New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Andrews újra visszatér, új szerzemények pihennek!
több mint 10 éve
Érdekes, nálunk BB szeret rotálni ha van miből, de így max Vollmert tehermentesíti pár snapre.A Lions-ban egyértelműen RT volt végig az egyetemen ( www.nfl.com/draft/2013/profiles/laadrian-waddle?id=2539324 ) viszont LT-t játszott. Sokat elmond, hogy a több csapattól kivágott Ola és a szánalmasan gyenge Lucas szorította maga mögé Waddle-t a depth chart-on.Tackle-nek van feltüntetve, melyik oldalon játszott?Ha nincs pályán akkor az nagy pozitívum. (:Gyulus!Bazza! Varhatunk vmi pozitívat tőle?
Waddle már nem mehet PS-ba, túl sok meccset játszott hozzá.
Bazzani
kolok1972
Viccet félretéve az első szezonja remek volt, majd komolyabban megsérült és azóta nem találja önmagát. Nem is igazán tud egészséges maradni és leginkább a robbanékonysága veszett el, sokszor már a snap pillanatában verve van.
Én nagyon szurkolok neki, hogy visszataláljon a rookie formájához de nem igazán látok rá esélyt. Nálatok azért remek kezekbe került, ha itt nem akkor sehol.
Bazzani
Ha vakoldali nálunk, Fleming és Cannonmaci mellett nagyon nem lehet senki elveszett, ez pont az a meccs talán ahol kaphat pár snappet...
Studi
Mondjuk a Lombardi féle séma váltás nem tett neki jót, de szerintem nem ez a legfőbb oka a visszaesésének.
Bazzani
Köszi az infot!
több mint 10 éve
A Lions-ban egyértelműen RT volt végig az egyetemen ( ) viszont LT-t játszott. Sokat elmond, hogy a több csapattól kivágott Ola és a szánalmasan gyenge Lucas szorította maga mögé Waddle-t a depth chart-on.Tackle-nek van feltüntetve, melyik oldalon játszott?Ha nincs pályán akkor az nagy pozitívum. (:Gyulus!Bazza! Varhatunk vmi pozitívat tőle?
Bazzani
kolok1972
Viccet félretéve az első szezonja remek volt, majd komolyabban megsérült és azóta nem találja önmagát. Nem is igazán tud egészséges maradni és leginkább a robbanékonysága veszett el, sokszor már a snap pillanatában verve van.
Én nagyon szurkolok neki, hogy visszataláljon a rookie formájához de nem igazán látok rá esélyt. Nálatok azért remek kezekbe került, ha itt nem akkor sehol.
Bazzani
Ha vakoldali nálunk, Fleming és Cannonmaci mellett nagyon nem lehet senki elveszett, ez pont az a meccs talán ahol kaphat pár snappet...
Studi
Mondjuk a Lombardi féle séma váltás nem tett neki jót, de szerintem nem ez a legfőbb oka a visszaesésének.
több mint 10 éve
Tackle-nek van feltüntetve, melyik oldalon játszott?Ha nincs pályán akkor az nagy pozitívum. (:Gyulus!Bazza! Varhatunk vmi pozitívat tőle?
Bazzani
kolok1972
Bazzani
több mint 10 éve
Ha nincs pályán akkor az nagy pozitívum. (:Gyulus!Bazza! Varhatunk vmi pozitívat tőle?
Bazzani
kolok1972
több mint 10 éve
Gyulus!Bazza! Varhatunk vmi pozitívat tőle?
Bazzani
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Gyulus!Waddle már nem mehet PS-ba, túl sok meccset játszott hozzá.
több mint 10 éve
Montee Ball érkezett! Szerintem kétesélyes a dolog ha beválik akkor nagyon jó lehet, de ha nem akkor könnyen FA lehet megint.Egyéb kimenetel nem lehet? 😊
Béczkó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Montee Ball érkezett! Szerintem kétesélyes a dolog ha beválik akkor nagyon jó lehet, de ha nem akkor könnyen FA lehet megint.
több mint 10 éve
Ezt se gondoltuk volna szeptemberben 😀www.profootballfocus.com/blog/2015/12/18/pro-video-top-5-nfl-secondaries-in-pass-coverage/
több mint 10 éve
A PS-ből hoztunk fel futót az 53-ba. (Joey Iosefa)
több mint 10 éve
Azért remélem nem Collins uzsijába ettek bele korábban...
