New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyelőre csak a Mallettes részre. Erős reach? Kb mindenhol 1., max 2. körös volt

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem könnyebb egyik szisztéma sem, csak az egyik máshogy nehéz mint a másik, mást követel a játékosoktól.

A kérdésedre próbálva válaszolni: Mallett sosem volt egy elit QB prospect. Annak idején a 3. körös (jól emlékszem?) kihúzása is erős reach volt. De mivel ugyanaz a QB prototípus mint Brady, és kellett egy backup Cassell után, Belichick feltételezem úgy gondolta, tesz vele egy próbát. Hátha képes megugrani a valószínűtlent, ahogy Brady képes volt. (Tegyük azért hozzá, hogy Brady esete pont az ellenkezője, ő jóval jobb QB volt mint a 6. köre sugallja, csak ő sokat csúszott. Benne azért benne volt egy jó kezdő QB esélye már a kezdetektől, míg Mallettben inkább a fejlődés reménye volt meg.)

Garoppolo pedig eleve tehetségesebb játékos. És kb. ennyi is az amit le lehet mérni egy alapszakaszban. Az előszezon meccs nagyon más, mint egy éles meccs, nem csak azért - de azért is -, mert cserék ellen játszanak, hanem azért is, mert a védelmek csak alaphívásokat játszanak. Emiatt egész más olvasni egy alapszakasz védelmet - nagyságrendekkel könnyebb -, mint egy éles meccsen, ahol a teljes defensive playbook játszik, mindenféle blitz csomagokkal. Lényeg a lényeg, hogy Mallett és Garoppolo között nem a playbook v. a rendszer ismerete a különbség, hanem az alapképességek. Hogy mozog a zsebben, mennyire bírja a nyomást, fixál-e az első célpontra vagy képes végig checkelni a másod-harmad célpontokat is, milyen "touch"-al dobja el a labdát (mindig meglövi mint állat, vagy a helyzethez illő sebességgel és ívvel dob), ilyesmi. Ezek "rendszerfüggetlen" képességek. És ezekben nem tudott fejlődni Mallett az elmúlt években. Kb. ahogy Tebow sem tudta kinőni a problémáit. Garoppolo eleve más szintről indul, ő eleve jobb. Hogy aztán ez mennyire transzformálódik éles meccs körülmények közé, azt senki nem tudja előre. Akár az is előfordulhat, hogy mindezek ellenére Mallett jó lenne éles meccsen. De kockázatos kipróbálni, nem is szokták, csak azok a csapatok amik desperate módban vannak. (Lásd Houston.) De még ők sem voltak hajlandók a nesze semmi fogd meg jól-nál többet költeni a próbára. Sokkal biztosabb a tehetségesebbhez nyúlni, hiszen neki több esélye van arra, hogy megugorja a lécet. Ő pedig Garoppolo.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Namost ez eléggé érdekes! Ha jól értem, ez a szisztéma megkönnyíti a QB dolgát, hogy a védelemre reagálva megcsinálja a játékot. Nyilván ha elég gyorsan tudja olvasni.

Mostan akkor arra válaszoljatok legyetek szívesek, hogy az hogyan van, hogy egy Mallett évek alatt sem tud értelmesen mozogni ebben a rendszerben, míg Garoppolo alig 3 hónap után már tűrhetően elboldogul vele? Csak a képességekben van a különbség, vagy más az előképzettség?

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Abban nem értek egyet, hogy Lloyd nem tudta megtanulni. Szeretnék idén olyan szélső elkapót aki 900yard felett teljesít.gordon
Igen, Lloyd-nak sokkal inkább a bipoláris személyiségzavarai okoznak/okoztak gondot.😕
Lesz!

peterk2005
Itt nem a rutinról van szó. (Garoppolo ugyanúgy két-három szavas playhívással dolgozik, mert azzal kell dolgoznia.) WCO playcalling-nál minden egyes route-ra menő játékosnak külön-külön el kell mondani, hogy milyen route-ot fog futni. Emiatt vannak ezek a szörnyszülött playhívások. (Anno elég volt az X és a Z WR route-ját bemondani, szegény Luck ma meg örül, ha Richardson van a backfield-en, neki biztos nem lesz route-ja.)

