Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes, bár ez már totál parasztvakítós levegőbe pufogtatás sztem:Kristian Dyer
@KristianRDyer
Per source, if Robert Nkendiche is still undrafted late in 1st round, Oakland and KC might try to trade to get another pick. #NFLDraft2016
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Matt Miller kiadta a mock draftját is a végső big boardja után. Nála így alakul a draftunk:Millsnek a legjobb posztja az NFL-ben szvsz a slot corner lenne, az meg most Carrie ugye, aki azért safetyként sem elveszett.
1. Robert Nkemdiche DT
2. Kenneth Dixon RB
3. Jalen Mills FS
4. Willie Beavers OT
5. Sebastian Tretola OG
5. Daniel Braverman WR
6. Cody Kessler QB
7. D.J. Reader DT
Első pick rendben lenne részemről, második is, de a 3. körös már kicsit necces. Mills-nek volt vmi nőverős ügye, ami nálunk komoly redflag, illetve FS nekünk meg SS kéne. 4. kör érthető lenne, de az 5.ben az OG nem tudom minek, bár végülis jó OLből is ritkán elég. Braverman jóféle slot WR lehet, tetszene, Kessler tök fölös sztem McGloin mellé és Reader is fölösnek tűnik McGee és Orr mellé.
Összességében nem rossz, de remélem kicsit jobban húzunk majd IRL 😊
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
7. körben tökmind1 már, egyébként én kihúznám Aaron Wallace-t project edge rushernek. az apja miatt protekciója van nálamKessler, Reader nekem fölös kicsit és Tretola is kicsit kérdéses, bár igaz, h Feliciano az egyetlen belső OL depth jelenleg aki látott már NFL pályát közelről és a sérülés sajna mindig benne van a pakliban...Matt Miller kiadta a mock draftját is a végső big boardja után. Nála így alakul a draftunk:hát én ezt aláírnám IRL. az első négy pick olyan mintha én illetve peterbadbone húztuk volna. még régebben csináltam egy Raiders mockot abban benne volt Mills és Beavers, peterbadbone mockjában pedig Dixon. csak a Tretola meg a Kessler pickkel van bajom
1. Robert Nkemdiche DT
2. Kenneth Dixon RB
3. Jalen Mills FS
4. Willie Beavers OT
5. Sebastian Tretola OG
5. Daniel Braverman WR
6. Cody Kessler QB
7. D.J. Reader DT
Első pick rendben lenne részemről, második is, de a 3. körös már kicsit necces. Mills-nek volt vmi nőverős ügye, ami nálunk komoly redflag, illetve FS nekünk meg SS kéne. 4. kör érthető lenne, de az 5.ben az OG nem tudom minek, bár végülis jó OLből is ritkán elég. Braverman jóféle slot WR lehet, tetszene, Kessler tök fölös sztem McGloin mellé és Reader is fölösnek tűnik McGee és Orr mellé.
Rolni
deyell
Mills is jó opció lehet Nelson mögé kicsit tanulni csak az a nőverés, amit asszem te említettél régebben...SS poszton meg Allen és\vagy Carrie csak összehoz eg használható szezont...
Rolni
Mills szerintem sem jön ide IRL.
built for this shit
több mint 10 éve
kinek van nagyobb upside-ja nála? | jó, Jack, de még mindig nem hiszem el, hogy idáig csúszna |Nkemdiche lesz a pick.neki nem orulnek
deyell
Pari
built for this shit
több mint 10 éve
Ha RM és JDR úgy ítéli meg, h kezelhető a feje és bevállaljuk én simán tudnék örülni neki. Nem minden csapatnál lesz belőle jó playa sztem, de ahol az edzők és az öltöző megfelelő ott sztár is lehet belőle sztem.Nkemdiche lesz a pick.neki nem orulnek
deyell
Pari
több mint 10 éve
Kessler, Reader nekem fölös kicsit és Tretola is kicsit kérdéses, bár igaz, h Feliciano az egyetlen belső OL depth jelenleg aki látott már NFL pályát közelről és a sérülés sajna mindig benne van a pakliban...Matt Miller kiadta a mock draftját is a végső big boardja után. Nála így alakul a draftunk:hát én ezt aláírnám IRL. az első négy pick olyan mintha én illetve peterbadbone húztuk volna. még régebben csináltam egy Raiders mockot abban benne volt Mills és Beavers, peterbadbone mockjában pedig Dixon. csak a Tretola meg a Kessler pickkel van bajom
1. Robert Nkemdiche DT
2. Kenneth Dixon RB
3. Jalen Mills FS
4. Willie Beavers OT
5. Sebastian Tretola OG
5. Daniel Braverman WR
6. Cody Kessler QB
7. D.J. Reader DT
Rolni
deyell
Mills is jó opció lehet Nelson mögé kicsit tanulni csak az a nőverés, amit asszem te említettél régebben...SS poszton meg Allen és\vagy Carrie csak összehoz eg használható szezont...
