Újra college foci a tv-ben: ma 18-tól Alabama @ Miss State az ARENA4-en!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
BREAKING: Az első kórházi vizsgálatok alapján Jimmy Garoppolóra legalább 6 hetes kihagyás vár, a következő két hétben így biztosan a rookie Jacoby Brissett lesz a kezdő irányító.
DeX
😕 akkor Brisett time. kíváncsi vagyok kit hozunk mögé backupnak.
több mint 10 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
BREAKING: Az első kórházi vizsgálatok alapján Jimmy Garoppolóra legalább 6 hetes kihagyás vár, a következő két hétben így biztosan a rookie Jacoby Brissett lesz a kezdő irányító.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 933 — nabege2@yahoo.com
Jaj, hat amig el nem felejtem. Allen nagyon gyorsan szedje ossze magat
Wyatt
mondom megvárom a SEA meccs félidejét és beírom ezt a D lecseszése mellett😊
borzasztó miket puntolt, hiába volt szél...

jah és a védelemben Long viszont dicsérhető!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 491 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
sec-ünk nem tudom, hogy fog elszámolni ezzel a meccsel, Foster nélkül 3 TD-s előnyben vajon mégis mire számítottak?!
mindegyik CB-nk mélyen a tudása alatt játszott ma

UI: Blount felé egyesektől várok egy apró elnézést 😊
ZERO_L
Én megadom és kérem az elnézést, nem tartom jó játékosnak, de ma nagyon nagyot játszott, gyak. kihúzta a csapatot a második félidőben a bajból. A WR corps és Bennett játéka pedig kifejezett élmény volt.

Amúgy az O-fal sokkal jobb volt mint vártam, nyilván sokat számított, hogy Solder visszajött. Andrews viszont kritikus büntetéseket szedett össze.

A Butler-Ryan duó az első két meccs alapján nem elég 1. és 2. CB-nek. Coleman múltkor jól játszott, de a most ő is csak kergette a labdát/játékost. Ez a keret, nyilván nem lesz erősítés, de ezt valahogy át kellene gondolni, mert pld. a Steelers ellen ez nagyon karcsú lesz.

Amúgy én tartom, hogy Brissettel nem is nagyon volt más O, mint amit játszottunk és elért 13 pontot (a két FG szitu nem rajta múlt, hogy nem lett pontra konvertálva) és nem volt teli a gatyája, a futásai pedig tökösek voltak (nem szokták meg az elmúlt évtizedben a Patstől.) A Phins félidei elemzése nagyon jól találta meg a védelem gyenge pontjait nálunk.

Ne legyen igazam, de egy dobóvállas sérüléssel Gerappa nem fog csütörtökön játszani, úgyhogy erre a szitura Watték ellen felépíteni a gameplant, szép feladat.😊 Mindegy, a 4-ből 2 megvan, én előzetesen a 2:2-vel kiegyeztem volna, ha a 2 W a két csoportmeccs. Most már csak jobb lehet.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaj, hat amig el nem felejtem. Allen nagyon gyorsan szedje ossze magat

több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Làtva JimmyG jàtèkàt egyre inkàbb úgy gondolom, hogy ő lesz Brady utódja. Isteni szerencse, hogy 2 èv van mèg a szerződèsèből, pont annyi ameddig szerintem Brady mèg jàtszik. Imàdom Tommyboyt, ès amig kèpes pàlyàn lenni nàlam ő a no1 QB, de meg lennèk lepve, ha 2 szezonnàl több lenne benne mèg. 2018 szeptemberèben 41 èves lesz, az màr nàla is kornak szàmít. Szóval szerintem ő 2 èv múlva befejezi ès Gerappàt, megkinàljuk egy jófajta kezdő pènzzel.

