New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 219 — situational football
kiesik HT+Collins és megint letolt gatyával fogjuk várni a Denvert, hogy átfusson rajtunk

teljesen felesleges előzetes esélyesekről beszélni, ebben az Ofalban is bármikor benne van egy betli, arra viszont kíváncsi leszek ezekre a gyors labda osztogatásokra, hogyan fog felkészülni a Denver

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Itt sokan nem optimisták (mondjuk a szezon közepe óta), de elnézve a tegnapi Denvert illetve a tegnapelötti Pats-t semmi okot nem látok, hogy miért nekünk kéne tartani ettől az összecsapástól.
vpi
Nyilván minden meccs más, de a játéknak minden elemében jobb a jelenlegi Pats (gyors passzjáték, védelem), mint a tegnapi sérülésektől sújtott Steelers, és ott sem sokon múlt a meccs. Ezek után én úgy látom, hogy jelen állás szerint ezt a meccset csak Ti bukhatjátok el. Persze aztán alakulhat minden másképp, jöhetnek turnoverek, közbeszólhat a ST, de jelenleg nehezen tudom elképzelni, hogy ne a Pats képviselje az AFC-t a Superbowlban.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Itt sokan nem optimisták (mondjuk a szezon közepe óta), de elnézve a tegnapi Denvert illetve a tegnapelötti Pats-t semmi okot nem látok, hogy miért nekünk kéne tartani ettől az összecsapástól.
vpi
Én valóban nem szoktam optimista lenni, de most egyetértek Veled. A két tegnapi csapat közül bármelyik verhető a szombati formánkkal/csapattal. Azért jobb lett volna a Steelers, mert akkor hazai pályán lettünk volna és a szeles idő nem kedvez a passzjátéknak, nekünk meg nincs futásunk gyak., nekik inkább van. Meg egyébként is jutalomjáték van 😊 Azt valahol ma olvastam, hogy mi még nem vertük meg a Broncost Denverben 2011. óta, az még a Tebow-vezette csapat volt.
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 693 — Patriot

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Én örülök, hogy Denver lesz az ellenfél, így az igazi, plusz valószínűleg az utolsó Brady- P. Manning meccs is lesz egyben.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 348 — Patriots fan
Fog hiányozni a hazai pálya de nagyon. Remélem kitalálunk vmit mert ha lemegy a rozsdaaz öreg Big Headről leszünk bajban.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
seal New England Patriots 222
Én nem vagyok annyira optimista.
Kétlem, hogy a Denver még egyszer ilyen gyengén játsszon (értem itt azt, hogy nem használtak ki több nagy lehetőséget). Jó a futójátékuk, ami a szeles Mile Highon nagy fegyvertény, Patsnél futójátékról gyakorlatilag nem lehet beszélni.
Brady 6 megnyert AFC döntője közül 4 hazai pályán történt (a 2 idegenbeli a Heinz Fielden) és mióta Manning Denverben játszik még nem nyertünk a Mile Highon (utolsó győzelem 2011-ben, amikor még Tebow irányított). Ha Collins és HT nem lesz a helyén, akkor nagy bajban leszünk. A Steelersnek SOKKAL jobban örültem volna.
DE fogjuk fel úgy, hogy a tavalyi győztes szezon után kellett ennyi nehezítés! 😊

Szerkesztette: seal

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 219 — situational football
Ha Manning irányít akkor biztosan fog ! Kérdés hogy az a vörös köcsög ( godell ) nem fogja -e elfújatni a meccset a zebrákkal, mert az már hogy nézne ki ha nekünk kellene átadnia a trófeát ?
Füszer

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én a hölgyismerőssel történő meccsnézést favorizálom.
Egyrészt az ember bármit mond, a legjobb, legfelkészültebb szakértő, másrészt teljesen új nézőpontot tehet magáévá, ha a legrelevánsabb kérdések olyanok, hogy Gronknak miért ilyen rövid a pólója, és mi a bírók kezén az a két fekete spárga.
A meccset követő közös ünneplésről/búfelejtésről nem is beszélve.
Ajánlom mindenkinek. 😉
Sobri Jóska
viccen kívül, mi abban a felemelő vagy kielégítő ha vakok közt félszeműként királykodsz?

NFL-t még nem néztem értő közönséggel (sajnos), de soccert már elég sokszor és sokkal jobban élveztem, nem úgy mint mikor itthon leülök egy NFL meccs ismétlése elé és random családtag odajön a szokásos "itt mi a lényeg?" kérdéssel, majd mellé még jön 50-szer az "ez most mi volt?" kérdés...
(persze úgy, hogy kérdéseinek 80%-t már feltette 2 hete és válaszoltam rá)

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igazából a végén belegondolva már nem bánta, hogy a Broncos nyeri meg a meccset. A Steelers ellen sem futottunk volna, talán passzokkal jobban mentünk volna, mint a Denver tette, de ott már lett volna Brown és DeWill, ami nem mindegy azért. Manningéknek lehet, hogy kb ilyen támadójáték lesz a plafon, bár ehhez a mi védelmünk is tehet, hogy sokkal jobban nézzenek ki a jövő héten... A KC elleni gyors, rövid passzos játék, 25 pont környéke, és meglehet a Super Bowl.

