New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Shea McClellin szerződáse állítólag 12 milla 3 évre, amiből 3.5 millió a garantált.
Boston
Csak én tartom ezt k..va soknak?
kolok1972
Mi olcsóbban hoztuk Freemant 😊 ... Mondjuk nállam Mekiért egy lyukas 2filléres is sok... Aztán lehet BB varázsol vele valamit, de én nem tudom elképzelni nállatok mint kezdőt...Egy ordas első körös bust volt a csóka...
Tomcsik
Biztos NE-kompatibilis, azt utána megállíthatatlan erővé válik 😊

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Shea McClellin szerződáse állítólag 12 milla 3 évre, amiből 3.5 millió a garantált.
Boston
kolok1972
Mi olcsóbban hoztuk Freemant 😊 ... Mondjuk nállam Mekiért egy lyukas 2filléres is sok... Aztán lehet BB varázsol vele valamit, de én nem tudom elképzelni nállatok mint kezdőt...Egy ordas első körös bust volt a csóka...

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Boston

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Nem tudom, volt-e, de megvan már, hogy ki motorozott együtt a holló sráccal?

Most nézem, hogy meg is halt...R.I.P :/

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 788 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A ProFootballTalk és az Nesn szerint is inkább valószínűbb, mint nem, hogy Dola trade áldozata lesz..Kinti szakik szerint több, mint valószínű, hogy egymást követő két évben nem fog belemenni fizetés strukturálásba, így több, mint valószínű, hogy trade útján lép a csapattól..
Személy szerint én nem szeretném ezt a verziót..Nagyon jól működnek ők Juliannal slotban..
kyobalu
Na mondjuk kíváncsi vagyok, mit kapnánk érte 😊
Ha egy használható CB-t vagy DT-t, akkor az már nem olyan rossz pl. Ahhoz képest, hogy többen a cutot vetették fel nála
Mondjuk én igazából inkább őt tartottam volna meg 6.8 milláért, mint hoztam volna Hogant 5.5-es idei capszámért, tehetségben azért nagy a difi, de cáfoljon rám, és legyen jó (ha már ennyi pénzt hozzávágtunk)
Wyatt
Ha Julian véletlenül lesérül megint, ami azért az ő posztján, az ő terhelésével simán benne van a pakliban, akkor meg maradunk slot WR nélkül, s megint megáll a tudomány..A csapat helyében próbálnék egy játékosbarát szerződést tolni Dola elé, hogy érezze, hogy kell nekünk, de hajoljon meg egy picit a csapat érdekében..Tavaly simán belement..Remélem idén is.. 😉
Hogan esetében többet láthatnak bele BB-ék, mint előzetesen mi..Nemhiába machelték a Bills árát..Reméljük ő lesz az új Welker projekt a széleken.. 😉
kyobalu
Hogan mondjuk vérbeli slot elkapó, és szerintem az egyik legalulértékeltebb igazolás az idei FA szezonban, nem véletlenül lopta el a Billstől BB. 3. kísérleteknél nagyon megbízható célpont, tavaly asszem több elejtett labdája volt, mint két éve, de szerintem hamar megtalálja a "hangot" Bradyvel, ideális fit neki ez az offense.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 718 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kis Belichickből safety edző lett... építjük a coaching utánpótlást is 😊

www.bostonherald.com/sports/patriots/the_blitz/2016/03/steve_belichicks_promotion_among_patriots_coaching_changes
ZERO_L
Ez Poliannak is nagyon bejött. Csak rajta 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 079 — situational football
Kis Belichickből safety edző lett... építjük a coaching utánpótlást is 😊

www.bostonherald.com/sports/patriots/the_blitz/2016/03/steve_belichicks_promotion_among_patriots_coaching_changes

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Reklám következik:

Most már értem miért utálja annyira két south parkos gyökér a Whole Foodst.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Most, hogy a free agency izgalmai elsimultak, a draftig pedig még több mint egy hónap van hátra, a szakírók visszatértek a statisztikák alapján való önmegvalósításhoz. Most éppen legyártottak egy cikket arról, hogy kik voltak a SB era legjobb irányítói.

Meglepő eredmény nem született, Brady az első. Ami érdekes, hogy rating alapján Rodgers az első, 104.1-el, Tom pedig 6.

