New England Patriots

75 feliratkozó

1 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
nem kell megmagyarázni a 11 W-t, csak kontextusba kell helyezni és a jövőévi elvárásokat is majd ehhez kell viszonyítani

Bills-Ravens ellen is el lehet hallgattatni a "károgókat"

(nagyon vicces lett volna, ha nem kapunk ki a fogalmatlan raiderstől és steelers ellen nem adunk el 5 labdát, mennyire nevetséges lenne összehasonlítani ezt a csapatot a 2007-essel 😀 😀 )
ZERO_L
Ez meg az ellenfelek védelem.

Részemről le is zárom ezt a témát, ez könnyű kár róla vitázni.

A csapat túlértékelésére meg térjünk vissza a POban.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 379 — The Mathematician
Tim Jenkins fiatal QB-król szokott elemzést csinálni, főleg Broncos vonalon, de Caleb Williams is sűrűn előkerül idén

nah megjött a Drake Maye videó is:
Is Drake Maye ALREADY the Best QB in the AFC?! | Week 13 Film Analysis vs New York Giants
 www.youtube.com/watch?v=IYs3bAPEsFg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
nem kell megmagyarázni a 11 W-t, csak kontextusba kell helyezni és a jövőévi elvárásokat is majd ehhez kell viszonyítani

Bills-Ravens ellen is el lehet hallgattatni a "károgókat"

(nagyon vicces lett volna, ha nem kapunk ki a fogalmatlan raiderstől és steelers ellen nem adunk el 5 labdát, mennyire nevetséges lenne összehasonlítani ezt a csapatot a 2007-essel 😀 😀 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 napja
kolok1972 New England Patriots 3 004 — Pats fan
Ami nagyon tetszett,hogy a D szokatlanul hard hitter üzemmódba tolta,az OL pedig ebben a fel forgatott összeállításban is meglepően jól muzsikált és futni is egész elfogadhatóan tudtunk. Jobb volt mint vártam,akár a buktát is el tudtam volna képzelni,ehhez képest nagyon magabiztosan hozta a csapat.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
Sokkal simább volt mint vártam, a D nagyon szépen limitálta Dartot, de azért a red zone O továbbra is elég gagyi.
3 napja
Egon bá New England Patriots 1 188 — Saints GM
Nekem ami tetszett az az volt, hogy látszott a motiváltság (főleg a védőkön), ami nyilván szólt az országos esti meccsnek, meg a szokásos Boston-New York ellentétnek is, de pozitív látni, hogy ha kell, akkor van fókusz a csapatban.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
3 napja
NB2 New England Patriots 27 359 — nabege2@yahoo.com
Ha valamibe bele akarnék kötni, az az, hogy nem zárjuk le a meccset. 17-0 után pislogok kettőt, támad a NYG 17-14-ért, FG helyett jobb lett volna 1-2 TD, illetve a végén is nézem 15 közte támad a Giants, mondom basszus ha ezt végig viszik necces lehet. Jó nem lett az 😊 Nem játszottunk amúgy jól, de behúztuk. Fura egy szezon 😊 Ki a tököm gondolta volna, hogy vezetjük az AFC-t és gyakorlatilag PO-ban vagyunk 😊
3 napja
manuszka86 New England Patriots 2 442 — Patriots fan
Boutte visszatért tök jó,jött is a TD tőle. Kell a pihi mint a falat kenyér,reméljük lassan szállingóznak majd vissza falemberek. Simább volt ez mint gondoltam előzetesen😃
Spec team ma nagyon jó volt kellett ez is azért

3 napja
Nomac New England Patriots 4 072 — balazs.t85@gmail.com
Első negyed, 17-0 ide.
Mi történt itt kérem?
Surtr
Ott vége is volt kb.
3 napja
Surtr New England Patriots 182
Első negyed, 17-0 ide.
Mi történt itt kérem?
3 napja
Sima győzelem, semmi extra.

Mayenek megint nem jött össze a 300 passzolt yardja 🤣

Vannak még bőven hibák, de jelenleg az a fontos, hogy kezdő ember ne sérüljön meg.

Lehet pihizni a héten. Bills-Ravens ellen egyet majd azért be kéne húzni.

6 napja
Hétfő esti meccs is kemény lesz. Nincs veszteni valójuk csapat, akik bizonyítani akarnak.

