New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 15 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én azt gondolom, hogy Suh >>>> Fairley. Így talán érthető Proxi véleménye, miszerint ha a ló nem kellett ennyiért, akkor a szamár sem fog. Boston
Ez a "sose fogjuk tudni, mi történik ha..." kategória. 1/2-re még most sem érzek reális esélyt, pedig most sokkal jobb állapotban van a roster mint tavaly, és ki tudja mi történik tavaly, ha Suh pl. 1/5-ig csúszik.

Amúgy jó poén, hogy Cameron Jordan ilyen hamar kapja a Pats hype-ot minden "mockben", hogy Seymour helyére született stb., és lesz mit emlegetni évekig, amikor OT-t húz Belichick. 😊DoM
Mi már mióta hypoljuk 😛 De az első picknek akkor is egy Purdue DE-nek kell lennie :cool:
Amúgy nem is figyeltem de Colvin és Ninkovich is onnan jöttek...

Do your job
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én azt gondolom, hogy Suh >>>> Fairley. Így talán érthető Proxi véleménye, miszerint ha a ló nem kellett ennyiért, akkor a szamár sem fog. Boston
Ez a "sose fogjuk tudni, mi történik ha..." kategória. 1/2-re még most sem érzek reális esélyt, pedig most sokkal jobb állapotban van a roster mint tavaly, és ki tudja mi történik tavaly, ha Suh pl. 1/5-ig csúszik.

Amúgy jó poén, hogy Cameron Jordan ilyen hamar kapja a Pats hype-ot minden "mockben", hogy Seymour helyére született stb., és lesz mit emlegetni évekig, amikor OT-t húz Belichick. 😊DoM
Ami ugye nem is lenne akkora hülye pick. Igazából úgy gondolom, hogyha nem húzz BB valami érthetetlen posztra játékost nem tudja elbaszni az Oakland picket.
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
[...] amikor az eredeti drafthelyeteken ott lesz Cameron Jordan is, aki viszont hasonló nagy állat (nézz róla videókat, vagy senior bowlt, tényleg egy állat).
Csak ennyit akartam mondani,tenorx
Erre semmi garancia nincs. Sőt most inkább azt mondanám, ha így folytatja, akkor no.1 34 DE lesz belőle a draftig.
több mint 15 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hát, Sobri, a ma kora esti (5-7-ig) nyújtott teljesítményedért nem kapnád meg az Elegancia a kommunikációban-díjat. :/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Amúgy jó poén, hogy Cameron Jordan ilyen hamar kapja a Pats hype-ot minden "mockben", hogy Seymour helyére született stb., és lesz mit emlegetni évekig, amikor OT-t húz Belichick. 😊
több mint 15 éve
Jah bocsánat, hogy mivel a Pats topicban vagyunk arra asszociáltam, hogy nektek éri meg felmenni. Egyébként ha itt tartunk Greenért is megéri felmenni, meg Bowersért is.tenorx
Ez remélem irónia akart lenni...Boston
Jól látod a helyzetet.tenorx
Huh, megnyugodtam 😉

Do your job
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Jah bocsánat, hogy mivel a Pats topicban vagyunk arra asszociáltam, hogy nektek éri meg felmenni. Egyébként ha itt tartunk Greenért is megéri felmenni, meg Bowersért is.tenorx
Fairley-ért a TOP3-ba, és Von Millerért a TOP10-be nekünk is emgéri felmenni, valóban.
De én is biztos vagyok benne, hogy nem fogunk. (Amúgy se szoktunk feltradelni, Suh-ért se mentünk.)Sobri Jóska
Akkor mégiscsak jól gondoltam. Éppen erre írtam, hogy nektek egyszerűen nem érné meg felmenni Fairleyért, aki amúgy is 4-3as DT lesz (pontosabban odaillik), amikor az eredeti drafthelyeteken ott lesz Cameron Jordan is, aki viszont hasonló nagy állat (nézz róla videókat, vagy senior bowlt, tényleg egy állat).
Csak ennyit akartam mondani,
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 121 — #NoStress
Fairley-ért a TOP3-ba, és Von Millerért a TOP10-be nekünk is emgéri felmenni, valóban.
De én is biztos vagyok benne, hogy nem fogunk. (Amúgy se szoktunk feltradelni, Suh-ért se mentünk.)

