New England Patriots
75 feliratkozó
6 órája
Nagyon kellemes meglepetés volt a tegnap esti meccs! Annak tudtam a legjobban örülni, hogy az egész csapat és a stáb is túl tudott lépni az eddigi és az ezen a meccsen is előforduló hibákon és tudta hozni az előzetesen legnehezebbnek ítélt csoportmeccset. Remélem, hogy Maye-ről is lekerült ezzel pszichés teher és újra tud közelíteni ahhoz a játékhoz, ami a tehetsége alapján elvárható.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
9 órája
Francba, tudom még mit akartam...Hazai pálya?
Valaki magyarázza már el, hogy 21-17-nél, egy elég kulcsfontosságú dolog zavart. Josh Allen majdnem sackeljük az endzone-ban, de ahogy fogják, ő háttal áll a játéknak és eldobja hátrafelé. A közelben senki és nem jött a safety. Ezt hogy? Vagy valaki az 5 méteres körzetben volt és akkor ez így oké? Talán a LOS-on átment, de mondom én elkapót a környéken nem láttam.
NB2
9 órája
Az emberek többsége túlreagálta az első hetet, és Maye-t már ki akarta dobni, ezt sem kell túlreagálni. Ez az amit vártunk, egy stabil D és egy O ami hullámzik. A következő 5 héten hoznunk kell egy 4-1. +Barmore és Gonzales nélkül is jó volt a védelem, a végére elfáradtak, mert ott nyleték a futást de 3. harmadig szinte nullázták a Bills futását.
+ Doubs végre megérkezett, de az az INT, ha nem látom nem hiszem el hogy van ilyen.
+Chism remélem végre spotot fog, nem értem hogy nem került még előrébb a sorban, erre most meglesz az esélye, mert szerintem Hollins IR lesz, nem nézett ki jól az a láb, rá sem tudott állni, pedig ő nagy harcos.
16 órája
Francba, tudom még mit akartam...Valaki magyarázza már el, hogy 21-17-nél, egy elég kulcsfontosságú dolog zavart. Josh Allen majdnem sackeljük az endzone-ban, de ahogy fogják, ő háttal áll a játéknak és eldobja hátrafelé. A közelben senki és nem jött a safety. Ezt hogy? Vagy valaki az 5 méteres körzetben volt és akkor ez így oké? Talán a LOS-on átment, de mondom én elkapót a környéken nem láttam.
17 órája
Egyébként mikor néztem a BUF-HOU meccset azt mondtam magamnak, ha jön egy D, akkor ez a Bills megfogható. És az az igazság, ha a mi O-nk csak egy picit tökösebb és/vagy kevesebb hibát vét, akkor ez a meccs hamarább eldől.Tényleg írta valaki az eredménykövető végén (megnéztem Thunder volt), hogy nagyon kétarcú a csapat és ez nagyon igaz... Néha totál vakon van Maye is, hogy aztán olyan drive-t lenyomjon, hogy csak nézünk. Tényleg elnézést akit megbántok, de én nem vagyok elájulva tőle. Néha úgy érzem mint aki be van tojva, nem érzem azt, hogy vezére lenne a csapatnak, nem érzem a magabiztosságot rajta. Olyan jófiú alkatot nézek ki belőle. Egyszerűen falra mászok a alul vagy túldobott labdáitól... Pl Doubsot sokan szidják, de könyörgöm ha az irányítód dob 13 sikeres passzt, akkor abból nyilván nem lesz 10 elkapásod 120 yardért. Kapsz 2-3 passzt, abból kell megélj és bizony ott 1-1 elejtett labda becsúszik. Én pl elismerem, hogy elkapható lett volna az INT, de az alul is volt dobva. Érdekes mikor a 3. negyedben jó helyre passzolt Maye, Doubs el is kapta szépen! És remélem az O-nk végre felfogja, hogy Chism és Douglas valamit Williams is használható. De ezzel a kurva fallal kezdjünk már valamit!
Kétségtelen tény, ha így játszottunk volna a 2 zacsi meccsen, most kb 4-0-al állnánk. Szóval voltak biztató jelek, tényleg ha sikerül a hülyeségeket leredukálni, akkor azért szép reményeink lehetnek... megint.