Giants ellen teljesen mindegy milyen a két csapat statja, nekünk ez presztízs kérdés hogy megverjük őket. 😀
Nomac
Szenvedős meccs lesz. Nincs jó előérzetem. A fal bal oldala csere. Eddig sem voltunk egy jól futó csapat, hát ez nem lesz könnyebb. Passz blockban meg láttuk tavaly Lowe-ot.
A védelemből kiesett Tonga és ahogy látom Landry sem edzett semmit a héten, tehát a három legjobb interior falemberből kettő out és valószínűleg a legjobb pass rusher sem játszik.
Ezen kívül a különösebben nem jó ST-ből is kiesett a legjobb játékos.

Erre mondják, hogy nem ideális.
6 napja
Hétfő esti meccs is kemény lesz. Nincs veszteni valójuk csapat, akik bizonyítani akarnak.

Giants ellen teljesen mindegy milyen a két csapat statja, nekünk ez presztízs kérdés hogy megverjük őket. 😀
7 napja
Az idei AFC az kb megtippelhetetlen. Ha a Bengals így tolná végig, akkor egy 2007-es NYG féle kimenetel is simán benne van. Kb 2 hónapja szajkózom, hogy idénre az AFC-re rohadtul igaz, hogy a PO-ra állj össze, aztán ott mehet a mészárlás.
7 napja
Surtr New England Patriots 182
Ennyit a sok károgásról, hogy ez csak a Bengals D volt, akik most szépen földbe döngölték a Ravens O-t. Ez az NFL, minden W számít, és nekünk már van 10!
Nomac
Azért a Ravens O tegnap finoman szólva adott lehetőségeket a Bengals D-nek, amiket mi nem tettünk meg.
Az sem volt hátrány, hogy Burrow és Chase sem játszott ellenünk.
De a W, az W.
7 napja
Ennyit a sok károgásról, hogy ez csak a Bengals D volt, akik most szépen földbe döngölték a Ravens O-t. Ez az NFL, minden W számít, és nekünk már van 10!
Nomac
Hát igaz ami igaz - ez nekem legalább is - elég meglepő eredmény lett, az aránya meg még inkább és valóban ad egy másik layert is a győzelmünkhöz.
7 napja
Nomac
nagyon wtf eredmények vannak
azért, hogy a BUF, CIN, BAL, KC 4-esből simán lehet, hogy 2 nem lesz még a PO-ban sem... aztán lehet, hogy mind a 4 bent lesz, de azért nagyon rezeg a léc
7 napja
9 napja
Ez a Pats edzői és irányító fronton van előrébb az utóbbi időszak csapataihoz mérve. Nyilván gyenge csapatokkal játszottak, de azokat rendre meg is verte, ez már egy jó iránymutató az edzői tevékenységre.
Nagyon maximumot nyújtva lehet majd PO-ban meccset nyerni, egyébként nincs meg a kellő a talent egyelőre a rosteren, legfőképp a falakban. Ez a kiugróan jó teljesítmény pont itt fog visszaütni, hogy hátrébb draftolva kell majd ezeket a területeket megoldani, valamint nagyobb hangsúly kerül a FA piacra, ami viszont CAP menedzsment szempontjából okozhat majd kellemetlen döntéseket.
Vrabel már bizonyította, hogy képes a legfelső szintre kormányozni egy csapatot és akkor nem volt FR irányítója, szóval én bizakodó vagyok, de személy szerint annyira nem örülök ennek a kiugróan jó menetelésnek, a jövő szempontjából jobb lett volna utolsó helyeken besurranni a PO-ba.
Sztyopa
Ha kiesel az elején, akkor mindegy, hogy kerülsz be. Így is-úgyis 1/21-24 lesz.
zinedine5
First seeddel esélyed sincs rögtön kiesni.
Sztyopa
Azért arra még nem vennék mérget.
10 napja
Sztyopa 308
Ez a Pats edzői és irányító fronton van előrébb az utóbbi időszak csapataihoz mérve. Nyilván gyenge csapatokkal játszottak, de azokat rendre meg is verte, ez már egy jó iránymutató az edzői tevékenységre.
Nagyon maximumot nyújtva lehet majd PO-ban meccset nyerni, egyébként nincs meg a kellő a talent egyelőre a rosteren, legfőképp a falakban. Ez a kiugróan jó teljesítmény pont itt fog visszaütni, hogy hátrébb draftolva kell majd ezeket a területeket megoldani, valamint nagyobb hangsúly kerül a FA piacra, ami viszont CAP menedzsment szempontjából okozhat majd kellemetlen döntéseket.
Vrabel már bizonyította, hogy képes a legfelső szintre kormányozni egy csapatot és akkor nem volt FR irányítója, szóval én bizakodó vagyok, de személy szerint annyira nem örülök ennek a kiugróan jó menetelésnek, a jövő szempontjából jobb lett volna utolsó helyeken besurranni a PO-ba.
Sztyopa
zinedine5
First seeddel esélyed sincs rögtön kiesni.