Itt a cikk, ha valakit érdekel:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000645248/article/top-qbs-through-super-bowl-50-tom-brady-tops-joe-montana?campaign=fb-nf-sf22757153-sf22757153

És innen üzenem, az éjszakai busz szakértőjének, hogy Brees csak a 7. rating alapján! Nekem volt igazam bi-bi-bíííí! 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😀
 www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915.83053.341902765873113/1090942657635783

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hát, pedig emlékeim szerint akkor ment a hiszti, és Bradynek voltak olyan nyilatkozatai, hogy nem ért egyet avval, hogy nem volt elég aktív a FO Wes megtartásában.
vpi
Gondolom, hogy az egy szempont az övé, de végül is amúgy is BB dönt. Nálunk ő az abszolúte parancsnok. Szerintem még Kraft úr se mond neki ellent. Ugye híres, hogy Parcells és Kraft között volt nem egy hatásköri vita.

Amúgy 15 év alatt kétszer került nyilvánosságra (ha jól emlékszem), hogy Bradynek különvéleménye van: a 2006-os év után, amikor erőssen Zs kategóriás volt az elkapó állomány. Eredmény: Moss, Welker, Stallworth, veretlen alapszakasz. Meg amikor Welkert elengedték. Azért erős a gyanúm, hogy ha Wes marad, akkor '14-ben mi játsszuk a döntőt és rajtunk olyan könnyen nem gyalogol át a Seahawks (bár valószínűleg ők nyertek volna). De az is biztos, hogy egy évvel később nem játszottunk volna döntőt. Már ha számít valamit ez a játszódás a lehetőségekkel.
Kollega
pont most olvastam, hogy JMD szinte sokkot kapott, amikor megtudta, hogy megszerezték Moss-t. Állítólag úgy, hogy este BB felhívta, hogy reggel menjen ki elé a reptérre, ha tud ("We got Moss"). Addigra már kész tervei voltak a playbookhoz, és ehhez jött hozzá pluszban Moss.
több mint 10 éve
Hát, pedig emlékeim szerint akkor ment a hiszti, és Bradynek voltak olyan nyilatkozatai, hogy nem ért egyet avval, hogy nem volt elég aktív a FO Wes megtartásában.
vpi
Gondolom, hogy az egy szempont az övé, de végül is amúgy is BB dönt. Nálunk ő az abszolúte parancsnok. Szerintem még Kraft úr se mond neki ellent. Ugye híres, hogy Parcells és Kraft között volt nem egy hatásköri vita.

Amúgy 15 év alatt kétszer került nyilvánosságra (ha jól emlékszem), hogy Bradynek különvéleménye van: a 2006-os év után, amikor erőssen Zs kategóriás volt az elkapó állomány. Eredmény: Moss, Welker, Stallworth, veretlen alapszakasz. Meg amikor Welkert elengedték. Azért erős a gyanúm, hogy ha Wes marad, akkor '14-ben mi játsszuk a döntőt és rajtunk olyan könnyen nem gyalogol át a Seahawks (bár valószínűleg ők nyertek volna). De az is biztos, hogy egy évvel később nem játszottunk volna döntőt. Már ha számít valamit ez a játszódás a lehetőségekkel.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 606 — Patriot
Welkernél is volt
vpi
Száz százalék, hogy BB és JMD konzultál vele offense ügyekben. Ő nem egyszerűen csak egy csapattag. Sok edzőnek nincs annyi tapasztalata (és esze) az NFL-ben, mint neki. Ráadásul ő is videó mániás. Emiatt biztosan nincs konfliktus a csapatban.
Kollega
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Azt olvasom,hogy a 2 TE-s felállással és JE11-el olyan játékokhoz térhetünk vissza mint volt Korábban.
Az akkori offense eléggé karistolt.
Gronk, Hörni és Welkerrel.
Már most írják,hogy a DB-k és LB-k a cerka rossz végére kerülhetnek. 😀
Mikor lesz már szeptember... ????

