New England Patriots

75 feliratkozó

6 órája
Egon bá New England Patriots 1 256 — Saints GM
Nagyon kellemes meglepetés volt a tegnap esti meccs! Annak tudtam a legjobban örülni, hogy az egész csapat és a stáb is túl tudott lépni az eddigi és az ezen a meccsen is előforduló hibákon és tudta hozni az előzetesen legnehezebbnek ítélt csoportmeccset. Remélem, hogy Maye-ről is lekerült ezzel pszichés teher és újra tud közelíteni ahhoz a játékhoz, ami a tehetsége alapján elvárható.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
9 órája
Surtr New England Patriots 277
Francba, tudom még mit akartam...
Valaki magyarázza már el, hogy 21-17-nél, egy elég kulcsfontosságú dolog zavart. Josh Allen majdnem sackeljük az endzone-ban, de ahogy fogják, ő háttal áll a játéknak és eldobja hátrafelé. A közelben senki és nem jött a safety. Ezt hogy? Vagy valaki az 5 méteres körzetben volt és akkor ez így oké? Talán a LOS-on átment, de mondom én elkapót a környéken nem láttam.
NB2
Hazai pálya?
9 órája
Nomac New England Patriots 4 733 — balazs.t85@gmail.com
Az emberek többsége túlreagálta az első hetet, és Maye-t már ki akarta dobni, ezt sem kell túlreagálni. Ez az amit vártunk, egy stabil D és egy O ami hullámzik. A következő 5 héten hoznunk kell egy 4-1.
+Barmore és Gonzales nélkül is jó volt a védelem, a végére elfáradtak, mert ott nyleték a futást de 3. harmadig szinte nullázták a Bills futását.
+ Doubs végre megérkezett, de az az INT, ha nem látom nem hiszem el hogy van ilyen.
+Chism remélem végre spotot fog, nem értem hogy nem került még előrébb a sorban, erre most meglesz az esélye, mert szerintem Hollins IR lesz, nem nézett ki jól az a láb, rá sem tudott állni, pedig ő nagy harcos.
16 órája
NB2 New England Patriots 29 998 — nabege2@yahoo.com
Francba, tudom még mit akartam...
Valaki magyarázza már el, hogy 21-17-nél, egy elég kulcsfontosságú dolog zavart. Josh Allen majdnem sackeljük az endzone-ban, de ahogy fogják, ő háttal áll a játéknak és eldobja hátrafelé. A közelben senki és nem jött a safety. Ezt hogy? Vagy valaki az 5 méteres körzetben volt és akkor ez így oké? Talán a LOS-on átment, de mondom én elkapót a környéken nem láttam.
17 órája
Egyébként mikor néztem a BUF-HOU meccset azt mondtam magamnak, ha jön egy D, akkor ez a Bills megfogható. És az az igazság, ha a mi O-nk csak egy picit tökösebb és/vagy kevesebb hibát vét, akkor ez a meccs hamarább eldől.
Tényleg írta valaki az eredménykövető végén (megnéztem Thunder volt), hogy nagyon kétarcú a csapat és ez nagyon igaz... Néha totál vakon van Maye is, hogy aztán olyan drive-t lenyomjon, hogy csak nézünk. Tényleg elnézést akit megbántok, de én nem vagyok elájulva tőle. Néha úgy érzem mint aki be van tojva, nem érzem azt, hogy vezére lenne a csapatnak, nem érzem a magabiztosságot rajta. Olyan jófiú alkatot nézek ki belőle. Egyszerűen falra mászok a alul vagy túldobott labdáitól... Pl Doubsot sokan szidják, de könyörgöm ha az irányítód dob 13 sikeres passzt, akkor abból nyilván nem lesz 10 elkapásod 120 yardért. Kapsz 2-3 passzt, abból kell megélj és bizony ott 1-1 elejtett labda becsúszik. Én pl elismerem, hogy elkapható lett volna az INT, de az alul is volt dobva. Érdekes mikor a 3. negyedben jó helyre passzolt Maye, Doubs el is kapta szépen! És remélem az O-nk végre felfogja, hogy Chism és Douglas valamit Williams is használható. De ezzel a kurva fallal kezdjünk már valamit!
Kétségtelen tény, ha így játszottunk volna a 2 zacsi meccsen, most kb 4-0-al állnánk. Szóval voltak biztató jelek, tényleg ha sikerül a hülyeségeket leredukálni, akkor azért szép reményeink lehetnek... megint.
17 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 646 — "Montoya por favor!"
Ezt szerintem senki sem látta jönni....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Leraktam Maye-t fantasy-ban a padra. Pontosan tudtam hogy ez lesz 😊
Nincs mit 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 órája
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 219 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ezt szerintem senki sem látta jönni....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 órája
manuszka86 New England Patriots 2 679 — Patriots fan
Csak a fránya sok sérülés ne lenne. Talán van életjel az offense oldalon is, jó lenne elkapni a fonalat kicsit🙂
Nem gondoltam az idei alapján hogy ennyi pontot is tudunk rakni

