Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
2015-ben Teddy a ligán belülMég szerencse, hogy ha egy játékos kiesik csak statok alapján elég ha beteszunk egy hasonlót és rögtön jó lesz minden...
passzolt yardokban 22.
pontosságban 9.
sikeres passzban 21.
passz kísérletben 21.
passzolt TD-ben 26.
QB-ratingben 22.
Chrisponderi számok.
Amiben a jobbak között volt még, hogy kevés INT-et dobott. Annyi volt a dolga, hogy ne kúrja el a meccset, és ezt hozta is, többet nem kértek tőle. Lehet, hogy az előző fél évben orbitálisat fejlődött, de a fenti számsort nem nehéz meccselni, majdnem minden a liga alsó harmadába való adat.
Höri
több mint 8 éve
Az igaz hogy többen is elhányták magukat? Mi látvány lehetett akkor basszus...Non contact...egyszerűen hihetetlen...
Ka'deemCarey25
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Will Carroll @injuryexpertTibiofemoral dislocation ... basically, Bridgewater's femur (upper leg) went off the tibia (shin, lower leg.) Yeah.
Pfejj, bakker, nem csodálom h mindenki kiakadt.
több mint 8 éve
Nagyon brutális sérülés lehetett az elmondottak szerint is. Nem lehet mást tenni csak mielőbbi és teljes felépülést kiváni, mert Teddy egy kiváló szellemiségű tehetséges játékos. Mi imádjuk.De ettől függetlenül a csapatnak fontos megoldást találni a pótlására. Remélhetőleg csak idén kell ezen gondolkodni.
Én Hillben nem érzem, hogy egy szezont le tudna nyomni, még manager szerepben sem.
több mint 8 éve
Ka'deemCarey25
277
Az igaz hogy többen is elhányták magukat? Mi látvány lehetett akkor basszus...
több mint 8 éve
ÖÖÖ igen látom az ellentmondást a megfogalmazásban, majd igyekszem jobban megfogalmazni mit is akarok mondani, de lehet jobb ha csendben maradok 😉Nem nagyon értem ezt a nem látok semmi különlegeset benne kategóriát meg ilyen védelemmel más is elmenedzseli a csapatot. Stb... Azért látjuk bőven, hogy ez sem egyszerű ráadásul a csapat úgy lett felépítve hogy Teddy a QB s kész. S az kell bele amit ő tud. Ezért fájó a veszteség. Viszont ha idehoznak egy Mccaront s ő esélyesen beválva jó szezont fut, megint kit tartsak meg? Jön egy újabb A. Smith, Kaep szitu? Ha úgy nézzük utolsó éveben nagyjából Manning sem csinált mást mint menedzselt s lám hová jutottak.önmagaddal is ellentmondásba kerültél a végére. Osweilerrel hétből ötöt nyert a Broncos. Pont elég volt arra ő is, amit Peyton lightosan be tudott mutatni.
Mégegyszer gyógyulást!
dande
Teddy maximum Diggs-szel alakított ki átlag feletti összhangot, nincs magasan a léc, amit felrakott.
Höri
több mint 8 éve
A nagy irányító keresés közepette most olvastam, hogy örülhetünk annak, hogy nem kellett amputálni Teddy lábát, amit csak a trénerek gyors közbelépésének köszönhet.
több mint 8 éve
Én a legfontosabb tényezőnek azt tartom,a fiatalok elhiggyék, hogy olyan irányító van hátul aki vezére a csapatnak. Egy olyan Qb kellene akiért hajlandóak csatába menni.Kaepernick pont ezért nem lenne jó ide, ő nem egy vezér alkat és már soha nem is lesz az, főleg most, hogy eléggé megosztja az embereket a himnuszos akciója
Paulus
több mint 8 éve
2015-ben Teddy a ligán belülpasszolt yardokban 22.
pontosságban 9.
sikeres passzban 21.
passz kísérletben 21.
passzolt TD-ben 26.
QB-ratingben 22.
Chrisponderi számok.
