NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha Brownert inkább engedjük elmenni nagyobb pénzért, hogy itt tudjuk tartatni Revist becsületes szerződésért, akkor azt mondom , hogy OK..De ha mindkettő megy, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad, s noname QB-k megint szerte szét passzolnak bennünket.. Jelenleg én elengedném Revist..Bármennyire is fájna.. Ennyit nem fizetnék senkinek..Licitháborúba pedig nem mennék bele a Jets-el érte..Megtartanám Brownert, s bíznék Butlerben, Ryan-ben hogy felnő a feladathoz...Állítólag Vereen után érdeklődik igen intenzíven a Giants és a Jets is.. Mi a pótlására erősen szemezünk Roy Helu Redskins játékossal..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Reiss blogjáról: noted earlier Monday, Jeff Howe of the Boston Herald reported that cornerback Brandon Browner was given the freedom to shop around the NFL to gauge his value, which could be an indication he's being viewed as a candidate for potential cap relief.Sőt Browner tegnap óta követi a Titanst twitteren.
Jaj ne...tudom, h cap space, meg minden, de úgy örülnék, ha nem vernénk szét a liga egyik legjobb secondary-ét. Őszintén szólva Browner nagyon kellett ebbe a védelembe, kiváló védekezéseket produkált az atletikus, magas elkapókon. Ha Browner cut lesz ÉS Revis-t elviszi a Jets holnap,+ Wilforkot sem igazoljuk vissza (a legeslegrosszabb forgatókönyv szerint akár Wilfork is kiköthet a Jetsben), akkor az egész védelem egy tátongó lyuk lesz. Se a futással nem tudunk mit kezdeni, se a passzokkal.
....hosszú lesz ez a nap (nézhetem most egész délután a twitter bejegyzéseket, h elsőkézből meg tudjam a Revis hosszabbítás bejelentését, Amendola pay cutját, és ki tudja még milyen jó híreket :cool: :cool: )Rule
több mint 11 éve
Reiss blogjáról: noted earlier Monday, Jeff Howe of the Boston Herald reported that cornerback Brandon Browner was given the freedom to shop around the NFL to gauge his value, which could be an indication he's being viewed as a candidate for potential cap relief. Jaj ne...tudom, h cap space, meg minden, de úgy örülnék, ha nem vernénk szét a liga egyik legjobb secondary-ét. Őszintén szólva Browner nagyon kellett ebbe a védelembe, kiváló védekezéseket produkált az atletikus, magas elkapókon. Ha Browner cut lesz ÉS Revis-t elviszi a Jets holnap,+ Wilforkot sem igazoljuk vissza (a legeslegrosszabb forgatókönyv szerint akár Wilfork is kiköthet a Jetsben), akkor az egész védelem egy tátongó lyuk lesz. Se a futással nem tudunk mit kezdeni, se a passzokkal.
....hosszú lesz ez a nap (nézhetem most egész délután a twitter bejegyzéseket, h elsőkézből meg tudjam a Revis hosszabbítás bejelentését, Amendola pay cutját, és ki tudja még milyen jó híreket :cool: :cool: )
több mint 11 éve
10m most, 5m jövő tavasszal.Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem?BurkusNem feltétlen/nem előírás. Főleg nem Boston-ban. Brady rendszeresen 2-3 év alatt kapta meg.
tomi-tomi
több mint 11 éve
Ez a 16 millió nagyjából el is megy Chandler Jones és Hightower 5. éves opciójára.Jövőre C. Jones és HT lesz contract year-ben... Az ő megtartásuk sem lesz sétagalopp...Castleai01Náluk lesz még 5. éves opció ha jól tudom, mint most Soldernél. Azt meg ne felejtsük el, hogy jövőre sokkal jobb helyzetben leszünk, mert idén Wilfork kivételével senkit se tudtunk kivágni akinek van realitása és nagyot lehet vele spórolni. Jövőre vannak ők:
Mayo 8 M
Amendola 4,3 M
Cannon 3,75 M
Ez 16M egyből és lehet, hogy a cap is nő majd valamennyit.Rajtuk kívül meg csak Solder a jelentős FA-nk. Jövőre cap terén nem lesz gondunk. Csak ez az év ilyen fos.tamasboldizsar
több mint 11 éve
Ki mondta, hogy arról beszéltél? 😊Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem? (Csak eloszlik az évek alatt a cut esetén a dead money szempontjából.)BurkusAzért van 😀Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.Burkus
De így, hogy csak 6 millát számít a satyeszbe, lesz ott még hely. Csak növekedjen olyan ütemben a cap, ahogyan várjuk, hogy nehogy a végére nézzünk szépen bele 😀
Mondjuk legfeljebb ugyanúgy elküldjük, ahogyan Mankinst, szal ettől nem félekWyatt
Én arra mondtam, hogy azért lett ez a sok plusz pénzecske, hogy költsük is el a fontosakra. A többi már csak caphelyzetre vonatkozott

