New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highest

ez azért kemény...😊
Spigo
Jövőre meg is szívjuk ezt..Örülünk, ha meg tudjuk majd tartani..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Parades lenne 😊
Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊
Wyatt
Nagyon fura lenne hogy a Pats front seven egy igen ütős már már félelmet keltőn nézne ki. Végre lehetne folyamatos nyomást generálni az ellen Qb-jaira. Remélem aláír Fairley. Branch-Brown-Fairley-Long tengely nem is olyan rossz 😀
ParadSEC
Na mondjuk alternatívnak alternatív lenne, de szerintem így nem lenne azért olyan nagy nyomás.
Viszont nekem is tetszik azért a DL lassan, pláne, ha jön
Ninko/Sheard, Brown/Branch, Fairley/Easley, Long/Sheard
LB-ben adott a két elit játékos, melléjük ha még felnőne Mekkelek is mondjuk, az elég jó lenne

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 236 — Patriots GM
Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highest

ez azért kemény...😊
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
És Megatron is gondolkodik,hogy a kedvünkért aktíválja magát.
Én bírnám a széleken. 😀
Gronk, Bennett, JE , Megatron, Lewis. Ez egy elég kemény sor lenne.
Demecs
Én csak annyit olvastam, hogy mások (Burleston) gondolják ezt, nem ő.

Na meg: Although that's solid advice, it wouldn't be easy for Johnson to sign with the Patriots if he decided to return. Megatron is still under contract with the Lions, which means if he does make a comeback, the Lions would own his rights.

Mondjuk lehet hogy cutolnák, főleg ha draft után tér vissza, de egyáltalán nem biztos.
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
És Megatron is gondolkodik,hogy a kedvünkért aktíválja magát.
Én bírnám a széleken. 😀
Gronk, Bennett, JE , Megatron, Lewis. Ez egy elég kemény sor lenne.

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Parades lenne 😊
Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊
Wyatt
Nagyon fura lenne hogy a Pats front seven egy igen ütős már már félelmet keltőn nézne ki. Végre lehetne folyamatos nyomást generálni az ellen Qb-jaira. Remélem aláír Fairley. Branch-Brown-Fairley-Long tengely nem is olyan rossz 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 079 — situational football
persze, sőőt Goodell könnyes szemmel bocsánatot kér egy nyilvános sajtótájékoztató keretében

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 835 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/d5pmcnw2nhzpntp2sksz
Robert Kraft sent letter to Goodell about draft pick
Patriots owner Robert Kraft still wants Roger Goodell to give the team its first-round pick back. A league source told NFL Media's Judy Battista, however, there is "zero chance" it will happen.

Na hátha visszajön....

Mondjuk ha Bradynek visszahozzák a 4 meccset akkor kapjuk vissza az elvett köreinket 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Parades lenne 😊

több mint 10 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Elvileg érdeklődünk Nick Fairley irànt. Olcsón jöhet, ha tudja hozni a detroiti szintjét, erősités lehet.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 835 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.rotoworld.com/player/nfl/5729/rob-gronkowski

Hmmm..
gordon
wtf?
ThundersNFL
Fingreszelés? 😀
ParadSEC
Akkor van szopás ha darabos lesz a fing 😛

Draft

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért azt ne felejtsük el, hogy Gronk akkor kapta ezt a szerződést, amikor éppen lesérülve, játékra alkalmatlanul fetrengett. Akkor elég nagyvonalúnak szerződésnek tünt.
vpi
Akkor éppen nem, a 2011-es idény után kapta az új szerződést (igaz, lesérült az AFC döntőn - szokásos, Pollard ->boka, de még a SB-ra is összedrótozták).

Viszont, az aláíráskor lehetett tudni, hogy ha a Pats él a 10 millás opció lehívásával, akkor 2016-ban le fog csökkenni a cap hit-je. (Cash-ben viszont megkapta a 10 milliót.) Ami valójában fájhat neki, hogy innentől ezen felül egy cent garantált nincs a szerződésében. De ezt is tudta 2012 nyarán.

