NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Kibírtam volna röhögés nélkül, ha nem kell évente kétszer Shady ellen készülni 😀
Bár Kikónak szerintem középtávon is sokkal nagyobb lenne a haszna, és pláne nem keresne ennyitWyatt
Az Eagles csúnyán lenyúlta a Bills-t. 😀
Shady remek játékos, de nem kevés km van a lábában és már tavaly is a lassulás jelei mutatkoztak rajta. A hab a tortán meg az lesz, hogy olcsóért behúzzák Spillert FA-ről, aki tol náluk egy megszokott "Shady-s" szezont. 😀

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kibírtam volna röhögés nélkül, ha nem kell évente kétszer Shady ellen készülni 😀
Bár Kikónak szerintem középtávon is sokkal nagyobb lenne a haszna, és pláne nem keresne ennyit

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 133 — situational football
Ezt én mind értem - all-in meg lapátolás - de azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ennyire rossz a cap, akkor minek kötöttünk ilyen szerződést Cannon-el?Burkus
ha jól tudom Cannon-t kitehetjük 1M dead money és 3,7M capsave-vel köv offseason-ben, ergo kapott egy éves "prove it" szerződést...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Például nagyon jól ellennék azzal, ha Revis helyett Butler lenne egy elit no1. CB, DMC-vel meg tudnánk egyezni. Vince innen vonuljon vissza, ha eljön majd az ideje. Mayo pedig maradjon egy próbaszerződéssel és egészségesen zúzzon középen.

Végtére ők mind Patrióták, Revisnek meg köszönünk mindent, de ő akkor is csak egy Jet 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Azért azt se felejtsük el hogy jövőre szerződést KELLENE hosszabbítanunk majd a Solder/C. Jones/ Hightower trióval is... 😉
Ha idén lenne Revis ÉS McCourty hosszútávú, azzal a fenti trió egyikéről, másikáról jó eséllyel le is lehetne mondani hiszen csak konzerválnánk a szűkös mozgásteret ezzel, már ami a Cap szituációnkat illeti...
És már kettejükhöz is "vezéráldozatok" lennének szükségesek, hát még akkor mi kellene majd jövőre a fent nevezettek megtartásához?
Gondolom azért BB-ék erre is gondolhatnak mikor a döntéseket hozzák...

Nem könnyű szakma ez, na... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Ezt az all-in dolgot el lehetne már felejteni, nem voltunk soha all-in-ben...

A caphelyzet meg nem olyan vészes, a szóban forgó játékosok közül (DMC, Revis, Mayo, Wilfork) 2-3 simán megtartható lenne. Nekem most az nem tetszik, hogy DMC jó eséllyel nem lesz ebben benne. Ha hosszútávút szerettünk volna vele kötni akkor a franchise tag-et rárakjuk, mert azzal erősítjük a pozíciónkat és kiegyezünk 8-9M/évben, így viszont 10M alatt nem nagyon úsznánk meg, így ő kilőve. Ezzel ráadásul Revis pozíciója is erősödött, mert azt talán nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindkét sec ászunkat egyszerre veszítsük el. Ő így pláne nem lesz olcsó, eddig úgy gondoltam, hogy 13-14M elég lenne, most már komoly esélyt látok arra, hogy kellhet 15-16M is. Mayo cut badarság lenne 4M spórolásért, nagyobb esély van inkább arra, hogy egy marék szotyiért elcseréljük. Azt meg minek ha úgysem tudjuk a DMC-Revis duót egyben tartani akkor nincs szükség nagyobb cap helyre, bőven elegendő akkor egy Wilfork cut vagy átstrukturálás is.

Számomra nem biztató ahogy ez eddig alakul, mert a tárgyalási pozíciónk DMC-vel is Revis-szel szemben is gyengülni látszik. Aztán persze BB-ék kifőznek valamit a boszorkánykonyhában és tök feleslegesen spekulálgatunk itt. 😀