Do your job
több mint 10 éve
Gronk állítólag valamilyen magánügy miatt nincs, nem sérült.
több mint 10 éve
Szóval Brady játszik. Gronk és Stork is. DMC viszont nem 😀 Mondjuk azért az első hármas szedje össze magát, az utolsónak meg örülünk 😊

több mint 10 éve
Brady beteg, nem edz. Gronk és Stork sem. McCourty viszont igen.
több mint 10 éve
A héten jönnek a Titánok.Nem lebecsülendő őket, de sérülések ide-oda, ezt hozni kell. Pont.
több mint 10 éve
hű, utóbbi napokban az évvégi hajtás miatt jól lemaradtam, pörögnek az események 😊 Nem láttam említve sehol Martin nevét, ha elkapókról van szó, remélem nem maradtam le valami sérülésről nála? Vele szerintem érdemes számolni, jó move volt az idehozatala szerintem, kb mint Hicks-é.
több mint 10 éve
Jahh..És egy újabb Rutgers-es srác a csapatban..A PS-ből kirúgták a Lewis pótléknak "tartott" Williams-t Kevin Snyder LB miatt...Sem Detroitban, sem Friscoban nem nyújtott maradandót újoncként..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
LaFell-t is dropkirálynak hívták a Panthers-nél, aztán első évében nálunk szépen muzsikált..Most pedig megint dropkirály.. Hátha Hankerson-nak is összejön 2-3 hónap jó játék egy SB aspiránsnál.. 😉Hankerson-al még jól is járhatunk, ha összejön a kémia Tom apóval..😀 😀 😀
Végre lenne egy magas, viszonylag gyors, jókezű elkapó, aki jól futja a hosszú routokat..Terhet tudna levenni Julian-Dola-Gronk trióról.. S nem kellene azon aggódnunk, hogy Jojo elejti-e a labdát, vagy nem..
kyobalu
peach
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Hááát idén 46x keresték labdával és abból 26-ot szelídített meg..327 yard és 3 TD van a neve mellett..Reméljük nem Lafell idei munkáját akarja másolni..Hankerson-al még jól is járhatunk, ha összejön a kémia Tom apóval..Lehet rosszul emlékszem, de nem ő volt idén dropkirály?
Végre lenne egy magas, viszonylag gyors, jókezű elkapó, aki jól futja a hosszú routokat..Terhet tudna levenni Julian-Dola-Gronk trióról.. S nem kellene azon aggódnunk, hogy Jojo elejti-e a labdát, vagy nem..
kyobalu
ervinator
Hankersont különben nem cutolta a Falcons.. IR-ra rakták december 4-én, de ő úgy gondolta, hogy egészséges..Ilyenkor szabadon igazolható, claimelhető..Év elején impresszív játékokat mutatott..De nem hiszem, hogy olyan nagy szerepe lesz nálunk..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Hankerson-al még jól is járhatunk, ha összejön a kémia Tom apóval..😀 😀 😀
kyobalu
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hankerson-al még jól is járhatunk, ha összejön a kémia Tom apóval..Lehet rosszul emlékszem, de nem ő volt idén dropkirály?
kyobalu
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
journalstar.com/news/local/911/former-husker-nfl-cornerback-back-in-jail/article_35650b12-6d69-572b-bb1b-b269fb37e742.htmlDennard NFL-en kívül is "aktív", az elmúlt cca 1,5 hónapban harmadszorra szegte meg a próbára bocsátás szabályait...
több mint 10 éve
Kitchen - újabb Lombardi-féle brown, ki tudja, akár még hasznát is vehetjük. A méreteit elnézve inkább run stuffer.Hankerson - a szezon eleji Falcons-tündöklés idején nem játszott rosszul, az azóta nyújtott teljesítményét pedig jól tükrözi a cut. Más kérdés, h Tomot idény közben összeszoktatni egy WR-rel... húzós meló.
Szvsz kivágjuk, ahogy Edelman harcképes...
Waddle... WTF kategória, gondolom 1 hetet lesz az 53-as rosteren, aztán bepróbálkozunk egy cut-PS kombóval.
RB igazolás, esetleg?
több mint 10 éve
Hankerson-al még jól is járhatunk, ha összejön a kémia Tom apóval..Végre lenne egy magas, viszonylag gyors, jókezű elkapó, aki jól futja a hosszú routokat..Terhet tudna levenni Julian-Dola-Gronk trióról.. S nem kellene azon aggódnunk, hogy Jojo elejti-e a labdát, vagy nem..
Ward egy paraszt.. 😉