több mint 11 éve
Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem?BurkusNem feltétlen/nem előírás. Főleg nem Boston-ban. Brady rendszeresen 2-3 év alatt kapta meg.
Ezért is volt fontos TB módosítása, mert így lehetőség van plusz lehetőségként felkínálni. (Eddigi információk alapján DMC-nél éltek is vele.) Nem feltétlen fontos, de két hasonló ajánlatnál lehet döntő szempont. Nem mindegy 10-15-20 millió esetén a kifizetési ütemezés.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Vagy van az a lehetőség, hogy Brownert megtartjuk, mert a nagyobb darab elkapók ellen tetszetősen tolja (még akkor is, ha a zebrák igencsak kedvelik). A többiek meg előre lépnek kicsit és megmutatják, hogy Belichick is ki tud nevelni egy CB-t.Ebben az esetben DMC is bebizonyíthatja, hogy tényleg ő a top a helyén és nem csak akkor jó, ha támogatja egy top shutdown corner.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Jövőre C. Jones és HT lesz contract year-ben... Az ő megtartásuk sem lesz sétagalopp...Castleai01Náluk lesz még 5. éves opció ha jól tudom, mint most Soldernél. Azt meg ne felejtsük el, hogy jövőre sokkal jobb helyzetben leszünk, mert idén Wilfork kivételével senkit se tudtunk kivágni akinek van realitása és nagyot lehet vele spórolni. Jövőre vannak ők:
Mayo 8 M
Amendola 4,3 M
Cannon 3,75 M
Ez 16M egyből és lehet, hogy a cap is nő majd valamennyit.Rajtuk kívül meg csak Solder a jelentős FA-nk. Jövőre cap terén nem lesz gondunk. Csak ez az év ilyen fos.
több mint 11 éve
Nem a sapkáról beszéltem, a cash flowról. A 15 milliós aláíráspénzt most fizetik ki, nem? (Csak eloszlik az évek alatt a cut esetén a dead money szempontjából.)Azért van 😀Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.Burkus
De így, hogy csak 6 millát számít a satyeszbe, lesz ott még hely. Csak növekedjen olyan ütemben a cap, ahogyan várjuk, hogy nehogy a végére nézzünk szépen bele 😀
Mondjuk legfeljebb ugyanúgy elküldjük, ahogyan Mankinst, szal ettől nem félekWyatt
több mint 11 éve
Mivel határidőig nem lesz/volt megegyezés a felek között, szerintem lemondhatunk Revis-ről...A Jets-nek MUSZÁJ megszereznie, nemcsak azért mert need-re jönne és a legfőbb riválist gyengítenék vele, hanem már csak dacból is,,,
Rengeteg pénzük van, szerintem bedobnak majd neki egy 100+ millás, 6-7 éves contractot, 50 körüli garantálttal, mi meg majd csak pislogunk... 😉
(Persze MINDENKI tudni fogja hogy ez csak egy 3 éves contract lesz, utána jó eséllyel cutolják majd és benyelik a dead money-t utána, de ember legyen a talpán aki nemet tud mondani ekkora számokra...)
Nálam ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de ne legyen igazam...
(Magánvéleményem hogy Revis kellene, de nem éri meg hosszú távon a Csapat szempontjából... Jövőre C. Jones és HT lesz contract year-ben... Az ő megtartásuk sem lesz sétagalopp...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Azért van 😀Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.Burkus
Mondjuk legfeljebb ugyanúgy elküldjük, ahogyan Mankinst, szal ettől nem félek

