New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Flech time.Most kiderül Magastorony és Flech él-e a lehetöséggel. Ht lesz az erö a rombolò F. lesz az ész és a gyorsasàg a maradékot Colins megoldja 😊

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Jó meccs lesz, bár én jobban örülnék, ha megint Talib és Dennard lenne a két kedvenc célpontja Luckynak 😊Wyatt
Apropó, Talib kiből készül a héten? 😀peterk2005
Dalton-ból, de a youtube-on nézegeti már a Branch highlights videókat, nem értem miért mert szerintem Branch CB-t fog játszani, csak TB nehogy megtalálja néha😛
több mint 12 éve
Mi lehet Edelman értéke az FA piac nyitását követően?

Walterfocin kijött a szokásos FA posztonkénti rangosra, amelyen Edelman az ötödik helyet csípte meg az elkapók között, bár ugyanúgy három csillagot kapott, mint az előtte szereplő négy másik játékos. A listába természetesen bele lehet kötni, de egyfelől látszik rajta a felhozatal, kikből válogathatnak majd a csapatok illetve hol kell megküzdeni az újraszerződtetésért, másrészt nem kizárólag Pats szemüvegen keresztül is enged egy képet alkotni, hol is tart jelenleg Minitron megítélése.

walterfootball.com/freeagents2014WR.phpDoM
Blount túlértékelése sem segít majd nekünk a tárgyalásoknál..gordon
Én nem érzem fontosnak a megtartását. Sőt én baromira nem örülnék neki, hogy ha a szűkös capből költenénk rá, minimum közeliért maradhatna, de nyilván ennél lesz jobb ajánlata. Faszán tolja idén, nagy trade volt meg minden, de simán pótolható.tamasboldizsar
A jelenlegi keretből kivel?
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó meccs lesz, bár én jobban örülnék, ha megint Talib és Dennard lenne a két kedvenc célpontja Luckynak 😊Wyatt
Apropó, Talib kiből készül a héten? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270

Walterfocin kijött a szokásos FA posztonkénti rangosra, amelyen Edelman az ötödik helyet csípte meg az elkapók között, bár ugyanúgy három csillagot kapott, mint az előtte szereplő négy másik játékos. A listába természetesen bele lehet kötni, de egyfelől látszik rajta a felhozatal, kikből válogathatnak majd a csapatok illetve hol kell megküzdeni az újraszerződtetésért, másrészt nem kizárólag Pats szemüvegen keresztül is enged egy képet alkotni, hol is tart jelenleg Minitron megítélése.

