New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem hittem benne, de nagyon higgadt volt.Két pozitívum:Ghost nem? 😊Schleck
Megvolt a végén az egyenlítő drive (el sem hiszem)
Ninko
+1 infarktus, kösziWyatt
Nem értem, hogy a 4. negyed elején, mikor meg kellett volna nyerni a meccset, miért hívtak 3 esélytelen biztonsági playt, sima 3 & out is lett. Valahogy azt érzem, hogy mikor agresszívnak kéne lenni, akkor konzervatív a playhívás, mikor meg meg nem kéne belemenni fölösleges kockázatba, nekimegyünk.
több mint 13 éve
Azt hittem, a te clutchos/győztesalkatos/vudumágiás hitvilágodban a W betűk számítanak, nem a mutatott játék 😊A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀Daunte_BradyHát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Ennek a meccsnek támadó oldalon egy pozitívuma van csak, a W.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Így van. És van kérdés? Tebownál is mindig az volt az érv, hogy nyert. És ennyi a lényeg, a rossz játék, a rossz stat, stbb csak rosszindulatú elvakult kötözködés. Brady nyert, ennyi.A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀Daunte_BradyHát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Sobri Jóska

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Hát ott jobban paráztam, mint bármikor, mondjuk, hogy törlesztett, legyen háromKét pozitívum:Ghost nem? 😊Schleck
Ninko
+1 infarktus, kösziWyatt

több mint 13 éve
Sztem még Vereen játéka pozitívumként könyvelhető el, de kb ennyi 😀A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀Daunte_BradyHát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Két pozitívum:Ghost nem? 😊
Ninko
+1 infarktus, kösziWyatt
több mint 13 éve
Két pozitívum:Megvolt a végén az egyenlítő drive (el sem hiszem)
Ninko
+1 infarktus, köszi

