NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
szerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas?Erről minek addig elmélkedni, amíg megy a Revis-Pats pókerparti?
most Busht emlegetik, de nekem kicsit egy kutya a két futóZERO_L
Épp 45 perce toltuk be Browner pénzét is az asztal közepére.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
szerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas?Futóként PT szerintem jobb
most Busht emlegetik, de nekem kicsit egy kutya a két futóZERO_L

több mint 11 éve
Srácok ne kezdjünk el pánikolni, tavaly is így indult a FA, aztán a végére jól alakult. In Bill we trust!
több mint 11 éve
szerintetek melyik lenne nekünk jobb RB Bush vagy Thomas? most Busht emlegetik, de nekem kicsit egy kutya a két futó

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Revis ha visszajön, nem lesz semmi látnivalóNinko, Siliga, Easley, Chandler Jones
Hightower (majd), Mayo, Collins
Revis, Chung, DMC, Ryan
Wilforknak köszi, Ryan lépjen elő

több mint 11 éve
Érdekes, minden évben a FA után kiderül, hogy biztos más nyeri a csoportot, aztán valahogy mégis mi vagyunk ott januárban 😊.2009-ben és 2010-ben a Revis vezette védelemmel a Jets mégis kétszer játszott úgy főcsoportdöntőt, hogy Sanchita volt az irányító. (Mi meg ott voltunk januárban a vesztesek között.)
Tök jó érzés, hogy a 4-ik címmel a zsebben egyáltalán nem izgulok. Persze nem egyelőre nem néz ki jól a védelem, de a 2011-es szintet úgysem tudjuk alulmúlni. Ott is egy Welker-elkapás/egészséges Gronk hiányzott a bajnoki címhez. Amíg Brady és Belichick itt van, szinte tök mindegy az offseason 😊.LordTamas
több mint 11 éve
Nono! Temetni nem fogom a szezont a free agency első órájában, de ilyen szétszéledésre én nem emlékszem ennél a csapatnál. A jelenlegi állás szerint a defense java jobbra el. Nem úgy néz ki, hogy sok lehetőségünk lenne az első napon.Egyelőre rengeteg kompenzációs pick néz ki a '16-draftra.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Érdekes, minden évben a FA után kiderül, hogy biztos más nyeri a csoportot, aztán valahogy mégis mi vagyunk ott januárban 😊. Tök jó érzés, hogy a 4-ik címmel a zsebben egyáltalán nem izgulok. Persze nem egyelőre nem néz ki jól a védelem, de a 2011-es szintet úgysem tudjuk alulmúlni. Ott is egy Welker-elkapás/egészséges Gronk hiányzott a bajnoki címhez. Amíg Brady és Belichick itt van, szinte tök mindegy az offseason 😊.
Szerk: a off-seasont amúgy is Veeren nyerte. A Giants négy évente nyer egy Superbowlt ellenünk, ezt Belichick is tudja, ezért inkább idén pihenünk.
több mint 11 éve
Honnan jön az info, hogy Revis a Jetsbe ment? Látja valaki?Burkusmég nem jött hozzánk, de schefter szerint hozzánk akar jönni, de még egy utolsót próbálkozotk
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Honnan jön az info, hogy Revis a Jetsbe ment? Látja valaki?
több mint 11 éve
Azért jó dolog az életben, ha vannak biztos pontok. Az például fix, hogy FA 1. napján és draft után mindenki imád sírni a Pats-topicban, és temetni a szezont. Végül is érthetőWyattKismiska. Belichick azt is megoldja, hogy még idény előtt két nappal is temethessétek az idényt. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ÁÁmenn 😀Biztos lépünk vmi jót, pl elcseréljük Mayo-t Watra...ParadSECnem, inkább behúzunk egy UDFA-t, aki megint hoz egy gyűrűt 😉ZERO_L
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Nincs itt temetés csak szétszéled a sec és még a pass rush kérdés se van nagyon megoldva, igaz korán van sírni, de akkor is....😀ParadSECÉs a 2014-es sec mellett nem volt gond a közepes/gyenge passrush.
több mint 11 éve
Biztos lépünk vmi jót, pl elcseréljük Mayo-t Watra...ParadSECnem, inkább behúzunk egy UDFA-t, aki megint hoz egy gyűrűt 😉

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Nincs itt temetés csak szétszéled a sec és még a pass rush kérdés se van nagyon megoldva, igaz korán van sírni, de akkor is....😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Azért jó dolog az életben, ha vannak biztos pontok. Az például fix, hogy FA 1. napján és draft után mindenki imád sírni a Pats-topicban, és temetni a szezont. Végül is érthetőWyattIgazad van. Ha belegondolok, hogy ha pld. Philly-fan lennék, hogy őrjöngenék most, hogy minek hozzák a nyakamra Sam Bradfordot a gigászi fizetésével együtt...
több mint 11 éve
Mindenki nyugodjon le, ugyanis pontosan ez történik most:Mike Loyko @NEPD_Loyko · 38 p 38 perccel ezelőtt
All of New England is in panic mode. Belichick probably got his feet up in his office just watching everyone sweat.
több mint 11 éve
Biztos lépünk vmi jót, pl elcseréljük Mayo-t Watra...
több mint 11 éve
Siliga-t se értem. Nem ERFA volt? Olcsón lett volna egy kezdő DT-nk.
több mint 11 éve
Azért jó dolog az életben, ha vannak biztos pontok. Az például fix, hogy FA 1. napján és draft után mindenki imád sírni a Pats-topicban, és temetni a szezont. Végül is érthető

több mint 11 éve
Casillas - Giants...DeXMondjuk annyit nem is ér. 3év10,5m
több mint 11 éve
Casillas - Giants...DeXSiliga nem írta alá a tendert eddig. Most már csak azt várom, hogy Ayers is eligazoljon, aztán sikerül visszajutni a 2013-as szintre (Wilfork és Talib nélkül.) Nem tudom, miért nem mozdulunk.
több mint 11 éve
Izzik a piac rendesen, nekünk is kéne vmit villantani mert így nagyon lemaradunk!
több mint 11 éve
Én ezt nem is értem. Se Revis se Browner? Mit akarunk?