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 779 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt én mind értem - all-in meg lapátolás - de azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ennyire rossz a cap, akkor minek kötöttünk ilyen szerződést Cannon-el?Burkus
Hátha ez az ágyú így jól sül el 😛
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ezt én mind értem - all-in meg lapátolás - de azt mondja meg nekem valaki, hogy ha ennyire rossz a cap, akkor minek kötöttünk ilyen szerződést Cannon-el?
több mint 11 éve
Rohadtul szándékosan nem Revisre hegyeztem ki amit írtam, hanem egy minőségi első számú CB-t írtam. Enélkül ez a védelem elég jó volt abban, hogy az ellenfelek ne tegyenek fel sok pontot a táblára, de bármelyik Zs kategóriás offense is jó volt 200-250 yardra. Ez pontosan addig volt elég, amíg az alapszakasz tartott. A PO-ban, ahol jöttek a valóban elit offensek, meg kevés volt. Miután jött egy elit CB, ez a játékrendszer megkapta azt a pluszt, ami kellett. Tavaly Talib-ot Revisre és Brownerre cseréltük és ez elég volt már a bajnoki címhez is. Végül is én ezért gondolom, hogy ebbe a rendszerbe jobban kell egy elit első CB, mint egy elit FS.

Ami a mondanivalóm másik részét illeti: El biztosan nem fogjuk zavarni ezt a négy embert, csak megfizetni sem. Ezért vagyok pesszimista ebben a kérdésben. Részemről szeretném mindegyiket itt látni szeptemberben, csak nehezen hiszem, hogy sikerülhet.

Illetve nehezen hiszem, hogy még egyszer összejön az a varázslat, mint tavaly. Amikor itt mind a kötelet és a gerendát kerestük Talib elengedése miatt, hogy felkössük magunkat, az Öreg egyszer csak krákogott egyet, és halkan annyit mondott: Revis.

Bár Belichick meg már annyiszor eljátszotta ezt a trükköt, hogy akár már elkezdhetnék benne bízni 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
soos78 New England Patriots 2
jó volt látni a csapatot győzni a 2011 es döntő után. Imádom Őket!

soos78[color][/color]
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Persze all-int.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 779 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem a vezetés tudja mit csinál!
A sec nagyon fontos lenne. Bár nem tudom ér e ennyit a Revis. Igaz hogy az SB-n csak egyszer kaptak el mellette.
Ki fog derülni.
Tud valaki fejleményt a leeresztett labdabotrányról?soos78
Reméljük annál többet senki, hogy vége 😛, s szerintem ha jót akarsz magadnak ne is nagyon feszegesd a témát 😉

Amúgy üdv, te is tudod első hsz-ra mit kell kérdezni 😀 de ez ne szegje kedved, remélem érted az iróniát 😀
több mint 11 éve
soos78 New England Patriots 2
Remélem a vezetés tudja mit csinál!
A sec nagyon fontos lenne. Bár nem tudom ér e ennyit a Revis. Igaz hogy az SB-n csak egyszer kaptak el mellette.
Ki fog derülni.
Tud valaki fejleményt a leeresztett labdabotrányról?

soos78[color][/color]
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 485 — Ajmo Vatreni
Külföldi fórumon írta valaki:

2013 - Revis nélkül:

1.62 Points per drive
30.3 yards per drive
29.6% scoring
5.3 yards per play
81.0 Passer rating allowed
57.0% completion allowed

2014 - Revis:

1.64 Points per drive
30.2 yards per drive
32.4% scoring
5.3 yards per play
84.0 Passer rating allowed
59.6% completion allowed

Ettől még Revis rohadt jó CB és nagyon jó lenne, ha maradna, de van élet talán utána is.

Mayo cutnál pedig több értelme lenne egy új szerződésnek. Ha kivágjuk akkor 4 milla hely szabadul fel és cserébe kapunk 6 millió halottpénzt. Szerintem jerod Mayo kvalitású LB-t nem nagyon kapsz ennyiért.Boston
Azért azt ne feledjük, hogy Revis előtt Talib volt itt nr1 CB-nek, aki csak azért került abban az évben 5 millióba, mert prove-it deal volt a sérülése után. Egy nr1 CB-re szükség van, mert anélkül szétesik a sec. Ez lehet 8-10 millió is, ha valaki lát ilyen játékost (aki tuti beválik), vagy Revis kap 12-14-et, aki elég jól elkaristolt itt.