17 órája
Ezt szerintem senki sem látta jönni....Leraktam Maye-t fantasy-ban a padra. Pontosan tudtam hogy ez lesz 😊
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nincs mit 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 órája
Ezt szerintem senki sem látta jönni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 órája
Csak a fránya sok sérülés ne lenne. Talán van életjel az offense oldalon is, jó lenne elkapni a fonalat kicsit🙂Nem gondoltam az idei alapján hogy ennyi pontot is tudunk rakni
18 órája
Hát erre nem számítottam. De bearanyozták az estémet, sőt a hetemet is a srácok.
18 órája
ilyenkor szoktunk nyerni 😊mondtam 😊
NB2
elemzés később, mert azért voltak most is hibák bőven
20 órája
Vannak biztató jelek, de a hülyeségeinket továbbra sem tudjuk levetkőzniHiba nélkül lehetetlen megverni ezt a Buffalot, de hibákkal szinte lehetetlen.
2 napja
Ben Brown lesz a RG.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 napja
coaching, coaching, coaching...Holy shit @ezlazar absolutely cooked here.
— Savage (@Savageboston) September 29, 2026
It’s not just that the Patriots can’t run/block effectively, it’s that they aren’t even scheming the running plays well or using play action effectively off of it.
It’s stale. pic.twitter.com/sH3m2tjPKi
The story of the 2026 Patriots offense so far:
— Pete Collins (@Pete_Collins_) September 28, 2026
The offense lacks creativity → the run game produces nothing → the right side can’t consistently block → Maye starts pressing → Maye makes terrible decisions → penalties and turnovers erase the few successful plays they do…
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
ilyenkor szoktunk nyerni 😊
2 napja
Taknyosra leszünk szopatva
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Gonzo és Barmore out a Bills ellen.... Szép remények
Draft

2 napja
www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_AMost már biztos. Barmore, Gonzo out. Eddig sem volt sok esélyünk.
Ez egyre jobb… Ha Barmore es főleg Gonzo is kiszáll,ebből könnyen blowout lehet Allen ellen,Gonzo mögött konkrétan nincs senki…
Ez a roster építés nagyon melle ment idén…
kolok1972
3 napja
Tavalyelőtti és két év után. Ettől még persze az is egy botrányos draft.www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_AEz már a gyenge szabadügynök piacnál látszott. (Btw. a csapatoknak annyi pénze van, hogy már nincs is tényleges szabadügynökpiac, mindenki meg tudja fizetni a bluchip játékosait vagy az ár lesz értelmetlenül magas l. Garrett.)
Ez egyre jobb… Ha Barmore es főleg Gonzo is kiszáll,ebből könnyen blowout lehet Allen ellen,Gonzo mögött konkrétan nincs senki…
kolok1972
Hogy a tavalyi draftból csak Maye van meg egy év után, - ha jól emlékszem - az is sokat elmond a rosterépítés sikeréről.
Burkus
3 napja
www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_AEz már a gyenge szabadügynök piacnál látszott. (Btw. a csapatoknak annyi pénze van, hogy már nincs is tényleges szabadügynökpiac, mindenki meg tudja fizetni a bluchip játékosait vagy az ár lesz értelmetlenül magas l. Garrett.)
kolok1972
Hogy a tavalyi draftból csak Maye van meg egy év után, - ha jól emlékszem - az is sokat elmond a rosterépítés sikeréről.
4 napja
Ez nemcsak a "mi kutyánk" miatt van így. Egyszerűen nem akartak két újoncot egymás után.www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_AMellé az nem kifejezés.... kb vakvilágba.... ahogy Pats.hu-n lehet olvasni Vrabel és puszipajtásai elkúrták nem kicsit.... Ezért örültem volna BJ-nek.... de nekünk mindig a mi kutyánk kölyke kell....
kolok1972
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
4 napja
www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_AMellé az nem kifejezés.... kb vakvilágba.... ahogy Pats.hu-n lehet olvasni Vrabel és puszipajtásai elkúrták nem kicsit.... Ezért örültem volna BJ-nek.... de nekünk mindig a mi kutyánk kölyke kell....
kolok1972
Draft

4 napja
Abban reménykedem, hogy látják, hogy nincs mélység és aki fontos, azt most nem erőltetik. Meccsnapra legyen kész és ennyi...
4 napja
www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_AEz egyre jobb… Ha Barmore es főleg Gonzo is kiszáll,ebből könnyen blowout lehet Allen ellen,Gonzo mögött konkrétan nincs senki…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4 napja
Na lassan kukázni kell a végén valakit RG-be hogy egyáltalán kilóra meglegyünk😂