New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Basszus:  espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/8650833/source-rob-gronkowski-breaks-forearm-new-england-patriots-wingdavid
Karma. Biztos nagyon kellett az 59. is.tenorx
Ezt már lejátszottuk eredménykövetőben, könyörgöm ne kezdjük újra...
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Basszus:  espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/8650833/source-rob-gronkowski-breaks-forearm-new-england-patriots-wingdavid
Na húzz a picsába ezzel a hülyeséggel....
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan
Ne kezd a hülyeséget! Egyébként jó jött volna, ha adunk ma nektek 7 pontot? :p

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Karma. Biztos nagyon kellett az 59. is.
több mint 13 éve
Basszus:  espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/8650833/source-rob-gronkowski-breaks-forearm-new-england-patriots-win

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Hazai pályán roppant sima győzelem volt, pedig nem indult túl jól, de ebből a pontcunamiból jól jöttünk ki, minden egységünk jól játszott és többen extra teljesítményt is hoztak.
Edelman, GEFORCE, Ninko, Baby Vince, a speciális egység és a védelem külön dicséretet érdemel.
Tálib bemutatkozása is parádésra sikeredett.
Az egyetlen negatívum, hogy Jones bokasérülés miatt kiesett, ami elég rosszul érinthet minket az eddig is pihenés nélkül játszó falból kiesett egy fontos láncszem 😕
Nem kell sokat aludni, mert Hálaadáskor egy újabb csoportmeccs a Jets ellen, amire fel kell készülni, mert meglepetésre nyertek a Rams ellen.
Szép győzelem volt végre megint a Sporttv-n.

Ja és a lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Julian 😊Wyatt
Nem ember! 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Julian 😊

több mint 13 éve
Sziasztok.
Szerintetek van esélye a Coltsnak?
Remélem sima meccs lesz.
Új vagyok még eléggé, Bradyhoz képest Luck mennyire jó?qarton
Van
Én is
Egyelőre az egyik Hall of famer, a másik kurva nagy ígéret
Heffán

több mint 13 éve
Sziasztok.
Remélem sima meccs lesz.
Új vagyok még eléggé, Bradyhoz képest Luck mennyire jó?qarton
NCAA meccs szünetében válaszolok, ha még kell. Addig olvass lentebb, mert a hét elején-közepén csak erről volt itt szó.

több mint 13 éve
qarton Las Vegas Raiders 4
Sziasztok.
Remélem sima meccs lesz.
Új vagyok még eléggé, Bradyhoz képest Luck mennyire jó?

.
több mint 13 éve
Salas pár hét alatt megtanulta a playbookot.zinedine5
Már jobb mint Ocsó 😀

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Salas pár hét alatt megtanulta a playbookot.zinedine5
S meg is gyógyult. (Mintha sérülés miatt lett volna kitéve.)
Várható volt valamikor, fél millás fizetésért volt a PS-ban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Salas pár hét alatt megtanulta a playbookot.
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Patriots have activated CB Aqib Talib and promoted PS WR Greg Salas, a source confirms. WR Deion Branch and DB Malcolm Williams were waived.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Herni viszont most se játszik
Nem örülökWyatt
Az az érzésem van, hogy elsiette a csapat a visszatérését, és esetleg rásérült a bokájára. Nem is baj, hogy most nem játszik nélküle is hozni kell a következő 2 meccset, elég lesz ha a Houston ellen vissza tud majd térni. FViktor93
Alapesetben persze, de ha Welker is limitált, ő nem játszik, akkor azért fogynak a lehetőségek rendesen
Mondjuk Ridley kap majd jó pár lasztit, aztán pusztítson (megjegyzem ő is kaphatna pár passzt, csak úgy próbaképpen, hogy figyeljen másra is az ellen, ne csak a futására)

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nem örülökWyatt
Az az érzésem van, hogy elsiette a csapat a visszatérését, és esetleg rásérült a bokájára. Nem is baj, hogy most nem játszik nélküle is hozni kell a következő 2 meccset, elég lesz ha a Houston ellen vissza tud majd térni.
több mint 13 éve
Nem örülök

több mint 13 éve
Nekem most tudatosult, hogy Welker, Mankins és Connolly sem edzettek a héten. Hmm, nem jó kilátás...LordTamas
Wes Welker and Dan Connolly return to Friday shells practice. Only Logan Mankins not spotted.

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
A statisztika alapján tipikus kivétel erősíti a szabályt a Colts 6-3-as mérlege.

Luck hiába passzol közel 300 yardot meccsenként, de a real QB rating szerint (ami futott yardokat és TD-ket is nézi az irányítónal) is csak 24. legjobb. Hagyományos passer rating alapján 25.

Ehhez jön a védelem, amelyik csak minimálisan van előrébb mint a Patsé (96.54 vs 97.25).

Passer rating különbségük 30. legjobb. Pats 11.

Támadók: Pts/drive alapján 19. legjobbak, TD/drive szerint 23. A Buffalo 17. és 10. helyen áll ebben a két mutatóban - a viszonyítás miatt.