Szerkesztette: Demecs

több mint 10 éve
Welkernél is volt
vpi
Száz százalék, hogy BB és JMD konzultál vele offense ügyekben. Ő nem egyszerűen csak egy csapattag. Sok edzőnek nincs annyi tapasztalata (és esze) az NFL-ben, mint neki. Ráadásul ő is videó mániás. Emiatt biztosan nincs konfliktus a csapatban.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 606 — Patriot
Szerintem Bradynek is lesz ahhoz egy-két szava, ha elküldik a játszópajtásait. Merthogy darabra még talán van annyi elkapó a keretben mint tavaly, de minőség emelkedése még nem annyira egyértelmű. Márpedig őt szopatják (már elnézést), ha a tavalyi gárdából csak ketten (oké, hárman) maradnak. Kezdheti a hercehurcát elölről az újakkal. Szerintem az ő korában már annyira nem mindegy, hány új elkapót kell betörnie a TC alatt.
Kollega
Welkernél is volt
több mint 10 éve
Szerintem Bradynek is lesz ahhoz egy-két szava, ha elküldik a játszópajtásait. Merthogy darabra még talán van annyi elkapó a keretben mint tavaly, de minőség emelkedése még nem annyira egyértelmű. Márpedig őt szopatják (már elnézést), ha a tavalyi gárdából csak ketten (oké, hárman) maradnak. Kezdheti a hercehurcát elölről az újakkal. Szerintem az ő korában már annyira nem mindegy, hány új elkapót kell betörnie a TC alatt.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25520488/patriots-trying-to-rework-danny-amendolas-deal-release-isnt-imminent

kezdődik...
több mint 10 éve
Nem mi matcheltük a Bills ajánlatát, ők nem tudták a mienket 😊
Az a baj, hogy hiába megy el Chandler Jones és jön olcsóbban Long, ha közben 11 milliót visz el a két új érkező. Így már karcos lehet Dola. Lehhet, hogy a 12 personelben annyival többet látunk, hogy beáldozzuk Dolát

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A ProFootballTalk és az Nesn szerint is inkább valószínűbb, mint nem, hogy Dola trade áldozata lesz..Kinti szakik szerint több, mint valószínű, hogy egymást követő két évben nem fog belemenni fizetés strukturálásba, így több, mint valószínű, hogy trade útján lép a csapattól..
Személy szerint én nem szeretném ezt a verziót..Nagyon jól működnek ők Juliannal slotban..
kyobalu
Ha egy használható CB-t vagy DT-t, akkor az már nem olyan rossz pl. Ahhoz képest, hogy többen a cutot vetették fel nála
Mondjuk én igazából inkább őt tartottam volna meg 6.8 milláért, mint hoztam volna Hogant 5.5-es idei capszámért, tehetségben azért nagy a difi, de cáfoljon rám, és legyen jó (ha már ennyi pénzt hozzávágtunk)
Wyatt
Ha Julian véletlenül lesérül megint, ami azért az ő posztján, az ő terhelésével simán benne van a pakliban, akkor meg maradunk slot WR nélkül, s megint megáll a tudomány..A csapat helyében próbálnék egy játékosbarát szerződést tolni Dola elé, hogy érezze, hogy kell nekünk, de hajoljon meg egy picit a csapat érdekében..Tavaly simán belement..Remélem idén is.. 😉
Hogan esetében többet láthatnak bele BB-ék, mint előzetesen mi..Nemhiába machelték a Bills árát..Reméljük ő lesz az új Welker projekt a széleken.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
kyobalu

több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Azért ha Bradynek nem úgy futja az útvonalakat Bennett akkor nem sok jóra számíthat, de talán extra motivált lesz és itt jóval nagyobb esélye van gyűrűt nyerni mint a Chicagoban, szóval összekapja magát 😊

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Őszintén szólva, nem nagyon értem a fanyalgást...

Donald Brown 1 év 250e garantáltal... camp body-nak hoztuk és jó eséllyel az is lesz. Emlékeim szerint egyedül pass protectionben kiemelkedő, majd tanulhatnak tőle a fiatalok
Gyulus
😀 😀 😀 hangot rá!
 www.youtube.com/watch?v=DttfyOeU3vw
Höri
Ismerem jóideje 😊
Őszintén szólva gondolkodtam azon, hogy ehhez a megjegyzésemhez belinkelem 😀