New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
CB - OL csere a Philly-vel, kezdődhet az agyalás a depth charton."Eagles are trading CB Eric Rowe to Patriots for OL Josh Kline and a draft pick, league sources tell @MikeReiss..."
(Schefter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
BB azt mondta, hogy kb 15play kell ahhoz, hogy lássák mit szeretne játszani az ellen offense. Addig szinte csak a védők tehetségében illetve Collins hívásaiban bízhatunk. Ez látszik minden meccsünkön kb mert lassan kezd a védelem.. Szerintem futunk majd szarásig Blount jó formában van és a fal is inkább erre készül. Ha nem megy el sok ponttal az ellen akkor nem fogunk váltani. Félidőben elemzünk aztán meglátjuk. Annyi előnyünk van, hogy se a cards se mi nem tudjuk élesben mire képes Gerappa. Minket sokszor megszivatott már újonc QB, most mi jövünk😁Egy ilyen veteránnál mint Gronk a preseason semmit se számít. Csak túl akar lenni rajta, sérülés nélkül.Hát ja... Csak ahhoz meg nem tudunk futni...
Mindazonáltal a "2TE felállás majd megoldja JimmyG helyett"-ben meg nem hiszek. Ahhoz kell egy Brady is, hogy kiszámíthatatlan legyen. Ha Jimmy nem tud olyan gyorsan végigmenni a readjein, mint Brady - márpedig nem tud -, akkor mindegy, mert akkor nem kell mindenkit fogni, csak azokat, akikre tendenciózusan ráfixál. Dion Lewis se lesz az elején, úgyhogy a futás se néz ki úgy, ami olyan sokat tudna az elején segíteni neki. Főleg, hogy a fal is valószínűleg még csikorog majd az első meccseken.
Szóval szvsz Jimmy-vel inkább érdemes nyomni egy "Denvert". Biztonsági offense, csak ne adja el, legyen az óra kontroll alatt, és hozza a védelem a meccset.
peterk2005
kolok1972
több mint 9 éve
Tudom, hogy a sajtó egyfolytában ezt a két TE-s felállást vizionálja, amivel JimmyG behúzhatja akár az első 4 meccset, de senki nem aggódik Gronk miatt? Nem ez volt élete legjobb edzőtábora..Ennyi dropja, hibája régen volt + 1,5-2 hete nem edz normálisan..Valamilyen sérülés biztos van a háttérben...Valaki tud valami bővebbet?Szerintem annyi van benne, hogy mivel Gronk max 14-15 meccset bír ki sérülés nélkül, inkább ne a preseasonbe tegye azt feleslegesen (lásd tavaly Jordy Nelsont)
kyobalu
több mint 9 éve
Egy ilyen veteránnál mint Gronk a preseason semmit se számít. Csak túl akar lenni rajta, sérülés nélkül.Hát ja... Csak ahhoz meg nem tudunk futni...
Mindazonáltal a "2TE felállás majd megoldja JimmyG helyett"-ben meg nem hiszek. Ahhoz kell egy Brady is, hogy kiszámíthatatlan legyen. Ha Jimmy nem tud olyan gyorsan végigmenni a readjein, mint Brady - márpedig nem tud -, akkor mindegy, mert akkor nem kell mindenkit fogni, csak azokat, akikre tendenciózusan ráfixál. Dion Lewis se lesz az elején, úgyhogy a futás se néz ki úgy, ami olyan sokat tudna az elején segíteni neki. Főleg, hogy a fal is valószínűleg még csikorog majd az első meccseken.
Szóval szvsz Jimmy-vel inkább érdemes nyomni egy "Denvert". Biztonsági offense, csak ne adja el, legyen az óra kontroll alatt, és hozza a védelem a meccset.
peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Egy ilyen veteránnál mint Gronk a preseason semmit se számít. Csak túl akar lenni rajta, sérülés nélkül. Mindazonáltal a "2TE felállás majd megoldja JimmyG helyett"-ben meg nem hiszek. Ahhoz kell egy Brady is, hogy kiszámíthatatlan legyen. Ha Jimmy nem tud olyan gyorsan végigmenni a readjein, mint Brady - márpedig nem tud -, akkor mindegy, mert akkor nem kell mindenkit fogni, csak azokat, akikre tendenciózusan ráfixál. Dion Lewis se lesz az elején, úgyhogy a futás se néz ki úgy, ami olyan sokat tudna az elején segíteni neki. Főleg, hogy a fal is valószínűleg még csikorog majd az első meccseken.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Tudom, hogy a sajtó egyfolytában ezt a két TE-s felállást vizionálja, amivel JimmyG behúzhatja akár az első 4 meccset, de senki nem aggódik Gronk miatt? Nem ez volt élete legjobb edzőtábora..Ennyi dropja, hibája régen volt + 1,5-2 hete nem edz normálisan..Valamilyen sérülés biztos van a háttérben...Valaki tud valami bővebbet?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Mintha egy egészen hangyányit eltértünk volna az eredeti témától... 😊
több mint 9 éve
Meg aztán az is igaz, hogy 16 jól felkészült csapattal játszunk és a rájátszásba akkor fogunk bejutni, ha mindhárom csapatrész az átlag felett teljesít. Ez annyira triviális, hogy még én is ki tudom találni. Ne szédüljünk meg attól, hogy éveken át megvolt a PO. Átlag alatti teljesítményt egyik csapatrész sem nyújtott. Egy-egy meccsen igen, de általában nem. Persze lehet, hogy ez az év lesz, amikor nem jön össze semmi. Vagy most fogy el a varázslat és nincs többet PO 10 évig. Ez egy ilyen liga, előfordulhat.KollegaEbben ugyanaz a tuti, mint a Brady kiégettben. Előbb-utóbb nyilvánvalóan igaz lesz, szóval az örök szkeptikusok nyugodtan aggódhatnak, eljön az idő amikor bejön a jóslatuk, és akkor jöhet az ugyemegmondtam. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Pats.hu-ról a PS játékosok listája:Luciennek drukkoltam. Cre'vonért és Kamuért kár.
- RB Bishop Sankey
- DE Rufus Johnson
- OL Chris Baker
- WR Devin Street
- WR Devin Lucien
- DT Woodrow Hamilton
- DE Geneo Grissom
- OT Clay DeBord
Egyedül igazából Kamuval szívtuk meg... Rufus Johnson, Woodrow és Grissom révén egész komoly DL depthet halmoztunk fel.
Akeem Ayerst kitette a Rams, szvsz bérelt helye lett volna nálunk a Mingo-trade előtt.
Gyulus
több mint 9 éve
Pats.hu-ról a PS játékosok listája:- RB Bishop Sankey
- DE Rufus Johnson
- OL Chris Baker
- WR Devin Street
- WR Devin Lucien
- DT Woodrow Hamilton
- DE Geneo Grissom
- OT Clay DeBord
Egyedül igazából Kamuval szívtuk meg... Rufus Johnson, Woodrow és Grissom révén egész komoly DL depthet halmoztunk fel.
Akeem Ayerst kitette a Rams, szvsz bérelt helye lett volna nálunk a Mingo-trade előtt.
több mint 9 éve
Egyrészt a csoport riválisaink minden évben brutálisan megerősödnek. Különösen igaz ez a Billsre, amelyik az első három fordulóban még úgy is szokott játszani.Másrészt a játékosok valódi képességeit is minden bizonnyal innen a legkönnyebb megítélni, hiszen némelyiket akár négy előszezon meccsen is láttuk (már aki néz ilyesmit).
Meg aztán az is igaz, hogy 16 jól felkészült csapattal játszunk és a rájátszásba akkor fogunk bejutni, ha mindhárom csapatrész az átlag felett teljesít. Ez annyira triviális, hogy még én is ki tudom találni. Ne szédüljünk meg attól, hogy éveken át megvolt a PO. Átlag alatti teljesítményt egyik csapatrész sem nyújtott. Egy-egy meccsen igen, de általában nem. Persze lehet, hogy ez az év lesz, amikor nem jön össze semmi. Vagy most fogy el a varázslat és nincs többet PO 10 évig. Ez egy ilyen liga, előfordulhat.
Szerintem a fentieket majd november vége felé értékeljük ki!
