NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
2:00, Net4+
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Sajnos várható volt. Hiányozni fog.
több mint 11 éve
Bukkanír lesz meglássátok!
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Várható döntés volt..Sajnálom, mert NE ikon volt és marad.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Helyes.By declining to pick up Wilfork's option, New England clears $8M in cap space. Big move.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Ki lepődött meg Hightoweren? 😛WyattŐŐŐ én...😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Kell a kihívás a csapatnak. Lehet, hogy csak rámennénk még egyszer arra a 19-0-ra 😊Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattNana. Reggie Busht is hirbe hoztak velunk.Demecs
Minden évben ugyanez a csend van. Nem lehet kitalálni mit forgatnak odakinn. Példának okáért mink itt eléggé meglepődtünk Hightoweren, de akik naponta látták edzeni esetleg sejthették, hogy nem kidobott pénz. Mi pedig keseregtünk, hogy milyen vékony a LB poszt. Szóval ezért is nehéz megmondani valójában hol vannak a needek. Ki tudja, lehet a stáb tökéletesen biztos benne, hogy Butlernek nem ez az egy játéka volt a tarsolyában és elengedik Revist isten hírével.
We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Nagyon bírom DMC-t de ha Jetsbe menne... csak a pénz miatt akkor menjen a túróba (tudom NFL kőkemény bíznic)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Újabb McCourty-interjú, ez se biztató (remélhetőleg csak szöveg):"Patriots safety Devin McCourty — who hails from Nyack, NY, and played his college ball at Rutgers — told NJ Advance Media he would be open to signing with a New York team.
“I would be lying if I said that it wouldn’t be cool being back home,” McCourty said. “But I also know being back home comes with some new stresses and different things that way with family and friends being so close. For me right now, everything is open. I don’t want to turn something down. I’m willing to leave everything open and see how it works out.”"
(New York Post)
Nem szívesen látnám a Jetsben.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
A Bills nagyon beindult! Kérdés, hogy mire mennek Cassellel?semmire
www.nfl.com/news/story/0ap3000000476357/article/buffalo-bills-agree-to-acquire-matt-casselEgon
több mint 11 éve
A Bills nagyon beindult! Kérdés, hogy mire mennek Cassellel?Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattNana. Reggie Busht is hirbe hoztak velunk.
több mint 11 éve
Az is jó kérdés, hogy mit akar a vezetőség. A gyűrű összejött, mivan akkor ha 1-2 éves építkezésbe fognak bele? TB-ben úgy néz ki benne van még 3 év is, egy kis fiatalos feltöltődés nálam most simán beleférne.
több mint 11 éve
Dola, sőt Mayo szerződését sem ismerem részleteiben.. De egy ilyen jellegű húzás tipikus BB döntés lenne..Szerintem meg AJ messze leadna az igényeiből, ha hozzánk jöhetne..De mint mondtam, ez csak agyalás.. Valami meglepi biztos lesz a következő 4-5 napban, mert nagyon csönd van..Nem hiszem, hogy lefelezné az igényét.Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattElsőre nekem is ez ugrott be..De elgondolkodtam rajta picit..Amennyiben AJ jönne hozzánk egy Mayo trade keretében, akkor csak úgy bólintanának rá az edzők, FO, ha alaposan lead a 10 misis igényéből..Különben kivágják a Texans-tól mit szart a palánkon..Kaphatna max 5M/év contractot..Egy 34 éves zenitjén túl lévő volt top elkapónak bőven sok..Mayo-val nem kell szaroznunk+van fölös 5 misink+elküldhetjük az egyik WR-t aki viszonylag sokat keres..Nálam Dola széke inog ebben a pillanatban..(bármennyire is kedveljem) Ott is nyerhető 5,2 misi..Így egy ilyen trade-el akár 10 misit is nyerhetnénk, s lenne egy olyan "sztár" elkapónk, aki a belét is kidolgozná, hogy gyűrűt szerezzen.. Persze csak okoskodás, agyalás..Senki se tudja, hogy mik lehetnek a háttérben..kyobalu