több mint 13 éve
Az AFC East a liga leggyengébb csoportja szerintem. Nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni, míg Brady nálunk játszik.A csapatról és a meccsről jót nem tudok mondani azon kívül, hogy W lett. Persze ez a legfontosabb, de akkor is komoly problémák vannak. Szerencse, hogy ma Sanchez "irányított" odaát.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀Daunte_BradyHát ha szerinted ez egy jó Offense teljesítmény volt, akkor nézz meg pár régebbi meccset nyugodtan. csak viszonyításképpen.
több mint 13 éve
hát ezt kiszenvedte a D...ismét majdnem sikerült magunkat megverni. Ennyire töketlen O-t mint amit ma mutattunk ismét, hát ez valami szánalom főleg a második félidőt nézve, de az első se volt sokkal jobb. Ugyanakkor van egy top10 run pats D, egyszerűen nem tudom elhinni hogy e mellé nem tudunk összerakni egy közepes passz elleni védekezést, bódog bódogtalan szétdobál minket. Pass rush-t erősítni kell, mert hát egyáltalán nincsen sajnos.
több mint 13 éve
Na, kipesszimistázkodtuk 😊. Nagyobb részében tragikusak voltunk, és így még a po-ért is össze tehetjük a kezünket, DE: végre nem volt choker a csapat, és Brady is megcsinálta amikor kellett. Lelkileg nagyon fontos volt!
több mint 13 éve
Egy bizarr meccsen győzött a picit kevésbé balfasz csapat, grat!toamÍgy van. Továbbra sem értem, hogy miért akarunk folyamatosan lezárt budifedélen át pottyantani... 😕. Örülök a győzelmünknek, de nem láttam a potenciált.
több mint 13 éve
A kiégett Brady nem, hogy egy, de 2 GW drive-ot is vezetett...😀
"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 13 éve
A W az W, a chokerkedés meg chokerkedés.Egy dolog adhat reményt, az elmúlt 10 évben amikor besiklottunk könnyedén a PO-ba sosem nyertünk SB-t.
Ha a SB győzelem ára egy nyögvenyelős, choker alapszakasz, aláírom.
Csak attól félek, hogy nem ilyen egyszerű...
több mint 13 éve
Egy bizarr meccsen győzött a picit kevésbé balfasz csapat, grat!
több mint 13 éve
Gregory mellett Chung és Mankins is inaktív.Szép feladat áll a secondary előtt.
Különösen a safety posztra leszek kíváncsi. eljött Ebner ideje.
De így is győzni kell, mert ez dupla szorzós csoportmeccs, ráadásul hazai pályán.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Remélem, hogy nem lesz igazam,de remélem nem ismétlődik meg a Miami elleni wild cat-es meccs és Sparano nem lep meg minket valamivel Tebow-val a a főszerepben (nem wild catre gondolok).
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 13 éve
Igazából nem állnék neki elemezni, mert mindkét oldalon fontos láncszemek estek ki főleg a védelmekből. Sztem egyértelműen a Pats az esélyes, de múlt héten tátott szájjal figyeltem, hogy hogyan kaptatok ki még megmondom őszintén nem számítottam rá, hogy ennyire simán nyerünk a Colts ellen.Azt hiszem, hogy nálunk Gregory az egyetlen hiányzó kezdőjátékos a védelemből. Akiket a múlt héten láttál a secondaryben azok a kezdők voltak...
Sok sikert!Beki
Do your job
több mint 13 éve
Mindenki olyan nyugodtnak tűnik. Csak én érzem úgy, hogy a szezon egyik legfontosabb meccse áll előttünk?😊 A sec bármikor Montanat csinál Sanchezből, Ryan pedig képes kiravaszkodni valamit Brady ellen. Szóval én izgulok..LordTamasLégy erős, így lesz, de szerintem is nyerünk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igazából nem állnék neki elemezni, mert mindkét oldalon fontos láncszemek estek ki főleg a védelmekből. Sztem egyértelműen a Pats az esélyes, de múlt héten tátott szájjal figyeltem, hogy hogyan kaptatok ki még megmondom őszintén nem számítottam rá, hogy ennyire simán nyerünk a Colts ellen.Sok sikert!
több mint 13 éve
Ez ellen a Jets ellen (Nem lebecsülvén őket...) ha nem hozzuk a hazai meccset akkor le is mondhatunk idén a PO-ról... Márpedig szidhatjuk a mieinket a 3 idei vereség, meg a kilátástalan passzvédekezés miatt, de ez a csapat így is PO kaliber...Jó, hát most ami az Eaglesnek ment (3 győzelem összesen négy ponttal), az nálunk pont fordítva volt, ebből két elit védelem, ahol egyiknél még így is nyerhettünk volna ha megvan a sokadik fg, a másikat meg agyonnyertük, mielőtt elvesztettük, de ezek NFC-sek, meg a revánsra vágyó Ravens, amelyik meg olyan bírói támogatást kapott és nyert a hajrában egy ponttal, hogy az valami rettenetes, ez még önmagában bőven nem borzalmas, csak ebben a szezonban nem javunkra dőlnek el a szoros meccsek (mondjuk ha nincsenek az ilyen-olyan megingások, most lehetne 5 sima győzelmünk min 10 pontokkal, meg egy peches zacsi, máris nem lenne parás a mérleg)
Szóval én kifejezetten nyugodt vagyok ami a ma estét illeti! 😊
(Persze Sanchita-ból elit QB-t fogunk csinálni, de ez is kevés lesz az üdvösséghez a New York-iaknak!!!) 😉Castleai01
Majd megváltozik ez is, most a Jetset simán meg kell verni (muszáj), aztán ha már kimegy az ember fia, akkor Londonban is nyerni kell, aztán 5–3-mal menni pihenőre
Azután hagyományosan jól szokott menni (Bills), a Colts, Jets, Dolphins hármas is minden, csak nem verhetetlen, idáig nagyon jó lenne mindent nyerni, mert a Texans és a 49ers viszont elég melegnek ígérkezik. A Jaguars ellen kevesebb a pontatlan átadásunk, mint a TD-nk, a Phins megint nem hozhatatlan, egy 11–5, 12–4 azért még így is kihozható ebből a kezdésből

több mint 13 éve
Ez ellen a Jets ellen (Nem lebecsülvén őket...) ha nem hozzuk a hazai meccset akkor le is mondhatunk idén a PO-ról... Márpedig szidhatjuk a mieinket a 3 idei vereség, meg a kilátástalan passzvédekezés miatt, de ez a csapat így is PO kaliber...Szóval én kifejezetten nyugodt vagyok ami a ma estét illeti! 😊
(Persze Sanchita-ból elit QB-t fogunk csinálni, de ez is kevés lesz az üdvösséghez a New York-iaknak!!!) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Tavaly hasonlóan gány helyzet volt, az ilyeneket jól szoktuk kezelni, reméljük ezúttal is menni fog

több mint 13 éve
Mindenki olyan nyugodtnak tűnik. Csak én érzem úgy, hogy a szezon egyik legfontosabb meccse áll előttünk?😊 A sec bármikor Montanat csinál Sanchezből, Ryan pedig képes kiravaszkodni valamit Brady ellen. Szóval én izgulok..