New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
triangle 1 283
Ryan döbbenet szar volt ma. És nekem DMC játéka is csalódás picit.
Boston
ryannek ma nem volt jó napja, ebben egyetértek. viszont szerintem mccourty pass defben és run supportban is jó volt..neked mi nem tetszett?
több mint 10 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ryan döbbenet szar volt ma. És nekem DMC játéka is csalódás picit.

Do your job
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... a sérülések közül elsősorban Collins aggaszt.
Mayo azért könnyebben pótolható.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én a sportszerűség híve vagyok...szóval, Amendolát azért jól szájba verném.
Minitron
Csak úgy sportszerűen? 😀 Amúgy azt a playt azóta nem tudom feldolgozni, hogy az mi volt 😀
Jó gyökér, az tuti

több mint 10 éve
Hmm. Szerintem meg mocsok jók voltunk. Gyakorlatilag az első perctől kezdve, a második drive-ot leszámítva. Ha ezt a KC védelmet így kikapcsoltuk, bármi meglehet. A D-vel sem volt gondom. Újra AFC-döntőőő

több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Megvan és az O-fal sokkal jobban játszott mint vártam. A LB sor lesérülése nagy baj, ha komolyak a sérülések (nem hiszem, hogy Mayo és Collins valami link sérüléssel lekéredzkedik a pályárol.) Gronk és Edelman sokkal jobb állapotban vannak, mint várhato volt.

A 49 yardos short field megjátszása - illetve annak hiánya - tette izgalmassá a meccset. Ha abbol legalább 3 pont van, akkor ott vége mindennek.
több mint 10 éve
triangle 1 283
az O úgy néz ki készen áll, a D megint a big play ellen rendezkedett be, de azért ennél kicsit több kell majd (kritikus stopok mondjuk megvoltak). ha nagyjából egészségesek az elkapók, senkit nem érdekel az o-line, brady-hez szinte hozzá sem tudtak érni. collins gyógyuljon meg, high már féllábon fogja végigtolni ezt a po-t...

jót tettünk a haterekkel is, így egy hétig még tudnak ellenünk szurkolni, és nem kell a saját csapatuk bajaival foglalkozni😀
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Én a sportszerűség híve vagyok...szóval, Amendolát azért jól szájba verném.

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ha nem a D# akkor az O#
Jó volt ez, csúnya meccsen (szerintem), de továbbmentünk, a többi meg már történelem...
Csak előre!

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 080 — situational football
megvan a 3pont és ez a lényeg, de ez a 3rd down védekezés kritikán aluli volt.... komoly csalódás volt a D# számomra ezen a meccsen

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Es bejott a gameplan, Smithnek kellett volna megnyerni. Es az a durva, hogy ez meg simabb is lett volna, ha a birok nem toljak meg a chief utolso ket drivejat.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 423 — nabege2@yahoo.com
azért magunknak tettük nehézzé...
2&4-nél én azért futottam volna 2x
Nehéz szülés volt, főleg az O-nak köszönhetjük a győzelmet, ST néha becummantott egypár yardot, a védelem néha szenvedett a futás ellen, de a labdaszerzéssel azért helyrehozták a hibákat
persze ma sem úsztuk meg sérülések nélkül😕
több mint 10 éve
Sztyopa 315
A D# gondoskodott az izgalmakról, nem ezt vártuk. Szerencsére az O szezon eleji formát mutatott. Jövő héten sokkal több kell.

Why so serious?
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 680 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok az Amendola eset csúnya volt, de jobbak voltatok. Az eredménykövetős hülyeségeket legalábbis, amiket én írtam fedje jótékony homály 😉
több mint 10 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Az igazi kérdés úgyis az volt/lesz hogy Jules és Gronk milyen szinten hadrafoghatóak...
Grissom inaktív státusza viszont nekem azt jelenti hogy C. Jones csak max. első drive-os büntit kap BB-től vagy még annyit sem a füvezésért... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Minden fontos ember aktív, talán OG Jackson fog igazán hiányozni, de róla már lehetett tudni, hogy nem fog játszani.

Inaktívok: Grissom, Harper, Bostic, Waddle, Kitchen, Jackson és Tavon Wilson. (Ennyit ér a sérültlista: a gipszelt Ebner és Freeney igen, Wilson és Bostic nem.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Az minden esetre nálam tuti, hogy a mai meccs győztesének szurkolok tovább a PO-ban.
zinedine5
Egyértelmű, viszont nálam az NFC-ben, Hawks-t kivéve szimpatikus csapatok vannak még versenyben.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Az minden esetre nálam tuti, hogy a mai meccs győztesének szurkolok tovább a PO-ban.
zinedine5
Nagyon remélem, hogy én is 😀

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 476 — Ajmo Vatreni
több mint 10 éve
Végre PO, eljött az idő, előre a címvédés felé.
Egyedüli Pats szurkolóként sikerült egy 4/4-es tippsort teljesítenem a PO tippeldében, remélem folytatódik ez a jó sorozatom is, és végre meg lesz az első hazai győzelem, ahogy várom.
G-Force a legfrissebb hírek szerint játszik, szükség is van rá.
Bruschi85
Khm
Wyatt
Az ittenire céloztam értelemszerűen, ez a lényegesebb 😛
Bruschi85
Ja én is az ittenire gondoltam ám 😀
Wyatt
Ok, akkor nem esett le, mert nálad mintha Texans lenne. 😛

több mint 10 éve
Egyedüli Pats szurkolóként sikerült egy 4/4-es tippsort teljesítenem a PO tippeldében, remélem folytatódik ez a jó sorozatom is, és végre meg lesz az első hazai győzelem, ahogy várom.
Bruschi85
Khm
Wyatt
Bruschi85
Ja én is az ittenire gondoltam ám 😀
A lenyeg ugyis az, hogy legyen meg a Super Bowl-w 😊

Szerkesztette: Wyatt

több mint 10 éve
Bruschi85
Khm
Wyatt

több mint 10 éve
Ha agyonverjük a KC-t, ebből is valami gate lesz, meglátjátok. Ha nem, akkor is.Kollega
Amekkora víz van, simán watergate

több mint 10 éve
Bruschi85
Khm

több mint 10 éve
Egyedüli Wyatt-tel együtt, Pats szurkolóként sikerült egy 4/4-es tippsort teljesítenem a PO tippeldében, remélem folytatódik ez a jó sorozatom is, és végre meg lesz az első hazai győzelem, ahogy várom.

Szerkesztette: Bruschi85