Mayo pedig hiába jó kvalitású LB, ha 3.LB-ként nincs rá szükség, ennyiért meg végképp nincs, ha nem lenne a a szerződése ilyen szerződésbarát, már variáltunk volna valamit vele.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 133 — situational football
nyugi srácok, max nem az 50. hanem az 51. SB-t nyerjük meg :cool:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Külföldi fórumon írta valaki:

2013 - Revis nélkül:

1.62 Points per drive
30.3 yards per drive
29.6% scoring
5.3 yards per play
81.0 Passer rating allowed
57.0% completion allowed

2014 - Revis:

1.64 Points per drive
30.2 yards per drive
32.4% scoring
5.3 yards per play
84.0 Passer rating allowed
59.6% completion allowed

Ettől még Revis rohadt jó CB és nagyon jó lenne, ha maradna, de van élet talán utána is.

Mayo cutnál pedig több értelme lenne egy új szerződésnek. Ha kivágjuk akkor 4 milla hely szabadul fel és cserébe kapunk 6 millió halottpénzt. Szerintem jerod Mayo kvalitású LB-t nem nagyon kapsz ennyiért.

Do your job
több mint 11 éve
andreas 12
All in-t mondtak és bejött, de most jön a kellemetlenebb rész: visszalapátolni a szart a lóba.Gogo
Annyira azert nem rossz a cap helyzet hogy mindenkit elzavarjunk. Foleg hogy nem is vagyunk hiresek arrol hogy nagyon vadasznank a FA-eket.

Gostkowski 4,5 millioja szamomra teljesen erthetetlen, legyen akarmilyen hasznos jatekos is. Kihuzhattuk volna a legjobb kickert akar a 3. korben is, ugy sincs sok need es beljebb lennenk 4 millioval, ami egy fel McCourty vagy Ayers ES Branch.
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A magam részéről pesszimista vagyok, szerintem a négy játékos (Mayo, Wilfork, McCourty, Revis) egyike sem lesz a keret tagja. A magam véleménye szerint a legnagyobb veszteséget az jelentené a védelmünknek, ha nem tudnánk egy minőségi első számú CB-t felmutatni. Mert a másik oldalon, az irányító siettetésénél biztosan nem lesz komolyabb előrelépés.Kollega
A masodik felevel egyetertek, pont emiatt Revis kell hogy legyen a prioritas. De ha ot nem sikerul megtartanunk akkor mire aldoznank be a vedelem 3 vezeret? Nekem ez egy nagyon eltaktikazott helyzet lenne ami azert nem jellemzo a FO-ra.andreas
All in-t mondtak és bejött, de most jön a kellemetlenebb rész: visszalapátolni a szart a lóba.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sztem Revis marad és Ryan-t vagy Harmon-t próbáljuk majd ki FS ként, de egy Browner cut-on sem lepődnék meg. Még pár nap és kiderül 😀
több mint 11 éve
andreas 12
A magam részéről pesszimista vagyok, szerintem a négy játékos (Mayo, Wilfork, McCourty, Revis) egyike sem lesz a keret tagja. A magam véleménye szerint a legnagyobb veszteséget az jelentené a védelmünknek, ha nem tudnánk egy minőségi első számú CB-t felmutatni. Mert a másik oldalon, az irányító siettetésénél biztosan nem lesz komolyabb előrelépés.Kollega
A masodik felevel egyetertek, pont emiatt Revis kell hogy legyen a prioritas. De ha ot nem sikerul megtartanunk akkor mire aldoznank be a vedelem 3 vezeret? Nekem ez egy nagyon eltaktikazott helyzet lenne ami azert nem jellemzo a FO-ra.
több mint 11 éve
Tegnap már vitatkoztunk egy sort ezen, de abban azért talán megegyezhetünk, hogy a védelem egyben tartása, úgy hogy csak a kiegészítő emberek cserélődjenek nem kivitelezhető. Én azt mondtam, hogy egy minőségi CB játéka adta azt az impactet, ami a rájátszásban is eredményessé tette a csapatot, Ti ragaszkodtatok ahhoz, hogy ez inkább McCourty fejlődésének köszönhető és kevésbé a CB játéknak. Fontos, hogy csak a hangsúlyokat raktuk máshová, szerintem. Én ezért nem folytattam a vitát.

Talán abban is ki tudunk egyezni, hogy a jelenlegi szituációban még Mayot és Wilforkot tudnánk a legkönnyebben pótolni (minden tiszteletem mellett, érdemeik iránt). De valószínűnek tartom, hogy ez nem lesz elég, a DB-khez is hozzá kell nyúlni, Revis nyilván kifizethetetlen szerződésén túl is.

