New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
sokat filóztam ezen, de ha tényleg fáj a térde Gronknak inkább nem játszatnámtuti letérdelte BB fejét a Chandler Jonesos bulin.
azt mondjuk csak én nem értem, hogy hol a rákban sérült meg?
NB2
pbs.twimg.com/media/CYhzoryUEAEwD8H.png
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
sokat filóztam ezen, de ha tényleg fáj a térde Gronknak inkább nem játszatnámazt mondjuk csak én nem értem, hogy hol a rákban sérült meg?
több mint 10 éve
Ugye te is 2040 februárjáról beszélsz 😊Nem arról van szó h most ki hányadik! Azt akarom megérteni h a 2000-es években miért a Patriotsot basztatják! Utálja a liga őket,sikeresek, Brady megdugta Goodell anyját, lányát, fiát .. ? Megérteni akarom, nem veszekedni!Mi holnap játszunk, ti holnapután.
steelwolf
Nem ér rá februárban?
zinedine5
több mint 10 éve
Nem arról van szó h most ki hányadik! Azt akarom megérteni h a 2000-es években miért a Patriotsot basztatják! Utálja a liga őket,sikeresek, Brady megdugta Goodell anyját, lányát, fiát .. ? Megérteni akarom, nem veszekedni!Mi holnap játszunk, ti holnapután.
steelwolf
Nem ér rá februárban?
több mint 10 éve
Ajánlom figyelmedbe mielőtt nem akarsz szájkaratézni...Nem akarok szájkaratézni! De miért ,mindig' a Patriots kerül ilyen helyzetekbe?Csak.
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/14/super_bowl_xxxvi_new_england_patriots_tom_brady_st_louis_rams/
Meg a tavalyi DeflateGate ügy!
steelwolf
HanSoloNem akarok szájkaratézni!Dehogynem!
steelwolf
tomi-tomiMert mindig csalunk. Deal with it.[color][/color]
Wyatt
Köszi a válaszokat!
steelwolf
yourteamcheats.com/cheaters/
"The NFL's Biggest: Cheaters
3. Pittsburgh Steelers
20. New England Patriots"
yourteamcheats.com/PIT
több mint 10 éve
Nem akarok szájkaratézni!Dehogynem!
steelwolf
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
csak hogy ne legyen benne hiba 😉Mert mindig csalunk. Deal with it.Mar eleve gyanus, hogy lehetett minden idok
Wyattegyiklegjobb iranyitojat hatodik korben draftolni? En elvennem az osszes hatodik kort 10 evre a Honvedtol visszamenoleg!
ulpianus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mert mindig csalunk. Deal with it.Mar eleve gyanus, hogy lehetett minden idok egyik legjobb iranyitojat hatodik korben draftolni? En elvennem az osszes hatodik kort 10 evre a Honvedtol visszamenoleg!
Wyatt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem akarok szájkaratézni! De miért ,mindig' a Patriots kerül ilyen helyzetekbe?Csak.
index.hu/sport/amerikaifutball/2016/01/14/super_bowl_xxxvi_new_england_patriots_tom_brady_st_louis_rams/
Meg a tavalyi DeflateGate ügy!
steelwolf
több mint 10 éve
A legfontosabb meccsük majd Február 7-én lesz.Tavaly nem is hallottuk, hogy ekkora baromságokat csinálnak meccshéten.. De mind1.. Ki, hogy készül fel a legfontosabb meccsére.. 😉Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Tavaly mégis SB-t nyertek..szóval hagyjuk ezt a mentális dolgot.
kyobalu
gordon
kyobalu
több mint 10 éve
Tavaly nem is hallottuk, hogy ekkora baromságokat csinálnak meccshéten.. De mind1.. Ki, hogy készül fel a legfontosabb meccsére.. 😉Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Tavaly mégis SB-t nyertek..szóval hagyjuk ezt a mentális dolgot.
kyobalu
gordon
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Tavaly mégis SB-t nyertek..szóval hagyjuk ezt a mentális dolgot.
kyobalu
több mint 10 éve
Én ezeket a bulvár dolgokat úgy fogadom, hogy lehet a fele sem igaz. Azt, hogy ki milyen állapotban van, max akkor tudjuk meg ha season ending ir-re kerül. 😀
Addig csak BB tudja milyen állapotban van, de ő meg nem mond semmit.
Ezeknek a srácoknak maguktól nem jut eszébe szívni meg egyebek. Ez orvosi cucc volt állítólag.
Allergiás reakció. Ennyi.
Elmúlt kiheverte. Jobb mint ha valami illegális cuccal bukna le. A fájdalmat meg valamivel kell csillapítani.
Mindenki kap térd meg könyök gépet azt mehet az aprítás. 😀
több mint 10 éve
Valami miatt azt érzem, hogy a fiatal"sztárjaink" mentálisan nem készek..Chandler Jones, hogy a fenébe csinálhat ilyet 6 nappal a fő meccs előtt?? Olyan bárgyú, hülye mint a UFC ász bátyja, Jon Jones? Aki holt kokósan, belement frontálisan egy terhes nő kocsijába és elfutott a helyszínről, úgy, hogy az ő autója tele volt cuccal??? Erre ő is csinál egy ekkora baromságot 6 nappala meccs előtt? Marcsit, vagy szintetikus marihuánát tol, s nem tudja, hogy annak mi lehet a hatása, és imádkozva, félmeztelenül bemegy a yardra hogy segítsenek neki? Ilyen családi "háttérrel", történetekkel ? Nooormális?
Gronk meg hétvégén az unokatesókkal partyzik Miami-ban, pózolnak ezer képet, vasárnap még bulizik még egyet Bostonban, ezek után kedden, meg csütörtökön nem edz, mert fáj a térde és háta??? Hétvégén nem fájt???
Vicc..
Gáz, hogy ilyen mentalitás, hozzáállás lehet a csapatban, főleg ilyen nagy neveknél ebben az időszakban..
A Pats PO főplakátjánál, promo anyagánál, Brady mögött ez a 2 ember van kiemelve.. Mindkettő, meg ordas baromságokat csinál az év legfontosabb meccse előtt..
Azért nálunk ilyen nem volt szokás..
Mind1... Holnap akarjanak nyerni és haljanak meg a pályán!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Azért gyülekeznek a viharfelhők. Jones szív aztán félmeztelenül besétál totál készen a rendőrségre, Gronk a semmiből megsérül és lassan már doubtful lesz. Nem jó jelek ezek.
több mint 10 éve
Azt már tudjuk, hogy R. G. nélkül kb. nem lesz esély.Ez most ilyen klaci féle voodoo?
Egyébként szerintem KC a 4 PO csapat közül az, amelyik a legerősebb a pillanatnyi forma és a sérüléseket figyelembe véve.
...
GOSB5
több mint 10 éve
Beszarok ezen az emberen, hatalmas király 😊www.youtube.com/watch?v=g3NUXXahGZY

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Azt már tudjuk, hogy R. G. nélkül kb. nem lesz esély.Egyébként szerintem KC a 4 PO csapat közül az, amelyik a legerősebb a pillanatnyi forma és a sérüléseket figyelembe véve.
...
GOSB5
több mint 10 éve
Élvezzétek:www.patriots.com/video/2016/01/14/throwback-thursday-patriots-and-we
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
tök mind1, Höri lesz a play-by-play kommentátor... hosszabbításban kikapunk :'/