New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
A Ravens nem jön most, már csak a Giantset kéne kiimádkozni 😀hestegnemteljesenkomolytalan

több mint 10 éve
Ne már srácok, akkora matekozás megy itt, mint az elmúlt harminc évben a magyar válogatott aktuális foci vb/eb selejtező húzása után...Jogos. Meg kell verni, aki szembe jön és kész és jó lenne mindezt otthon tenni. Álmodozni meg reménykedni azért szabad... 😊
batyu
Most úgy érzem, az idei AFC járható/verhető - a Steelers ellen valahogy mindig kijön a lépés - egy esetleges SB már más tészta. A Seahawksnál látom bejönni a mondást nagyon, hogy a foci hálaadás után kezdődik...
több mint 10 éve
Nézd meg rosteren 😊 :Hát én nem találok ilyen egyenes szálú hajú vágott szeműt a listán, de biztos vaksi vagyok : D
www.patriots.com/cheerleaders/roster
sirarcheer
több mint 10 éve
Nézd meg rosteren 😊 :www.patriots.com/cheerleaders/roster
I wanna' that ring again!
több mint 10 éve
Aztat mondjátok meg nekem, hogy az aktuális TD magazinó kabalafigurás szekciójában a Pats figura mellett az az ázsiai csini, az melyik csírlédör név szerint? X)
több mint 10 éve
Nekem is ez merült fel igazán kérdésként amikor pályán van, néha úgy érzem hogy Lewis nincs IR-en, Titans ellen igazán tesztelhetnénk, mert eddig nekem "next man up" feeling!Egy kérdés.Jó kérdés. Vagy szarrádominálták a játéknál vagy okosan engedte, hogy azt higgyék dominálják Válassz!
A White TD-nél mi a faszt csinált a center? 😀 😀 😀
Gyulus
Én inkább azon gondolkodom, hogy minek kell történni, ahhoz, hogy White-ot komolyan vegyék és tényleg rábízzák a posztot?
zinedine5
több mint 10 éve
Végül is, szép lyuk lett így is, még nagyobb is, mint ha ő tolja hazáig 😀 Sok értelme mondjuk nem volt még menni két-három métert tacsak másik irányba menni, amikor már rég TD volt, de hát az ő dóga 😀White-ot sajnáltam az elkapásnál, azért az mocsok szép volt

több mint 10 éve
Egy kérdés.Jó kérdés. Vagy szarrádominálták a játéknál vagy okosan engedte, hogy azt higgyék dominálják Válassz!
A White TD-nél mi a faszt csinált a center? 😀 😀 😀
Gyulus
Én inkább azon gondolkodom, hogy minek kell történni, ahhoz, hogy White-ot komolyan vegyék és tényleg rábízzák a posztot?
több mint 10 éve
Bemutatjuk Tom Bradyt:www.patriots.com/news/2015/12/14/tale-tape-tom-brady-vs-tom-brady
Akik esetleg képesek értelmezni a manchesteri akcentust, kérem fordítsanak!
Azt még értem mit kérdez a riporter, de a választ képtelen vagyok megérteni.
Shame on me!
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Egy kérdés.A White TD-nél mi a faszt csinált a center? 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Egyrészt vertük már meg idén a Jets csapatát is, ha esetleg már a feledés homályába merült volna. Másrészt a Steelers szerintem sokkal jobb csapat, mint a Jets. Szívesen kifejteném azt is, hogy miért, de az igen erősen OFF lenne itt. Bár elég csak megnézni a két csapat sorsolását, meg a sérültek listáját...Minden esetre ettől még nem érzem magam perverznek, baromnak, vagy tudatlannak. És én mondjuk pont leszarom, hogy az elmúlt években milyen meccseket vívtunk egymással más kerettel, más edzőkkel, más körülmények között.
Amúgy meg tök mind1, hogy melyik csapatról mit gondolunk. Pár hét és minden kiderül.
Do your job
több mint 10 éve
Ne már srácok, akkora matekozás megy itt, mint az elmúlt harminc évben a magyar válogatott aktuális foci vb/eb selejtező húzása után...
több mint 10 éve
Mielőtt nagyon felizgatnád magad ez az egész csak azt hivatott kihangsúlyozni, hogy -túl azon, hogy bárkit le kell tudnod győzni ahhoz, hogy a legjobb legyél - mennyire szeretnénk páran a Steelerst elkerülni idén a PO-bab, ha lehet. Senki nem gondolta komolyan, hogy ez a csapat, BB és TB csapata képes lenne egy mérkőzést szándékosan elveszíteni.Egyszerűen nem értem, hogy lehet komolyan akarni a ződeket a Vasas helyett, amikor Steelerst a legjobbjaival, meg idegenben is rendre megruházzuk, a másik ellen meg akkor is max. egy field goallal tudunk nyerni, ha atomszarok (na jó, van kivétel is).
És tűnjön bármennyire is szánalmasnak, perverznek, baromságnak,én - ha lehetne választani - inkább a Jets csapatát választanám most ellenfélnek.
Boston
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Hát. Nem volt Bell mellett Martavis Bryant sem, mondjuk nem tudom, hogy Pouncey játszhat-e még egyáltalán, de a fal nélküle is elég pöpec volt.Viszont nálunk kiesett közben Lewis. Talán minden FG-t sem hagynak ki 😀 De Bryant be-, Lewis kikerülése azért nem épp kellemes

