New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
Field Yates:
Breakout WR's profile is growing. RT @darrenrovell: Puma has signed Pats WR Julian Edelman to promote its men’s training products

Julian-nál kezd megindulni a (pénzes)szekér... 😉Castleai01
Az biztos, hogy keményen megdolgozott érte 😊Wyatt
Gyorsan megkötötték a szerződést most mert tudják, hogy SB MVP -ként mennyivel többet kellett volna neki fizetni...😛gordon
MEgérdemli. ) Tetszik játéka. Rajta fog mulni a meccs. én Más elkapot nem láttok, aki fel tudna lépni olyan szintre. De ez szerintem kevés lesz Denverbe 2-3an fogják fogni😊

Csak Futással nem fogtok nyerni.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ahhoz képest, hogy a Colts ellen csak 9-5 volt a Pats javára az ESPN tippek száma, ez a 4-10 most igazán baráti.
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
10:4 a pickek aránya a Broncos javára a az ESPN-nél. A Seahawks 9:5.

Dobson, Thompkins, Allen questionableBurkus
Láttam én már 6–2, 7–1-et is. A lényeg, hogy az első meccsen a vendégcsapatnál legyen a több pont, aztán a másik már tök mindegy 😊Wyatt
Rohadt nagy kár azért a szezonvégi 'fins buktáért.
Hazai pályán szvsz mi lennénk az esélyesek, idegenben kb. 30% esélyt látok.Gyulus
Ráadásul lehet, hogy a Colts jönne holnap.
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Láttam én már 6–2, 7–1-et is. A lényeg, hogy az első meccsen a vendégcsapatnál legyen a több pont, aztán a másik már tök mindegy 😊Wyatt
Rohadt nagy kár azért a szezonvégi 'fins buktáért.
Hazai pályán szvsz mi lennénk az esélyesek, idegenben kb. 30% esélyt látok.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Field Yates:
Breakout WR's profile is growing. RT @darrenrovell: Puma has signed Pats WR Julian Edelman to promote its men’s training products

Az biztos, hogy keményen megdolgozott érte 😊Wyatt
Gyorsan megkötötték a szerződést most mert tudják, hogy SB MVP -ként mennyivel többet kellett volna neki fizetni...😛
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Field Yates:

Az biztos, hogy keményen megdolgozott érte 😊

több mint 12 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Field Yates:

Julian-nál kezd megindulni a (pénzes)szekér... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Még egy semmirekellő, ámde szórakoztató statisztikaként annyit, hogy 2000 óta mindig volt legalább 1 keleti időzóna szerinti csapat a SB-ban (TB, BAL, NE, PIT, NYG, IND, CAR, PHI). Idén már csak mi lehetünk onnan, ugyebár. És a 2000 óta játszott 13 SB-ből 11-et keleti időzónások nyertek, amúgy. 8-)Guggenheim
Volt is egy sejtésem, hogy a Seahawks - Niners meccset felesleges lejátszani. Statisztikailag már bajnokok is vagyunk. Nem is értem miért gondolják sokan, hogy nem mi vagyunk az esélyesek 😊

Ma már nyugodtan hajtom álomra fejem 😀Kollega
A Red Sox döntője pedig már mikor megmondta, hogy döntősök leszünk 😀

több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Még egy semmirekellő, ámde szórakoztató statisztikaként annyit, hogy 2000 óta mindig volt legalább 1 keleti időzóna szerinti csapat a SB-ban (TB, BAL, NE, PIT, NYG, IND, CAR, PHI). Idén már csak mi lehetünk onnan, ugyebár. És a 2000 óta játszott 13 SB-ből 11-et keleti időzónások nyertek, amúgy. 8-)Guggenheim
Volt is egy sejtésem, hogy a Seahawks - Niners meccset felesleges lejátszani. Statisztikailag már bajnokok is vagyunk. Nem is értem miért gondolják sokan, hogy nem mi vagyunk az esélyesek 😊

Ma már nyugodtan hajtom álomra fejem 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Guggenheim 38
Még egy semmirekellő, ámde szórakoztató statisztikaként annyit, hogy 2000 óta mindig volt legalább 1 keleti időzóna szerinti csapat a SB-ban (TB, BAL, NE, PIT, NYG, IND, CAR, PHI). Idén már csak mi lehetünk onnan, ugyebár. És a 2000 óta játszott 13 SB-ből 11-et keleti időzónások nyertek, amúgy. 8-)
több mint 12 éve