több mint 10 éve
Matt Miller kiadta a mock draftját is a végső big boardja után. Nála így alakul a draftunk:hát én ezt aláírnám IRL. az első négy pick olyan mintha én illetve peterbadbone húztuk volna. még régebben csináltam egy Raiders mockot abban benne volt Mills és Beavers, peterbadbone mockjában pedig Dixon. csak a Tretola meg a Kessler pickkel van bajom
1. Robert Nkemdiche DT
2. Kenneth Dixon RB
3. Jalen Mills FS
4. Willie Beavers OT
5. Sebastian Tretola OG
5. Daniel Braverman WR
6. Cody Kessler QB
7. D.J. Reader DT
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
Matt Miller kiadta a mock draftját is a végső big boardja után. Nála így alakul a draftunk:1. Robert Nkemdiche DT
2. Kenneth Dixon RB
3. Jalen Mills FS
4. Willie Beavers OT
5. Sebastian Tretola OG
5. Daniel Braverman WR
6. Cody Kessler QB
7. D.J. Reader DT
több mint 10 éve
hát ha idáig csúszik, akkor lehet.Nkemdiche lesz a pick.A-a, Mayock szerint Jack befutó, ha csúszik hozzánk.
deyell
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
Nkemdiche lesz a pick.A-a, Mayock szerint Jack befutó, ha csúszik hozzánk.
deyell
több mint 10 éve
Latavius Murray miatt nem hiszem, h Elliott-ért felmennénk. Ha benn van mikor jövünk simán lehet, h elhozzuk, de nem hiszem, h felmegyünk...de ahogy tanult kollégám mondta pár óra és kiderül 😀Mondom, Elliottot nevesítették a pletykák mint target.Ebben igazad lehet, hiszen sok igazi hiányposztunk nincsen. Az RB sem igazán hiányposzt, ezért is nem lennék kibékülve azzal, ha Elliottért felmennénk. Mondjuk ha a 9. helyig nem húzzák ki, akkor felmenni érte a 10. helyre, még akár bele is férhet, mert ott már nincs olyan nagy különbség (odaadnánk a 3. körünket érte pluszban).
A korábbi évekből én a helyetekben azért nem indulnék ki, mert akkor üres volt a keret, amit tehetségekkel kellett feltölteni, most azért más a helyzet, már csak apró darabok hiányoznak a kirakósból és ilyenkor bizony gyakoribb, hogy egy csapat felcserél.
empty taxi
Az a bajom, hogy szerintem a két legnagyobb needünket (MLB és SS) nem tudnánk még feltrade-del sem megoldani. Max akkor, ha Myles Jack tud MLB-t játszani NFL szinten. De ő meg lehet csúszik úgyis...
Mindegy, pár óra aztán kiderül úgyis, hogy mi a terv. : D
Bruce
több mint 10 éve
Mondom, Elliottot nevesítették a pletykák mint target.Ebben igazad lehet, hiszen sok igazi hiányposztunk nincsen. Az RB sem igazán hiányposzt, ezért is nem lennék kibékülve azzal, ha Elliottért felmennénk. Mondjuk ha a 9. helyig nem húzzák ki, akkor felmenni érte a 10. helyre, még akár bele is férhet, mert ott már nincs olyan nagy különbség (odaadnánk a 3. körünket érte pluszban).
A korábbi évekből én a helyetekben azért nem indulnék ki, mert akkor üres volt a keret, amit tehetségekkel kellett feltölteni, most azért más a helyzet, már csak apró darabok hiányoznak a kirakósból és ilyenkor bizony gyakoribb, hogy egy csapat felcserél.
empty taxi
Az a bajom, hogy szerintem a két legnagyobb needünket (MLB és SS) nem tudnánk még feltrade-del sem megoldani. Max akkor, ha Myles Jack tud MLB-t játszani NFL szinten. De ő meg lehet csúszik úgyis...
