NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért ezt most azonnal aláírnám;1.kör
8. Minnesota Vikings: Khalil Mack, OLB (Buffalo)
Megfelelő irányító híján a Vikings szeme is a legjobb elérhető játékos felé fordul, érdekes lesz, hogy Mike Zimmer mit hoz ki Mackből.
2.kör
8. Minnesota Vikings: Hasean Clinton-Dix, S (Alabama)
Harrison Smithen kívül nincs kezdőszintű safety a keretben.
3.kör
8. Minnesota Vikings: Jeremy Hill, RB (LSU)
Adrian Peterson véleményem szerint már leszálló ágban van, a cseréje Toby Gerhart pedig Jacksonville-be igazolt, így feltétlen kell egy futó a Vikingsnak.
32. Minnesota Vikings (from Seattle): Zach Mettenberger, QB (LSU)
Egy Norv Turneréhez eléggé hasonló sémában elég szép idényt futott az egyetemen, egy próbát feltétlen megér.
(bowl.hu Mock)
több mint 10 éve
bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_north_csevegoÍrtam ide egy kis elemzést, lehet jönni vitatkozni. 😊
több mint 10 éve
Pénzért most már bármelyiket kinézem belőle....Az mi lenne, popcornt is árul majd meccs közben, vagy a proshopban lesz részmunkaidős? 😊undisputedlyAllen a Seahawské. kiváncsi vagyok mennyiért.Ha jól tudom még nincs aláírt szerződés, így csak rajta múlik hogyan dönt, elfogadja-e a Seahawks ajánlatát. Érdekes dolog ez a pénz kérdés, én meg tudom érteni hogy csak akkor akar játszani ha SB esélyt lát és a pénz is annyi amennyiért hajlandó még odatenni magát. Nem fiatal már, extra teljesítményért extra munkára van szükség, és ennek kéri meg az árát. Ha úgy dönt játszani fog majd meglátjuk, én nem lennék ott az ellenfél soraiban 😊vsanyi132
DE attól függetlenül hogy az első évemben megkedveltem nagy csalódás hogy a pénz ennyire fontos lett neki, (ezzel remélem nem bántok meg senkit) de remélem nagyon keveset kapott és így próul járt anyagilagPyrrus
több mint 10 éve
Na ez most Wooton lesz.😊Egy pass-rushert azért én még húznék drafton, mert Griffen és Robison kevés lesz.gyaluFőleg, hogy nickel/egyértelmű passz elleni felállásban Griffen középről is szokott indulnihelmet
több mint 10 éve
Az mi lenne, popcornt is árul majd meccs közben, vagy a proshopban lesz részmunkaidős? 😊Allen a Seahawské. kiváncsi vagyok mennyiért.Ha jól tudom még nincs aláírt szerződés, így csak rajta múlik hogyan dönt, elfogadja-e a Seahawks ajánlatát. Érdekes dolog ez a pénz kérdés, én meg tudom érteni hogy csak akkor akar játszani ha SB esélyt lát és a pénz is annyi amennyiért hajlandó még odatenni magát. Nem fiatal már, extra teljesítményért extra munkára van szükség, és ennek kéri meg az árát. Ha úgy dönt játszani fog majd meglátjuk, én nem lennék ott az ellenfél soraiban 😊vsanyi132
DE attól függetlenül hogy az első évemben megkedveltem nagy csalódás hogy a pénz ennyire fontos lett neki, (ezzel remélem nem bántok meg senkit) de remélem nagyon keveset kapott és így próul járt anyagilagPyrrus
több mint 10 éve
helmet
247
Egy pass-rushert azért én még húznék drafton, mert Griffen és Robison kevés lesz.gyaluFőleg, hogy nickel/egyértelmű passz elleni felállásban Griffen középről is szokott indulni
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Ebben teljesen igazad van! 😀Allen a Seahawské. kiváncsi vagyok mennyiért.Ha jól tudom még nincs aláírt szerződés, így csak rajta múlik hogyan dönt, elfogadja-e a Seahawks ajánlatát. Érdekes dolog ez a pénz kérdés, én meg tudom érteni hogy csak akkor akar játszani ha SB esélyt lát és a pénz is annyi amennyiért hajlandó még odatenni magát. Nem fiatal már, extra teljesítményért extra munkára van szükség, és ennek kéri meg az árát. Ha úgy dönt játszani fog majd meglátjuk, én nem lennék ott az ellenfél soraiban 😊vsanyi132
több mint 10 éve
Allen a Seahawské. kiváncsi vagyok mennyiért.Ha jól tudom még nincs aláírt szerződés, így csak rajta múlik hogyan dönt, elfogadja-e a Seahawks ajánlatát. Érdekes dolog ez a pénz kérdés, én meg tudom érteni hogy csak akkor akar játszani ha SB esélyt lát és a pénz is annyi amennyiért hajlandó még odatenni magát. Nem fiatal már, extra teljesítményért extra munkára van szükség, és ennek kéri meg az árát. Ha úgy dönt játszani fog majd meglátjuk, én nem lennék ott az ellenfél soraiban 😊
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Allen a Seahawské. kiváncsi vagyok mennyiért.DE attól függetlenül hogy az első évemben megkedveltem nagy csalódás hogy a pénz ennyire fontos lett neki, (ezzel remélem nem bántok meg senkit) de remélem nagyon keveset kapott és így próul járt anyagilag
több mint 10 éve
gyalu
314
Én kedvelem Wootton játékát, a futás ellen jók leszünk. Egy pass-rushert azért én még húznék drafton, mert Griffen és Robison kevés lesz.
