NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Nah, Browner trade/cut?! Végén még maradni fog Revis is! szerk1: Mondjuk ilyen CB árak mellett diszkont áron van nálunk, én adnám ha maradna, kell aza fizikális játék, amit tol, szabálytalanságok ide v oda...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 11 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Ezt a kérdést nem hegyezném ki sem Talibra, sem Revisre. Ha a csapat tud találni akár házon belül, akár házon kívül egy olyan CB-t, aki hatékonyan tud dolgozni a számokon kívül, engem nem érdekel, hogy hívják.A fene tudja, például nekem nagyon bejött, amit Butler csinált, annál a circus catchnél. Egy pillanat alatt kapcsolt és már tolta is ki az embert. Hátha belőle lesz a cserebogár...
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
5m az első évben. Az jó!!!Ez még nem a valós szerződés, csak Miguel (patscap) tippje az ismert paraméterek (5 év, 47,5m, 28,5m garantált) alapján. Így az aláírási pénz + az 1-3 év fizetése kiadná a garantált összeget, De ez így még csak spekuláció, nem a valós számok.
twitter.com/NEPD_LoykoHanSolo
több mint 11 éve
Igazad van, hogy Talib teljesítménye nem volt konzisztens, bár nekem mindig kérdés, hogy mekkora a gameplan szerepe, hogy egy jó játékos rosszul játszik-e vagy sem. (Amit Talib idén bemutatott a Kóc ellen, az nagyon gyenge volt és szerintem ebben a rossz DC stratégiának volt meghatározó szerepe.) Talib ettől még a liga néhány elit CB-inek egyike - mégha nem is Revis szint -, gondolom, Elway nem véletlen igazolta le, mint no1 CB-t egy reményei szerint SB contender csapatba. (Bár lehet, hogy neki nincs olyan jó szeme a játékosokhoz, mint a Pats drukkereknek 😉 )A Talib-Revis összehasonlításnál veszed észre, h mi a különbség egy nagyon jó (időnként domináns) és egy elít CB közt.Ezt a Talib gyereket szerintem nagyon túlértékelitek. Köze sincs egy Revis szinthez. Szerintem.Ja. Mert nem ő volt, aki úgy vette le a pályáról Jimmy Grahamet, hogy nulla elkapással zárt... csak ez az egy jutott most eszembe. Vagy hogy 2012-ban az AFC döntőben Talib sérüléséig partiban voltunk a Ravens-el, utána elvertek minket mint szódás a lovát (hogy erőteljesebben ne fogalmazzak.) Vagy hogy amint leigazoltuk a trade útján a szezonban, rögtön fazonja lett a secondarynek.
Sosem csíptem Talib buráját, de a játéka sem győzött meg mai napig.Minitron
Jó meglátás volt. 😊Burkus
Talib kicsit talán fizikálisabb volt, de azért többször "égette" meg magát. 1,5 évet húzott le nálunk és nem mutatott olyan konzisztens, egyenletes játékot, mint Revis...
Btw, azért elég aggasztó, h a 2 top FA-nk is "kirepül" a piacra. Legalább az egyikükre szükség lesz, különben építhetjük újra a DB sort... és a front7 gyengeségei is jobban ki fognak domborulni..
Suh évi 2x poén lesz, remélem csak erősbíti az interior OL megerősítésére irányuló szándékot.Gyulus
Örülök a DMC egyezségnek és hogy még az FA piac megnyitását megelőzően létrejött, bár osztom a véleményt, hogy kell egy jó no1 CB mellé. Jó lenne, ha egy Revis egyezséget is bejelentenének, azzal én már elégedett lennék a fontosabb FA igazolásokat illetően.
több mint 11 éve
Az AFC-East erősödésének személy szerint kifejezetten örülök.Évekig azt hallgattuk (mint most a Colts), hogy könnyű a liga leggyengébb csoportját megnyerni, bezzeg a playoffban már erősebb csapatok ellen mindig "elhasaltunk". Szóval kell a challenge a csoportból, hogy minden szempontból a lehető legerősebben mehessünk még jó pár évig AFC-Eact champként a playoffba 😊
több mint 11 éve
Halihóóóóóó,Jó ilyen hírrel kezdeni a hetet...😊
Állítólag a Jags 10 m$/évet kínált DMC-nek (bár erről további részletek nem olvashatóak). Ezt csak azoknak akik szerint nem volt semmi "diszkont" a Pats név, sikeresség miatt...
