New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nincs mit szépíteni ezen, Gyulus már megírta: ez volt az idei legszarabb teljesítménye a Def-nek.
Mielőtt nekilátnánk ismét a Sec-et gyalázni, ma középen szedtek szét apró darabokra, screen-ekkel, TE-passzokkal; a három LB-nk nulla volt passz ellen. Pass rush az 1. negyed után eltűnt.
A futás ellen gyalázatosak voltunk.
A három szerzett labda és a nagyon jó RZ Off. miatt nyertünk. Nagyon csücskös volt.tomi-tomi
Ha a redzone O olyan nagyon jó lett volna, akkor simán lehozzák az utolsó támadást TD-vel és nem lett volna izgalomra ok az utolsó két percben.
A győzelemhez kellett a Bills 148 yardnyi büntetése is...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nincs mit szépíteni ezen, Gyulus már megírta: ez volt az idei legszarabb teljesítménye a Def-nek.
Mielőtt nekilátnánk ismét a Sec-et gyalázni, ma középen szedtek szét apró darabokra, screen-ekkel, TE-passzokkal; a három LB-nk nulla volt passz ellen. Pass rush az 1. negyed után eltűnt.
A futás ellen gyalázatosak voltunk.
A három szerzett labda és a nagyon jó RZ Off. miatt nyertünk. Nagyon csücskös volt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Egy sima meccsből lett egy görcsös, izzadságos győzelem, de a lényeg a W.
Pozitívum, hogy Faulk köszöntését győzelemmel tudtuk ünneplelni hazai pályán.
Negatívum a D# Baby Vince-t, Cunit kivéve, amely ma nemcsak a passz ellen, hanem a futás ellen is borzasztó sebezhető volt. Itt a secondary edzőnek jó lenne megköszönni az eddigieket és változtatni.
Nem tudom McCourtyt, is csak az Int-je mentette meg safetyként továbbra sem meggyőző számomra.
Ezen kívül a sok buta szabálytalanság.
A Bills viszont nagyon felszívta magát és a 2. félidőben Mario és Kyle Williams is nagy nyomást helyezett Tomra.
Jövő héten a Kóc ellen győzni kell, legalább ellenük a futás elleni védelmünk ismét előre léphet és a Ridley - Fafej duó is villoghat.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
1. Ez a D messze nem playoff ready. Nem is NFL ready...
2. Most sok mindent visszakaptunk a bíróktól.
3. Nagyon fontos győzelem volt (illetve nagyon rossz vereség lett volna.)
4. Mi lesz itt Manning, Schaub vagy BigBen ellen a PO-ban? LordTamas
Eddig még legalább azt hittem hogy a futás ellen relatíve jók vagyunk, de sajnos a valóság az hogy még mindig a bányászbéka segge alatt van ez a jelenlegi D...legszívesebben minden D edzőt elküldenék jó messzire, csak tudnám mire készültünk az elmúlt 2 hétben.manuszka86
Azért ez a Bills futójáték nem olyan gyenge amúgy, a fal is jó hozzá, a futók is, persze jó gyengénk voltunk, de hát még gyengén is megvolt a W, minimum kétmeccses előny, csak azok a fájdalmas dropok esnének már kiWyatt
Ez rendben van Wyatt,de kik passzolnak ellenünk 300 yardokat? Wilson,Sanchita (!), Fitz... 337(!!) yardot passzolt ellenünk ,úgy hogy futottak 150-et is...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 619 — Patriots fan
jó az oké hogy nem gyenge az a futójáték, de ahhoz már hozzá vagyunk szokva hogy az elkapók 15 méteres körzetében nincs DB, de az hogy még szarrá is futnak az már picit sokkkkk volt, még akkoris ha tényleg jó futók vannak túloldalt.

több mint 13 éve
1. Erre a meccsre az első mondat 100%-ig igaz. A Bills idén másodszorra mutatta meg az egész ligának, hogy kell ellenünk támadni. Nagyon jók voltak.
2. Egy nagyon könnyen bedobott DPI-en kívül szerintem rendben voltak a Bills elleni ítéletek.
3. Nincs mit hozzátenni.
4. A jóég tudja. Bár ott tartanánk már! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Eddig még legalább azt hittem hogy a futás ellen relatíve jók vagyunk, de sajnos a valóság az hogy még mindig a bányászbéka segge alatt van ez a jelenlegi D...legszívesebben minden D edzőt elküldenék jó messzire, csak tudnám mire készültünk az elmúlt 2 hétben.manuszka86
Azért ez a Bills futójáték nem olyan gyenge amúgy, a fal is jó hozzá, a futók is, persze jó gyengénk voltunk, de hát még gyengén is megvolt a W, minimum kétmeccses előny, csak azok a fájdalmas dropok esnének már ki