Blount túlértékelése sem segít majd nekünk a tárgyalásoknál..gordon
Én nem érzem fontosnak a megtartását. Sőt én baromira nem örülnék neki, hogy ha a szűkös capből költenénk rá, minimum közeliért maradhatna, de nyilván ennél lesz jobb ajánlata. Faszán tolja idén, nagy trade volt meg minden, de simán pótolható.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk azt meg egyáltalán nem hinném, hogy ebben a kategóriában a Coltsnak előnye lenne velünk szemben, inkább a passzokkal vagy megoldjuk, vagy így jártunk kategória jut eszembe rólatok. Nekünk azért idén volt szinte csak futásokkal nyert meccsünk is, szóval akkor sincs para, ha Bradynek annyira nem megy. Szerintem, ha nálatok Luck szarul játszik, akkor csak a futások nem biztos, hogy elegek lesznekWyatt
A mai fociban, ha nincs fél méteres hó, vagy nem szakad le az ég, vagy nincs 10 mérföldes szél, akkor a futások általában nem elegek. 😊
Egyébként a Colts utolsó öt meccsén a futott yardok: 104, 63, 152, 135, 80. A Pats utolsó öt meccsén 88, 87, 96, 142, 267. Namost, vedd le az utolsó meccset, ami szélsőség - nektek az időjárás miatt, nekük azért mert félidőben mentük 30-al és a második félidőben már a csere Choice és TRich szaladgált bele a tömött boxba időt húzva -, akkor olyan nagy különbség nincs, sőt. A különbség inkább az, hogy az utóbbi meccseken a Colts kevesebb futott TD-t csinált. De nem biztos, hogy ez futójáték különbsége miatt volt. Ha Vereen nem eseget ki, akkor lehet, hogy nálatok is passz TD van, mint a Coltsnál (Trich és Brown is elkapott TD-ket csinált.)peterk2005
Mikor azt írtam délután, hogy Luck-nak az egész szezonban három 300+ yard-os meccse volt lehurrogtak, hogy ez a PO vazze.
Kb ez a stat is annyit ér amit felvázolsz, "vedd le az utolsó meccset", meg a garbage time-ot, oszd el a DT-k életkorával és szoroz be a hőmérséklettel..😀gordon
Nem tudom mennyire nézted a Colts meccseit idén, de azon kívül, hogy a média tele volt azzal, hogy a TRich átigazolás mekkora bust, a problémáink hetekig nem a futással voltak, hanem a passzjáték állt be teljesen. Ha Wyatt azt írta volna a tegnap előttii meccs előtt, hogy a passzjátékkal lesz bajunk a Chiefs ellen - akiknek ugye remek a passrushuk és a legtöbb turnovert is csinálták a Seattle mellett -, akkor igazat kellett volna adnom neki. Aztán tessék, passzolt 440 yardot. Na, ennyire lehet arra adni, hogy majd a Colts nem tud futni. Brown-nak csak 100 carryje van idén, mert idény elején #3 RB volt Ballard és Bradshaw mögött, utána meg jó ideig TRich-et próbálták #1 RB-nek. Abból a 100 carryből a ypc átlaga 5.4, és van 6 futott és 2 elkapott TD-je. Bloutnak másfélszer annyi carry-vel van 5.0-s átlaga, 7 futott, 0 elkapott TD. Amennyire Blount a Pats talált futója idén, annyira Brown is az.peterk2005
Az oké, de mondjuk Blount az utolsó meccsével lett kb jó döntés 😊
Mert képességre legjobb esetben is csak a 2. a rosteren, de ha így tolja, akkor nem érdekel majd 😊
A KC félelmetes pass rush mondjuk kimerült az idény első 7-8 meccsében azért... 😊 Pedig mondjuk képességre elég korrekt a Hali+Houston kettős, de őket gyönyörűen limitáltátok, úgyhogy hiába kurva jó a Chandler Jones+Ninko duó is, önmagában még simán lehet, hogy kevés lesz. Siligának, Chris Jonesnak és Fletchernek/Collinsnak szépen oda kell tennie magát, és szerintem lesz pár DB blitz is, de Luck sajna nem fogja megvárni, hogy odaérjünk 😊
Jó meccs lesz, bár én jobban örülnék, ha megint Talib és Dennard lenne a két kedvenc célpontja Luckynak 😊