Valószínűleg lesz egy kiterjesztés némi garantált átkonvertálásáért.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 606 — Patriot
Rosenhaus, Gronk ügynöke akarja szerintem egy picit felverni az ügyfele árát..
Ami teljesen normális dolog..Másod, harmadrangú TE-ek kapnak lényegesen nagyobb zsét, mint Gronk a posztján..A hétvégi NFL tulajdonosok találkozóján kérdezték meg Rosenhaust Gronk szerződéséről. Ő azt válaszolta, hogy nem volt még szó szerződésmódosításról, nem is beszéltek még hasonlóról sem, de furcsa azért ügyfele helyzete a többi TE fizetésekhez képest..
Legalábbis az Nesn szerint..
Holdout biztos nem lesz nála..A csapat is tudja, hogy az O#-ben Brady mögött a legfontosabb láncszem.. 😉
kyobalu
Azért azt ne felejtsük el, hogy Gronk akkor kapta ezt a szerződést, amikor éppen lesérülve, játékra alkalmatlanul fetrengett. Akkor elég nagyvonalúnak szerződésnek tünt.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Vagy pontosan tudja, hogy legkésőbb egy év múlva ki fogjuk rakni (pontosabban eltradeljük), mert nem bírjuk majd fizetni, vagy jön a szokásos átstrukturálós-fizetés csökkentős sztori.

És őszintén szólva az is gáz, hogy nélküle gyakorlatilag működésképtelen az offense. Igaz, hogy korszakos játékosról, szinte biztos hall of fame játékosról van szó, de ennyire nem múlhatnak meccsek egy TE-den. Legalábbis Foxboroban nem így működnek a dolgok.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Rosenhaus, Gronk ügynöke akarja szerintem egy picit felverni az ügyfele árát..
Ami teljesen normális dolog..Másod, harmadrangú TE-ek kapnak lényegesen nagyobb zsét, mint Gronk a posztján..A hétvégi NFL tulajdonosok találkozóján kérdezték meg Rosenhaust Gronk szerződéséről. Ő azt válaszolta, hogy nem volt még szó szerződésmódosításról, nem is beszéltek még hasonlóról sem, de furcsa azért ügyfele helyzete a többi TE fizetésekhez képest..
Legalábbis az Nesn szerint..
Holdout biztos nem lesz nála..A csapat is tudja, hogy az O#-ben Brady mögött a legfontosabb láncszem.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan

Hmmm..
gordon
wtf?
ThundersNFL
Fingreszelés? 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Lehet elkezdeni vuduzni rozenháuszt.

több mint 10 éve

Hmmm..
gordon
wtf?

Draft

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Hmmm..
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 472 — Ajmo Vatreni
Fingreszelés.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Adva van egy cap helyzet, amibe jelenleg ez a fizetés az FO szerint elfér. Ha a mutatott játéka megér a csapatnak évi 4 milliót öröm és bódottá szereztünk egy jó játékost. Ha nem akkor mehet világgá.
Ha pikírt akarnék lenni azt mondanám, hogy ez Kraft pénze, kit érdekel hogy mire költi.
Engem például kurvára nem érdekel, hogy Bearsben más edzővel, más rendszerben, a múltban mit mutatott. A szerződés gondolom annak szól, amit az Öreg lát benne. Vagy tévedett, vagy nem. Majd kiderül.
Boston
Persze Boston,nyilván Kraft pénze, de ilyen alapon idehozhatnank T-Rich-et is ,mert RB kell és kit érdekel ,hogy más csapatnál mit teljesített. De azért megkockáztatnám,hogy nem lenne őszinte a mosolyod,ha érkezne 😉...Mindegy már így is több szót vesztegettunk erre ,mint amit megérdemelt, váljon be és akkor mindegy.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Adva van egy cap helyzet, amibe jelenleg ez a fizetés az FO szerint elfér. Ha a mutatott játéka megér a csapatnak évi 4 milliót öröm és bódottá szereztünk egy jó játékost. Ha nem akkor mehet világgá.
Ha pikírt akarnék lenni azt mondanám, hogy ez Kraft pénze, kit érdekel hogy mire költi.
Engem például kurvára nem érdekel, hogy Bearsben más edzővel, más rendszerben, a múltban mit mutatott. A szerződés gondolom annak szól, amit az Öreg lát benne. Vagy tévedett, vagy nem. Majd kiderül.

