nevesítették a pletykák mint target.A korábbi évekből én a helyetekben azért nem indulnék ki, mert akkor üres volt a keret, amit tehetségekkel kellett feltölteni, most azért más a helyzet, már csak apró darabok hiányoznak a kirakósból és ilyenkor bizony gyakoribb, hogy egy csapat felcserél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
😊 igazMivel mindig nagyon elől választottunk, így nagyon előre nem is tudott volna menni! : DÉn a felmenetelt szinte biztosan kizárom. Reggie amióta itt van egyszer sem ment még felfele, ha jól rémlik, viszont minden évben megy lefele...Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Ha igen, akkor kb 4 és fél 5 között fogunk valahol húzni, nem?
Bruce
Én azt mondom fél4-4 között jöttök, ha nem lesz csere, de ugye titeket is szóba hoztak mint olyan csapat, aki felmenne Elliottért.
empty taxi
Meglássuk, de én sztem 3ig húzom a lóbőrt 😊
Rolni
De tény, hogy a Packersnél sem mentek előre soha, meg itt sem, szóval szerintem is 99%-ig kizárt a feltrade.
Megmondom őszintén, hogy nincs is olyan játékos, akiért érdemes lenne nekünk.
Bruce
A felmenést a későbbi körökre értettem főleg a korábbi évek viszonylatában 😊
vagy pl Carr-ért sem jöttünk fel az első kör végére, hanem szépen kivártuk...
Sztem nem megyünk fel, esetleg lefele, ha vki mondjuk Lych-ért fel akar jönni vagy vmi...
Szerkesztette: Rolni
több mint 10 éve
Mivel mindig nagyon elől választottunk, így nagyon előre nem is tudott volna menni! : DÉn a felmenetelt szinte biztosan kizárom. Reggie amióta itt van egyszer sem ment még felfele, ha jól rémlik, viszont minden évben megy lefele...Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Bruce
Én azt mondom fél4-4 között jöttök, ha nem lesz csere, de ugye titeket is szóba hoztak mint olyan csapat, aki felmenne Elliottért.
empty taxi
Rolni
De tény, hogy a Packersnél sem mentek előre soha, meg itt sem, szóval szerintem is 99%-ig kizárt a feltrade.
Megmondom őszintén, hogy nincs is olyan játékos, akiért érdemes lenne nekünk.
több mint 10 éve
2-kor kezdődik sztem.
Beki
2-kor kezdődik.Szerintem felfelé nem fogunk menni. Lefelé szeretnénk, de arra meg nem lesz partner.
empty taxi
Az infót meg köszi mindkettőtöknek!
több mint 10 éve
Én a felmenetelt szinte biztosan kizárom. Reggie amióta itt van egyszer sem ment még felfele, ha jól rémlik, viszont minden évben megy lefele...Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Bruce
empty taxi
több mint 10 éve
Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik sztem.
Bruce
több mint 10 éve
Hajnali 3-kor kezdődik a draft?Ha igen, akkor kb 4 és fél 5 között fogunk valahol húzni, nem?
több mint 10 éve
Sajnos sehol... De mondjuk az első 3-4 választásnál figyeltem csak jobban a prospecteket, a többi már csak érzésből jött. Nem tudom ki azok : DCsináltam a Fanspeak-en egy draftot, az nfl.com draft boardja alapján:Hol lehet aláírni? 😊
14: R1P14 OLB MYLES JACK UCLA
44: R2P13 S KARL JOSEPH WEST VIRGINIA
75: R3P12 RB PAUL PERKINS UCLA
114: R4P16 WR BRAXTON MILLER OHIO ST.
143: R5P4 DT DARIUS LATHAM INDIANA
154: R5P15 CB ERIC MURRAY MINNESOTA
194: R6P19 OT AVERY YOUNG AUBURN
234: R7P13 DE UFOMBA KAMALU MIAMI
Bruce
Rolni
több mint 10 éve
Csináltam a Fanspeak-en egy draftot, az nfl.com draft boardja alapján:Hol lehet aláírni? 😊
14: R1P14 OLB MYLES JACK UCLA
Bruce
több mint 10 éve
Csináltam a Fanspeak-en egy draftot, az nfl.com draft boardja alapján:14: R1P14 OLB MYLES JACK UCLA
több mint 10 éve
Mayock idei első Mockjában Myles Jack jön hozzátok. Tuti sokat néznék Raiders meccseket. Igaz márt így is rajta leszek nagyon. www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/mike-mayock/326209?campaign=fb-nf-sf25225966-sf25225966Ez nekem már ilyen ajándék húzás lenne! Jack szerintem baromi jó lesz és igaz, hogy most aggódnak a térde miatt, de legalább annnyi játékos jött rendbe, mint amennyi nem. Igaz, hogy RM nem szeret kockáztatni, igaz anno bevállalta Haydent (nem is a volt sérülése miatt szar) szóval, ha valakiről úgy gondolja, hogy ide illik akkor be fogja húzni. Így azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Bruuuce Irvinnek bejön egy a kívánsága és Joseph érkezik 1/14-re, vagy egy hátrébb csere után pár választással később. Nekem Jack mellett Joseph az idei kedvencem, szóval ezt a verziót sem bánnám. Sőt!
Shawn84
több mint 10 éve
Mayock idei első Mockjában Myles Jack jön hozzátok. Tuti sokat néznék Raiders meccseket. Igaz márt így is rajta leszek nagyon. www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/mike-mayock/326209?campaign=fb-nf-sf25225966-sf25225966
több mint 10 éve
Reggie Jr. dolgozik továbbra isbuilt for this shit
több mint 10 éve
csajok, közös draft valahol Pesten?Én ezt kihagyom, de ha sok a csaj a jobbakat átküldhetitek 😊
Amadeus91
több mint 10 éve
csajok, közös draft valahol Pesten?Én lehet benézek erre a közös draft-nézős dologra a Neked Csak Dezsőbe, de ahhoz sok mindennek jól kell alakulnia.
Amadeus91
több mint 10 éve
csajok, közös draft valahol Pesten?jó lenne, de hétköznap, Miskolcról, 39 évesen...ehh😊
Amadeus91
koccintsatok helyettem is!
több mint 10 éve
csajok, közös draft valahol Pesten?
több mint 10 éve
Érdeklődünk Chuckie Keeton (QB) után. Sérülésekkel bajlódott a Utah State-en, de azt olvastam, hogy igazi QB karaktere van. Kicsit alul méretezett a poszthoz(6'2'/185), de UDFA-ként egy próbát megérhet.
több mint 10 éve
Még nekünk is elküldte vajon? Azt megnéztem volna, amikor Reggie és Davis megkapja és elkezdi olvasni 😀twitter.com/RaidersBeat/status/724956866384662529állítólag minden csapatnak elküldte ezt a levelet
Bruce
Pari
több mint 10 éve
twitter.com/RaidersBeat/status/724956866384662529állítólag minden csapatnak elküldte ezt a levelet
Bruce
több mint 10 éve
Szerintem ő már ott tart anyagilag, hogy nem azon kell gondolkodnia, hogy hova megy golfozni, hanem, hogy hova kell mennie majd melóba... akkor meg inkább már valami csereQB szerep valahol.twitter.com/RaidersBeat/status/724956866384662529Takarodjon már golfozni!
Bruce
gaben
több mint 10 éve
twitter.com/RaidersBeat/status/724956866384662529Takarodjon már golfozni!
Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "