New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
igy már érthető az előző tradeLong snapper. SírokWyattszóval ennyire nem voltak már célpontjaink....gordon
több mint 10 éve
1/32 – Malcom Brown (NT) 2/64 – Jordan Richards (SS)
3/97 – Geneo Grissom (DE)
4/101 – Trey Flowers (DE)
4/111 – Tre Jackson (OG)
4/131 – Shaquille Mason (OG)
5/166 – Joe Cardona (LS) – ilyet a világ nem baszott még
6/178
6/202
7/253

több mint 10 éve
Long snapper. SírokWyattMiért? Húzzuk, akiket nem akar BB kiengedni UDFA piacra. Ráadásul katona.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Long snapper. SírokWyattszóval ennyire nem voltak már célpontjaink....
több mint 10 éve
Long snapper az 5. kör végén. 😀😀 De Schleck legalább örül. 😊
több mint 10 éve
Mason szülei szeretik a kosárlabdát. A teljes neve Shaquille Olajuwon Mason 😀 És ő is centert játszik 😀cspeti98Itt - szerintem - guard lesz. Triple option-ből jön; lehet rá rajzolni a guard húzásos játékokat.
A C tapasztalata miatt azt hiszem, hogy Connolly utolsó Pats meccse februárban volt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Mason szülei szeretik a kosárlabdát. A teljes neve Shaquille Olajuwon Mason 😀 És ő is centert játszik 😀
több mint 10 éve
Na Bell sem lesz. Michael Bennetten besírnék 😀Konkrétan lenne két sornyi DL-ünk

több mint 10 éve
Raktam párat két napja, azokból jöhetnek szépen még 😊Akkor légyszi dobj fel pár nevet 😊Van még opció 😊 Csak Ajayit elnéztem volna itt. RB nem kell innentőlWyattNa, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86
Ajayit én is elnéztem volna itt de hát BB úgy gondolja majd White idén robbant 😀manuszka86

több mint 10 éve
Akkor légyszi dobj fel pár nevet 😊Van még opció 😊 Csak Ajayit elnéztem volna itt. RB nem kell innentőlWyattNa, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86
Ajayit én is elnéztem volna itt de hát BB úgy gondolja majd White idén robbant 😀
több mint 10 éve
Van még opció 😊 Csak Ajayit elnéztem volna itt. RB nem kell innentőlNa, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86

több mint 10 éve
UDFA szerződésnél nem akarunk versengeni; behúzunk minden jelöltet a drafton.Na, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛manuszka86
több mint 10 éve
Na, és kiment egyből két jó opció. Elég gyenge ez a tradeWyattlehet már nem is akarunk választani 😛
több mint 10 éve
számíthatunk még valami jobbfajta játékosra a maradék opciókon?
több mint 10 éve
Pár éve lenyúltuk a Packerst, ha jól emlékszem. Most adtuk vissza. 😀166 +247 nagyon nem lehetett célpontunk ha ebbe belementünk..gordonIdei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.tomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86
több mint 10 éve
Na, pedig már azt hittem, tényleg 2016/4. Ez valóban nem combos. És Tull is kiment166 +247 nagyon nem lehetett célpontunk ha ebbe belementünk..gordonIdei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.tomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86

több mint 10 éve
166 +247 nagyon nem lehetett célpontunk ha ebbe belementünk..Idei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.tomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86
több mint 10 éve
7. kört... nagyon nem akarunk már draftolni senkit úgy néz ki 😀Idei 5/30 és még valamitomi-tomiTradeEgonmit adtak?manuszka86

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Idei 5/30 és 7/30. Ehhez még kéne valami.TradeEgonmit adtak?manuszka86
több mint 10 éve
Szerzünk egy jövő évi 4. kört