New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
nem egy szép meccs, de legalább most nem ment le kutyába a védelem(olyan sokszor 😀😀 )...védelmi edzők most megdolgozhatnak a pénzükért

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Bassza meg mar, hogy hetek ota nincs egy nezheto meccsunk...Ne viccelj, végre izgulhatsz, pedig én arra ma végképp' nem készültem...
Wyatt
több mint 9 éve
Bassza meg mar, hogy hetek ota nincs egy nezheto meccsunk...Bekellene fizetned időben a t-home csekket😉
Wyatt
több mint 9 éve
Megvan a másik kerékkötő, akkor most már hasítani fogunk😊twitter.com/RapSheet/status/800027873709068292Sheard sem utazott a csapattal...Sérült vagy megy Collins után? Elég limitált volt a snapszáma a Seahawks ellen.
Castleai01
Burkus
Gogo
több mint 9 éve
Úgy tűnik az Öreg éppen motivál 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Klassz. Sheard, Ninko, Long könnyedén pótolja Chandler Jonest - szólt (itt is) a mantra. Azon töprengtem, hogy nekem kellene- e megemelni a csapat sportpszichológusra szánt költségvetését és az öreget is befizetni egy motivációs tanfolyamra. 😊
Szerkesztette: Burkus
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/800027873709068292Sheard sem utazott a csapattal...Sérült vagy megy Collins után? Elég limitált volt a snapszáma a Seahawks ellen.
Castleai01
Burkus
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Szerintem Trey Flowers most jobb formában van nála.
több mint 9 éve
Sheard sem utazott a csapattal...Sérült vagy megy Collins után? Elég limitált volt a snapszáma a Seahawks ellen.
Castleai01
több mint 9 éve
Sheard sem utazott a csapattal...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Nyugi semmi gond nem lehet holnap.A mobilis irányítókat mindig jól védekezzük. Ja, nem....
több mint 9 éve
Hogan és Gronk is out holnap.Gronk várható volt, Hogannek meg a hátával vannak gondok...
winston
De ezt a meccset hozni kell... Ezek a legnehezebbek... Blountnak futni kell mint a nyúl
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hogan és Gronk is out holnap.
több mint 9 éve
OFF:Nagyon kedves Tőled,de rájöttem,hogy az számít,hogy ne tegyem tönkre se mások szórakozását,se a sajátomat,mert az nekem sem kikapcsolódás,ha állandóan konfrontálódok vkivel.És ebből a szempontból lényegtelen,hogy igazam van-e vagy sem.Srácok! Kérem tekintsétek tárgytalannak az utolsó két postomat,bár az abban foglaltakat fenntartom,de rájöttem,hogy nem ér nekem annyit a véleményem melletti kardoskodás,hogy a fél topikkal "háborúba" álljak,épp elég stressz ér engem a munkahelyemen,nincs igazából plusz gondra szükségem és másnak sincs arra szüksége,hogy állandóan ezt olvassa.PeaceÉn nem tudom tárgytalannak tekinteni, mert nagyon sok dologban igazad van!
kolok1972
Ne stresszelj, ne szívdd mellre, ez csak egy fórum.
Mondd 1 mississippi, 2 misssissippi, 3 mississippi. Na jobb?!
Abba gondolj bele, hogy a Pats vêdői is ezt mondogatták, na ők milyen szarul érezték magukat, amikor még 3 után sem ért véget a játék.
😊 😊 😊
Nyugi!
TGA
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Srácok! Kérem tekintsétek tárgytalannak az utolsó két postomat,bár az abban foglaltakat fenntartom,de rájöttem,hogy nem ér nekem annyit a véleményem melletti kardoskodás,hogy a fél topikkal "háborúba" álljak,épp elég stressz ér engem a munkahelyemen,nincs igazából plusz gondra szükségem és másnak sincs arra szüksége,hogy állandóan ezt olvassa.PeaceÉn nem tudom tárgytalannak tekinteni, mert nagyon sok dologban igazad van!
kolok1972
Ne stresszelj, ne szívdd mellre, ez csak egy fórum.
Mondd 1 mississippi, 2 misssissippi, 3 mississippi. Na jobb?!
Abba gondolj bele, hogy a Pats vêdői is ezt mondogatták, na ők milyen szarul érezték magukat, amikor még 3 után sem ért véget a játék.