A magam részéről pesszimista vagyok, szerintem a négy játékos (Mayo, Wilfork, McCourty, Revis) egyike sem lesz a keret tagja. A magam véleménye szerint a legnagyobb veszteséget az jelentené a védelmünknek, ha nem tudnánk egy minőségi első számú CB-t felmutatni. Mert a másik oldalon, az irányító siettetésénél biztosan nem lesz komolyabb előrelépés.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vince és Solder ketten közel 15 millió capspacet szabadítanak fel, igen kell helyükre más, de nem lehetetlen olcsóbban.Studi
Vince helyett mondjuk Knighton kiváló csere lenne, és pár millával kevesebbe is kerülne. Solder más kérdés, megfelelő tudású LT-t nemigen találtok 7 milláért se, nemhogy kevesebbért. Az olyant draftolni kell.

(Mondjuk Solder elküldése fura lenne azok után, hogy lehívtátok nála az 5. éves opciót. Igaz, BB-től minden kitelik. 😀 Mindenesetre egy hosszabbítás sokkal valószínűbbnek látszik. Igaz, olyan sokat nem lehetne spórolni vele, a 7 millás jelenlegi caphitje LT poszton önmagában elég baráti.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 485 — Ajmo Vatreni
Vince és Solder ketten közel 15 millió capspacet szabadítanak fel, igen kell helyükre más, de nem lehetetlen olcsóbban.
Mayo már nehezebb falat mert igen rossz a mostani időzítés szerződésében, igazán átvariálni sem lehet hogy 2-3 milliónál több szabaduljon fel, ha megy akkor kell valaki Collins és Magastorony mögé, de Ayers (bár Ő DE azt hiszem) 1-2 misi körül megoldja plusz draft akár.
Studi
Solder, ha hosszútávút kötne biztos, hogy csökkenne a capben foglalt helye, plusz nyilvánvaló, hogy Wilfork 9 milliós cap számai is tarthatatlanok. Ezzel a két szerződéssel fogunk valamit csinálni.
Mayora gyakorlatilag nincs szükség. Harmadik számú LB a rendszerünkben alig játszik és ő azért jobb játékos is annál. De 3. LB nem is kereshet ennyit. Ez nonszensz lenne, viszont most meg vagyunk fogva a szerződés részletei miatt. Jó kérdés mi lesz vele.
több mint 11 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Sobrinak abban a tekintetben lehet igaza, hogy azt is mérlegre kell tenni, hogy DMC ill. Revis milyen áron tudna maradni. Ti jobban ismeritek a cap helyzetet, de nekem az overthecap alapján úgy tűnik, hogy ha Revis második évét nem hívjátok le (nyilván nem), azzal 8 millával lesztek a sapka alatt. Ebből 5 kelleni fog a draftra plusz évközi mozgástérnek. Marad 3 millió minden másra, és ugye azért Vereen, Ridley, Develin, Tyms, Siliga, stb. pótlása (vagy megtartása) se lesz ingyen. Még, ha összességében nem is lesz drága, 4-6 milla összasen arra is kelleni fog. Ezzel Revis és DMC nélkül is mínuszos a sapka, ergo már egyikük megtartásához is - alaposan - machinálni kell majd pár meglevő szerződéssel. Namost kiével? Wilfork tavaly struktúrált át, ha jól tudom ilyenkor a következő évben új átstruktúrálás nem lehetséges. Szóval nála csak cut jöhet szóba. De akkor kelleni fog a helyére egy jó 0-1 tech játékos. Solderrel lehetne még hosszabbítani, plusz talán Amendola szerződésén spórolni, mindkettő hozhatna pár millát, de összességében 4-5 millánál nem hiszem, hogy többet. Az meg nem elég egy Revis/DMC contracthoz. Én a backloadolgatással is óvatos lennék, mert pl. Chandler Jones, Hightower idén contract évbe lépnek, ezért jövőre még az 5. éves opcióval is 6-7 millával fognak többet keresni, mint idén.