Az Erhardt-Perkins rendszerben elég a játékot és esetleg az alváltozatot bemondani. Egyrészt minden játékos tudja az adott játék koncepcióját, másrészt minden játékosnak a snap utáni védelmi mozgásokra kell megfelelően reagálnia. Tudják (értik), hogy mely terület(ek)en kívánja a játék megtámadni a védelmet és a védelem első reakcióiból szűrik ki, hogy a választékból konkrétan melyik valósul(hat) meg és ehhez igazítják a saját útvonalukat.

(Egyik kedvenc játéka a Pats-nek, amikor az RB-t küldik wheel route-ra. Snap után a kulcs a futóra felálló LB mozgása. Ha tétovázik, netán tesz egy lépést középre, akkor már megy is a passz a RB-nek legalább 30 yard-ért, általában TD-ért. Ezt ugyanúgy tudja a Brady-Vereen és a Garoppolo-White páros is. Ha az LB jól olvas, akkor óhatatlanul középen lesz gyengébb a védelem, lesz hely a seem route-ot futó TE-nek (Gronk) vagy a másik oldalról érkező slot WR-nek. A lényeg: a LB mozgásából mindegyik játékos tudja, hogy mi fog következni. Hasonló példa a cikkben említett blitz is, ugyanazt kell reagálnia az irányítónak és az elkapóinak is. Ezt szokta TB úgy emlegetni, hogy egy (azonos) oldalon vagyunk/kell lennünk.)

Sokkal nehezebb megtanulni a skill játékosoknak, mert - többek között - nem elég bebiflázni, tényleg érteni kell. Cserébe a pályán (sokkal) rugalmasabb, hatékonyabb támadójátékot tesz lehetővé. (A WCO az irányítóra ró eszméletlen szellemi terhet.) S hiába az elnevezések asszociációs rendszere (egy játékcsalád például amerikai államokról van elnevezve, egy másik városokról és így tovább) egy új fiúnak ez valóban komoly kihívást jelent. Gronk (és az a barom Hernandez is) hamar belerázódott, a tavalyi évjáratot az se segítette, hogy egyedül Edelman-tól tudtak kérdezni. (Érdekes egyébként, hogy a TE-ek valamiért sokkal könnyebben elsajátítják a Pats-ben, mint a WR-ek.)

Ocho szinte a totál ellenkező rendszerből jött. A Bengals-nál szabad keze volt, arra futkározott, amerre érzése-tudása szerint érdemes volt és Palmer-nek kellett kitalálni, hogy mit fog csinálni. (Mintha gabtsi írt volna erről bővebben, amikor a Pats-hez igazolt Ocho.) Képtelen volt erre a váltásra. Pedig TB biztos gyakorolt vele éjjel-nappal.😊
Moss egyöntetű vélemények szerint az egyik legmagasabb foci IQ-val megáldott WR volt a történelemben. Vele különösen sokat nem kellett gyakorolni. Ránézett a rajzra és értette-tudta.

Úgy általában igaz a Pats-nél, hogy ha valaki egy év után sem érti, akkor neki reszeltek (idei példa Boyce, sajnos és remélhetőleg egyelőre, egyébként számolatlanul lehetne sorolni őket), ha meg valaki már az elején ráérez az ízére, akkor neki fényes lehetőségei vannak (Wright tűnik ilyennek egy premeccs alapján, de ő nem most látott először E-P rendszert, felkészül LaFell!).

Szóval, kösse fel a gatyát a Colts és a Broncos védelem! Egy felturbózott Pats Off. készül átgázolni rajtuk.😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sokszor értetlenkedtünk már, hogy miért megy olyan nehezen nálunk az elkapók kiválasztása. Ebben a cikkben (  www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2014/09/what_makes_the_patriots_offense_so_difficult.html ) LaFell és még néhányan elég érzékletesen és egy laikus számára is érthetően mesélik el, hogy milyen nehézségek vannak az Erhardt-Perkins rendszer elsajátításakor.tomi-tomi
Érdekes. Luckról van egy videó a jutyúbon, amikor még az első idényében valamelyik első néhányadik meccsén egy valami 21 szavas playt mond be a huddle-ben. 😀 A video üzene a húbazz, rúki és már ilyen playek vannak a fejében. De... Én akkor sem voltam ettől elájulva, mert szerintem az kényszer volt. Bármelyik jó QB tudna olyan playhívással is dolgozni, nincs abban semmi extra. Na jó nem a második napon, de egy offseason után egy QB-nál ez alap (kivéve Manzielt ugye 😀). Luck azért dumálhatott (szerintem) annyit, mert nem csak ő volt rookie, hanem körülötte Wayne-en kívül lényegében mindenki. Hilton, a két TE, a futók újak, a fal nagy része új, stb., ezért kellettek instrukciók a falnak, az elkapóknak, a futóknak, stb. De így ölég nehéz nohuddlizni, szóval szerintem ha most meghallgatnánk egy playhívást, tuti nem lenne 21 szavas.