😊 😊 😊
Nyugi!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Brady az új footlocker reklámban... vajon miről szólhat 😀twitter.com/footlocker/status/798897986206072832

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nagyszerű névsor volt. De a mostani szezon legelején a front 7 erősebb és egészségesebb volt szerintem. Kelly valami miatt már a szezon legelején bekerült a BB-féle kutyaólba. Wilfork pedig már túl volt a legjobb évein. El is engedtük. Mayo állandóan sérült volt.A Ch. Jones - Kelly - Wilfork - Ninkovich - Mayo- Collins - Hightower front 7 mennyire gondoltuk szezon előtt elitnek? 😊 aztán sosem állt össze. Mondjuk a SB win akkor összejött 😛Ez egy rendkívül tehetséges front 7 volt, amiben a 3 sztár és Sheard contract yearben volt. Pokolt és pusztítást lehetett várni tőlük. Azt gondolták sokan, hogy szintet fognak lépni. És a következő szint számukra már az elit szint volt, vagy lett volna.A szezon előtt ez a front 7 nevek alapján vastagon elitnek tűnt.Vastagon elit? Várj - várj ez a Pats fórum valami mellé ment 😊
savanyubela
Akkor miért nyígtunk ChJones miatt?
vpi
Még Jones eltradelése nem tűnt nagy baromságnak, mert mögötte ott volt egy Sheard, rotációba jött Long. Ninkovich pedig a tökéletes DE volt a számunkra éveken át. Ez a front 7 nagyon állat lehetett volna Jones nélkül is.
Szóval te azt vártad a szezon előtt, hogy rosszabb lesz a D, mint 2014-ben vagy 2015-ben?
savanyubela
winston
pats.hu/a-vedok---evertekeles-2013
több mint 9 éve
....Valami ilyesmit írtam a meccs előtt. Ha Seahawks támadói jobban verik a védelmünket, mint a mi támadóink az övéket, akkor nyerhetnek. Sohase fogjuk megtudni, hogy mi a valós értéke a védelmünknek. Nem csak arra gondolok, hogy ha nyerünk, az néhány embernek sohase elegendő teljesítmény. Vannak objektív okok, amikről sohasem fogunk tudni, betegség, pillanatnyi formahanyatlás.
Igen, én azt vártam. Úgyhogy lehet én vagyok az egyetlen ember itt a fórumon aki nem a D-től várja a SB wint hanem az O-tól.
vpi
De mondok valami igen objektívet: Jelenleg annak a valószínűsége, hogy nem leszünk bajnokok, jóval nagyobb, minthogy azok legyünk (ahhoz még túl messze a vége). De az, hogy, ez a csapat, amelyik négy meccsen minden idők legjobb QB-jét nélkülözte, abból két meccsen egy rookie irányítóval állt fel, a szezon felén túl még mindig erős kihívó a 1st seedért, az nem egy gyenge teljesítmény. Annak egyszerűen nem lehet gyenge a védelme. Olyan az NFL-ben nincs. Olyan szerencsés sorsolás nincs. Ebben tökéletesen biztos vagyok.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Srácok! Kérem tekintsétek tárgytalannak az utolsó két postomat,bár az abban foglaltakat fenntartom,de rájöttem,hogy nem ér nekem annyit a véleményem melletti kardoskodás,hogy a fél topikkal "háborúba" álljak,épp elég stressz ér engem a munkahelyemen,nincs igazából plusz gondra szükségem és másnak sincs arra szüksége,hogy állandóan ezt olvassa.Peace
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
A Ch. Jones - Kelly - Wilfork - Ninkovich - Mayo- Collins - Hightower front 7 mennyire gondoltuk szezon előtt elitnek? 😊 aztán sosem állt össze. Mondjuk a SB win akkor összejött 😛Ez egy rendkívül tehetséges front 7 volt, amiben a 3 sztár és Sheard contract yearben volt. Pokolt és pusztítást lehetett várni tőlük. Azt gondolták sokan, hogy szintet fognak lépni. És a következő szint számukra már az elit szint volt, vagy lett volna.A szezon előtt ez a front 7 nevek alapján vastagon elitnek tűnt.Vastagon elit? Várj - várj ez a Pats fórum valami mellé ment 😊
savanyubela
vpi
Még Jones eltradelése nem tűnt nagy baromságnak, mert mögötte ott volt egy Sheard, rotációba jött Long. Ninkovich pedig a tökéletes DE volt a számunkra éveken át. Ez a front 7 nagyon állat lehetett volna Jones nélkül is.
Szóval te azt vártad a szezon előtt, hogy rosszabb lesz a D, mint 2014-ben vagy 2015-ben?