több mint 11 éve
Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.tamasboldizsarKöltjük szépen a Brady-féle cash flow megtakarítást.
több mint 11 éve
Based on details available: Patriots S Devin McCourty's new deal includes a signing bonus of $15M. His 2015 cap hit is $6M.Kb. 10 millióval vagyunk a cap alatt.
több mint 11 éve
Egyébként ezzel 5 milla DM beragad akkor is ha megegyezünk vele? Mert akkor felejtős, hogy marad.tamasboldizsarPersze, az 5 misit tavaly már megkapta, csak elkönyvelve lett két évre az akkori 10. Ezért tök mindegy, hogy új szerződést kap, elmegy innen, opcióval élünk, az az 5 milla akkor is ott van. De a 20 millás helyből azért meg lehet oldani dolgokat

több mint 11 éve
Egyébként ezzel 5 milla DM beragad akkor is ha megegyezünk vele? Mert akkor felejtős, hogy marad.
több mint 11 éve
Üzlet az üzlet. Csak nem hinném, hogy vissza akar menni. Én úgy ereztem motivált emiatt.azért az elküldésében nagy része volt az ő pénzéhségének, ha nem tradeljük el akkor kövi évben FA lett volna, tagelni nem lehetett és alig volt cap space szóval valszeg odébb állt volna ellenérték nélkülWesterMeg azt, hogy elküldték annak idején.Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktortZERO_L
Patriots not picking up $20 million option in Darrelle Revis' contract; now set to become free agent Tuesday.
verseny indulBeki
De ez még messze nem jelenti azt, hogy kikerül a piacra, csak azt, hogy egy évre 20 millát nem tudunk fizetni. Egyelőre még tárgyalhatunk vele. Ki tudja lesz-e verseny.Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
azért az elküldésében nagy része volt az ő pénzéhségének, ha nem tradeljük el akkor kövi évben FA lett volna, tagelni nem lehetett és alig volt cap space szóval valszeg odébb állt volna ellenérték nélkülMeg azt, hogy elküldték annak idején.Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktortZERO_L
Patriots not picking up $20 million option in Darrelle Revis' contract; now set to become free agent Tuesday.
verseny indulBeki
De ez még messze nem jelenti azt, hogy kikerül a piacra, csak azt, hogy egy évre 20 millát nem tudunk fizetni. Egyelőre még tárgyalhatunk vele. Ki tudja lesz-e verseny.Kollega
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Meg azt, hogy elküldték annak idején.Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktortZERO_L
verseny indulBeki
De ez még messze nem jelenti azt, hogy kikerül a piacra, csak azt, hogy egy évre 20 millát nem tudunk fizetni. Egyelőre még tárgyalhatunk vele. Ki tudja lesz-e verseny.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttcsak rajtatok áll, tudjátok-e milliókkal kompenzálni a PO-SB-BB-TB faktort
verseny indulBeki

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 45 mp45 másodperccel ezelőttPatriots not picking up $20 million option in Darrelle Revis' contract; now set to become free agent Tuesday.
verseny indul
több mint 11 éve
Én is inkább abban reménykedem, hogy így marad Revis, mellé meg felfejlesztjük Ryant és Butlert

több mint 11 éve
Nah, Browner trade/cut?! Végén még maradni fog Revis is!Kár érte, szerintem nagy szerepe volt a sikerben. Talán a cap space az oka, szerintem is hiba elengedni. Ez nekem arra utal,hogy közel a megállapodás Revis-el, mert nem hiszem, hogy a Dennard/Ryan/Butler hármasból akarja BB a No1 CB-t kiválasztani.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000477452/article/report-patriots-allow-brandon-browner-to-explore-value
szerk1: Mondjuk ilyen CB árak mellett diszkont áron van nálunk, én adnám ha maradna, kell aza fizikális játék, amit tol, szabálytalanságok ide v oda...bogec7
Vagy Harmon játszik FS-t és DMC megy vissza CB-nek. 😊
több mint 11 éve
Nah, Browner trade/cut?! Végén még maradni fog Revis is!Remélem, NFC-be megy, és a Super Bowlba jutással ezúttal megelégszik 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000477452/article/report-patriots-allow-brandon-browner-to-explore-valuebogec7

több mint 11 éve
A tradeben van ráció. DM nem marad utána. Lenne pénz Revisre és még kapnánk is érte valami aprót.