Láttam én már 6–2, 7–1-et is. A lényeg, hogy az első meccsen a vendégcsapatnál legyen a több pont, aztán a másik már tök mindegy 😊

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 484 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Dobson, Thompkins, Allen questionable
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Amúgy szerintem 8-0 lesz.
Nálam BB a kulcs ebben a kérdésben.kishaszi
Érezni lehet már régóta, hogy egyre jobban érted Te ezt a játékot!😉 😀tomi-tomi
Kizárt dolog, mert én azt nem tudom😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nemá, hogy esélyesek legyünk, jobban bejött nekem ez az underdog szerep😊NB2
Nem vagyunk esélyesek, és tudjuk, hogy ilyen helyzetben a Pats szokott győzni. Tehát esélyesek vagyunk.😊

Amúgy szerintem 8-0 lesz.
Nálam BB a kulcs ebben a kérdésben.kishaszi
Érezni lehet már régóta, hogy egyre jobban érted Te ezt a játékot!😉 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Nemá, hogy esélyesek legyünk, jobban bejött nekem ez az underdog szerep😊
több mint 12 éve
Aham,, vagy 1-7 lesz, vagy 8-0, ergo😀
/Amúgy szerintem 8-0 lesz.
Nálam BB a kulcs ebben a kérdésben. Persze csak megérzés./

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Brady 7-0 against Del Rio's defenses

Tom Brady never has lost to a Jack Del Rio-coached defense. Sunday's AFC title game will be the best time for the Denver Broncos defensive coordinator to reverse the trend.
Nem kéne elrontani 😊Wyatt
Minderről JDR tehet. 😀 Egyébként még Jags HCs időszakában volt 2 olyan meccs is, mikor Bradynek több TD passza volt mint incompleteja. Az egyik ráadásul playoff meccs volt, 2008 januárjában.
több mint 12 éve

Tom Brady never has lost to a Jack Del Rio-coached defense. Sunday's AFC title game will be the best time for the Denver Broncos defensive coordinator to reverse the trend.
Ó a franc már az ilyen statisztikákbapolonic
Nyugi, meccs utánra már ez astat se lesz igaz😀kishaszi
Gyorsan lemond Del Rio? Ja nem jó, akkor sem szakadna meg :/
Akkor nem tudom, mire gondolhatsz 😊Wyatt
Szerintem arra, h nem 7-0 lesz, hanem 8-0.Shilkor
Ha így nézzük, akkor tuti, hogy a 7–0 nem marad meg, valóban 😊
De én reménykedem benne, hogy a veretlenség (döntetlen ugye itt most nem is lehet) igen. Mondjuk valószínűleg a másik párharc lesz az érdekesebb, mennyin tudjuk tartani Manningéket. Valahogy nagyon ki kéne elemezni a Chargerst, 28, 20 és 24 pontot engedtek csak, ezen kívül pedig egy Chiefs elleni 27 volt csak, amikor 30 alatt zártak... Márpedig 30 fölé marha jó lenne, ha nem tudnának menni. Egy 20-25 körül, ha sikerülne tartani, már jóval nagyobb esély lenne. De legyen megint sok labdaszerzésünk, közeli mezőnypozíciókkal, és sok futott TD-vel 😀
Remélem a meccs elején nagyon keményen odateszi már magát a D, és legalább azt eléri, hogy ne TD-ket szerezzen a Denver, hátha elkezdenek Manningék kicsit idegeskedni

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Akkor nem tudom, mire gondolhatsz 😊Wyatt
Szerintem arra, h nem 7-0 lesz, hanem 8-0.
több mint 12 éve

Akkor nem tudom, mire gondolhatsz 😊

több mint 12 éve

Nyugi, meccs utánra már ez astat se lesz igaz😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis humor feszültségoldásként.

több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan

Ó a franc már az ilyen statisztikákba

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve

Nem kéne elrontani 😊

több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem ez az első eset, hogy egy rossz környékről jövő játékost, az NFL-be kerülve utolér a múltja. Ha akarta volna a biztonsági stáb biztosan tudott volna neki segíteni, hogy maga mögött hagyja a bandákat.

We are all PATRIOTS!