Amiben a jobbak között volt még, hogy kevés INT-et dobott. Annyi volt a dolga, hogy ne kúrja el a meccset, és ezt hozta is, többet nem kértek tőle. Lehet, hogy az előző fél évben orbitálisat fejlődött, de a fenti számsort nem nehéz meccselni, majdnem minden a liga alsó harmadába való adat.
Szerkesztette: Höri
több mint 8 éve
Én a legfontosabb tényezőnek azt tartom,a fiatalok elhiggyék, hogy olyan irányító van hátul aki vezére a csapatnak. Egy olyan Qb kellene akiért hajlandóak csatába menni.Teddy egy okos megfontolt Qb, akit szerettek a srácok. Most próbált volna többe tis lerakni mint a sima managelés. Szerintem jól volt felépítve eddig a pályafutása. Reméljük tudja folytatni.
Olyat kellene hozni aki egy éves megoldás lehet, nem drága sem pickekben sem pénzben.
A védelem erős, most több billen rájuk mint amit eddig számoltunk. nem öröm ellenük játszani, ez nem változott.
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Lassan eljutunk oda, hogy igazából jobb is nekünk, hogy lesérült Teddy, mert senkivle nemvolt összhangban, semmit nem csinált és csak kerékkötője volt a csapatnak.Ez hülyeség! ne engedj a rosszindulatnak. Szar dolog ez de tovább kell lépni
Norv rendszerébe szerintem nem illik bele Kaep, Sanchezt meg hagyjuk...
Geno-t én érdekes ötletnek találom.
Toca
Szerkesztette: Pyrrus
több mint 8 éve
Pyrrus
717
ez a helyzet egyszerüen jellemezhető: The footballgods are cruel!" én is egyike vagyok aki a legfájóbban éli meg ezt a veszteséget, DE a csapatunk erős és nagyon jó emberekből áll és itt nem csak a játékosokra gondolok hanem a mögöttük lévő stábra is. Túl kell lépnünk ezen a veszteségen és kihoznia továbbiakban a legjobbat. Itt talán nem is a pótlás a legnehezebb hanem hogy a playeket Teddyre építették, a játékostársak elfogadták,tisztelték és most be kell rakni valaki mást.. Nagyon nem egyszerű a dolog de előttünk van 16 meccs. Én bízom a csaptban és a vezetőségben. És ha máskor nem is de most meg KELL mutatni hogy értenek a munkájukhoz. Küzdeni kell!!!
több mint 8 éve
Lassan eljutunk oda, hogy igazából jobb is nekünk, hogy lesérült Teddy, mert senkivle nemvolt összhangban, semmit nem csinált és csak kerékkötője volt a csapatnak.Norv rendszerébe szerintem nem illik bele Kaep, Sanchezt meg hagyjuk...
Geno-t én érdekes ötletnek találom.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
PO esélyes csapatba? Akkor már inkább Sanchez.Ebben a szituációban egy rutinos, a megbízható game managementet hozó QB-ra lenne szükségetek.Geno Smith szerintem tökéletes pótlék lenne ide, viccen kívül. Amúgy meg csak bejött a scoutok legnagyobb red flagje, amit Teddynél jeleztek: "skinny knees"...
Sanchez, Geno Smith, EJ Manuel..... ááááááááááh
Gyulus
baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Nem nagyon értem ezt a nem látok semmi különlegeset benne kategóriát meg ilyen védelemmel más is elmenedzseli a csapatot. Stb... Azért látjuk bőven, hogy ez sem egyszerű ráadásul a csapat úgy lett felépítve hogy Teddy a QB s kész. S az kell bele amit ő tud. Ezért fájó a veszteség. Viszont ha idehoznak egy Mccaront s ő esélyesen beválva jó szezont fut, megint kit tartsak meg? Jön egy újabb A. Smith, Kaep szitu? Ha úgy nézzük utolsó éveben nagyjából Manning sem csinált mást mint menedzselt s lám hová jutottak.önmagaddal is ellentmondásba kerültél a végére. Osweilerrel hétből ötöt nyert a Broncos. Pont elég volt arra ő is, amit Peyton lightosan be tudott mutatni.