Namost amiért ezt felhoztam az az, hogy pár hónapja (de lehet, hogy még a múlt szezon közben?) volt egy cikk itt a topicban arról, hogy a Pats milyen különleges, rövid, max. 3-4 szavas playhívásokkal dolgozik. A két cikk - az meg ez a mostani - erősen összecseng. Brady csak a playt mondja be gyorsan, és ebből mindenkinek a felállástól és a personneltől függően tudnia KELL, hogy mi a dolga, segítség nélkül. Ez tényleg hajborzoló lehet egyébként egy rookienak. 😊

A minap olvastam Manninről egy cikket, amiben leírta a szerző, hogy még az OTA-k idején PM a szállodában esténként át szokta hívni a két új elkapóját - Latimert és Sanderst -, és ott a szobában az ágy mellett még külön elméletben gyakoroltak. PM felállt labdával a kezében mintha snapet kapna, bemondta a playt, elmondta a defensive felállást és a két elkapónak válaszolnia kellett, hogy mit tenne, milyen route-ot futna, hol állna meg, hol fordulna, stb. Aztán másnap edzésen ugyanazt lejátszották a pályán, majd este újra, és így tovább.

Felteszem Brady is ugyanezt csinálja az elkapóival edzések után valahol. Node, ha 1-2 új elkapó van csak, akkor rájuk jut elég idő, ahogy PM-nek. De tavaly Edelman-en kívül mindenki új volt, Amendola-tól Dobsonon át Thompkinsig. Ennyi túl sok, ennyivel nem lehet eleget külön gyakorolni. Idén már könnyebb dolga volt valószínűleg.

(Az pedig, hogy néhány volt veteránnal nem volt meg ez az összhang, lehetett azért is akár, mert olyan egyéniségek voltak akikkel ezt nem lehetett megtenni. Ocsó és Lloyd se az a "hív a QB-m, ugrok azonnal" típus. Más-más okból, de nem olyan típusok. Moss viszont kimondottan kellemes, rugalmas ember volt ahogy hallom. Vele meg is volt az összhang rögtön. Lehet, hogy pont ezért.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sokszor értetlenkedtünk már, hogy miért megy olyan nehezen nálunk az elkapók kiválasztása. Ebben a cikkben (  www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2014/09/what_makes_the_patriots_offense_so_difficult.html ) LaFell és még néhányan elég érzékletesen és egy laikus számára is érthetően mesélik el, hogy milyen nehézségek vannak az Erhardt-Perkins rendszer elsajátításakor.tomi-tomi
Pedig sokszor milyen egyszerűnek tűnik😀 Abban nem értek egyet, hogy Lloyd nem tudta megtanulni. Szeretnék idén olyan szélső elkapót aki 900yard felett teljesít.
több mint 11 éve
Azért egy dolgot jegyezzünk meg. Szerintem senki sem fog szomorkodni, ha Garappolo-val vagy más QB-val lesznek gyenge szezonok, és nagyon fogunk örülni egy PO győzelemnek is. LordTamas
Sajnos, nem így lesz.

Amiért sokan sírunk, hogy az elmúlt 10 évben az NFL történetének legjobb QB-HC párosa nem nyert gyűrűt.LordTamas
(Ilyen ez a rock szakma, kifutott tejbe felesleges sírni.)
A sors nem adja ingyen, hogy életed első kilenc PO meccsét zsinórban megnyered és ezzel hazaviszel három Lombardit.

Sokszor értetlenkedtünk már, hogy miért megy olyan nehezen nálunk az elkapók kiválasztása. Ebben a cikkben (  www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2014/09/what_makes_the_patriots_offense_so_difficult.html ) LaFell és még néhányan elég érzékletesen és egy laikus számára is érthetően mesélik el, hogy milyen nehézségek vannak az Erhardt-Perkins rendszer elsajátításakor.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ez a Cheers című, Bostonban játszódó amerikai tévés szitkom. első részéből van, 1982-ből (ha valaki esetleg nem ismerné):

- Call that a football team?