Amúgy a jelenlegi infók alapján cap szempontból igen barátságos a szerződés, főleg az első évet, éveket tekintve. Viszont az könnyen lehet, hogy emiatt 2. vagy a 3. év végéig fog csak tartani ez a szerződés.
Pont emiatt, az első év 5 m$-os caphit miatt akár még Revis is maradhat 1-2 évig hasonló szerződéssel, bár akkor lehet, hogy az utána következő 1-2-3 év lenne deadmoney miatt "elzálogosítva"
több mint 11 éve
andreas
12
barmennyire is sokan ugy gondoljuk hogy Revis fontosabb, azert oruljunk DMCnek nagyon, kierdemelte a nagy penzt es jo erzes azert hogy Vince utan folytatodik azert a patses vervonal. Ha igazak a hirek hogy az elso par evben kicsi a cap hit akkor meg Revis sem lehetetlen.
több mint 11 éve
A Revis resignra nem sok sanszot látok,látva hogy elszabadultak megint a CB fizetések.Mindenesetre az már jó,hogy a két top FA közül legalább az egyik megvan.Az már ízlés kérdése,hogy a fontosabb vagy sem.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Egyrészt nagyon örülök, hogy marad, mert ezen a poszton van Earl Thomas meg ő és utánuk meg a nagy űr. Másrészt továbbra is úgy gondolom hogy ha megkapja a tag-et akkor ennél kevesebb is elég lett volna, kb. évi 8,5-9M.Most már a Revis szituációt is nyugodtabban nézem majd. Noha egyetértek azzal, hogy kettejük közül ő a fontosabb, de nem annyival mint amennyivel itt sokan mondták.

több mint 11 éve
Ugyan ez a deal mehetne Revisnek is! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Már csak a cap hitre lennék kíváncs...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
DMC marad. 5 év, 47.5 millió dollár, 28.5 ebből a garantált. Állítólag voltak jobb ajánlatai.
több mint 11 éve
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN 37 mp37 másodperccel ezelőttReport: 'Pretty good bet' Devin McCourty returns to Patriots www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/report-pretty-good-bet-devin-mccourty-returns-patriots …
több mint 11 éve
Jó ez a Suh, jó sok helyet elvisz majd a capből. Marshall is jó, mondjuk ha nem váltanak filozófiát és nem állnak át pass heavyre, nem lesz akkora haszna neki meg Deckernek, és akkor az irirányítóról ott még nem is beszéltünk. Ha váltanak, akkor csak örülök, mert legalább nem lesz 40 percig náluk a labda és nem dominálnak szét minket az OL-jükkel. McCoy is jó, mondjuk jóval erősebb fal mögött is visszaesni látszott, sokat keres és elment egy ígéretes LB is onnan. Egyelőre még nem írom le magunkat 😊

több mint 11 éve
Ez abszolúte egy érzelmi megnyilvánulás volt a részemről. Ezért tettem oda egy smileyt....Végtére ők mind Patrióták, Revisnek meg köszönünk mindent, de ő akkor is csak egy Jet 😊KollegaAzért ez nem ilyen egyértelmű. Volt csak Jet, valamikor... Jelenleg Patriot még, SB gyűrűvel az ujján. Csapódott ide-oda és végül nálunk szerezte ezt meg. Nagyon remélem, hogy kitalálunk valamit és marad.Minitron
Ha a másik oldalról nézem, itt megkapta azt a bizalmat, amit nem kapott meg azoktól (Woody Johnson, Rex Ryan), akik most ismét a csapatukban akarják látni. Ha neki lennék én nyitott lennék a megegyezésre, hogy kicsit bosszantsam a nevezetteket. De ha itt hagy minket, akkor is köszönjük ezt a szép évet.