Mégegyszer gyógyulást!
dande
Teddy maximum Diggs-szel alakított ki átlag feletti összhangot, nincs magasan a léc, amit felrakott.
több mint 8 éve
Nem nagyon értem ezt a nem látok semmi különlegeset benne kategóriát meg ilyen védelemmel más is elmenedzseli a csapatot. Stb... Azért látjuk bőven, hogy ez sem egyszerű ráadásul a csapat úgy lett felépítve hogy Teddy a QB s kész. S az kell bele amit ő tud. Ezért fájó a veszteség. Viszont ha idehoznak egy Mccaront s ő esélyesen beválva jó szezont fut, megint kit tartsak meg? Jön egy újabb A. Smith, Kaep szitu? Ha úgy nézzük utolsó éveben nagyjából Manning sem csinált mást mint menedzselt s lám hová jutottak.Mégegyszer gyógyulást!
több mint 8 éve
Kaepet akarom!!!
több mint 8 éve
Ezt egyszerűen nem tudom felfogni....még mindig.....
több mint 8 éve
Én el tudnám itt képzelni Kaepernick-et, stílusra eléggé hasonlít Teddy-re.de ő ész nélkül játszik, pont fordítva mint Teddy, aki mindig kalkulál
Bazzani
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Geno pont nem az a game manager, csak a hibát kerüljük el, majd AP megoldja, és csak 3.downoknál passzol egy okosat QB. Ő akarja megnyerni a meccseket, meg akarja mutatni h egy király QB. Vikingsba nem ez kell.Ebben a szituációban egy rutinos, a megbízható game managementet hozó QB-ra lenne szükségetek.Geno Smith szerintem tökéletes pótlék lenne ide, viccen kívül. Amúgy meg csak bejött a scoutok legnagyobb red flagje, amit Teddynél jeleztek: "skinny knees"...
Gyulus
baggio
több mint 8 éve
metaxa17
306
Teddy Bridgewater has a 64.9 percent career completion percentage -- the highest of any QB in NFL history under the age of 25, per Elias.
több mint 8 éve
Ebben a szituációban egy rutinos, a megbízható game managementet hozó QB-ra lenne szükségetek.Geno Smith szerintem tökéletes pótlék lenne ide, viccen kívül. Amúgy meg csak bejött a scoutok legnagyobb red flagje, amit Teddynél jeleztek: "skinny knees"...
Gyulus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki nagyon túlértékeltnek tartja Teddy-t? Láttam jópárszor játszani, de szinte soha nem éreztem nála, hogy ez a gyerek nagyon jó.Én is így gondolom.
Bazzani
több mint 8 éve
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki nagyon túlértékeltnek tartja Teddy-t? Láttam jópárszor játszani, de szinte soha nem éreztem nála, hogy ez a gyerek nagyon jó.Ez a csapat nem azért nyert mert ő volt az irányító hanem annak ellenére is nyert. Ezzel a védelemmel simán benne van így is 8-10 győzelem.
Én el tudnám itt képzelni Kaepernick-et, stílusra eléggé hasonlít Teddy-re. Lábon ő is veszélyes, az egyszerű passzokat meg tudja dobni.
Természetesen teljes gyógyulást kívánok neki.
több mint 8 éve
Ezt ki****l nem hiszem el. Szerencsére teljes felgyőgyulást, jósolnak, remélem 110%osan térhet majd vissza jövőre.Zimmer is megmondta, ettől a szezonnak még nincs vége.
Szerencsére a védelem és AP még így is erőssé tesz minket, ha az Ofal összeáll, akkor így is sokra lehetünk képesek.
Hill managelni tud, többet nem kell várni tőle, első pár meccsen ő az opció.
Hogy ki jöhetne mellé / mögé, hogy később több esélyünk legyen jó kérdés. Norv és Zimmer remélem kitalálnak valamit.