Amendolán post june-cuttal lehet spórolni 4.5 millát, de akkor jövőre lesz 2.4 milla DM még róla. Vagy most 3.6, és akkor meg spórolunk 2 millátWyatt
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy lefelezné az igényét.Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattElsőre nekem is ez ugrott be..De elgondolkodtam rajta picit..Amennyiben AJ jönne hozzánk egy Mayo trade keretében, akkor csak úgy bólintanának rá az edzők, FO, ha alaposan lead a 10 misis igényéből..Különben kivágják a Texans-tól mit szart a palánkon..Kaphatna max 5M/év contractot..Egy 34 éves zenitjén túl lévő volt top elkapónak bőven sok..Mayo-val nem kell szaroznunk+van fölös 5 misink+elküldhetjük az egyik WR-t aki viszonylag sokat keres..Nálam Dola széke inog ebben a pillanatban..(bármennyire is kedveljem) Ott is nyerhető 5,2 misi..Így egy ilyen trade-el akár 10 misit is nyerhetnénk, s lenne egy olyan "sztár" elkapónk, aki a belét is kidolgozná, hogy gyűrűt szerezzen.. Persze csak okoskodás, agyalás..Senki se tudja, hogy mik lehetnek a háttérben..kyobalu
Amendolán post june-cuttal lehet spórolni 4.5 millát, de akkor jövőre lesz 2.4 milla DM még róla. Vagy most 3.6, és akkor meg spórolunk 2 millát

több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀WyattElsőre nekem is ez ugrott be..De elgondolkodtam rajta picit..Amennyiben AJ jönne hozzánk egy Mayo trade keretében, akkor csak úgy bólintanának rá az edzők, FO, ha alaposan lead a 10 misis igényéből..Különben kivágják a Texans-tól mit szart a palánkon..Kaphatna max 5M/év contractot..Egy 34 éves zenitjén túl lévő volt top elkapónak bőven sok..Mayo-val nem kell szaroznunk+van fölös 5 misink+elküldhetjük az egyik WR-t aki viszonylag sokat keres..Nálam Dola széke inog ebben a pillanatban..(bármennyire is kedveljem) Ott is nyerhető 5,2 misi..Így egy ilyen trade-el akár 10 misit is nyerhetnénk, s lenne egy olyan "sztár" elkapónk, aki a belét is kidolgozná, hogy gyűrűt szerezzen.. Persze csak okoskodás, agyalás..Senki se tudja, hogy mik lehetnek a háttérben..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Ez hasonló pletyka, mint ami volt évekig, hogy Fitzgerald nálunk köt ki. WR-re nincs szükségünk, akkor sem a Dola megy, akkor sem ha marad, szerintem.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
tradel is csak 4,2 milliót spórolnánk. Ennyit meg elvinne Johnson, ha nagyon keveset kérne akkor is
több mint 11 éve
Egész idáig azon ment a hajcihő itt, hogy sehogysem férünk bele majd a capbe, erre jön egy olyan hír, hogy egy 10 millás WR után érdeklődünk. Imádom az offseasont 😀

több mint 11 éve
Állítólag érdeklődünk Andre Johnson után a Texans-nál..Mayo-ra elcserélném, ha belemenne egy paycutba azért, hogy nagyobb sansza legyen egy gyűrűre..Nekünk is egyből nagyobb pénzügyi terünk lehetne..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Gyakorlatilag az egész offseasonunkat Mayo szerződése lehetetleníti el. Ha nem lenne vagy nagyot spórolva kitudnánk vágni akkor simán megtudnánk tartani minden fontosat. Az a szerződés nagyon mellé ment így utólag, főleg ezzel a sérüléses kitétellel.
több mint 11 éve
Mark Dominik jelenlegi ESPN szaki, volt Tampa Bay általános igazgató szerint Revis marad nálunk.. 😀 De nagyon furcsa ez a nagy csend az FO tájékán ezen a héten.. Nemteccik...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek, bár szerintem Rexy mindent a Pats ellen játszik most is, és a vélelmezett gyengeségeinkre épít csapatot.Kibírtam volna röhögés nélkül, ha nem kell évente kétszer Shady ellen készülni 😀Az Eagles csúnyán lenyúlta a Bills-t. 😀
Bár Kikónak szerintem középtávon is sokkal nagyobb lenne a haszna, és pláne nem keresne ennyitWyatt
Shady remek játékos, de nem kevés km van a lábában és már tavaly is a lassulás jelei mutatkoztak rajta. A hab a tortán meg az lesz, hogy olcsóért behúzzák Spillert FA-ről, aki tol náluk egy megszokott "Shady-s" szezont. 😀Maniac84
Nem leszek túl boldog, ha neadjisten nem lesz sem VW sem Mayo és évente kétszer jönnek és futnak...