Mielőtt valaki megbántódik: nagyon élvezem amiket írtok és sokat tanulok belőle. Csak évről-évre ugyanaz a lemez szól. 😊 Szóval, béke!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
+ Brady kiégett, majd PO-ban (ha bejutunk vagy nem játssza ki Brissett a csapatból) meglátjuk túl tud-e lépni a saját árnyékán.kezdődhet a szezon 😀
több mint 9 éve
Itt az inkriminált mondat: szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni. Tartom, ha a D nem segíti ki az O-t a szezon első felében, akkor nem lesz PO. De remélem szintet fognak lépni, amire amúgy minden reményünk meg is lehet, mert jó a D!De egyrészt jó lesz a D, másrészt, ha nem lenne jó, akkor is meglesz 😊
savanyubela

több mint 9 éve
sőőőt a csoportban a riválisok iszonyatosan megerősödtek, ha most nem előznek meg minket akkor sose, szerintem örüljünk ha egyáltalán pozitív mérleggel tudjuk zárni a szezont

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Itt az inkriminált mondat: szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni. Tartom, ha a D nem segíti ki az O-t a szezon első felében, akkor nem lesz PO. De remélem szintet fognak lépni, amire amúgy minden reményünk meg is lehet, mert jó a D!Ha bejutunk, nem 12 meccsből áll a szezon 😊Nem mondtam, illetve nem is írtam. Vagy ennyire biztos vagy abban, hogy a D nem lesz képes lehozni egy félszezont elit közeli szinten?Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. (és kivételesen nem Burkus)Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
A cikk szerint első körben választottaknak a legtöbb poszton olyan 60%-a lesz kezdő, kivéve az OL-t (80%) és az LB-t (70%). Az OL és LB még második körben is 50% fölötti sikerrel kecsegtet, de QB, DL, RB már csak 25%. Harmadik körre már minden poszt 50% alá esik, de inkább 25% az átlagos arány. Nem számoltam ki, de így ránézésre átlagolva az 1-3 kört, olyan 50% körülre jön ki a sikerességi arány. Szóval nem vagytok olyan rosszak, mint a felsorolásból tűnik...
peterk2005
Érdekességképpen 2006 és 2011 között szintén nem kapott Brady játszótársat az első körből: 2006-ban meg Maroney jött ugye az első körös cetlinkért. Eddig Scarr és Brady mindig megoldotta valahogy, de most nem lesz Brady az első 4 meccsen, és azt gondolom, idő kell majd neki, hogy belerázódjon, szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni.
savanyubela
vpi
savanyubela
Wyatt
több mint 9 éve
Ha bejutunk, nem 12 meccsből áll a szezon 😊Nem mondtam, illetve nem is írtam. Vagy ennyire biztos vagy abban, hogy a D nem lesz képes lehozni egy félszezont elit közeli szinten?Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. (és kivételesen nem Burkus)Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
A cikk szerint első körben választottaknak a legtöbb poszton olyan 60%-a lesz kezdő, kivéve az OL-t (80%) és az LB-t (70%). Az OL és LB még második körben is 50% fölötti sikerrel kecsegtet, de QB, DL, RB már csak 25%. Harmadik körre már minden poszt 50% alá esik, de inkább 25% az átlagos arány. Nem számoltam ki, de így ránézésre átlagolva az 1-3 kört, olyan 50% körülre jön ki a sikerességi arány. Szóval nem vagytok olyan rosszak, mint a felsorolásból tűnik...
peterk2005
Érdekességképpen 2006 és 2011 között szintén nem kapott Brady játszótársat az első körből: 2006-ban meg Maroney jött ugye az első körös cetlinkért. Eddig Scarr és Brady mindig megoldotta valahogy, de most nem lesz Brady az első 4 meccsen, és azt gondolom, idő kell majd neki, hogy belerázódjon, szóval most ha nem lép elő a drafton agyonfavorizált D-nk, akkor Brady szezonja csak 12 meccsből fog állni.