Mindegy, pár óra aztán kiderül úgyis, hogy mi a terv. : D
több mint 10 éve
Mondom, Elliottot nevesítették a pletykák mint target.A korábbi évekből én a helyetekben azért nem indulnék ki, mert akkor üres volt a keret, amit tehetségekkel kellett feltölteni, most azért más a helyzet, már csak apró darabok hiányoznak a kirakósból és ilyenkor bizony gyakoribb, hogy egy csapat felcserél.

Madden hates me.
több mint 10 éve
😊 igazMivel mindig nagyon elől választottunk, így nagyon előre nem is tudott volna menni! : DÉn a felmenetelt szinte biztosan kizárom. Reggie amióta itt van egyszer sem ment még felfele, ha jól rémlik, viszont minden évben megy lefele...Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Ha igen, akkor kb 4 és fél 5 között fogunk valahol húzni, nem?
Bruce
Én azt mondom fél4-4 között jöttök, ha nem lesz csere, de ugye titeket is szóba hoztak mint olyan csapat, aki felmenne Elliottért.
empty taxi
Meglássuk, de én sztem 3ig húzom a lóbőrt 😊
Rolni
De tény, hogy a Packersnél sem mentek előre soha, meg itt sem, szóval szerintem is 99%-ig kizárt a feltrade.
Megmondom őszintén, hogy nincs is olyan játékos, akiért érdemes lenne nekünk.
Bruce
A felmenést a későbbi körökre értettem főleg a korábbi évek viszonylatában 😊
vagy pl Carr-ért sem jöttünk fel az első kör végére, hanem szépen kivártuk...
Sztem nem megyünk fel, esetleg lefele, ha vki mondjuk Lych-ért fel akar jönni vagy vmi...
Szerkesztette: Rolni
több mint 10 éve
Mivel mindig nagyon elől választottunk, így nagyon előre nem is tudott volna menni! : DÉn a felmenetelt szinte biztosan kizárom. Reggie amióta itt van egyszer sem ment még felfele, ha jól rémlik, viszont minden évben megy lefele...Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Bruce
Én azt mondom fél4-4 között jöttök, ha nem lesz csere, de ugye titeket is szóba hoztak mint olyan csapat, aki felmenne Elliottért.
empty taxi
Rolni
De tény, hogy a Packersnél sem mentek előre soha, meg itt sem, szóval szerintem is 99%-ig kizárt a feltrade.
Megmondom őszintén, hogy nincs is olyan játékos, akiért érdemes lenne nekünk.
több mint 10 éve
2-kor kezdődik sztem.
Beki
2-kor kezdődik.Szerintem felfelé nem fogunk menni. Lefelé szeretnénk, de arra meg nem lesz partner.
empty taxi
Az infót meg köszi mindkettőtöknek!
több mint 10 éve
Én a felmenetelt szinte biztosan kizárom. Reggie amióta itt van egyszer sem ment még felfele, ha jól rémlik, viszont minden évben megy lefele...Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Bruce
empty taxi
több mint 10 éve
Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik.
Bruce

Madden hates me.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hajnali 3-kor kezdődik a draft?2-kor kezdődik sztem.
Bruce
több mint 10 éve
Hajnali 3-kor kezdődik a draft?Ha igen, akkor kb 4 és fél 5 között fogunk valahol húzni, nem?
több mint 10 éve
Sajnos sehol... De mondjuk az első 3-4 választásnál figyeltem csak jobban a prospecteket, a többi már csak érzésből jött. Nem tudom ki azok : DCsináltam a Fanspeak-en egy draftot, az nfl.com draft boardja alapján:Hol lehet aláírni? 😊
14: R1P14 OLB MYLES JACK UCLA
44: R2P13 S KARL JOSEPH WEST VIRGINIA
75: R3P12 RB PAUL PERKINS UCLA
114: R4P16 WR BRAXTON MILLER OHIO ST.
143: R5P4 DT DARIUS LATHAM INDIANA
154: R5P15 CB ERIC MURRAY MINNESOTA
194: R6P19 OT AVERY YOUNG AUBURN
234: R7P13 DE UFOMBA KAMALU MIAMI
Bruce
Rolni
több mint 10 éve
Csináltam a Fanspeak-en egy draftot, az nfl.com draft boardja alapján:Hol lehet aláírni? 😊
14: R1P14 OLB MYLES JACK UCLA
Bruce
több mint 10 éve
Csináltam a Fanspeak-en egy draftot, az nfl.com draft boardja alapján:14: R1P14 OLB MYLES JACK UCLA