több mint 10 éve
Csak nekem rémlik, hogy a steelerst már elvertük egyszer. 😀Akkor mindenki bevethető volt.
Kivéve a két kezdő futót.
Szóval, akkor se csinálták össze magukat és most se.
Voltak szép számmal top elkapók és nagy pontzuhatag nem volt ellenünk.
Az offense tegye oda magát, akkor minden rendben. A sérültek meg jöjjenek egészségesen játszani.
Aztán irány Frisco.
több mint 10 éve
Nagyon komoly, hogy alig van hírértéke az újabb csoportgyőzelemnek. Ilyenkor milyen jó lenne visszaolvasni a tavaszi-nyári "okos" külföldi elemzéseket, hogy a Bills már tuti megver minket, meg a Dolphins annyit erősödött, hogy ők a favoritok, és idén tuti a trónfosztás. Minden évben ugyanaz a nóta, aztán valahogy csak mi futunk be elsőnek.Ez persze nem az ellenfelek ellen szól, hanem a zseniális, szenzációhajhász amerikai "szakírók" minősítése (tisztelet a kivételeknek).
több mint 10 éve
nekem müxik 930as lumiávalAkkor érik a telefoncsere, mert iOS-en és androidon egyaránt használom a fórumot (ezt a kommentet egy samsung s3-asról írom), és semmi problémám nem volt még. Mobilon amúgy különösen ajánlott kikapcsolni az aláírásokat és avatarokat, mert a belassulások és fagyások általában a memóriával állnak összefüggésben.Simán sanszos, hogy az én telóm használhatatlan, lassan cserélve is lesz
baggio
Wyatt
több mint 10 éve
Én nem szeretném őket elkerülni, ha annyira jók, akkor úgy is találkoznunk kell velük, amúgy meg unalmas már olvasni a fórumon (és helyenként a médiában), hogy ők a legjobb a csapat az AFC-ben, pedig jelenleg POban sincsenek még. Nagyobb a Steelers hype, mint a Panthers kb., pedig nem említhető egy lapon a két csapat idei teljesítménye. Persze, kemény matchup, félelmetes a két WR, Ben pedig nagyon jó irányító, de a D hétről hétre bizonyítja, hogyha teljes gárdával tudnak kiállni a rájátszásra, akkor nincs kitől tartanunk. Ettől még kikaphatunk, de a team to beat az AFCben továbbra is a Patriots, főleg januárban, a Gilletteben.
több mint 10 éve
A zöldségek ellen sose adjunk le meccset. Lássuk be, ha meglesz a bye week, valószínűleg kevesebbet láthatjuk majd a pályán a legtöbbet játszó O játékosokat. De most komolyan! Ki lehet olyan perverz, hogy a legnagyobb riválisunkat akarja behozni a PO-ba! Akik ellenünk akkor is jók, amikor amúgy bénák. Már bocsánat, ekkora marhaságot még nem is hallottam!Mielőtt nagyon felizgatnád magad ez az egész csak azt hivatott kihangsúlyozni, hogy -túl azon, hogy bárkit le kell tudnod győzni ahhoz, hogy a legjobb legyél - mennyire szeretnénk páran a Steelerst elkerülni idén a PO-bab, ha lehet. Senki nem gondolta komolyan, hogy ez a csapat, BB és TB csapata képes lenne egy mérkőzést szándékosan elveszíteni.
Kollega
És tűnjön bármennyire is szánalmasnak, perverznek, baromságnak,én - ha lehetne választani - inkább a Jets csapatát választanám most ellenfélnek.
Do your job
több mint 10 éve
Akkor most meg is van a csoport győzelem ezzel a delfin buktával ? Giants nem hagyja magát....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Akkor érik a telefoncsere, mert iOS-en és androidon egyaránt használom a fórumot (ezt a kommentet egy samsung s3-asról írom), és semmi problémám nem volt még. Mobilon amúgy különösen ajánlott kikapcsolni az aláírásokat és avatarokat, mert a belassulások és fagyások általában a memóriával állnak összefüggésben.Simán sanszos, hogy az én telóm használhatatlan, lassan cserélve is lesz
baggio

több mint 10 éve
Na de térjünk át a lényegre. Bentiek kérdezték, mi lenne az az egy dolog, amit a meccsen kívül kiemelnék. Nem voltam könnyű helyzetben. A Central Park? A természettudományi múzeum (jó spoiler, de nálam végül ez nyert)? A Radio City Music Hall (helló Draft)? Az Empire State Building? A Madison Square Garden a kosármeccsel együtt? Carlo sütödéje Buddyékkal? Az Ellis Island (ahová érkeztek a bevándorlók), vagy a Liberty Island (a Szabadságszoborral együtt)? A Fine Arts múzeumok? A repcsik, a hajók és űrhajók múzeuma? Az NBC és az épület tetején lévő kilátó? A New England-i akvárium? A bostoni belváros? A bostoni tudományos múzeum (nagy csatában a második)? A Harvard? A Fenway Park? Nem voltam könnyű helyzetben. De ha egy dolgot kellene kiemelnem a túráról, akkor az az lenne, amikor Collins kiverte Barner kezéből a labdát. 14–35 után, amikor elment a fél stadion, és visszajött az esély, és amikor két napig beszélni nem tudtam – meg még pár tízezer ember, aki torka szakadtából őrjöngött. Na ezt a pillanatot nem fogom soha elfelejteni. Nem jött össze akkor a csoda, de azt a hangulatot, az egymás nyakába ugráló embereket, ááá. Jó volt, na 😊

több mint 10 éve
Akkor érik a telefoncsere, mert iOS-en és androidon egyaránt használom a fórumot (ezt a kommentet egy samsung s3-asról írom), és semmi problémám nem volt még. Mobilon amúgy különösen ajánlott kikapcsolni az aláírásokat és avatarokat, mert a belassulások és fagyások általában a memóriával állnak összefüggésben.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Először is szeretném megköszönni a bowl.hu-nak és a windows alapú kurva telefonomnak, hogy telenfonról egy szájabacseszett üzenetet nem lett fél óra alatt elküldeni