Ami a meccset illeti. A sèrülèsig minden fasza volt. Agyon vertük a phinst a labda mindkèt oldalàn, de utàna mi törtènt. Az offense gyenge teljesítmènyèt mèg megèrtem, bàr amikor kellett ott voltak es megcsinàltàk amit kellett, de s vèdelem totàl homàly volt. Ryan nem tudom merre jàrt, de règ làttam ennyire gyengèn jàtszani valakit. Butler se èlete meccsèt hozta. Bàr úgy összesègèben szar volt a secondary. Passrush mint olyan sehol nem volt. Èrtem èn, hogy nem volt Ninko ès Hightower, de ez nem mentsèg.

Ghost pedig hiba, de inkàbb most mint komolyabb szituban.
Remèlem Jimmy sèrülèse nem komoly, nèlküle nagyon necces lenne a Texans ellen.
több mint 10 éve
Imitheking New England Patriots 1 921
Akármi is történt, nem hiszem, hogy sok csapat elbírna ennyi hiányzót, mint amennyit a Pats elbír. Persze nagyon dühítő a védelem leolvadása, Ghost elbaszott FG-je, de banyek, 2-0, a csoportban 0-2, 0-2, 1-1 az ellenfelek mérlege. Én ezt a szezon előtt röhögve aláírtam volna.

Jimmynek jobbulást, reméljük nem kulcscsont, vagy vmi hasonló finomság.
több mint 10 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Hát ez a meccs nem tett jót a vérnyomásomnak, de a lényeg hogy megvan a W
Brissett nem volt rossz, de a Def a második félidőben valami borzalom volt
így hirtelen nem is emlékszem Gost mikor hagyott ki utoljára FGt /ráadásul ez szerintem nem is volt vészesen távoli/
Blountot viszont megkövetem, soha nem voltam valami jó véleménnyel róla, ma viszont nagyot játszott
több mint 10 éve
Tudom, kicsi a minta, és nem Brisettre volt szabva a gameplan, de valami ilyesmi lehet, ha talál a csapat egy olyan backupot/future startert mindt Garoppolo vs. "majd húznak egy új QB-t a 2.-3. körben".

Logan Ryan nagyon nem találja magát mostanában. Tannehillen a nyomás sajnos nulla volt. Minden más kb pozitív volt.
winston
Na ezt most te sem gondolod komolyan. Emberunknek nulla meccsrutinnal kellett beugrania, egy hibaja volt, vezetett egy TD-drive-ot, ket FG-drive-ot, most hogy az elsot egy szabalytalansag, a masodikat Gost baszta el, az mas kerdes... ha a harmadik evet tolja majd itt, amibol kettoben a kezdokkel is keszult az elso szamu iranyito varhato eltiltasa utan, akkor valszeg tobbet kell majd elvarni tole...........

Btw. Jimmy mi isten volt
Wyatt
Félreérthetően fogalmaztam 😊 Emelem a kalapom Brisett előtt, csak kb így képzelem el azt a szintesést, amikor egy csapat nem talál normális backupot/future startert, nem is Brisettről van szó. Kommentátor is megjegyezte, hogy valszeg ez volt Brisett első passza Edelman felé 😀 Jimmy meg igen, nagyon impresszív volt.

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Pár rövid gondolat:
O - hát, ezt beszoptuk. Megjegyzem, Gerappa sérüléséig úgy ment nekik, hogy komolyan elgondolkoztam azon, hogy érdemes-e elpasszolni a srácot, annyira illik ebbe a rendszerbe.

A kiesése után Brissettel persze szopás volt, messze nem érezte annyira az elkapókat, mint Gerappa... Blount egyébként szerintem élete mecccsét produkálta (Indy runD nem számít), a meccs végén pedig még futni is tudunk... 😀
Bennett óriási igazolás, Gronk visszatérte után nekünk lesz a legjobb TE párosunk a ligában.

D - a második félidőre totál elfogyott a pass rush, kellene még depth a falba... sokat voltak a pályán az O visszaesése után, no-huddle-be kényszerítették őket... le is fáradtak rendesen. Magastorony kibaszottul hiányzott.

ST - korrekt teljesítmény... ellenben Gos bassza meg, ez nagyon nem hiányzott a végén...