több mint 12 éve

Blount túlértékelése sem segít majd nekünk a tárgyalásoknál..
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nálatok Spikes nálunk meg Toler és Moala ment IR-re ma. Így lett hely Deion Branchnek. 😀 Válaszul ti meg visszahozzátok Collie-t? 😀peterk2005
már nálunk van, múlt héten visszahoztuk 😊darth king
Megy a sakkozás azért rendesen. 😀peterk2005
Sztem nem sokkal több időt töltött Colts színekben a pályán, mint Pats színekben😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk azt meg egyáltalán nem hinném, hogy ebben a kategóriában a Coltsnak előnye lenne velünk szemben, inkább a passzokkal vagy megoldjuk, vagy így jártunk kategória jut eszembe rólatok. Nekünk azért idén volt szinte csak futásokkal nyert meccsünk is, szóval akkor sincs para, ha Bradynek annyira nem megy. Szerintem, ha nálatok Luck szarul játszik, akkor csak a futások nem biztos, hogy elegek lesznekWyatt
A mai fociban, ha nincs fél méteres hó, vagy nem szakad le az ég, vagy nincs 10 mérföldes szél, akkor a futások általában nem elegek. 😊
Egyébként a Colts utolsó öt meccsén a futott yardok: 104, 63, 152, 135, 80. A Pats utolsó öt meccsén 88, 87, 96, 142, 267. Namost, vedd le az utolsó meccset, ami szélsőség - nektek az időjárás miatt, nekük azért mert félidőben mentük 30-al és a második félidőben már a csere Choice és TRich szaladgált bele a tömött boxba időt húzva -, akkor olyan nagy különbség nincs, sőt. A különbség inkább az, hogy az utóbbi meccseken a Colts kevesebb futott TD-t csinált. De nem biztos, hogy ez futójáték különbsége miatt volt. Ha Vereen nem eseget ki, akkor lehet, hogy nálatok is passz TD van, mint a Coltsnál (Trich és Brown is elkapott TD-ket csinált.)peterk2005
Mikor azt írtam délután, hogy Luck-nak az egész szezonban három 300+ yard-os meccse volt lehurrogtak, hogy ez a PO vazze.
Kb ez a stat is annyit ér amit felvázolsz, "vedd le az utolsó meccset", meg a garbage time-ot, oszd el a DT-k életkorával és szoroz be a hőmérséklettel..😀gordon
Nem tudom mennyire nézted a Colts meccseit idén, de azon kívül, hogy a média tele volt azzal, hogy a TRich átigazolás mekkora bust, a problémáink hetekig nem a futással voltak, hanem a passzjáték állt be teljesen. Ha Wyatt azt írta volna a tegnap előttii meccs előtt, hogy a passzjátékkal lesz bajunk a Chiefs ellen - akiknek ugye remek a passrushuk és a legtöbb turnovert is csinálták a Seattle mellett -, akkor igazat kellett volna adnom neki. Aztán tessék, passzolt 440 yardot. Na, ennyire lehet arra adni, hogy majd a Colts nem tud futni. Brown-nak csak 100 carryje van idén, mert idény elején #3 RB volt Ballard és Bradshaw mögött, utána meg jó ideig TRich-et próbálták #1 RB-nek. Abból a 100 carryből a ypc átlaga 5.4, és van 6 futott és 2 elkapott TD-je. Bloutnak másfélszer annyi carry-vel van 5.0-s átlaga, 7 futott, 0 elkapott TD. Amennyire Blount a Pats talált futója idén, annyira Brown is az.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Kb ez a stat is annyit ér amit felvázolsz, "vedd le az utolsó meccset", meg a garbage time-ot, oszd el a DT-k életkorával és szoroz be a hőmérséklettel..😀
több mint 12 éve
De én most nem azt mondom, hogy csak futással nyer majd az egyik csapat, csak hogy ebben a szezonban nyertünk úgy is meccseket, hogy nem Brady hozta: az elején a védelem, de volt, hogy a futójáték, ráadásul mentálisan is erősnek tűnik a csapat (persze, nálatok is megvan ez most, de nálunk nem nagyon volt), emiatt pedig még annak ellenére is lehet esélyünk bármire, hogy a passzjáték finoman szólva sem ment olajozottan (mondjuk, inkább az alapszakaszban akadozzon, és találjunk ki valamit, mint idén, mint hasítsunk a regularban, aztán az első rosszabb drive-oknál nézzünk, hogy most akkor mi legyen, mint pár éve), hogy a fél csapat lehalt. Most valahogy azt érzem, hogy többféleképpen is tudunk nyerni, ez pedig bizakodással tölt el

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

walterfootball.com/freeagents2014WR.php
több mint 12 éve
Nálatok Spikes nálunk meg Toler és Moala ment IR-re ma. Így lett hely Deion Branchnek. 😀 Válaszul ti meg visszahozzátok Collie-t? 😀peterk2005
már nálunk van, múlt héten visszahoztuk 😊darth king
Megy a sakkozás azért rendesen. 😀

több mint 12 éve
Egyébként a Colts utolsó öt meccsén a futott yardok: 104, 63, 152, 135, 80. A Pats utolsó öt meccsén 88, 87, 96, 142, 267. Namost, vedd le az utolsó meccset, ami szélsőség - nektek az időjárás miatt, nekük azért mert félidőben mentük 30-al és a második félidőben már a csere Choice és TRich szaladgált bele a tömött boxba időt húzva -, akkor olyan nagy különbség nincs, sőt. A különbség inkább az, hogy az utóbbi meccseken a Colts kevesebb futott TD-t csinált. De nem biztos, hogy ez futójáték különbsége miatt volt. Ha Vereen nem eseget ki, akkor lehet, hogy nálatok is passz TD van, mint a Coltsnál (Trich és Brown is elkapott TD-ket csinált.)

több mint 12 éve
Spikes jelenléte nagyon fog hiányozni a pályáról. A játéka is, de emocionálisan talán még jobban.Boston
minden rosszban van valami jó, így olcsóbb lesz megtartani.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Spikes jelenléte nagyon fog hiányozni a pályáról. A játéka is, de emocionálisan talán még jobban.