- What's wrong, Coach?

- The Patriots did it again.
- This is the worst draft yet.
- They got a first-round pick.
- Did they get a jackrabbit for the backfield? No.
- A gunslinger at quarterback? No.
- A linebacker they get.

- I've seen a good linebacker turn a team around.

- Yeah, me, too.

Ezt nektek küldöm! 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
vicces, főleg ezen a részen nevettem fel és ismertem rá 1-2 szurkoló társra:
[/i]ZERO_L
Azért egy dolgot jegyezzünk meg. Szerintem senki sem fog szomorkodni, ha Garappolo-val vagy más QB-val lesznek gyenge szezonok, és nagyon fogunk örülni egy PO győzelemnek is. Amiért sokan sírunk, hogy az elmúlt 10 évben az NFL történetének legjobb QB-HC párosa nem nyert gyűrűt.

Bizonyos tekintetben "megkönnyebbülés" lesz Brady visszavonulása, mert hirtelen sokkal kisebb elvárások lesznek, legalábbis nálam. Addig viszont minden SB győzelem nélküli évet kudarcként élek meg.
több mint 11 éve
Nem kattintottam (még) bele, csak a bemásolt szöveghez:
A jót kurva könnyű megszokni, és elvárni. Még amikor pl a Koman féle U20-asok repesztettek Egyiptomban, és tényleg rohadt jól mentek, még akkor is az volt bennem is, hogy milyen jók vagyunk, meg kellene nyerni. Pedig realitása aztán nem sok volt annak sem. Valahol, hogy ha jól megy, akkor azt természetesnek veszed, és talán annyira nem is értékeled.

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
 deadspin.com/why-your-team-sucks-2014-new-england-patriots-1629216508

vicces, főleg ezen a részen nevettem fel és ismertem rá 1-2 szurkoló társra:

All those titles in every sport and you're all STILL unhappy. All the fucking time. If my team had three rings, I would skip around my neighborhood naked all day long, throwing cupcake sprinkles at everyone.

But noooooo, not New England fans. No no no, they have to spend every last waking second bitching about all the additional titles they should have won.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Denver meccs simán lehet loss is, a GB meccsre is megadom a zakót, a SD-t nem tartom annyira jónak, a Colts és a Jets meccs esetében nem várok vereséget. Ezzel szemben a Cincy meccsben benne lehet a zakó.
több mint 11 éve
Mondjuk a Luck-érában eddig két meccsünk volt a Colts ellen, 59–24 és 43–22.
TD-passz Talibnak és Dennardnak, utóbbi a második meccsén két interceptiont szerzett (itt két yardon múlt a TD az elsőnél),
334 és 331 yard, 2-2 TD, de 3 és 4 interception, egyelőre tehát annyira nem jöttünk ki rosszul ezekből a meccsekből

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mike Reiss megosztotta a blogján a tippjeit. nem tudom ki hogy van vele, de szerintem teljesen reális forgatókönyvet vázolt fel. Egy 12-4-et mellesleg én simán aláírnék. Egyébként meg elég ha a rájátszásban megnyerjük azt a három (rossz esetben négy) mérkőzést...
Rule
Lehet, az eredmény nagyjából reális is, de azért a @Kansas, Denver duótól én félek. Ugyanakkor az (@GB) @Indy, @SD, @Jets hárnasból (négyesből) akár kettő is megcsíphető lehet.zinedine5
A Chargers ellen azért elég jól szokott menni, de a Jets otthonában mindig benne van valahogy a zacsi 😀 Pedig erősséget tekintve azért nálam az SD jobb mint a New York-i csapat. A Denver ellenit otthon kellene hozni, sokat érhet, de nem tartom kizártnak, hogy nem ez lesz a két csapat fontosabb meccse egymás ellen a szezonban...Wyatt
Szerintem a Colts-ot verjük. Kansastől félek ugyanakkor.winston
Pont ugyanezt akartam írni. Ez vélemény szerintem az NFL-ben valamiért lassan hagyománnyá vált, sok éves Colts hype része. Luck tud nagyot játszani, de nekem inkább Favre mint Manning karakterét tekintve (egyenlőre). Az idei Colts pedig nem átütő, különösen az O-fal és a secondary nem. Tavaly a kórházválogatott nagyon megverte őket a rájátszásban, ia mostani csapatunk a jelen állás szerint sokkal jobb, dén kevesebb esélyük van szerintem.