Külön szívás, hogy extra rövid hetünk van (csütörtökön Texans), így Gerappa felépülése és Brissett betanítására is nettó 3 nap lesz...
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha van egy irányítód, aki üzembiztosan kb. 15 féle playt tud játszani, az megkönnyíti a védelem dolgát. Ettől függetlenül Brissett előtt le a kalappal. Nem adta el a labdát, a fumble nem az ő hibája volt. Az az egykezes handoff pedigleg zseniális volt!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 920
Ami Jimmy sérüléséig történt arra nem találok szavakat...
Állat volt amit művelt, amilyen higgadtan dobta be a labdát a legdurvább coverege-be is...
Nagyon remélem nem súlyos a sérülése!
több mint 10 éve
Tudom, kicsi a minta, és nem Brisettre volt szabva a gameplan, de valami ilyesmi lehet, ha talál a csapat egy olyan backupot/future startert mindt Garoppolo vs. "majd húznak egy új QB-t a 2.-3. körben".

Logan Ryan nagyon nem találja magát mostanában. Tannehillen a nyomás sajnos nulla volt. Minden más kb pozitív volt.
winston
Na ezt most te sem gondolod komolyan. Emberunknek nulla meccsrutinnal kellett beugrania, egy hibaja volt, vezetett egy TD-drive-ot, ket FG-drive-ot, most hogy az elsot egy szabalytalansag, a masodikat Gost baszta el, az mas kerdes... ha a harmadik evet tolja majd itt, amibol kettoben a kezdokkel is keszult az elso szamu iranyito varhato eltiltasa utan, akkor valszeg tobbet kell majd elvarni tole...........

Btw. Jimmy mi isten volt

több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gerappa sèrülèse utàn, azt gondoltam, hogy majd a D kihúzza a csapatot a szarból, nem pedig azt, hogy az offense fogja megmenteni a def seggèt.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Haj, és még ez is:

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 251 — situational football
sec-ünk nem tudom, hogy fog elszámolni ezzel a meccsel, Foster nélkül 3 TD-s előnyben vajon mégis mire számítottak?!
mindegyik CB-nk mélyen a tudása alatt játszott ma

UI: Blount felé egyesektől várok egy apró elnézést 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 673 — Patriots fan
azért ekkora leolvadást a D-től.....BB szétrúgja a seggüket. Jimmy G-nek meg jobbulást,kellő meglepetés volt eddig éles meccseken.

több mint 10 éve
Jelen körülmények között, tekintettel az Egyesült Államok helyzetére, fontolóra kellene venni, hogy ne Bill Belichick legyen-e az USA következő elnöke!

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gost bmeg... a szivbajt hozta ram. Sajna a vedelem elegge gyengus volt a masodik felesben, de elmondhatatlanul buszke vagyok erre a csapatra. Csutortokon sztem beoltozom, hatha kell egy csere qb...

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 933 — nabege2@yahoo.com
Azért, hogy a védelemmel mi az isten történt Gerappa sérülése után??? Totál homályok voltak és úgy jöttek át rajtunk mint a huzat. 400 yardot passzoltak ellenünk??? Nyertünk, de remélem a védelem kap egy orbitális leszúrást!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 491 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hat a meccskezdeseket rendesen megrajzoljuk Gerappanak. Ket meccs, ket drive, ket TD, ketszer is 158.3-as kezdes, ha jol remlik. Aaaaaaaz komoly
Wyatt
Meg egy szép nagy vállsérülés 😕 Pont amikor már látszott, hogy 4:0-al is átadhatja a csapatot...
több mint 10 éve
Hat a meccskezdeseket rendesen megrajzoljuk Gerappanak. Ket meccs, ket drive, ket TD, ketszer is 158.3-as kezdes, ha jol remlik. Aaaaaaaz komoly

több mint 10 éve
Rowe lassan bemutatkozhatna mondjuk, na meg Cooper is

több mint 10 éve
April Wine New England Patriots 256
Inaktívok ma:

LB Hightower
TE Gronkowski
TE Derby
CB Rowe
G Cooper
OT Waddle