Do your job
több mint 10 éve
de könyörgöm ha nem fog teljesíteni, akkor kivágják mint macskát... aztán nem évi négy milliót fog kapni, hanem megkapja a garantált 3misijét és mehet Isten hírével

még egy darab snapet nem játszott a mi rendszerünkben, de már nem csak eltemettük hanem be is hintettük sóval a sírját
(legalább a pre-seasont várjuk már meg)
ZERO_L
Igen,csak projektjatekosoknak nem fizetnek évi 1 misit sem, nemhogy négyet. Az én szememben Meki nem több mint egy Rufus Johnson pl. Hiszen nálunk még nem mutatott semmit,a máshol mutatott teljesítményéért meg nem nagyon kellett volna ennyit fizetni.
kolok1972
Most komolyan egy olyan játékoshoz hasonlítod, aki egész pályafutása alatt egy(!!!) darab tackle-t csinált azon az egy meccsén amin összesen eddig játszott az NFL-ben?
Azért ebben az értelemben nem projektjátékos McClellin... semmilyen értelemben nem áll meg a hasonlat a két játékos között

de mind1 is, ettől még nálunk is simán befürödhet, a lényeg amit Boston is írt a low risk, nem ezen fog múlni a 3 védő megtartása, bukni ezzel komoly pénzt nem fogunk tudni
(gondolom nem az 53-as kerettagságra szól a 4 millió )
ZERO_L
Ha nagyon pikírt akarnék lenni,akkor azt írnám, hogy igazad van,nem jó a hasonlat mert Johnsonból még lehet vki. De komolyra fordítva a szót.
Nem értetted meg amit ki akartam mondani. Azon van a lényeg, amit kivastagitottam. Nem a teljesítményről hanem a pénzről beszélütnk. De hogy visszaforditsam az ervelest, Meki NÁLUNK eddig pont annyit tett az asztalra le,mint a példaként felhozott RJ,tehát az itteni teljesítményéért nyilván nem kellett ennyit fizetni. A Bearsben nyújtott teljesítményéhez képest ez megint sztem k..va sok,még a 3 milka is. Ettől függetlenül mint ahogy már írtam többször is,örülök h jött, csak szerintem baromira tulfizettuk,mert az eddigi teljesítménye alapján vermes fizetési igénye nem nagyon lehetett és ez szvsz nem egy prove it szerződés. A 3 milla garantaltat meg azért low risknek max egy olyan jatekosnal mondanám, aki a karrierje során már mutatott kifejezetten jó dolgokat.

Szerkesztette: kolok1972

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 079 — situational football
de könyörgöm ha nem fog teljesíteni, akkor kivágják mint macskát... aztán nem évi négy milliót fog kapni, hanem megkapja a garantált 3misijét és mehet Isten hírével

még egy darab snapet nem játszott a mi rendszerünkben, de már nem csak eltemettük hanem be is hintettük sóval a sírját
ZERO_L
Igen,csak projektjatekosoknak nem fizetnek évi 1 misit sem, nemhogy négyet. Az én szememben Meki nem több mint egy Rufus Johnson pl. Hiszen nálunk még nem mutatott semmit,a máshol mutatott teljesítményéért meg nem nagyon kellett volna ennyit fizetni.
kolok1972
Most komolyan egy olyan játékoshoz hasonlítod, aki egész pályafutása alatt egy(!!!) darab tackle-t csinált azon az egy meccsén amin összesen eddig játszott az NFL-ben?
Azért ebben az értelemben nem projektjátékos McClellin... semmilyen értelemben nem áll meg a hasonlat a két játékos között

de mind1 is, ettől még nálunk is simán befürödhet, a lényeg amit Boston is írt a low risk, nem ezen fog múlni a 3 védő megtartása, bukni ezzel komoly pénzt nem fogunk tudni
(gondolom nem az 53-as kerettagságra szól a 4 millió )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve

ZERO_L