A Jets meccset sem adnám nekik most, bár a D-line nagyon jó, a sec. enyhén szólva kihívásokkal küszködik, a támadójáték pedig elég harmatos.
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mike Reiss megosztotta a blogján a tippjeit. nem tudom ki hogy van vele, de szerintem teljesen reális forgatókönyvet vázolt fel. Egy 12-4-et mellesleg én simán aláírnék. Egyébként meg elég ha a rájátszásban megnyerjük azt a három (rossz esetben négy) mérkőzést...
Rule
Lehet, az eredmény nagyjából reális is, de azért a @Kansas, Denver duótól én félek. Ugyanakkor az (@GB) @Indy, @SD, @Jets hárnasból (négyesből) akár kettő is megcsíphető lehet.zinedine5
A Chargers ellen azért elég jól szokott menni, de a Jets otthonában mindig benne van valahogy a zacsi 😀 Pedig erősséget tekintve azért nálam az SD jobb mint a New York-i csapat. A Denver ellenit otthon kellene hozni, sokat érhet, de nem tartom kizártnak, hogy nem ez lesz a két csapat fontosabb meccse egymás ellen a szezonban...Wyatt
Szerintem a Colts-ot verjük. Kansastől félek ugyanakkor.
több mint 11 éve
Rule
A Chargers ellen azért elég jól szokott menni, de a Jets otthonában mindig benne van valahogy a zacsi 😀 Pedig erősséget tekintve azért nálam az SD jobb mint a New York-i csapat. A Denver ellenit otthon kellene hozni, sokat érhet, de nem tartom kizártnak, hogy nem ez lesz a két csapat fontosabb meccse egymás ellen a szezonban...

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 492 — Ajmo Vatreni
Rule
Lehet, az eredmény nagyjából reális is, de azért a @Kansas, Denver duótól én félek. Ugyanakkor az (@GB) @Indy, @SD, @Jets hárnasból (négyesből) akár kettő is megcsíphető lehet.
több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
...és ha most a 26 féle tűzfallal védett op.rendszerem hagyná h megformázzam az előző a hsz-t, akkor meg is tenném😕 Informatika. No comment.
több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Week 1: at Miami Dolphins

The Patriots' ability to handle the heat and humidity will be critical, and conditioning has been a big part of training camp. The Dolphins have a new offensive coordinator in Bill Lazor, so there will be a bit of a new twist to preparations of a familiar foe. Prediction: Win

--------------------------------------------------------------------------------

Week 2: at Minnesota Vikings

Tom Brady vs. Matt Cassel. A fun one from a Patriots quarterback perspective, as Cassel was the backup in New England from 2005-08. Prediction: Win

--------------------------------------------------------------------------------

Week 3: Oakland Raiders

Don't see the Raiders being able to come into Gillette Stadium and beat the Patriots, even though I think Derek Carr is the better option at quarterback over Matt Schaub. That's a tough spot for the Raiders, who travel to London the next week. Prediction: Win

Week 4: at Kansas City Chiefs

Arrowhead Stadium is a tough place to win. When the schedule was initially released, I figured the Chiefs would get this one, but I'm reversing course now. Prediction: Win

Week 5: Cincinnati Bengals

The Bengals got the Patriots last year in Cincinnati. I don't think they pull it off again, even though this is a good spot for them coming off the bye and with the Patriots on a short week. Prediction: Win

Week 6: at Buffalo Bills

Looks like the Bills still have big questions at quarterback. In that case, it's hard to invest in them in this game. Prediction: Win

Week 7: New York Jets

The Jets' defense could play New England tough, but I'm not betting against Darrelle Revis in this one. Prediction: Win

Week 8: Chicago Bears

With a long week to prepare, it's hard to pick against the Patriots. The Bears could be a tough matchup with two top-flight receivers, but the Patriots are always tough to beat at home. Prediction: Win