Do your job
több mint 12 éve
darth king New England Patriots 21
már nálunk van, múlt héten visszahoztuk 😊
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ez már megtörtént 4 napja 😊

Do your job
több mint 12 éve
Nálatok Spikes nálunk meg Toler és Moala ment IR-re ma. Így lett hely Deion Branchnek. 😀 Válaszul ti meg visszahozzátok Collie-t? 😀

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Két dolog:
1. Gondolom ez a Bills elleni meccs óta sejthető volt és akkor remélem, hogy két hétig úgy edzenek, hogy felkészüljenek a hiányára
2. Nagyon meglep, hogy nem pénteken jelentették be, hogy a Colts ne tudjon rá reagálni...nagyon nem Belichickes

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
amugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shady
Na ezt vezesd leWyatt
sztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnem. de mind1, felőlem aztán lehet hideg 😀shady
Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyatt
Nem akarom az álláspontodat megváltoztatni, egy Pats fan az évezred első 5-6 éve után ragaszkodjon csak a bostoni hideg mágikus hatásához. 😀

De ha vitaalapot akarsz, akkor ott vannak példának a 2007-2008 óta lejátszott playoff meccsek. Vagy az olyanok, mint a tavalyi Niners elleni meccs. Nem a Buffalo meccsből kell kiindulni, akiket időjárástól függetlenül is verne a Pats 10-ből 9-szer, hanem a playoffból vagy playoff szintű ellenfelekkel vívott meccsekből. Konkrét statom nincs, de csak emlékezetből is biztos vagyok, hogy fizikális, jó csapatok ellen, rossz időben (hideg, szél, eső, mocsok, hó, stb.) rosszabb a mérlege az utóbbi években a Pats-nek, mint a jó időben játszott meccseken. És a Colts fizikális csapat. Elég a Niners vagy a Seattle meccsre utalni, ahol pound for pound verték őket, abban amiben ők is jók. És a Denvert is tulajdonképpen szó szerint "megverték". Fizikálisan uralták a meccset. Szóval én is azt hiszem, hogy a rossz idő ezúttal a Coltsnak segítene.peterk2005
Fizikális szó mondjuk annyira nincs, de ez most más kérdés. Mondjuk azt meg egyáltalán nem hinném, hogy ebben a kategóriában a Coltsnak előnye lenne velünk szemben, inkább a passzokkal vagy megoldjuk, vagy így jártunk kategória jut eszembe rólatok. Nekünk azért idén volt szinte csak futásokkal nyert meccsünk is, szóval akkor sincs para, ha Bradynek annyira nem megy. Szerintem, ha nálatok Luck szarul játszik, akkor csak a futások nem biztos, hogy elegek lesznek

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
A front 7-ből 4 ember IR-en. A sec-ből McC, Gregory, Talib, Dennard is sérüllt volt. Kérdés ki mennyit gyógyult közülük. Így lesz egy TOP10 D-ből futottak még kategória.
több mint 12 éve
amugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shady
Na ezt vezesd leWyatt
sztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnem. de mind1, felőlem aztán lehet hideg 😀shady
Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyatt
Nem akarom az álláspontodat megváltoztatni, egy Pats fan az évezred első 5-6 éve után ragaszkodjon csak a bostoni hideg mágikus hatásához. 😀

De ha vitaalapot akarsz, akkor ott vannak példának a 2007-2008 óta lejátszott playoff meccsek. Vagy az olyanok, mint a tavalyi Niners elleni meccs. Nem a Buffalo meccsből kell kiindulni, akiket időjárástól függetlenül is verne a Pats 10-ből 9-szer, hanem a playoffból vagy playoff szintű ellenfelekkel vívott meccsekből. Konkrét statom nincs, de csak emlékezetből is biztos vagyok, hogy fizikális, jó csapatok ellen, rossz időben (hideg, szél, eső, mocsok, hó, stb.) rosszabb a mérlege az utóbbi években a Pats-nek, mint a jó időben játszott meccseken. És a Colts fizikális csapat. Elég a Niners vagy a Seattle meccsre utalni, ahol pound for pound verték őket, abban amiben ők is jók. És a Denvert is tulajdonképpen szó szerint "megverték". Fizikálisan uralták a meccset. Szóval én is azt hiszem, hogy a rossz idő ezúttal a Coltsnak segítene.

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
Mondjuk, amit előbb kifelejtettem, valahol láttam, hogy mínusz 30 fok körül lesz, amiben nem biztos, hogy annyira otthonosan fogtok mozogni, az segíthet nekünk még 😊Wyatt
Lucknak már van bunda az arcán, mindenre fel van készülve. Nem is tudom beléphet-e a Gilette-be ilyen fejjel.Höri
Be beléphet, de kifelé már csak úgy mehet,hogy a kezébe nyomnak egy Gilette Mach 3 Turbót, és megszabadítja magát az arcszőrzetétől.Felesleges lesz már a nagy szakáll az offseasonban.
több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Azért vicces, hogy hóviharról, meg jeges szélről írogat. Jelzem ismét 0 celsius és szemerkélő eső várható a meccs idején. Szerintem ez egyik irányítót sem limitálja különösebben.

We are all PATRIOTS!