New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A Saints és a 49ers biztos, hogy kivétel 😊Wyatt
Persze, terjesztem itt a hülyeséget.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Saints és a 49ers biztos, hogy kivétel 😊

több mint 14 éve
De jogos 😀
Én is remélem, hogy mi tanultunk belőle, és azt láthatjátok majd vasárnap hajnalban, én meg kora délután 😊Wyatt
A csapat nemcsak a Steelers-Broncos meccsből tanulhatott, szerintem most nagyon sokat fog számítani, hogy mi is játszottunk már egyet velük. (Btw mind a négy hétvégi meccs ilyen lesz!) Nem tudják már annyira meglepni a Def-t. Mondjuk, csak 100 yard-ot futnak az első negyedben. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
De jogos 😀
Én is remélem, hogy mi tanultunk belőle, és azt láthatjátok majd vasárnap hajnalban, én meg kora délután 😊

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Igen, a Steelers is jobb csapat, és óriási favorit volt 😊Wyatt
Már megbocsáss, de egy lapon említeni a Steelerst és a Patset 😀
Egyébként értem mire gondolsz, de kétlem, hogy oylan hibákat elkövetnénk mit amiket ők tettek. Annyira ott van fejben ez a csapat, hogy nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk. Aztán lehet, hogy nagyot fogok koppanni.
több mint 14 éve
Igen, a Steelers is jobb csapat, és óriási favorit volt 😊

több mint 14 éve
Nem vagy nagyképű, mert 13.5 pontos favoritok vagyunk a legtöbb fogadóiroda szerint. 😉Schleck
Sejtettem, hogy még alá is becsültem ezt. 😀 De komolyan nem tartok a Denvertől. Jobb csapat vagyunk az teljesen egyértelmű. És most nem bántani akarom a Broncos drukkereket.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztec
Három, max. négy emberes hatékony pass rush az esélyetek. 7-8 ember már csak kezd valamit négy-öt támadóval. S a Pats OL az utóbbi PO meccseinken nem tündökölt.
A tavalyi PO-hoz képest az egyik nagy különbség, hogy mindkét TE-ünk rengeteget fejlődött és egészséges.tomi-tomi
A két egészséges TEben látom a meccs kulcsát. Tavaly a jets ellen Hernandez nem volt 100%-os, így a fal összeomlása miatt Gronknak többet kellet blokkolnia mint elkapnia. Ezzel együtt kevés volt Welker és Branch. Most viszont az O-falban több a csere lehetőség szóval egy esetleges forma hanyatlás sem szedné szét a falat. Plusz mind a 2 TE egészséges így az O-ban gond nem lehet. Kicsit nagyképű leszek, de ezen a meccsen szvsz 10 pontos favoritnak érzem magunkat és csalódott lennék ha szoros meccs lenne.FViktor93
Nem vagy nagyképű, mert 13.5 pontos favoritok vagyunk a legtöbb fogadóiroda szerint. 😉

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Nyertünk 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825f3898/article/salem-sorcesses-in-bradys-corner-but-wont-hex-tebow?module=HP11_headline_stack

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/aztec
Három, max. négy emberes hatékony pass rush az esélyetek. 7-8 ember már csak kezd valamit négy-öt támadóval. S a Pats OL az utóbbi PO meccseinken nem tündökölt.
A tavalyi PO-hoz képest az egyik nagy különbség, hogy mindkét TE-ünk rengeteget fejlődött és egészséges.tomi-tomi
A két egészséges TEben látom a meccs kulcsát. Tavaly a jets ellen Hernandez nem volt 100%-os, így a fal összeomlása miatt Gronknak többet kellet blokkolnia mint elkapnia. Ezzel együtt kevés volt Welker és Branch. Most viszont az O-falban több a csere lehetőség szóval egy esetleges forma hanyatlás sem szedné szét a falat. Plusz mind a 2 TE egészséges így az O-ban gond nem lehet. Kicsit nagyképű leszek, de ezen a meccsen szvsz 10 pontos favoritnak érzem magunkat és csalódott lennék ha szoros meccs lenne.
több mint 14 éve
A tavalyi PO-hoz képest az egyik nagy különbség, hogy mindkét TE-ünk rengeteget fejlődött és egészséges.

több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ez a 2 TE-s támadóegység kifog majd a védelmünkön. :/ Ha csak Gronkowski vagy Hernandez játszana kettejük közül, akkor azért jóval több sanszunk lenne, de együtt... :/

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, ha úgy tudunk játszani ellenetek, mint a Steelers ellen, akkor csak 10 ponttal kapunk ki tőletek 😀aztec
Remélem Tebow édeasapja beszél belőled 😀nDRo
Tőlem lehet egy pont is csak nyerjünk 😊
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Nyugi, ha úgy tudunk játszani ellenetek, mint a Steelers ellen, akkor csak 10 ponttal kapunk ki tőletek 😀aztec
Remélem Tebow édeasapja beszél belőled 😀
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Nyugi, ha úgy tudunk játszani ellenetek, mint a Steelers ellen, akkor csak 10 ponttal kapunk ki tőletek 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Mai injury report:

Patriots:

Limited participation:
CB Kyle Arrington (foot)
C Dan Connolly (groin)
LB Dane Fletcher (thumb)
S James Ihedigbo (shoulder)
G Logan Mankins (knee)
LB Rob Ninkovich (hip)
WR Matthew Slater (shoulder)
LB Brandon Spikes (knee)
T Sebastian Vollmer (back, foot)
WR Wes Welker (knee)
LB Tracy White (abdomen)

Patriots coach Bill Belichick was asked about Mankins’ progress.
I think we’ve seen progress out of everybody,” Belichick said. “All the guys are out there working. I think each one of them is making progress. We’ll see how things go here after stringing these days together. We’ll probably have some game-time decisions. There’s definitely – a lot of these guys are close. They’re getting better.

Broncos:

Did not participate:
S Brian Dawkins (neck)
WR Eric Decker (knee)
LS Lonie Paxton (not injury related)

Limited participation:
S David Bruton (Achilles)
TE Daniel Fells (ankle)
DE Elvis Dumervil (ankle)

Full participation:
LB Von Miller (thumb)

Belichick a Broncos O-ról

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Vissza Tebow-nak, ő pedig dobja az intetWyatt
flea flickert még úgyse nagyon nyomott idén a Denver 😀empty taxi
Na és ki szerzi meg az int-et???
Hát persze hogy EDELMAN!!!!! 😂

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
flea flickert még úgyse nagyon nyomott idén a Denver 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hát azt jobban, mint a labdát itt, felületesen szemlélve csak a futóig nem jutottam el 😊Wyatt
Nem vagy egyedül, a komplett védelmünk ezt mondta a play után. 😀

több mint 14 éve
Hát azt jobban, mint a labdát itt, felületesen szemlélve csak a futóig nem jutottam el 😊

több mint 14 éve
Egyre részletesebben látod a jövőt! 😀

több mint 14 éve
Vissza Tebow-nak, ő pedig dobja az intet

több mint 14 éve
Most megmondom, hogy ebből int lesz 😀Wyatt
Miért, Bell el fogja dobni?? 😉

több mint 14 éve
Most megmondom, hogy ebből int lesz 😀

több mint 14 éve
Édes Istenem! :/
Szerintem fogjuk! 😊 Csak ne sokszor!