New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát Gronkowski és Brady is Q besorolást kapott, utóbbi játéka kapcsán sztem nincs kérdés, de sztem Gronkot is bedobjátok hiába a hét eleji hírek h nem játszik. Bár szvsz Bennett is elég TE poszton h hülyét csináljatok belőlünk.Bennett sem teljesen egészséges a hírek szerint.
Beki
Do your job
több mint 9 éve
Tényleg hosszú még a szezon. Ha Brady térde nem jó játsszon inkább JG és legyen TB a backup. Nem azért, mert lebecsülöm az ellenfelet, hanem mert Jimmy ugyanúgy le tud hozni egy alapszakasz meccset.Mintha a fejembe látnál... Annak tényleg nincs értelme, hogy kihajtsuk TB-t, aztán a PO-ra meg egy 30%-os TB-vel menjünk neki. Inkább kapjunk ki (persze ne😊 ) de nekem TB egészsége fontosabb...
Kollega
több mint 9 éve
Tényleg hosszú még a szezon. Ha Brady térde nem jó játsszon inkább JG és legyen TB a backup. Nem azért, mert lebecsülöm az ellenfelet, hanem mert Jimmy ugyanúgy le tud hozni egy alapszakasz meccset.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nem felek en attol, hogy tul sima lesz, de nem ez a szezon fo meccse, ugyhogy annyit nem er, hogy ezen haljon le 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Felesleges kockaztatni Gronkot, hosszu meg a szezon. Brady felol mondjuk nekem sincs ketsegemIgen, Gronk egészségét nézve nektek egyértelműen előrefele kell tekinteni és nélküle is nagyon sima ügy kell h legyen a meccs függően h a def-etek h teljesít.
Wyatt
több mint 9 éve
Felesleges kockaztatni Gronkot, hosszu meg a szezon. Brady felol mondjuk nekem sincs ketsegem

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát Gronkowski és Brady is Q besorolást kapott, utóbbi játéka kapcsán sztem nincs kérdés, de sztem Gronkot is bedobjátok hiába a hét eleji hírek h nem játszik. Bár szvsz Bennett is elég TE poszton h hülyét csináljatok belőlünk.
több mint 9 éve
Ma már edz Brady is.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Rajta van, térdsérüléssel.Brady-t csak elővigyázatosság miatt pihentetitek edzésen?Nincs rajta az injury reporton. Valószínűleg volt valami privát ügye amit nem vertek nagydobra.
Beki
peterk2005
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Brady-t csak elővigyázatosság miatt pihentetitek edzésen?Nincs rajta az injury reporton. Valószínűleg volt valami privát ügye amit nem vertek nagydobra.
Beki
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Brady-t csak elővigyázatosság miatt pihentetitek edzésen?Szinte biztosan ez a helyzet, bár nem jellemző...
Beki
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Brady-t csak elővigyázatosság miatt pihentetitek edzésen?
több mint 9 éve
Brady viszont nem... 😕Úgy néz ki Gronk nem játszik a Jets ellen sem.Ma edzett. Az jo jel azert
Demecs
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Azt a ronda kis sapkás Joe Pesci hasonmást.S a Jets-csajszit? 😊SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
www.youtube.com/watch?v=NZSe0Paj17Y&feature=youtu.be
ervinator
Kollega
tomi-tomi
Csak nem képzeled, hogy hozzányúlnék egy nőhöz, akin ilyen szerelés van! Ez gusztustalan.
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
miért akarna valaki is jets-es csajt rágni?😊Nincs sok különbség. Csak egy betű lenne más.S a Jets-csajszit? 😊SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
ervinator
Kollega
tomi-tomi
peterk2005
több mint 9 éve
😀Nincs sok különbség. Csak egy betű lenne más.S a Jets-csajszit? 😊SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
ervinator
Kollega
tomi-tomi
peterk2005
A helyesírás, az smafu? 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nincs sok különbség. Csak egy betű lenne más.S a Jets-csajszit? 😊SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
ervinator
Kollega
tomi-tomi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
S a Jets-csajszit? 😊SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
ervinator
Kollega
több mint 9 éve
SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólEzt a figurát, aki itt a nyitóképen a jobboldalon van, így a videó megnézése után úgy érzem, hogy még a sírban is rúgnám.
ervinator
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
SB nation videója a Pats - Jets rivalizálásrólwww.youtube.com/watch?v=NZSe0Paj17Y&feature=youtu.be
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
No nem azdrt, de tenyleg mindig olyan latvanyos volt a hibaja. Pont mindig megakadt a tamadas.Én írtam, és így is gondolom. Brady állandó menekülésben volt a meccsen, pedig a 49ers védelme nem ligaelit. Szerintem nagyon is aggódhatunk a komolyabb passrusht produkáló csapatok miatt. Nekem úgy tűnik, hogy Solder néha bealszik, néha meg egyszerűen gyenge. Vagy 6-8 kg izom elférne még rajta. Ki is elemezték a meccsen, hogy akkor sikeres Brady, ha kevesebb mint 2másodperc alatt dobja el a labdát, tovább már nem tart a fal. És a menekülés közben eldobott passzok nagyon rizikósak, most többször bejött, de ez csak szerencse kérdése.Csak önigazolásként másolta be, mert korábban ő is szidta a jó fiút 😊
lucas
Wyatt
több mint 9 éve
Mar tobb helyen is irtak, hogy kihagyja.Úgy néz ki Gronk nem játszik a Jets ellen sem.Ma edzett. Az jo jel azert
Demecs
Wyatt
több mint 9 éve
Úgy néz ki Gronk nem játszik a Jets ellen sem.Ma edzett. Az jo jel azert
Demecs

több mint 9 éve
Ahogy várható volt, Vollmer és Tre' Jackson sem játszik már ebben a szezonban.
több mint 9 éve
Én írtam, és így is gondolom. Brady állandó menekülésben volt a meccsen, pedig a 49ers védelme nem ligaelit. Szerintem nagyon is aggódhatunk a komolyabb passrusht produkáló csapatok miatt. Nekem úgy tűnik, hogy Solder néha bealszik, néha meg egyszerűen gyenge. Vagy 6-8 kg izom elférne még rajta. Ki is elemezték a meccsen, hogy akkor sikeres Brady, ha kevesebb mint 2másodperc alatt dobja el a labdát, tovább már nem tart a fal. És a menekülés közben eldobott passzok nagyon rizikósak, most többször bejött, de ez csak szerencse kérdése.Csak önigazolásként másolta be, mert korábban ő is szidta a jó fiút 😊
lucas