Védők: Pts/drive 24. - TD/drive 27. Ez a Pats védelemnél 20. ill. 26. hely.

Az egyetlen rejtély a Colts kapcsán a 6-3-as mérlegük. Semmi sem mutat arra, hogy ez szoros meccs lenne.DoM
A statisztikát jelentősen megdobja negatívan a Bears és a Jets elleni súlyos vereség - 41 illetve 35 pont - azokat leszámítva csak a Green Bay szerzett viszonylag sok pontot ellenünk, de az nem "szégyen" 😊 A 9 INTből hatot dobott ennek a 3 csapatnak. Amikor győzött a csapat a legtöbb pont 20 pont volt, amit benyelt a védelem.Kivétel a Green Bay elleni 27.Valószínű azért állunk ilyen jól, mert könnyű volt a sorsolásunk 😊 Reálisan nézve 10-14 pont van a két csapat között, de ha a Packers ellen kijött a lépés, miért ne jöhetne ki a Pats ellen is? 😊 Én olyan 70-30% esélyt adok nektek, de innen szép tökesélytelenként nyerni 😊

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Az egyetlen rejtély a Colts kapcsán a 6-3-as mérlegük. Semmi sem mutat arra, hogy ez szoros meccs lenne.DoM
Igazad van, jobban belenézve a statisztikákba, nekünk áll a zászló. Főleg a passer rating differencial kiugró. A Colts egyébként egyszerűen gyenge irányítók ellen játszott az egy Aaron Rodgers kivételével, talán ezért nem "csal" annyira az a 6-3.

Egyébként az ESPN-es TQBR szerint Luck a 4-ik legjobb a ligában (  espn.go.com/nfl/qbr ), én emiatt félek egy kicsit. Meg a Buffalonak és a Jetsnek is -10 alatti a PRD-je, és mégis megizzadtunk, sőt...

De tény, hogy a nagy meccs-hype-ot nem támasztják alá a statisztikák, legfeljebb a szubjektív félelem.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nekem most tudatosult, hogy Welker, Mankins és Connolly sem edzettek a héten. Hmm, nem jó kilátás...LordTamas
A Colts védelemtől azért ne kelljen már parázni.. akárki is hiányzik.DoM
Abszolút értelemben nem a Colts védelmétől félek. Inkább attól, hogy a mi védelmünkhöz képest nem elég jól teljesítenie a támadóknak, hanem közel tökéletesen kell. Általad is sokszor idézett statisztika, hogy a meccseket több, mint 80 %-ban az a csapat nyeri, akinél jobb az iránytó mutató. A mi védelmünk nagy eséllyel enged nagyon magas mutatót Lucknak (mondjuk 110 körül hagyományosban, és arányosan még jobbat espn-es total QBR-ben, Luck scramble képességeit figyelembe véve), tehát a tamadóinknak ennek kell megfelelniük. Na, itt már hiányozhat Welker, vagy a fal két kezdője. LordTamas
A statisztika alapján tipikus kivétel erősíti a szabályt a Colts 6-3-as mérlege.

Luck hiába passzol közel 300 yardot meccsenként, de a real QB rating szerint (ami futott yardokat és TD-ket is nézi az irányítónal) is csak 24. legjobb. Hagyományos passer rating alapján 25.

Ehhez jön a védelem, amelyik csak minimálisan van előrébb mint a Patsé (96.54 vs 97.25).

Passer rating különbségük 30. legjobb. Pats 11.

Támadók: Pts/drive alapján 19. legjobbak, TD/drive szerint 23. A Buffalo 17. és 10. helyen áll ebben a két mutatóban - a viszonyítás miatt.

Védők: Pts/drive 24. - TD/drive 27. Ez a Pats védelemnél 20. ill. 26. hely.

Az egyetlen rejtély a Colts kapcsán a 6-3-as mérlegük. Semmi sem mutat arra, hogy ez szoros meccs lenne.
több mint 13 éve
A Colts védelemtől azért ne kelljen már parázni.. akárki is hiányzik.DoM
Abszolút értelemben nem a Colts védelmétől félek. Inkább attól, hogy a mi védelmünkhöz képest nem elég jól teljesítenie a támadóknak, hanem közel tökéletesen kell. Általad is sokszor idézett statisztika, hogy a meccseket több, mint 80 %-ban az a csapat nyeri, akinél jobb az iránytó mutató. A mi védelmünk nagy eséllyel enged nagyon magas mutatót Lucknak (mondjuk 110 körül hagyományosban, és arányosan még jobbat espn-es total QBR-ben, Luck scramble képességeit figyelembe véve), tehát a tamadóinknak ennek kell megfelelniük. Na, itt már hiányozhat Welker, vagy a fal két kezdője.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A Colts védelemtől azért ne kelljen már parázni.. akárki is hiányzik.
több mint 13 éve
Nekem most tudatosult, hogy Welker, Mankins és Connolly sem edzettek a héten. Hmm, nem jó kilátás...