Ha pedig ezt a csoportot választja , évente kétszer jól megszívatjuk majd! 😀😀
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
hmm érdekes csoport lesz ez az East ősztől, kemény kis csoport lesz piszok jó meccsekkel az tuti 😀azért most már valami hosszabbításos hírt hallhatnánk Pats oldalról mondjuk a 2 top FAnk egyikéről 😛
több mint 11 éve
A Talib-Revis összehasonlításnál veszed észre, h mi a különbség egy nagyon jó (időnként domináns) és egy elít CB közt.Ezt a Talib gyereket szerintem nagyon túlértékelitek. Köze sincs egy Revis szinthez. Szerintem.Ja. Mert nem ő volt, aki úgy vette le a pályáról Jimmy Grahamet, hogy nulla elkapással zárt... csak ez az egy jutott most eszembe. Vagy hogy 2012-ban az AFC döntőben Talib sérüléséig partiban voltunk a Ravens-el, utána elvertek minket mint szódás a lovát (hogy erőteljesebben ne fogalmazzak.) Vagy hogy amint leigazoltuk a trade útján a szezonban, rögtön fazonja lett a secondarynek.
Jó meglátás volt. 😊Burkus
Talib kicsit talán fizikálisabb volt, de azért többször "égette" meg magát. 1,5 évet húzott le nálunk és nem mutatott olyan konzisztens, egyenletes játékot, mint Revis...
Btw, azért elég aggasztó, h a 2 top FA-nk is "kirepül" a piacra. Legalább az egyikükre szükség lesz, különben építhetjük újra a DB sort... és a front7 gyengeségei is jobban ki fognak domborulni..
Suh évi 2x poén lesz, remélem csak erősbíti az interior OL megerősítésére irányuló szándékot.
több mint 11 éve
Suh a Miaminál. Nem lesz egyszerű ez a csoport...NB2@PatriotsSB49
Tom Brady v. Ndamukong Suh
2-0 (79 points)
59/80 (73.8%)
690 yards
6 TDs
119.3 passer rating
1 sack
szerk:
legalább jobban oda fogunk figyelni a két fal erősítésére, fine by me 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Suh a Miaminál. Nem lesz egyszerű ez a csoport...
több mint 11 éve
Ezt a Talib gyereket szerintem nagyon túlértékelitek. Köze sincs egy Revis szinthez. Szerintem.Ja. Mert nem ő volt, aki úgy vette le a pályáról Jimmy Grahamet, hogy nulla elkapással zárt... csak ez az egy jutott most eszembe. Vagy hogy 2012-ban az AFC döntőben Talib sérüléséig partiban voltunk a Ravens-el, utána elvertek minket mint szódás a lovát (hogy erőteljesebben ne fogalmazzak.) Vagy hogy amint leigazoltuk a trade útján a szezonban, rögtön fazonja lett a secondarynek.
Jó meglátás volt. 😊
több mint 11 éve
Például nagyon jól ellennék azzal, ha Revis helyett Butler lenne egy elit no1. CB, DMC-vel meg tudnánk egyezni. Vince innen vonuljon vissza, ha eljön majd az ideje. Mayo pedig maradjon egy próbaszerződéssel és egészségesen zúzzon középen.Azért ez nem ilyen egyértelmű. Volt csak Jet, valamikor... Jelenleg Patriot még, SB gyűrűvel az ujján. Csapódott ide-oda és végül nálunk szerezte ezt meg. Nagyon remélem, hogy kitalálunk valamit és marad.
Végtére ők mind Patrióták, Revisnek meg köszönünk mindent, de ő akkor is csak egy Jet 😊Kollega
több mint 11 éve
Ezt a Talib gyereket szerintem nagyon túlértékelitek. Köze sincs egy Revis szinthez. Szerintem.Sosem csíptem Talib buráját, de a játéka sem győzött meg mai napig.