Week 9: Denver Broncos

Next year's game will be in Denver if the teams both finish in the same spot in the standings. Peyton Manning versus Tom Brady -- it never gets old. Prediction: Win (in overtime)

Week 11: at Indianapolis Colts

This is the iron part of the schedule. I think Andrew Luck finally breaks through against the Patriots, in part because the game is at Lucas Oil Stadium. Prediction: Loss

Week 12: Detroit Lions

Tough spot for the Lions, following up a road trip to Arizona and then playing the following Thursday on Thanksgiving. Prediction: Win

Week 13: at Green Bay Packers

Not easy to win at Lambeau Field. This could be one of the most entertaining games of the season. Prediction: Loss

Week 14: at San Diego Chargers

Asking a lot of the players in this tough, back-to-back road stretch. The Chargers are one of the more underrated teams in the NFL. Prediction: Loss

Week 15: Miami Dolphins

The Patriots always seem to fair well against the warm-weather Dolphins at home in December. Prediction: Win

Week 16: at New York Jets

There's always one game that surprises us and we never saw coming. Could this be the one? Prediction: Loss

Week 17: Buffalo Bills

Another season finale against the Bills, just like last year. Should be the same result. Prediction: Win

Predicted Record: 12-4
több mint 11 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Miamiból elküldött S Don Jones jött az 53-ba, OL Chris Barker ment.

Jones főként special teamer, gunner volt legtöbbet.
Nekem nem szimpatikus a Michael Sam-es tweetjei miatt, de ha valamire jó lenne, nekem tökmindegy.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
gondolom azért Hughlett lett a LS hogy a Mallett mezeket újra lehessen hasznosítani és csak a betűk felét keljen lekapargatni.

több mint 11 éve
A PS igazolásokkal kapcsolatban egyedül Beauharnais le nem igazolása lep meg.Csabiii
Most már kettőn áll a vásár, lehet, hogy ő nem akart ide aláírni a PS-ba. Remélheti (az ügynöke), hogy valahol 53-at fog.

több mint 11 éve
Csabiii New England Patriots 198
A PS igazolásokkal kapcsolatban egyedül Beauharnais le nem igazolása lep meg. Ahhoz képest, hogy pár hete még 4. számú LB-nek hittük...
több mint 11 éve
Összeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)

LB Davis
RB Gray
QB McLeod Bethel-Thompson
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
Azon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.Burkus
De egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdWyatt
Mondjuk képernyőre is csak akkor kerülsz ha elcseszel valamit, az nfl adatbázisban is csak common képpel szerepelsz😀gordon
Hát azért évi pár százezer dollárért (lásd az alább linkelt egyéb kereseti lehetőségeket), csak elmolyolgatnék így is nagy duzzogva, ha már más posztra nincs sanszom 😀Wyatt
Most hogy így elolvastam a javadalmazásokat, nem szóltam semmit, viszont megpályáznék egy ilyen állást...
több mint 11 éve
Összeállt a PS. (szinte biztos lesz változás még, mert csak itt van LS.)

LB Davis
RB Gray
QB McLeod Bethel-Thompson
WR Boyce
DB Swanson
LS Hughlett
S Davis
DE Bequette
LB Skinner
OL Martintomi-tomi
Akartam is felvetni már, hogy PS-ben LS totál értelmezhetetlen, szóval valaki az 53-ból menni fog (talán csak PS-ig), hogy legyen helye ennek a zseninekWyatt
Azon azért most is elhezitáltam, hogy hogyan választja ki valaki magának azt a "foglalkozást", hogy az "NFL-ben longsnapper leszek." Uncsibb lehet mint a Fradiban zöld sasnak lenni.Burkus
De egészen biztosan sokkal jövedelmezőbb, és mégiscsak buli, hogy az NFL-ben játszhatsz. Annyira túl gyakran nem sérülsz, 35-40 éves korodig is eltolhatod gond nélkül, és ráérsz utána dolgozni, illetve hát ugye kis ésszel már lehet, hogy annyira sokat nem is kell majdWyatt
Mondjuk képernyőre is csak akkor kerülsz ha elcseszel valamit, az nfl adatbázisban is csak common képpel szerepelsz😀gordon
Hát azért évi pár százezer dollárért (lásd az alább linkelt egyéb kereseti lehetőségeket), csak elmolyolgatnék így is nagy duzzogva, ha már más posztra nincs sanszom 😀