Los Angeles Rams
26 feliratkozó
12 órája
Rams and S Kam Curl reached agreement on a three-year, $36 million deal, as NFL Network reported.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 napja
How the Rams' own 1st round pick has been used since 2017:
— Field Yates (@FieldYates) March 4, 2026
2017: Traded to Titans
20218: Traded to Patriots
2019: Traded to Falcons
2020: Traded to Jaguars
2021: Traded to Jaguars
2022: Traded to Lions
2023: Traded to Lions
2024: Jared Verse
2025: Traded to Falcons
2026: Traded…
2 napja
Imádom ahogy a Ramset építik évről évre.A Stafford utáni éra lesz érdekes.
De idén ez full all in kell legyen.
2 napja
Majd elcserélik 😉naluk van a 13. pick isEz amugy szerintem egy nagyon jo csere a Rams szempontjabol.Szokásos Rams 😁
Rams receive:
🏈CB Trent McDuffie
Chiefs receive:
🏈1st-round pick, No. 29
🏈5th
🏈6th
🏈2027- 3rd
Stez
Draft 1. napon pihi.
steelwolf
mate93
2 napja
naluk van a 13. pick isEz amugy szerintem egy nagyon jo csere a Rams szempontjabol.Szokásos Rams 😁
Rams receive:
🏈CB Trent McDuffie
Chiefs receive:
🏈1st-round pick, No. 29
🏈5th
🏈6th
🏈2027- 3rd
Stez
Draft 1. napon pihi.
steelwolf
2 napja
Mondjuk elso kor vegen nem is talalnanak ilyen jatekost, ezert nem hibaztatom oket.Ez amugy szerintem egy nagyon jo csere a Rams szempontjabol.Szokásos Rams 😁
Rams receive:
🏈CB Trent McDuffie
Chiefs receive:
🏈1st-round pick, No. 29
🏈5th
🏈6th
🏈2027- 3rd
Stez
Draft 1. napon pihi.
steelwolf
2 napja
Ez amugy szerintem egy nagyon jo csere a Rams szempontjabol.Szokásos Rams 😁
Rams receive:
🏈CB Trent McDuffie
Chiefs receive:
🏈1st-round pick, No. 29
🏈5th
🏈6th
🏈2027- 3rd
Stez
Draft 1. napon pihi.
2 napja
Ez amugy szerintem egy nagyon jo csere a Rams szempontjabol.Rams receive:
🏈CB Trent McDuffie
Chiefs receive:
🏈1st-round pick, No. 29
🏈5th
🏈6th
🏈2027- 3rd
2 napja
ESPN sources: the Chiefs and Rams are working on a blockbuster trade that would send All-Pro CB Trent McDuffie to Los Angeles for a package that would include the 29th overall pick in the first round of the 2026 NFL draft.McDuffie would be expected to sign a long-term deal with the Rams.
11 napja
Kliff Kingsbury is now the Rams assistant head coach.Recently retired WR Robert Woods also has been added as the Rams assistant wide receiver coach.
Poloska vagyok.
17 napja
FloresR
358
Ty Simpson 1 év padozás után szerintetek van értelme?
18 napja
Amúgy is megy a trade Dakért vagy Burrowért Stafford visszavonulása után. Felesleges a rookie qb.
18 napja
Így most nincs (de több lesz kivéve). Moore volt a másik.Szerintem idén továbbra sincs Mendozan kivül qb aki első kört érne, nemhogy feltrade áránVolt jópár olyan mock, hogy feltrade Moore-ért, mert ide lenne értelme padozni és nem olyan szar a roster, hogy ne bírja el, de hogy nem jön ki, fix off a feltrade.Engem az jobban érdekelne, hogy szerintetek lenne-e értelme feltrade-elni QB-ért!Idén? Szerintem semmiképpen
Pizsama
kapitnono
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.
18 napja
Szerintem idén továbbra sincs Mendozan kivül qb aki első kört érne, nemhogy feltrade áránVolt jópár olyan mock, hogy feltrade Moore-ért, mert ide lenne értelme padozni és nem olyan szar a roster, hogy ne bírja el, de hogy nem jön ki, fix off a feltrade.Engem az jobban érdekelne, hogy szerintetek lenne-e értelme feltrade-elni QB-ért!Idén? Szerintem semmiképpen
Pizsama
kapitnono
zacknorb

18 napja
Volt jópár olyan mock, hogy feltrade Moore-ért, mert ide lenne értelme padozni és nem olyan szar a roster, hogy ne bírja el, de hogy nem jön ki, fix off a feltrade.Engem az jobban érdekelne, hogy szerintetek lenne-e értelme feltrade-elni QB-ért!Idén? Szerintem semmiképpen
Pizsama
kapitnono
Poloska vagyok.
18 napja
Engem az jobban érdekelne, hogy szerintetek lenne-e értelme feltrade-elni QB-ért!Lattam mar olyan cikkat ahol azt irtak Burrow-ert lenne a legnagyobb ertelme a csapatnak cserelni. Van cap es jo kiegeszito szemelyzet.
Pizsama
18 napja
Engem az jobban érdekelne, hogy szerintetek lenne-e értelme feltrade-elni QB-ért!Idén? Szerintem semmiképpen
Pizsama

18 napja
Engem az jobban érdekelne, hogy szerintetek lenne-e értelme feltrade-elni QB-ért!
25 napja
Ilyen nőuralom mellett nem csoda, hogy elkötelezetten edz és nem akar visszavonulni. 😊
Cruyffista
25 napja
Maye mint MVP, na ne szórakozzunk. Ez a Pats ha az NFC-ben lenne, rájátszásba sem jutott volna, nem hogy a döntőbe.
28 napja
Former Commanders offensive coordinator Kliff Kingsbury is joining the coaching staff of the Los Angeles Rams, per @PSchrags and me.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
28 napja
The 2025 AP NFL MVP is LA Rams QB Matthew Stafford.Grat Staffnek. 😀
KeyG
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
28 napja
The 2025 AP NFL MVP is LA Rams QB Matthew Stafford.kurvara ideje volt hogy elismerjek vegre…
KeyG