New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
csóri Gaffney hogy került megint IR-re? 4. pre meccs 2 félidejét nem láttam, ott volt valami? vagy máskor maradtam le?
több mint 9 éve
LeBlancról meséljetek légyszi. Ami érdekelne: only nickel CB? Mint returner milyen? Köszi.Szinte nulla értéke van ST-ben. Ez az egyik (fő?) oka, hogy nem ő lett az 5. CB. A helyette választott CB kiváló gunner volt a 4 edző meccsen.
tüsi91
Normál meccsen igen, csak NCB - előszezonban persze játszott kívül. Iszonyú nagy harc ment a 4-5. helyért, nagyon jó volt ő is - előszezon szinten.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Én Roberts helyett Kamut tartottam volna meg,Coleman helyett pedig pedig Leblanct.Akkor egy 2. és egy 3. kör ment a levesbe. Bár ahogy néztem mashol is mentek korai körös emberek a lecsóba.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
én annyira nem láttam borzasztónak Coleman-t, oké nem egy Butler, de szerintem egy évet még simán megérdemelha már ennyire keresni kéne LeBlanc helyen akkor inkább J.Jones-t tenném ki, tőle semmi érdemlegesre nem emlékszem a pre-season meccsekről

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
LeBlancról meséljetek légyszi. Ami érdekelne: only nickel CB? Mint returner milyen? Köszi.PFF nagyon karmolta az első három heti produkcióját
tüsi91
www.profootballfocus.com/pro-5-undrafted-free-agents-to-watch-this-preseason/

több mint 9 éve
LeBlancról meséljetek légyszi. Ami érdekelne: only nickel CB? Mint returner milyen? Köszi.
több mint 9 éve
Két UDFA CB rosteren maradására nem volt sok esély, bár Coleman helyett én is inkább őt láttam volna. Gondolom bíztak benne, hogy be lehet nyomni PS-be.
több mint 9 éve
Coleman keretben maradása számomra is rejtély. Szerintem nem NFL szint, tavaly is szinte csak az nem verte meg aki nem akarta.Már a negyedik meccsen akartam mondani, hogy ha Coleman rosterre kerül, tuti dug valakit a stábból. LeBlanc pár kategóriával ígéretesebbnek tűnt, most azt leszámítva, hogy nyilván játszott jóval gyengébbek ellen isFőleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Boston
Wyatt
több mint 9 éve
A Chicago kapott egy olyan CB-t, aki könnyen lehet, hogy azonnal kezdeni is fog náluk. Durva veszteség.Főleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Boston
i.imgur.com/gvHlJfN.gif
több mint 9 éve
Már a negyedik meccsen akartam mondani, hogy ha Coleman rosterre kerül, tuti dug valakit a stábból. LeBlanc pár kategóriával ígéretesebbnek tűnt, most azt leszámítva, hogy nyilván játszott jóval gyengébbek ellen isFőleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Boston

több mint 9 éve
Főleg Coleman-nel a rosteren :-/LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
kolok1972
Do your job
több mint 9 éve
LB Kamu - PhiladelphiaHát ez elég nagy szívás...
CB LeBlanc - Chicago
CB Darryl Roberts - Jets
April Wine
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Hmm, waiverről sem kellett senkinek, és csak PS? Mindegy, benne megvan legalább az esély, hogy Blountot kijátssza 😊Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.S lőn:
Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
Gyulus
"Former Titans' RB Bishop Sankey, who went unclaimed on waivers, is signing with Patriots' practice squad" (Schefter)
Gogo

több mint 9 éve
Kurva élet... mondjuk az egészsége miatt még lehet hogy jól is jön ez a pár hét, teljesen felépülhet.S lőn:
Sankey-re én is felkaptam a fejem, egy próbát megérhet...
Gyulus
"Former Titans' RB Bishop Sankey, who went unclaimed on waivers, is signing with Patriots' practice squad" (Schefter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Nem kis kivétellel, hanem évi 1 play kivételével 😀Négy tényleg kevésnek tűnik, de igazából ennyi emberrel is bőven meg lehet oldani a dolgokat, ha odavesszük, hogy ott van még a négy tight end is, opció van bőven. És ne felejtsük el azt sem, hogy White kb csak elkapásra van itt. Und láttam olyat, hogy Foster elkapó lesz végül, a 9 elkapás, 110 yardos meccse után lehet, hogy ebben is látnak fantáziát.
De ha jön Gordon, nem sírok 😀

több mint 9 éve
Edelman - Amendola - Hogan - Mitchell - Slaterennyi elkapóval vágunk neki a szezonnak? 3 úgy ahogy egészséges, Mitchell majd később lesz az, Slater kis kivétellel ST only.
több mint 9 éve
Sittont imadnam, plane ha Cooper is felepulne. Sot talan meg Sullivan is FA, veluk allat belso OL lenne. Na szoval tuti nem jon 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sitton szerintetek?Sittont jó eséllyel a fél liga vadászni fogja mondjuk.
FunHun
több mint 9 éve
Vagy Jahri Evans?
több mint 9 éve
Sitton szerintetek?
több mint 9 éve
S az utolsó kettő:Vellano és TE Bryce Williams
Dolát tényleg aktiválták.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Mínusz Grissom és Rufus Johnson.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
FB IosefaOG Halapio és Barker
S Sunseri
CB Roberts
WR Harper
Ötre várunk még.