Na nem mintha nem fosnám telibe az NFL-t

több mint 10 éve
Füszer New England Patriots 45
Ha Manning irányít akkor biztosan fog ! Kérdés hogy az a vörös köcsög ( godell ) nem fogja -e elfújatni a meccset a zebrákkal, mert az már hogy nézne ki ha nekünk kellene átadnia a trófeát ?
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 366 — nabege2@yahoo.com
Fog vajon megint ilyen rosszul játszani a Denver?
Kár, hogy idegenbe megyünk, azért itt nem lesz egyszerű nyerni.
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Remélem,hogy ennél erősebben nem fognak játszani..Ezt a Denvert meg kell vernünk..Erősebb csapat vagyunk..😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 724
Az jó ,ha ennyire utálnak minket! Azt jelenti,hogy jól csinálunk valamit....
kolok1972
vagy rosszul 😀
több mint 10 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Megyunk Denverbe. Ha egy szezonon belul ketszer is tudnak nyerni ellenunk, akkor meg is erdemlik a SB-t.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Egyrészt az ember bármit mond, a legjobb, legfelkészültebb szakértő, másrészt teljesen új nézőpontot tehet magáévá, ha a legrelevánsabb kérdések olyanok, hogy Gronknak miért ilyen rövid a pólója, és mi a bírók kezén az a két fekete spárga.
Ajánlom mindenkinek. 😉
Sobri Jóska
nálam is ez megy, vitán felül a legjobb mód. eleinte egyébként sajnáltam, hogy nem tudom követni a meccset pats.hu-n vagy itt, de hamar túltettem magam ezen.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 721 — #NoStress
Ajánlom mindenkinek. 😉

több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Az jó ,ha ennyire utálnak minket! Azt jelenti,hogy jól csinálunk valamit....

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A hater kérdést én másként kezelem. Például tegnap este biztosan nézhettem volna a meccset legalább 32 különböző kocsmában. De a Champs-ben max. azon kellett vitatkoznom, hogy kellett-e ekkorát fejelnie Amendolának. Azon nem, hogy a szülei a saját nemüket szeretik-e vagy sem. Azt sem kellett megvitatnom, hogy a leeresztett labdákkal manipuláló szertárosok lehallgatták-e az ellenfél jeleit levideózó Belichicket.

Ezért én a meccseket a pats.hu-n követem. Ott se mindenki lángelme (pláne, ha én is ott vagyok), de legalább nem szorul a kezem ökölbe folyamatosan.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A tegnapi Amendola eset után vagy 10 hatter kiáltott kizárást és Targetinget. Ez azért priceless, az ilyenek miatt, utólag általában elolvasom az eredménykövetőt. A sok önjelölt szakértő, MUHAHA 😊)
batyu
Csak azt nem értem, hogy akkor minek eredménykövetőznek. Tényleg szánalmas volt a tegnapi előadása sokaknak. Csak azzal voltak elfoglalva, hogy utálkozzanak, amiből ráadásul süt az irigység.
több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
A tegnapi Amendola eset után vagy 10 hatter kiáltott kizárást és Targetinget. Ez azért priceless, az ilyenek miatt, utólag általában elolvasom az eredménykövetőt. A sok önjelölt szakértő, MUHAHA 😊)

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eredménykövetőt hálaadáskor szabad játszani, vagy max, amikor nem a saját csapat játszik, különben csak felhúzza magát az ember 😊

több mint 10 éve
Biztatom egy közös Steelers szurkoló barátunkat, hogy zárják ma le Peyton Manning játékoskarrierjét, de azt mondja, hogy valószínűleg ez a munka is ránk vár majd. Az mondjuk elég sorsszerű lenne.

De egyrészt most kicsit előre szaladtam, másrészt most kihívtam az ég és legalább két csapat szurkolóinak haragját is magam ellen 😊
Kollega
azzal, hogy ott a Pats logó, kivívtad 31 csapat szurkolójának a haragját, szóval ilyen apróságok már nem osztanak szoroznak 😊

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Biztatom egy közös Steelers szurkoló barátunkat, hogy zárják ma le Peyton Manning játékoskarrierjét, de azt mondja, hogy valószínűleg ez a munka is ránk vár majd. Az mondjuk elég sorsszerű lenne.

De egyrészt most kicsit előre szaladtam, másrészt most kihívtam az ég és legalább két csapat szurkolóinak haragját is magam ellen 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 29 366 — nabege2@yahoo.com
+1: Hogy ez a meccs, hogy ment végig egy o-fal holdinggal az nagy talány számomra.
zinedine5
cserébe viszont a hátsó holdingokat sem igazán fújták be, csak a már orbitálisan látványosokat (ld Ryan DPI-je a végén)
NFL csevegőben írtam, hogy nem biztos, hogy jól van ez így, hogy nem dobálják agyon magukat, de azért a GB meccs után ha nincs a TD biztos lett volna bírózás