Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Ismét egy nagy meccs jön!Kemény meccsre számítok nagyon, sok múlik a sérüléseinken, de otthon leszünk.
Kell a W, ha a PO reményeket táplálni akarjuk!
Sok szempontból érdekes lesz a találkozó.
Carr VS. Teddy
Murray VS. AP
Cooper-Crabs VS. Diggs-Wallace
Mack VS. Barr
A két OL VS DL csapat jónak ígérkezik (ha játszik Hudson)
Érdekes lesz az elkapóink és az Ő secondary-uk harca...fordítva nem annyira 😕
Érdekes lesz, h tudjuk AP-t tartani, illetve tudunk-e futni
Carr szerintem jobb QB jelenleg, mint Teddy. A nagy különbség, h Carr idén nagyot lépett előre, míg Teddy sztem nem (ezt főleg a statok alapján mondom, ami csalóka lehet). Meglássuk vasárnap.
AP más dimenzió, mint Murray, de felépítésre, stílusra sztem van hasonlóság közöttük.
A mi WR egységünk erősebb, de a 2 legjobb rookie WR találkozik ettől függetlenül.
Mack más kaliber, de ettől még azonos draft klassz, hasonló stílusú játékosai találkoznak itt is.
Jobb a védelmük, mint a mienk, de sztem van esély ellenük is erős O produkcióra, bár Hudson kidőlése komoly gond lehet az a DL ellen.
D oldalon AP tartása és Diggs big playek minimalizálása a fő feladat talán. Rudolf reméljük nem villan kurva nagyot.
Eddigi meccseik:
Bukta a SF-től a nyitányon, ez mondjuk meglepő így visszanézve.
Lions verték oda-vissza, ami nem akkora fegyvertény idén.
Chargerst megverték ők is és kikaptak a Denvertől ők is.
Kc és Rams ellen is győztek ez sokat nem mond, nem játszottunk ellenük (KC jön még persze).
Chicago-t elverték, ami nekünk nem sikerült ugyebár.
Figyelemre méltó, h az első heti meglepi zakó óta csak a Denver verte meg őket!
Össz ellenfelük együttes mutatója 24-42, nálunk ez a mutató 34-33. Ez alapján talán azt lehet mondani, h mi találkoztunk több erős csapattal eddig, de persze ez mind nem számít igazán.
Sztem elég hasonló erőt képvisel a két csapat, legtöbb PR-ban is közel mögöttük vagyunk.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Teddy állítólag átment az agyrázkódás vizsgálaton és elvileg játszhat hétvégén. Carr vs Teddy 2/4 vs 1/32Köcsög Májkmicsell volt mindkettejük sérülésének okozója (Murray és Cooper) pedig szépen nevelgettük itt Oakland-ben és ez a hála...
Murray még nem edzett, ő még nem ment át a vizsgálaton, de Del Rio szerint játszani fog.
Cooper az edzés elején megsérült és később sem csatlakozott a többiekhez, még nem közöltek semmit a sérüléssel kapcsolatban. Remélhetőleg játszani fog.
peterbadbone
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
több mint 10 éve
Teddy állítólag átment az agyrázkódás vizsgálaton és elvileg játszhat hétvégén. Carr vs Teddy 2/4 vs 1/32Murray még nem edzett, ő még nem ment át a vizsgálaton, de Del Rio szerint játszani fog.
Cooper az edzés elején megsérült és később sem csatlakozott a többiekhez, még nem közöltek semmit a sérüléssel kapcsolatban. Remélhetőleg játszani fog.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
twitter.com/BairCSN/status/664531817194622976Most olvastam, hogy az edzésen Gabe volt C-ben, ami azért több mint érdekes...
deyell
több mint 10 éve
Taunting police dog... Defense... Number 57... 15 yard penalty... Automatic first down.😊 😊 😊
bmg
több mint 10 éve
Érdekesnek tartom, hogy ez a legfontosabb hír a csapat házatájáról...Nem az. Richard Romanski az egyik utolsó nagyöreg a Franchise staffjában elhunyt. Ő felelt a felszerelésekért. Végig jelen volt az Al korszakban.
Bruce
Szerintem ez fontosabb mint, hogy Ray leugatott egy kutyát...
több mint 10 éve
Érdekesnek tartom, hogy ez a legfontosabb hír a csapat házatájáról...
több mint 10 éve
Taunting police dog... Defense... Number 57... 15 yard penalty... Automatic first down.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2588040-ray-ray-armstrong-investigated-for-allegedly-taunting-police-dogezt a barmot...
gaben
több mint 10 éve
Az esti friss ből : "Érdekes bűnügybe keveredett Ray-Ray Armstrong. Az Oakland linebackere a Steelers elleni meccsen mellét verve és ugatást imitálva cukkolt egy rendőrkutyát. Ez az Egyesült Államokban meglepően súlyos kihágásnak számít, de egyáltalán nem biztos, hogy a pittsburgh-i rendőrség foglalkozni fog az üggyel."
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2588040-ray-ray-armstrong-investigated-for-allegedly-taunting-police-dog
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Raiders Beat @RaidersBeatLofton kivételével jó az összes. Még Webb is szódával, de ő helyére kell majd valaki hosszabb távon.
Among Reggie McKenzie's 2015 FA class: Rodney Hudson, Aldon Smith, Dan Williams, Michael Crabtree, and Malcolm Smith.
Raiders Beat @RaidersBeat
J'Marcus Webb, Curtis Lofton, David Amerson, Nate Allen (injured) and Lee Smith also among starters McKenzie added.
Bruce
több mint 10 éve
Raiders Beat @RaidersBeat Among Reggie McKenzie's 2015 FA class: Rodney Hudson, Aldon Smith, Dan Williams, Michael Crabtree, and Malcolm Smith.
Raiders Beat @RaidersBeat
J'Marcus Webb, Curtis Lofton, David Amerson, Nate Allen (injured) and Lee Smith also among starters McKenzie added.
több mint 10 éve
Mert amit most nyújt a pályán, az nem kínos?Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?Reggie nem vághatja ki az első draft classa utolsó képviselőjét, ami az első pickje is egyben, kínos lenne neki.
Amadeus91
deyell

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
- Hudson bokaficam- Nate Allen és Carrie visszatér állítólag
- úgy néz ki, Bridgewater játszik ellenünk.
megnézném úgy a védelmet, hogy Ball, Carrie és Allen is pályán van. talán egyszer sor kerül rá...
built for this shit
több mint 10 éve
Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?Reggie nem vághatja ki az első draft classa utolsó képviselőjét, ami az első pickje is egyben, kínos lenne neki.
Amadeus91
built for this shit
több mint 10 éve
Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?dollárt ):
Amadeus91
több mint 10 éve
Bergstrom bazmeg, mit keres még itt?
több mint 10 éve
Per @PFF Rodney Hudson was #Raiders top run blocker Sunday. Tony Bergstrom gave up 2 QB hurries in 16 snaps in relief.Rapoport on Hudson: X-Rays negative. MRI today but he’s OK
Várhatóan a hétvégén már lesz TJ Carrie és Nate Allen is. Nem volna szar, ha Hudson is ott lenne.
több mint 10 éve
Személy szerint a liga legszerethetőbb offense alakulata gyűlt itt össze, öröm nézni őket. Carr borzasztó szimpatikus gyerek, Crabtree Texas Tech óta a kedvenc elkapóm és Cooper hozzáállása és akarása is maximális respect. Sok mindenre hivatott még ez a brigád.