Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát ő sem tipikus MLB, bár így lehet hogy megérné kockáztatni vele, bár én inkább Myles Jack-et húznám, bár sztem egyik sem lesz bent (hacsak nem csúsznak a sérülésük miatt)Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.Behúzzátok Jaylon smitht, aki felépül szeptemberre és akkor körberöhögitek a világot.
De akkor ki lesz az MLB?
Bruce
kapitnono
több mint 10 éve
Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.Behúzzátok Jaylon smitht, aki felépül szeptemberre és akkor körberöhögitek a világot.
De akkor ki lesz az MLB?
Bruce

több mint 10 éve
Akkor én sem akarom Ragland-ot, ha McClain 2.0.De akkor ki lesz az MLB?
több mint 10 éve
A Vernon-licitből azért szálltunk ki, mert csak a lóvét nézte a gyerek.
több mint 10 éve
McClain után nekem sem kellene Ragland... ugyanaz a kategória. Nagy méret, lassú láb, embert nem vesz le a pályáról... sőt, az a Mosley aki megelőzte Mack-et a DROY választáson se tud levédekezni folyamatosan egy TE-t. Alabama ILB-t én nem szeretnék itt látni. NCAA szintre tökéletesek, de itt egy kicsit más tulajdonságok kellenek az elit szinthez.Első körös pick ezek után már tényleg mehet a legjobb elérhető játékosra, mert ha így folytatjuk, akkor nem nagyon lesz hiányposztunk. Furcsa ezt így leírni... 😀
több mint 10 éve
twitter.com/nfldraftscout/status/707636982990569472Hú de nem akarom Raglandot...Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!Ha így lenne, akkor már a drafton viszont simán jöhetne Ragland!
CJ. Anderson-t nem nagyon keressük. Kár, pedig szerintem nagyon jól illene Murray mellé.
peterbadbone
A cover hiányosságai nem lennének annyira előtérben.
Meg hát akkor max még egy első körös falembert tudnék elképzelni helyette.
Bruce
Rolni
built for this shit
több mint 10 éve
I see. Köszönöm!Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?Tavaly megserult komolyan. Jelenleg is alkalmatlan a jatekra. Ezert vagtak ki.
TST
ulpianus
több mint 10 éve
Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?Tavaly megserult komolyan. Jelenleg is alkalmatlan a jatekra. Ezert vagtak ki.
TST

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?fizikain nem ment át. Inkább Penn akkor már.
TST
több mint 10 éve
Ben Grubbs-ról mi a vélemény? Kivágta a Chiefs... Olcsó díjcsomagban cserének G posztra?
több mint 10 éve
Hú de nem akarom Raglandot...Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!Ha így lenne, akkor már a drafton viszont simán jöhetne Ragland!
CJ. Anderson-t nem nagyon keressük. Kár, pedig szerintem nagyon jól illene Murray mellé.
peterbadbone
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
őt azért nem.mindenkit megbaszunk idénGoodellnek nagy eve lesz akkor
Amadeus91
ulpianus
több mint 10 éve
mindenkit megbaszunk idénGoodellnek nagy eve lesz akkor
Amadeus91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!Ha így lenne, akkor már a drafton viszont simán jöhetne Ragland!
peterbadbone
több mint 10 éve
Nathan Jahnke @PFF_NateJahnke Sean Smith has allowed a catch rate under 60% in all 7 seasons. No other active CB with 7+ years has done that every year of their career.
több mint 10 éve
Irvin nagyon kampányol Weddle-nél, hogy tegye át a székhelyét az öböl fekete-szürke oldalára!CJ. Anderson-t nem nagyon keressük. Kár, pedig szerintem nagyon jól illene Murray mellé.
több mint 10 éve
mindenkit megbaszunk idén
több mint 10 éve
Nehezen hittétek el, pedig sztem már 1 hónapja is van, mikor mondtam, hogy ti lesztek a liga új Seahawksa 😛nem új....újra! 😉
empty taxi
több mint 10 éve
Evan Silva @evansilva 1h1 hour agoDimensions of #Raiders outside CBs:
LCB David Amerson 6-foot-1, 205. 32 5/8-inch arms.
RCB Sean Smith 6-foot-3 1/2, 214. 34 5/8-inch arms.
több mint 10 éve
Weedle és Penn és egy korrekt draft! Utána már nem kérek semmit karácsonyra, névnapra és születésnapra a következő 1 évben😊
több mint 10 éve
twitter.com/SeanSMITH24/status/707920769049821184pbs.twimg.com/profile_images/707920528410087425/Lm0ldMT5.jpg
built for this shit
több mint 10 éve
Ezaz! 😊Eddig teljesen korrekt minden amit csináltunk. Nincs nagyon kivetnivaló benne. Így tovább! 😊
több mint 10 éve
Ahogy kinéz most az a Broncos a végén még az Raiders lesz a csoport esélyese. De idén a Chiefs nem fog adni akkora handicapet mint tavaly! 😉 Sajnálom Smith-t, de nálam az Oakland az idei FA piac legnagyobb nyertese. Minden sing korrekt.
(Én még Penn-t visszahoznám és ugyan elit pénzért de 1-2 évig Osa maradna G., aztán gondolkodnék el rajta, hogy LT.)

Liverpool Fc