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 619 — Patriots fan
Eddig még legalább azt hittem hogy a futás ellen relatíve jók vagyunk, de sajnos a valóság az hogy még mindig a bányászbéka segge alatt van ez a jelenlegi D...legszívesebben minden D edzőt elküldenék jó messzire, csak tudnám mire készültünk az elmúlt 2 hétben.

több mint 13 éve
W, L, W

több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
4. Mi lesz itt Manning, Schaub vagy BigBen ellen a PO-ban?
több mint 13 éve
Sima volt, kár azért, hogy nem lett meg a 350+ 😕

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A D idén ilyen szörnyű még nem volt...
több mint 13 éve
Guggenheim 38
Hangolódásként hangulatos reklám Brady-vel.

www.youtube.com/watch?v=vDzaxT90pas
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 821 — capitaine du château de Vienne 1487
Hunnanvalói vagy Májköl?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
"Patriots announced that TE Visanthe Shiancoe has been activated to the 53-man roster from the injured reserve list."

jöhetnek a 4 TE-s felállásokAmadeus91
Még nem. Szerintem Hernandez vagy H....manui (a polinéz) nem fog ma játszani. Vagy Shiancoe.tomi-tomi
Hívjuk csak Hómanónak 😊 ! Ha már úgyis polinéz...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
"Patriots announced that TE Visanthe Shiancoe has been activated to the 53-man roster from the injured reserve list."

jöhetnek a 4 TE-s felállásokAmadeus91
Még nem. Szerintem Hernandez vagy H....manui (a polinéz) nem fog ma játszani. Vagy Shiancoe.

több mint 13 éve
Interesting numbers previewing the Patriots vs. Bills

"While the Patriots are tied for the league lead (with the 49ers and Giants) with four touchdowns on their first possession of the second half this season, the Bills have allowed four such touchdowns, tied with the Saints for the most allowed."

"The Patriots went three-and-out only seven times during the season’s first half, easily the fewest such possessions in the league as Denver has the second fewest with 12.
The Bills have forced their opponents into just 14 three-and-outs this season. Only the Saints (13) have forced fewer.
"

"Buffalo’s offense has produced nine touchdowns of 20 or more yards this season (eight passes, one rush).
The Patriots have allowed 10 touchdowns of 20+ yards this season (all passing), the most in the league
"

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 710

jöhetnek a 4 TE-s felállások
több mint 13 éve
triangle 1 283
Majd tomi-tomi jöna a számokkal, de félpálya környékén második és 1-2-re lehet nagyon szépen eladni egy hosszabb play action passzt a három tight endes futóformációból. Elég tipikus Pats játék lett az elmúlt években, de érzésre inkább első és 10-re szokott érkezni.

Tanulságos cikk a Falcons idei tendenciáiról off. playcalling szempontjából, amit ebben a képes elemzésben említettek.

Idén annak örültem legjobban, amikor pulling guardot is bevetette a csapat a futás eladásánál a play action során. Már nem emlékszem melyik meccsen láttam, de mintha TD is lett volna belőle. Még éppen friss volt az élmény, mert nem sokkal korábban találkoztam vele a smartfootballon.

Ezek miatt is sokkal jobban szeretem, ha under center van többet Brady. Onnan is lehet pörgetni a játékot és a no-huddle, hurry-up módot. Főleg egy olyan futóval mint Ridley.DoM
denver ellen volt pl., Welker TD-je
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Majd tomi-tomi jöna a számokkal, de félpálya környékén második és 1-2-re lehet nagyon szépen eladni egy hosszabb play action passzt a három tight endes futóformációból. Elég tipikus Pats játék lett az elmúlt években, de érzésre inkább első és 10-re szokott érkezni.

Tanulságos cikk a Falcons idei tendenciáiról off. playcalling szempontjából, amit ebben a képes elemzésben említettek.

Idén annak örültem legjobban, amikor pulling guardot is bevetette a csapat a futás eladásánál a play action során. Már nem emlékszem melyik meccsen láttam, de mintha TD is lett volna belőle. Még éppen friss volt az élmény, mert nem sokkal korábban találkoztam vele a smartfootballon.

