New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
SJ 1 evet irt ala.
Blount cut lesz?
Ket ilyen futo nem kell a csapatba.
Demecs
Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
zinedine5
Igen kétévest.
A Ball projektet elengedtük már ?
gordon
Még el sem kezdtük...
Studi
Leeresztettünk...

több mint 10 éve
week16

Szombat Esti Futball
Washington Redskins - Philadelphia Eagles

Vasárnap Délutáni Futball
New York Jets - New England Patriots
Höri
Akkor most örülés?
Wyatt
24-én 16:30-tól a sport tv a Seattle elleni Super Bowlt is megismétli
baggio
Juppí 😊

több mint 10 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
SJ 1 evet irt ala.
Blount cut lesz?
Demecs
Nekem úgy rémlik, hogy Blount 2 éves szerződést írt alá tavaly, míg SJ most egy évest. Ezek a mostani szezon után kifutnak.
zinedine5
Igen kétévest.
gordon
Még el sem kezdtük...
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
SJ 1 evet irt ala.
Blount cut lesz?
Demecs
zinedine5
Igen kétévest.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
week16

Szombat Esti Futball

Höri
Akkor most örülés?
Wyatt
24-én 16:30-tól a sport tv a Seattle elleni Super Bowlt is megismétli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 479 — Ajmo Vatreni
SJ 1 evet irt ala.
Blount cut lesz?
Demecs
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
SJ 1 evet irt ala.
Blount cut lesz?

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 080 — situational football
jövőre lehet hozzátenni még egyet 😊

twitter.com/AdamSchefter/status/679074034085208064

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 610 — Patriot
ha jövő héten megint kikap a Broncos és nyer a Chiefs, olyankor a csoporton belül a 2 egymás elleni meccs számít? (magyarán a Broncos menne wc körre?)
NB2
Az nekik ugyanolyan, de a divízió mérlege a Chiefsnek jobb, így a Broncos menne WC körbe
ervinator
Sőt! Ha a Steelers + Chiefs + Jets nyeri a hátralévő két meccsét (amiből a egyedül a Jets-Pats tűnik véleményesnek) és a Denver kikap a Bengalstól (ami szintén sanszos), akkor a Kansas csoportelső, Jets + Steelers WC, a denveriek meg fotelből nézik a rájátszást...
realanta
Érzek kisebb kárörvendést a broncossal kapcsolatban, de ha mi itt korházválogatottazunk, azért ők is megszenvednek a sérülésekkel.
több mint 10 éve
week16

Szombat Esti Futball

Höri
Akkor most örülés?

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan
na erre kíváncsi leszek, a köv két meccs tökéletes lehetőség, hogy felmérjük mennyi van még a tankjában
ZERO_L
szerintem nem sok, aszonták, hogy már 39 éves
slowmotion
Azt könnyű megmondani, hogy a 39 éves SJ-nek mennyi van a tankjában! Mint a 43 éves Romo-éban. Neki szarul is ment, sérülés sérülés hátán.
tomi-tomi
De S-Jax tényleg 39 éves, a twitterboxban is ott figyel
több mint 10 éve
batyu New England Patriots 630
bakker én meg azt hittem, hogy a monogram melletti szám a születési éve...

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
na erre kíváncsi leszek, a köv két meccs tökéletes lehetőség, hogy felmérjük mennyi van még a tankjában
ZERO_L
slowmotion
Azt könnyű megmondani, hogy a 39 éves SJ-nek mennyi van a tankjában! Mint a 43 éves Romo-éban. Neki szarul is ment, sérülés sérülés hátán.
tomi-tomi
Romo még csak 9 éves...
Eddig is csodáltam Gronk-ot, de hogy 87 évesen képes erre, nem is értem őt miért nem említik MVP cím várományosaként
ZERO_L
Szegény Watt mit szóljon 99 évesen? Kerettel még csak csak sikerül neki játszani, de anélkül esélye sincs.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ZERO_L
slowmotion
tomi-tomi
Romo még csak 9 éves...
Eddig is csodáltam Gronk-ot, de hogy 87 évesen képes erre, nem is értem őt miért nem említik MVP cím várományosaként
ZERO_L
Ez is egy megfejtés! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 080 — situational football
ZERO_L
slowmotion
tomi-tomi
Romo még csak 9 éves...