Why so serious?
10 napja
Sztyopa
10 napja
Egon bá New England Patriots 1 188 — Saints GM
Én nem várok nagy menetelést a PO-ban, de ennek az évnek az lehet a legnagyobb hozadéka, hogy a számottevő FA játékosok talán szívesebben jönnek majd hozzánk, mint az elmúlt években.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
10 napja
Sztyopa 308

Why so serious?
10 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 918
Nézd, ugyanakkor szerintem az elmúlt 25 év leggyengébb NFL éve zajlik, x csapatok azért állnak jobb mérleggel, mert valakinek nyernie kellett, de itt még a jó csapatok sem azok. Azok a csapatok akik az elmúlt években adták az NFL elitjét is visszazuhantak középcsapattá vagy legalábbis rohadtul nem elitek. Most itt lehet, hogy szerkezeti problémák vagy sérülések miatt mindegy, NFL csevegőbe írta valaki, hogy most a Rams néz ki valamilyen csapatnak, a többieknél ezt nem érzem. Tényleg állítom bárki verhet bárkit. a közepéből.
NB2
Azért vannak nagyon lefelé kilógó csapatok, mint a Browns, a Titans, a Raiders, a Fields-féle Jets, a Sainst és a McCarty-val felálló Vikings.
És vannak olyan hektikus csapatok, akik az összerakott, szisztematikus, nem kreténkedő, csak az alapokat biztosan, hibamentesen toló csapatok ellen lazán lefekszenek, mint a Panthers, a Giants, a Commanders és a Cardinals. Ezek akkor lesznek meccsben, ha elkezdesz magad is ketázni, kreténkedni, balfaszkodni, mint a Packers vagy éjjel a SF és odaadsz egy csomó labdát nekik és akkor valóban 50-50 lesz a meccskimenetel.
Vannak veszélyes, de szerkezetileg rossz csapatok, mint a Dolphins, a Falcons, a Bengals, ahol egyoldalas a tehetség, de ha minden összejön, akkor meg tudnak szívatni (pláne csoportmeccseken). Hasonló volt a Wentz-cel menő Vikings és a sérülések miatt megroggyant Chargers is.

A többiekkel mindenképp éles meccset fogsz tolni, mert ott vannak alapok, van szisztéma, van jó roster, csak valami félrement.
Nem mindegy, hogy melyik kategóriából mennyivel játszol.

Pl. Steelers schedule: Seattle, NE, Wenzt-Vikings, jó Flacco-s Cincy, GB, Colts, Chargers, feltámadt Bears, Bills, Ravens 2x, Lions, jobb formájú Dolphins azért 12-13 combos meccs. [2 Browns, 1 gyenge Cincy és a kezdeti Jets volt elméletileg könnyebb, azaz 4 meccs].
Pats schedule: Pit, Bills 2X. Bucs, Ravens, jobb formájú Dolphins az erősebb fele. A kezdeti Miami ergya volt (most is kétarcúak), de volt Raiders, Titans, Panthers, Saints, Titans, Browns, széttradelt Jets és lesz még Giants, Jets, ez alaphangon 10 könnyebben nyerhető mérkőzés, de a Cincy és a Falcons is már pont jókor jöttek sérülten-eltiltottan-szétesve, csoporton kívül.
Colts schedule: korai-mérgezett Dolphins, Titans, Raiders, Cardinals, totál sérült Chargers, nekik most durcult be.
10 napja
Nézd, ugyanakkor szerintem az elmúlt 25 év leggyengébb NFL éve zajlik, x csapatok azért állnak jobb mérleggel, mert valakinek nyernie kellett, de itt még a jó csapatok sem azok. Azok a csapatok akik az elmúlt években adták az NFL elitjét is visszazuhantak középcsapattá vagy legalábbis rohadtul nem elitek. Most itt lehet, hogy szerkezeti problémák vagy sérülések miatt mindegy, NFL csevegőbe írta valaki, hogy most a Rams néz ki valamilyen csapatnak, a többieknél ezt nem érzem. Tényleg állítom bárki verhet bárkit. a közepéből.