Ezek miatt is sokkal jobban szeretem, ha under center van többet Brady. Onnan is lehet pörgetni a játékot és a no-huddle, hurry-up módot. Főleg egy olyan futóval mint Ridley.
több mint 13 éve
Tavaly egyébként a 2nd&1-ek megoldásának fő felelőse TB volt. 😀 11-szer "futott" a 32 lehetőségből.
Ja, és tavaly 68-32 volt a futás-passz aránya második és rövidnél (Érdekességképpen pont a duplája az idei nyolc meccses 39-nek; 78 ilyen lehetőségünk volt. Mint egy Doxa óra, olyan az Off. 😀 )tomi-tomi
Na igen, az ember egyszerűen tudta, hogy Brady „megkígyózza” 😀Wyatt
A 3rd&1-et már nem olyan gyakran. (Akkor BJGE-t tolták be a darálóba (15/31).) Nyomták a no huddle-ban zsinórban a meglepi "kígyót" másodikra.

több mint 13 éve
Én már a 2 és 1-2-3 körül is idegrohamot akartam mindig kapni, hogy nincs fent futó, pont ezért, legalább egy picit kelljen arra is figyelni, mert oké, hogy Wes, Gronko meg Herni megoldja bent is gond nélkül, de csak jobb, ha a futóra is kell figyelni, és szabadabban maradnak az elkapókWyatt
2&1 és hasonló szituációkban - a meccs végi órapörgetés kivételével - érzésem szerint az esetek 90%-ban passzolunk.Jó lenne erről statisztikát látni.
Az a O mentalitása, hogy ilyen rövidyardos 2nd downoknál be lehet próbálkozni közepes, hosszabb passzal... amivel többet haladunk. Max ha nem jön össze, akkor még mindig ott van a 3rd down arra, h egy kevésbé rizikós passzal vagy futással meglegyen az a pár yard. Gyulus
Csak Nektek, a kedvetekért!

2nd&1 összesen 11-szer volt, hétszer futottunk - ötször sikeresen (egy TD és egyet TB futott meg), négy passz - kettő sikeres (az egyik büntetés miatt).
2nd&2 és 3-nak 28-szor veselkedtek neki. 20 futásból 13 1st down lett (2 TD), a nyolc passzból 3 ért 1st downt.
A 39 2nd&short esetből 27 futás és 12 passz. Az érzett 90% helyett 30%. 😀. A sikerességi arány összesen 59%.

Tavaly egyébként a 2nd&1-ek megoldásának fő felelőse TB volt. 😀 11-szer "futott" a 32 lehetőségből.
Ja, és tavaly 68-32 volt a futás-passz aránya második és rövidnél (Érdekességképpen pont a duplája az idei nyolc meccses 39-nek; 78 ilyen lehetőségünk volt. Mint egy Doxa óra, olyan az Off. 😀 )tomi-tomi
Na igen, az ember egyszerűen tudta, hogy Brady „megkígyózza” 😀

több mint 13 éve
Én már a 2 és 1-2-3 körül is idegrohamot akartam mindig kapni, hogy nincs fent futó, pont ezért, legalább egy picit kelljen arra is figyelni, mert oké, hogy Wes, Gronko meg Herni megoldja bent is gond nélkül, de csak jobb, ha a futóra is kell figyelni, és szabadabban maradnak az elkapókWyatt
2&1 és hasonló szituációkban - a meccs végi órapörgetés kivételével - érzésem szerint az esetek 90%-ban passzolunk.Jó lenne erről statisztikát látni.
Az a O mentalitása, hogy ilyen rövidyardos 2nd downoknál be lehet próbálkozni közepes, hosszabb passzal... amivel többet haladunk. Max ha nem jön össze, akkor még mindig ott van a 3rd down arra, h egy kevésbé rizikós passzal vagy futással meglegyen az a pár yard. Gyulus
Csak Nektek, a kedvetekért!

2nd&1 összesen 11-szer volt, hétszer futottunk - ötször sikeresen (egy TD és egyet TB futott meg), négy passz - kettő sikeres (az egyik büntetés miatt).
2nd&2 és 3-nak 28-szor veselkedtek neki. 20 futásból 13 1st down lett (2 TD), a nyolc passzból 3 ért 1st downt.
A 39 2nd&short esetből 27 futás és 12 passz. Az érzett 90% helyett 30%. 😀. A sikerességi arány összesen 59%.

Ja, és tavaly 68-32 volt a futás-passz aránya második és rövidnél (Érdekességképpen pont a duplája az idei nyolc meccses 39-nek; 78 ilyen lehetőségünk volt. Mint egy Doxa óra, olyan az Off. 😀 )

több mint 13 éve
Guytont viszont most olvastam,h leigazolta vki.kolok1972
cowboyszinedine5
Sokáig húzta ott
The Cowboys released linebacker Gary Guyton and signed cornerback Vince Agnew from their practice squad to their active roster.

több mint 13 éve
"Based on practice this past week, anticipating an activation for Shiancoe today. Got a lot of reps." (Reiss, twitter)