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ZERO_L
slowmotion

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 543 — Cowboys fan
ZERO_L
több mint 10 éve
realanta New England Patriots 1
ha jövő héten megint kikap a Broncos és nyer a Chiefs, olyankor a csoporton belül a 2 egymás elleni meccs számít? (magyarán a Broncos menne wc körre?)
NB2
Az nekik ugyanolyan, de a divízió mérlege a Chiefsnek jobb, így a Broncos menne WC körbe
ervinator
Sőt! Ha a Steelers + Chiefs + Jets nyeri a hátralévő két meccsét (amiből a egyedül a Jets-Pats tűnik véleményesnek) és a Denver kikap a Bengalstól (ami szintén sanszos), akkor a Kansas csoportelső, Jets + Steelers WC, a denveriek meg fotelből nézik a rájátszást...

Szerkesztette: realanta
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
úúúúú erre kíváncsi leszek, csipáztam régen nagyon. mennyi maradhatott még benne ez egy jó kérdés lesz, viszont rövid távon kiderül 😀

több mint 10 éve

twitter.com/sj39/status/678972912481644544

több mint 10 éve
Spigo New England Patriots 1 236 — Patriots GM
Jön Steven Jackson, hogy Super Bowlért futhasson
több mint 10 éve
Tényleg nem értem miért vannak néhányan betojva a Vasastól. Az utóbbi időben mindig alaposan megvertük őket. Jól ismerjük őket, a játékukat, sokat játszunk ellenük és hazai pályán abszolút esélyesek vagyunk ellenük. A ny-i zöldek meg mindig borsot törnek az orrunk alá, a Kansas meg olyan csapat, amelyik csúf meglepetésekre képes. Például ellenünk tavaly.
Kollega
Nem mondom, hogy nem értek legalább részben egyet veled. Mondjuk az a baj, hogy valakivel játszani kell 😀 De ha felépülnek az emberek, akkor azért még mindig inkább mi vagyunk az esélyesek 😊

több mint 10 éve
33-16-ra nyertünk Minitron, DMC nélkül úgy, hogy Dola, Chung és Magastorony is megsérült + TB gyakorlatilag egész héten beteg volt. Megszereztük a pihenő hetet is a PO mellé, a homefield is a mi kezünkben. Komolyan nem értem mit szeretnétek még néhányan.
Boston
Gyűrűt 😊
Burkus
 vignette1.wikia.nocookie.net/middleearthshadowofmordor7723/images/9/9e/Smeagol.jpg

több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Tényleg nem értem miért vannak néhányan betojva a Vasastól. Az utóbbi időben mindig alaposan megvertük őket. Jól ismerjük őket, a játékukat, sokat játszunk ellenük és hazai pályán abszolút esélyesek vagyunk ellenük. A ny-i zöldek meg mindig borsot törnek az orrunk alá, a Kansas meg olyan csapat, amelyik csúf meglepetésekre képes. Például ellenünk tavaly.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
33-16-ra nyertünk Minitron, DMC nélkül úgy, hogy Dola, Chung és Magastorony is megsérült + TB gyakorlatilag egész héten beteg volt. Megszereztük a pihenő hetet is a PO mellé, a homefield is a mi kezünkben. Komolyan nem értem mit szeretnétek még néhányan.
Boston
Hát, de volt egy csúnya nagy engedett TD. Meg kihagyott FG. Meg pár alkalommal bent hagytunk négy pontot.

Jó, hogy nem nekem kellett leírni, én nem tudom, mi a baja néhányaknak a játékkal, közte húsznál már azért benne van, hogy jó az FG is, meg legyen több futás, menjen az idő (btw, végre ment, eddig az volt a baj, hogy nem megy nagy előnyben sem). Amendola jeleneténél pont azt mondtam magamban, hogy inkább pihizzen, ezt meg oldjuk meg már nélküle is, mindegy, hogy szarabb lesz a passzjáték.
Julian kapjon néhány lasztit a 17. fordulóban, mondjuk egy drive-ot, hogy ne kéthónapos off után kelljen újra csúcsformában játszania, Amendola próbáljon meg kicsit pihenni, én még Gronkot sem erőltettem volna most ennyire.

LaFellt okkal fikáztuk mostanában sokszor, na de akkor legyen meg fordítva is: a hosszú játéknál ezúttal végre nem dropolt, és a h2h esetben is elég pöpecül ragadt hozzá a labda. Nem lesz ez rossz támadójáték, a védelem pedig tényleg elég karmolós időnként. Ryant most néhányszor megszopatták, de DGB-től nem sajnálom, csak ne legyen ebből tendencia 😀