több mint 10 éve
Wootton ,DE-DT 1 evre alairt!!! "Favre gyilkos" 😕Kevin Willy nem jon vissza!
több mint 10 éve
Allen miért jönne vissza? Nálunk megvan a kezdő DL, ráadásul egy fiatal (kivéve B-Rob), vérszagra beinduló kvartett, akik igen jók lehetnek együtt. Már csak backup kell mögéjük, Allen meg arra luxus, és nem is vállalná. Ez a Tom Johnson pont arra jó, amiért hozzák, backupnak, ha kell felmegy míg a kezdő pihen. Nem fog lármázni, nem akar még több játékidőt, hanem csak teszi a dolgát miközben keveset kér, és tisztán tartja a vackát. Fred Evans is ezért maradt, backupnak, aki ráadásul még elég jól játszik, ha fel kell mennie a pályára. Még lesz 1-2 ilyen igazolásunk, szóval nem kell betojni.Egy nevesebb FA-n kívül pont ilyen játékosokra számítottam, báér dunsztom sincs, ki lmaradt még FA-n akiért némi helyet akartunk csinálni... Bár csak kevin Williams lenne az, és akkor tényleg kurva jó DL lenne jövőre.
több mint 10 éve
Az igaz,hogy csak a wikibol tudok informalodni de nincsenek tul nagy statjai....ettol meg persze barmi lehet belole...de ketlem. 😀Annak mi ertelme?(hogy falnak mesz) XD YD
Ezert irtam valamelyik nap,hogy meg a vegen inkabv marad itt es elfogadja a 4-5 misit! 😀
több mint 10 éve
Azt vági😀 de ez a pali tök nem erősítés....Melton ment Boysba, Allen mégsem megy oda.
Allen meg akkor végre Cowboykodhat! 😀ZoliZoltán
Honnan tudod, hogy nem erősítés? NYilván lát benne Zimmer valamit megnézzük, ha nem lesz jó kirakjuk.
De ha következő kb 30-40-50 igazolásnál akiket tesztelünk beírod, hogy ennek mi értelme én falnak megyek 😛 😀
Amúgy Allen elég hülye Broncosnál nem fogadta el az évi 10 misit, most kb a Seahawks érdeklődik de ott 4-5 nél többet tuti nem kap.
Még a végén marad? 😀
több mint 10 éve
Azt vági😀 de ez a pali tök nem erősítés....Allen meg akkor végre Cowboykodhat! 😀
több mint 10 éve
Tom Johnson, DT 1 evre alairt!Szerinted mért szerződtet bárki játékost? 😀
Ezt sem nagyon ertem....minek?ZoliZoltán
Allen meg Boysba megy mert a pénz a fontos neki nem a gyűrű, mert ha az lenne neli fontos nem hagy itt minket 😊
több mint 10 éve
Tom Johnson, DT 1 evre alairt!Ezt sem nagyon ertem....minek?
több mint 10 éve
Mara mar ugye tudjuk,hogy a boyst is baszhatja....mehet a hawkshoz 3 millaert! XD YDLehet,hogy akkor Meltonnak csinaltuk volna a penzt?!:-/
több mint 10 éve
Röhögnék ha Allen visszajönne!!!😊@)ZoliZoltán16 millió van a fizetési sapka alatt. Peterson szerződésén kívül nincs igazán kiét még leredukálni, ráadásul Allen ezt a 16 milliót 100%, hogy kérné éves szinten, így értelmetlen is lenne a visszahozatala. Szerintem évi 3 millió-ért nem vállalná itt. Ma volt viziten a Cowboys-nál, de nem döntött még. Azt ugyan nem tudni, hogy mit ígértek neki ott, de azt mondta, hogy hazamegy s mérlegeli a lehetőségeket. Ráadásul a felesége véleményét is kikéri. A Seattle és a Dallas között fog választani, ha választ. E két csapaton kívül nem is kapott ajánlatot, kapott volna, ha nem lenne ennyire pénzéhes. Véleményem szerint a Cowboys-t fogja választani.
több mint 10 éve
Röhögnék ha Allen visszajönne!!!😊@)
több mint 10 éve
Nem hiszem,hogy meg barki is jonni fog.Guion meg sajtfeju lett!
több mint 10 éve
szaba
10 556
Bacának is lesz lövése a kezdőre, azért Csárli nem olyan nagy ász.OL: Kalil, C. Johnson (Baca), Sullivan (Berger), ??? (Fusco), LoadholtFusco tavaly bottom 10-es, idén viszont top 10-es guard volt PFF-nél, Ők simán kezdőbe jósolják:
Go Vikings!
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/13/projected-lineups-minnesota-vikings/Rataxes
több mint 10 éve
Nah, Greenway, Sanford és Felton is belement szerződésmódosításba, aminek hála több garantált lóvéjuk lesz, viszont kevesebbet visznek el a cap-ből... Gondolom azért van ez, mert a héten még érkezik egy nagyobb név és lehet még egy szabadügynök.
több mint 10 éve
OL: Kalil, C. Johnson (Baca), Sullivan (Berger), ??? (Fusco), LoadholtFusco tavaly bottom 10-es, idén viszont top 10-es guard volt PFF-nél, Ők simán kezdőbe jósolják:
Go Vikings!
www.profootballfocus.com/blog/2014/02/13/projected-lineups-minnesota-vikings/
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
tetszik a szóhasználat! 😊walterfootball.com/draft2014.phpez elég elmeroggyantsutianap
ez de durva lenne ha lecsúszna nekünk! 😊
ZoliZoltán