savanyubela
vpi
savanyubela

több mint 9 éve
Nem mondtam, illetve nem is írtam. Vagy ennyire biztos vagy abban, hogy a D nem lesz képes lehozni egy félszezont elit közeli szinten?Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. (és kivételesen nem Burkus)Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
peterk2005
savanyubela
vpi
több mint 9 éve
Végre valaki kimondta az első meccs elött, hogy buktuk a PO-t. | (és kivételesen nem Burkus) |Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
peterk2005
savanyubela
több mint 9 éve
Sőt, azt figyelembe véve, hogy mi szökőévente draftolunk top28-on belül, még azt a jelzőt is megengedném, hogy elég jókat húzunk. Engem egy dolog zavar: a 2011-es Solder pick óta nem húztunk az O-ba az első körből játékost, ami viszont erősen érezteti a hatását most az O-lineunk állapotán.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
peterk2005
több mint 9 éve
Ami ezt tovább árnyalja, hogy ezeknek a játékosoknak a jelentős része a többi 31 csapatnak sem kellett, miután tőlünk távozott...Biztos így van,csak nekem inkább az fáj,hogy ezek közül sokan (Grissom,Boyce,Bequette,Price,Tate, pl.) nem hogy kezdővé nem tudtak válni,hanem abszolút semmilyen hozzáadott értéket nem képviseltek,még általában az aktív keret megcsípése is elérhetetlen volt.Tehát nem arról van szó,hogy nem tudtak a drafthelyükhöz képest jól teljesíteni,hanem egyáltalán semmilyen teljesítményt nem tudtak lerakni.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
peterk2005
kolok1972
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Biztos így van,csak nekem inkább az fáj,hogy ezek közül sokan (Grissom,Boyce,Bequette,Price,Tate, pl.) nem hogy kezdővé nem tudtak válni,hanem abszolút semmilyen hozzáadott értéket nem képviseltek,még általában az aktív keret megcsípése is elérhetetlen volt.Tehát nem arról van szó,hogy nem tudtak a drafthelyükhöz képest jól teljesíteni,hanem egyáltalán semmilyen teljesítményt nem tudtak lerakni.Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972
peterk2005
több mint 9 éve
Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.www.arrowheadpride.com/2015/2/20/8072877/what-the-statistics-tell-us-about-the-draft-by-round
kolok1972

több mint 9 éve
Ha az összes draftolt játékosra vetítjük,akkor szinte biztosan igazad van,ha azonban csak a korai körösöket (1-3) nézzük,akkor azért vannak kétségeim,hogy általános lenne ,hogy tartósan (nem egy-egy rosszabbul sikerült draftot alapul véve) gyakorlatilag minden 2. játékos kuka az elöl húzottakból.Ráadásul úgy hogy a felsoroltak egy része,még csak epizód szerepet sem tudott játszani.Grissom,Easley,Stork,Dobson,Boyce,T.Wilson,Bequette,Ras-I,Mallett,Cunningham,Price,Brace,Tate,McKenzie... Az elmúlt 8 évben 1-4 körben húzott játékosok közül, akik mentek a levesbe. Összesen 37 játékost húztunk az elmúlt 8 évben az első 4 körben,ebből 16 a felsorolt névsor.,akik zöme 2.-3. körös volt.szerintem ez az arány máshol sem sokkal jobb. plusz a legtöbb helyen nincs minden évben PO-ban a csapat.
kolok1972
winston
több mint 9 éve
Grissom,Easley,Stork,Dobson,Boyce,T.Wilson,Bequette,Ras-I,Mallett,Cunningham,Price,Brace,Tate,McKenzie... Az elmúlt 8 évben 1-4 körben húzott játékosok közül, akik mentek a levesbe. Összesen 37 játékost húztunk az elmúlt 8 évben az első 4 körben,ebből 16 a felsorolt névsor.,akik zöme 2.-3. körös volt.szerintem ez az arány máshol sem sokkal jobb. plusz a legtöbb helyen nincs minden évben PO-ban a csapat.
kolok1972
több mint 9 éve
Grissom,Easley,Stork,Dobson,Boyce,T.Wilson,Bequette,Ras-I,Mallett,Cunningham,Price,Brace,Tate,McKenzie... Az elmúlt 8 évben 1-4 körben húzott játékosok közül, akik mentek a levesbe. Összesen 37 játékost húztunk az elmúlt 8 évben az első 4 körben,ebből 16 a felsorolt névsor.,akik zöme 2.-3. körös volt.