savanyubela
több mint 9 éve
Igen, én azt vártam. Úgyhogy lehet én vagyok az egyetlen ember itt a fórumon aki nem a D-től várja a SB wint hanem az O-tól.Ez egy rendkívül tehetséges front 7 volt, amiben a 3 sztár és Sheard contract yearben volt. Pokolt és pusztítást lehetett várni tőlük. Azt gondolták sokan, hogy szintet fognak lépni. És a következő szint számukra már az elit szint volt, vagy lett volna.A szezon előtt ez a front 7 nevek alapján vastagon elitnek tűnt.Vastagon elit? Várj - várj ez a Pats fórum valami mellé ment 😊
savanyubela
vpi
savanyubela
több mint 9 éve
Ez egy rendkívül tehetséges front 7 volt, amiben a 3 sztár és Sheard contract yearben volt. Pokolt és pusztítást lehetett várni tőlük. Azt gondolták sokan, hogy szintet fognak lépni. És a következő szint számukra már az elit szint volt, vagy lett volna.A szezon előtt ez a front 7 nevek alapján vastagon elitnek tűnt.Vastagon elit? Várj - várj ez a Pats fórum valami mellé ment 😊
savanyubela
vpi
több mint 9 éve
A szezon előtt ez a front 7 nevek alapján vastagon elitnek tűnt.Vastagon elit? Várj - várj ez a Pats fórum valami mellé ment 😊
savanyubela
több mint 9 éve
A védelmet sem látom erősnek, nopláne ligaelitnek. Leírtam, hogy mi idén - emellett a tényleg brutális O mellett - 45 milliót tudtunk költeni a védelemre (viszonyításképp a Seahawks >67 milliót, a Broncos >71 milliót). BB sem mindenható. Nekünk Bennett, Hogan, Gronk, Edelman mellett van egy Chris Longunk (2,5 milla), de nincs egy Michael Bennettünk (7 milla) vagy egy Demarcus Ware-ünk (8 milla).A szezon előtt ez a front 7 nevek alapján vastagon elitnek tűnt. A sec meg alapból top5 környékén volt. Mi történt ezzel a védelemmel?
Boston
Csak a fizetések alapján nem lehet megállapítani azt, hogy egy csapat mennyit fektetett egy védelembe. Mi nem hozunk free agencyben sztárokat, viszont a drafton a D van a fókuszban.
Példaként két draftot bemásolok.
A 2012-es drafton csak a D-be húztunk a 7. körig.
1st Round (Pick 21) Chandler Jones (DE, Syracuse) Sokan húztuk a szánkat, project játékosnak tűnt, akit néhány expert hypeolt fel a draft hetében. Emlékszem, DoM agyvérzést kapott a pick miatt. 😀 De aztán nagyon bevált. Sheard tavalyi játéka jelentette számára a NE-i karrierjének a végét.
1st Round (Pick 25) Dont’a Hightower (LB, Alabama) A Steelers átengedte nekünk, emiatt azóta is hálásak lehetünk nekik. Nehezen indult a karrierje, de remélem még évekig minket fog "szolgálni".
2nd Round (Pick 48) Tavon Wilson (S, Illinois)
3rd Round (Pick 90) Jake Bequette (DE, Arkansas)
6th Round (Pick 197) Nate Ebner (DB, Ohio State)
7th Round (Pick 224) Alfonzo Dennard (CB, Nebraska)
7th Round (Pick 235) Jeremy Ebert (WR, Northwestern)
2013:
2nd Round (#52 Overall) – Jamie Collins, OLB, Southern Miss Hatalmas húzás a második körben, a védelmünk ékköve évekig.
2nd Round (#59 Overall) – Aaron Dobson, WR, Marshall
3rd Round (#83 Overall) – Logan Ryan, CB, Rutgers
3rd Round (#91 Overall) – Duron Harmon, SS, Rutgers
4th Round (#102 Overall) – Josh Boyce, WR, TCU
7th Round (#226 Overall) – Michael Buchanan, DE/OLB, Illinois
7th Round (#235 Overall) – Steve Beauharnais, LB, Rutgers
3 WR-t húztunk összesen az O-ba 2012-ben és 2013-ban. A D-be rengeteget invesztáltunk.
A legnagyobb sztárjaink contract yearben vannak, vagy ropiért játszanak, mint Butler. Ha a szezon előtti rosteren lévő játékosok(Collins, C. Jones) 2017-es szerződéseinek az értékét majd összeadod, akkor valami brutális adatot fogsz kapni. Egy olyan adatot, amiért elit D-t vár az ember. Nem értéktelen balfaszok játszanak/játszottak a 2016-os védelmünkben. És mi most arról beszélünk, hogy a D tényleg nem jó, mert lassan játszanak és nem szereznek labdát, illetve a tavaly hasító sec csak nyeli a TD-ket és a jardokat. Passrush-t pedig a tavalyi videókon lehet legfeljebb nézni, ha éppen erre vágyik az egyszeri Pats fan. Engem csak az érdekel, mi történt ezekkel a srácokkal? Mitől lett rosszabb a D? Mi vezette oda minden idők legjobb edzőjét, hogy kitegye szezon közben a védelmünk legtehetségesebb játékosát, Collins-t? Lehet BB tudta, hogy ilyen O mellé nem illik elit D-t tartani. 😀
Ugyanis a 2016-os O-nk az nem simán elit, hanem korszakos szint, pont olyan, amit mindenki a Steelerstől várt a szezon előtt. És erről tényleg többet kellene beszélnünk a topikban, mert ez az egység olyan szinten van, amit lehet soha többé nem láthatunk. Cannon atyaúristen hova fejlődött? Szegény Bearsnek volt egy Gronk szintű TE-je, wtf?! Hogan ingyért? Köszi Bills!