Nincs mese, Belichick ezt elbaszta. Túl jól draftoltatok az elmúlt években. 😀 Van rá megoldás, hogy ne legyenek ilyen gondok: rosszabbul kell draftolni. 😊peterk2005
Sobri mellett annyi, hogy 2011-es SB csapat csak 21 pontot kapott, most 24-et nyeltünk, tehát jobb volt D 2007-ben, viszont ez nettó baromság ha megnézzük a neveket sec. részről.Abban évben nagyon ült Gronkandez TE pusztítás, csak végére elfogyott sérülés miatt.O oldalon abban évben eszméletlen jók voltunk, ami kozmetikázta sec. gyengeségét.
Cap részhez, megléptük Ghostot, oké.DMC-Revis páros sokba kerül de nem lehetetlen, csak épp nem ebben az évben kapnának sokat, egy hosszútávúval, kérdés hogy, ők hajlandóak ezt bevállalni, mert azt nem tudom elképzelni az FO. részéről hogy nem kínálnák meg őket. Itt megint azt érzem hogy, a végén Welkeres elmenetel lesz plusz 1 millióért és máshol nem jön be az élet (ne legyen igazam).
Még annyi CB oldalon hogy Revis-DMC szerződéseit simán megkönnyíti Browner 5,5 dead money nélküli kivágása plusz Dennard szintén egy misi.
Vince és Solder ketten közel 15 millió capspacet szabadítanak fel, igen kell helyükre más, de nem lehetetlen olcsóbban.
Mayo már nehezebb falat mert igen rossz a mostani időzítés szerződésében, igazán átvariálni sem lehet hogy 2-3 milliónál több szabaduljon fel, ha megy akkor kell valaki Collins és Magastorony mögé, de Ayers (bár Ő DE azt hiszem) 1-2 misi körül megoldja plusz draft akár.
Amendolan is lehet dolgozni egy kicsit.
Ridley felőlem mehet amerre lát:van Blount,Gray,White
Vereen piacozhat és ott akinek lesz pénze az majd költ rá, csak kérdés ki tud megfizetni 5M egy ilyen hibrid paliért aki csak bizonyos rendszerekben működik.
Branch szerintem marad veterán minimumért.
Beszélgethetünk itt két játékosról, de D fal és O fal az amit igazán kellene javítanunk, mert ha bárhonnan valaki is kiesik összeesünk mint a kártyavár.
Végére még annyit, nekem két ember szerződésével van bajom ez első az Cannon, akinél nem értem hogy adhattunk neki szerződést, a másik pedig Arrington.
Megoldás nem jött ki belőle, de az látszik hogy annyira nem rossz a helyzet mint ahogy itt néha felvázolódik!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sobrinak abban a tekintetben lehet igaza, hogy azt is mérlegre kell tenni, hogy DMC ill. Revis milyen áron tudna maradni. Ti jobban ismeritek a cap helyzetet, de nekem az overthecap alapján úgy tűnik, hogy ha Revis második évét nem hívjátok le (nyilván nem), azzal 8 millával lesztek a sapka alatt. Ebből 5 kelleni fog a draftra plusz évközi mozgástérnek. Marad 3 millió minden másra, és ugye azért Vereen, Ridley, Develin, Tyms, Siliga, stb. pótlása (vagy megtartása) se lesz ingyen. Még, ha összességében nem is lesz drága, 4-6 milla összasen arra is kelleni fog. Ezzel Revis és DMC nélkül is mínuszos a sapka, ergo már egyikük megtartásához is - alaposan - machinálni kell majd pár meglevő szerződéssel. Namost kiével? Wilfork tavaly struktúrált át, ha jól tudom ilyenkor a következő évben új átstruktúrálás nem lehetséges. Szóval nála csak cut jöhet szóba. De akkor kelleni fog a helyére egy jó 0-1 tech játékos. Solderrel lehetne még hosszabbítani, plusz talán Amendola szerződésén spórolni, mindkettő hozhatna pár millát, de összességében 4-5 millánál nem hiszem, hogy többet. Az meg nem elég egy Revis/DMC contracthoz. Én a backloadolgatással is óvatos lennék, mert pl. Chandler Jones, Hightower idén contract évbe lépnek, ezért jövőre még az 5. éves opcióval is 6-7 millával fognak többet keresni, mint idén.

Nincs mese, Belichick ezt elbaszta. Túl jól draftoltatok az elmúlt években. 😀 Van rá megoldás, hogy ne legyenek ilyen gondok: rosszabbul kell draftolni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)