New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyetértek. Garappolonak kellett volna kezdeni, Gronk és Amendola nélkül. Egyébként ezzel az OL-al semeddig nem jutunk. Ilyen szar falat még soha nem láttam Pats csapatnál.de akkor miért TB-vel?A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
És TB-nek 5 passzkisérlete volt, így is majdnem lesérült. Akkor minek szórakozunk? Játszunk rendesen, de ez a töketlen támadójáték nagyon felcsesz.
NB2
LordTamas
de így nem lehet játszani, basszus nem igaz, hogy az utsó meccsre Danny, Minitron nem tudott volna játszani, ezt a Miamit röhögve verni kellett volna
hogy mész így be a PO-ra totál formán kívüli csapattal???
per pillanat én nem vagyok nagyon bizakodó
(egy hete még benne volt, hogy a Denver nem lesz PO-ban, erre ma meg lehet 1sd seed lesz)
NB2
több mint 10 éve
Annyira mindegy igazából. Annak semmi értelme nem lenne, ha Edelman megsérülne. Ha mindenki játszhat a nem IR-esek közül, akkor igazából mindegy, hol vagyunk, ha minden meccsen meghal valaki, akkor meg azért mindegyde akkor miért TB-vel?A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
És TB-nek 5 passzkisérlete volt, így is majdnem lesérült. Akkor minek szórakozunk? Játszunk rendesen, de ez a töketlen támadójáték nagyon felcsesz.
NB2
LordTamas
de így nem lehet játszani, basszus nem igaz, hogy az utsó meccsre Danny, Minitron nem tudott volna játszani, ezt a Miamit röhögve verni kellett volna
(egy hete még benne volt, hogy a Denver nem lesz PO-ban, erre ma meg lehet 1sd seed lesz)
NB2

több mint 10 éve
ha egy kicsit tökösebbek a játékvezetők, akkor az első félidő végén leléptetik a csapatot komolytalan játékra hivatkozvaNekem csak az a bajom, hogy fogalmam sincs, mi volt ma a terv.WyattMinél kevesebb playt megmutatni a playbookból, ennyi alibi futást nagyon régen láttam pats meccsen 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
de akkor miért TB-vel?A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
NB2
LordTamas
több mint 10 éve
Szégyelljék magukat mind.
több mint 10 éve
Nekem csak az a bajom, hogy fogalmam sincs, mi volt ma a terv. Mert ennek így ebben a formában semmi értelme nem volt. A legelején feladtuk az egészet, aztán meg csak törettük Bradyt – ilyen körülmények mellett – kurva feleslegesen. De legalább végre vége van ennek a szar PS-nek, jöhet lassan a szezon, aztán ott nem baj, ha megpróbálunk nyerni is végre, mert az elmúlt hetekben ez nem igen volt meg. Ennek a meccsnek a végignézéséhez azért elég nagy kitartás kellett, ilyen vacak ritkán van

több mint 10 éve
A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!Nézz rá az előző bejegyzésre, a kezdő OL valami rettenetes. Inkább élje túl Brady a meccset... Nem tudom, ilyen fallal mit lehetne csinálni.
NB2
több mint 10 éve
A második félidőben elkezdhetnénk játszani, mert én baromi dühös lennék, ha elszúrnánk a hazai pályát!És TB-nek 5 passzkisérlete volt, így is majdnem lesérült. Akkor minek szórakozunk? Játszunk rendesen, de ez a töketlen támadójáték nagyon felcsesz.
több mint 10 éve
Patriots starting OL in warmups: LT Fleming, LG Kline, C Stork, RG Jackson, RT Cannon
több mint 10 éve
Incsi aktívak: DE Jones, DT Siliga, OT Vollmer, LB Freeny, LB Hightower, CB Coleman, WR Edelman
több mint 10 éve
Ez a nem semmi:Hááát.... A D nyeri a bajnokságot.
www.profootballfocus.com/blog/2015/12/31/pro-top-10-nfl-secondaries-this-season-2/
A pff szerint a mi sec-ünk a legjobb a ligában.
LordTamas
Mindenestre egy jó alap arra, hogy a felépült sérültekkel 11 év után végre címvédés legyen 😊
több mint 10 éve
Ez a nem semmi:www.profootballfocus.com/blog/2015/12/31/pro-top-10-nfl-secondaries-this-season-2/
A pff szerint a mi sec-ünk a legjobb a ligában.
több mint 10 éve
szerintetek JMD elmegy valahova HC-nak? Remélem nem.Nem csak őt de valószínűleg Patriciát is fogják hívogatni interjúzni. Szerintem őt nehezebb lenne pótolni.
winston
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
szerintetek JMD elmegy valahova HC-nak? Remélem nem.
több mint 10 éve
Suhtól nem tartok mert annyira motivált mostanában mint egy édességel megtömött gyerek az ebédnél. Plussz új GM nem akarják a draft helyüket elb...ni rivalizálás ide vagy oda!Én inkább a mi offense-ünktől tartok. A múlt héten 6 pontot csináltak az egész meccs alatt az utolsó perces, egyenlítést hozó drive-ig. Ott is két 4 kísérletre megcsinált Gronk passz kellett a sikeres drive-hoz. Ki fog itt gólt lőni? Vagy Suh ellen fog futni Jackson?Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
Burkus
NB2
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Én inkább a mi offense-ünktől tartok. A múlt héten 6 pontot csináltak az egész meccs alatt az utolsó perces, egyenlítést hozó drive-ig. Ott is két 4 kísérletre megcsinált Gronk passz kellett a sikeres drive-hoz. Ki fog itt gólt lőni? Vagy Suh ellen fog futni Jackson?Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
Burkus
NB2
több mint 10 éve
Szerintem. Szerinted nem. De múlt héten Broncos drukkerek drukkoltak nekünk, mert nem bíztak abban, hogy hétfőn önerőből meg lesz nekik a PO a Bengals ellen, úgyhogy nem olyan eszeveszett gondolat, hogy nem jön össze nekik a főcsoport döntő.Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.Ilyen alapon arra is számíthatnának, hogy a Chargers veri a Broncost.
vpi
Gogo
több mint 10 éve
Inkább nézzétek meg, ahogy minden idők legjobb BC Eagles QB-je dropkicket rúg a Dolphins ellen épp 10 éve:www.patriots.com/galleries/2015/12/31/memorable-moments-patriots-dolphins-presented-empower#374751
Van még ott pár legendás kép.
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁Külön öröm, hogy mind az ötöt ebben kapta 😕
http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
FunHun
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.Ilyen alapon arra is számíthatnának, hogy a Chargers veri a Broncost.
vpi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Szerintem meg egyrészt ellenünk általában mindig odateszik magukat, másrészt kezdődik a helyezkedés a jövő szezonra. Nem hiszem, hogy leadják a meccset a mi kedvünkért.Elnézve a múlt hetet, ezt tök egyértelmű😊 Szerintem a Bills meg fogja cumiztatni a Jetset is.
Burkus
több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁Egy oldalon keresztül volt csak róla szó itt kb 😊 Még az ellenfél kapusa is patses sisakban volt, képeket is találsz itt, ha visszakeresel 😊
http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
FunHun

több mint 10 éve
Ezt láttátok... Mekkora már 😁😁😁http://mweb.cbssports.com/nhl/eye-on-hockey/25433094/look-tuukka-rasks-tom-brady-winter-classic-mask-is-amazing
több mint 10 éve
Szerintem meg arra számítunk, hogy a Denver nem megy el az AFC döntőig Osweilerrel, tehát meg van a hazai pálya.