18 órája
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 516 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hát erre nem számítottam. De bearanyozták az estémet, sőt a hetemet is a srácok.
18 órája
ilyenkor szoktunk nyerni 😊
NB2
mondtam 😊
elemzés később, mert azért voltak most is hibák bőven
20 órája
Vannak biztató jelek, de a hülyeségeinket továbbra sem tudjuk levetkőzni
Hiba nélkül lehetetlen megverni ezt a Buffalot, de hibákkal szinte lehetetlen.
2 napja
kolok1972 New England Patriots 3 171 — Pats fan
Ben Brown lesz a RG.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 251 — situational football
coaching, coaching, coaching...

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
ilyenkor szoktunk nyerni 😊
2 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 637 — Ajmo Vatreni
Taknyosra leszünk szopatva
ParadSEC
Az már megvolt előző héten. Minden héten csak nem leszünk annyira rosszak. Kb. ebben bízok.

Szerkesztette: zinedine5
2 napja
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 393 — Patriots fan
Taknyosra leszünk szopatva

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 219 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gonzo és Barmore out a Bills ellen.... Szép remények

Draft

2 napja
 www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_A
Ez egyre jobb… Ha Barmore es főleg Gonzo is kiszáll,ebből könnyen blowout lehet Allen ellen,Gonzo mögött konkrétan nincs senki…
Ez a roster építés nagyon melle ment idén…
kolok1972
Most már biztos. Barmore, Gonzo out. Eddig sem volt sok esélyünk.
3 napja
 www.patriots.com/news/week-4-injury-report-patriots-at-bills2?fbclid=IwdGRjcAUquHBleHRuA2FlbQIxMQBwZG9mBWZkaWQWUPeQw1S7CrJkEtUPsHu1-YTtJ8Q8y3NydGMGYXBwX2lkDzE3Mzg0NzY0MjY3MDM3MAABHmne42TVmVr4VLqENtNAD9kNMui2hZvqmsH0u8WDPIaRJhLC8LAwcEMOrN-P_aem_eH80kxCAu5M67j60WUcb_A
Ez egyre jobb… Ha Barmore es főleg Gonzo is kiszáll,ebből könnyen blowout lehet Allen ellen,Gonzo mögött konkrétan nincs senki…
kolok1972
Ez már a gyenge szabadügynök piacnál látszott. (Btw. a csapatoknak annyi pénze van, hogy már nincs is tényleges szabadügynökpiac, mindenki meg tudja fizetni a bluchip játékosait vagy az ár lesz értelmetlenül magas l. Garrett.)

Hogy a tavalyi draftból csak Maye van meg egy év után, - ha jól emlékszem - az is sokat elmond a rosterépítés sikeréről.
Burkus
Tavalyelőtti és két év után. Ettől még persze az is egy botrányos draft.
3 napja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 516 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
kolok1972
Ez már a gyenge szabadügynök piacnál látszott. (Btw. a csapatoknak annyi pénze van, hogy már nincs is tényleges szabadügynökpiac, mindenki meg tudja fizetni a bluchip játékosait vagy az ár lesz értelmetlenül magas l. Garrett.)

Hogy a tavalyi draftból csak Maye van meg egy év után, - ha jól emlékszem - az is sokat elmond a rosterépítés sikeréről.
4 napja
kolok1972
Mellé az nem kifejezés.... kb vakvilágba.... ahogy Pats.hu-n lehet olvasni Vrabel és puszipajtásai elkúrták nem kicsit.... Ezért örültem volna BJ-nek.... de nekünk mindig a mi kutyánk kölyke kell....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ez nemcsak a "mi kutyánk" miatt van így. Egyszerűen nem akartak két újoncot egymás után.
4 napja
kolok1972
Mellé az nem kifejezés.... kb vakvilágba.... ahogy Pats.hu-n lehet olvasni Vrabel és puszipajtásai elkúrták nem kicsit.... Ezért örültem volna BJ-nek.... de nekünk mindig a mi kutyánk kölyke kell....

Draft

4 napja
Abban reménykedem, hogy látják, hogy nincs mélység és aki fontos, azt most nem erőltetik. Meccsnapra legyen kész és ennyi...
4 napja
kolok1972 New England Patriots 3 171 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4 napja
manuszka86 New England Patriots 2 679 — Patriots fan
Na lassan kukázni kell a végén valakit RG-be hogy egyáltalán kilóra meglegyünk😂