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Ez remélem irónia akart lenni...Boston
Jól látod a helyzetet.
több mint 15 éve
Ez remélem irónia akart lenni...

Do your job
több mint 15 éve
Én azt gondolom, hogy Suh >>>> Fairley. Így talán érthető Proxi véleménye, miszerint ha a ló nem kellett ennyiért, akkor a szamár sem fog. Ezzel amúgy magam is egyet értek, nem mintha ez számítana valamit. Amúgy pedig (szintén szubjektív magánvéleményem) soha nem adnék egy WR-ért két első körös picket. Még Megatronért sem...
Én annak örülnék, ha ezt az extra első körös picket megtartanánk az elkövetkező évek valamelyikére és mondjuk a következő Peyton Manning behúzására fordítanánk.

Do your job
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Jah bocsánat, hogy mivel a Pats topicban vagyunk arra asszociáltam, hogy nektek éri meg felmenni. Egyébként ha itt tartunk Greenért is megéri felmenni, meg Bowersért is.
több mint 15 éve
tenor neked is illene mar felfognod. minden drafton csak egyetlen egy jo jatekos van a tobbi meg leves.
azert az egyert meg minden ertelmes fo odaadja a fel franchiset.Fake
Vagy az is egy lehetőség, hogy elolvasod amit elötted írtak, hogy miképp kapcsolódik egy kérdés és egy válasz össze.

Minek Fairley, aki amúgy is 4-3as DT lesz, amikor ott lesz a top15ben Cameron Jordan, aki viszont egy állat 3-4es End lesz?tenorx
Rossz kérdés. A kérdés az volt kiért érné meg felmenni. Jordanért nem éri meg felmenni TOP3-ba, vagy TOP10-be, mivel ki lehet vinni késöbb is.
Fairley-ért, Von Millerért megéri felmenni, mégha mi nem is fogunk, és nem ők a megoldások a needjeinkre.

Tényleg ilyen nehéz nehéz értelmezni két egymást követő mondatot?

több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
tenor neked is illene mar felfognod. minden drafton csak egyetlen egy jo jatekos van a tobbi meg leves.
azert az egyert meg minden ertelmes fo odaadja a fel franchiset.Fake
😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azert az egyert meg minden ertelmes fo odaadja a fel franchiset.
több mint 15 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Minek Fairley, aki amúgy is 4-3as DT lesz, amikor ott lesz a top15ben Cameron Jordan, aki viszont egy állat 3-4es End lesz?
több mint 15 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Jogos! 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 15 éve
triangle 1 283
TOP3-ba Fairley-ért, TOP10-be Von Millerért.Sobri Jóska
Tavaly kihagytuk Suh-t úgyhogy nem gondolnám, hogy Fairley-ért felmegyünk. +én nem érzem annyira vészesnek a D-line problémát. Inkább menjünk fel AJ Green-ért. 😊Proxi
Tavaly kihagytuk Suh-t, így szerintem AJ Greenért se megyünk fel, se Fairley-ért, se Von Miller-ért. 😊
De a kérdés az volt, hogy kiért érné meg, nem az, hogy kiért fogunk. 😊

Most döbbentem rá, úgy csináltuk végig ezt az idényt, hogy nem volt harmadik QB-nk? Brady, Hoyer, és ennyi? Vagy csak valaki elkerülte a figyelmemet?Sobri Jóska
PS-ben volt Jonathan Crompton, hogy a szerdai edzéseken azért meglegyen a létszám 😊
több mint 15 éve
Bár akkor ugye megint előjön a kiért érné meg felmenni kérdés.FViktor93
Tavaly kihagytuk Suh-t úgyhogy nem gondolnám, hogy Fairley-ért felmegyünk. +én nem érzem annyira vészesnek a D-line problémát. Inkább menjünk fel AJ Green-ért. 😊Proxi
Tavaly kihagytuk Suh-t, így szerintem AJ Greenért se megyünk fel, se Fairley-ért, se Von Miller-ért. 😊
De a kérdés az volt, hogy kiért érné meg, nem az, hogy kiért fogunk. 😊

Most döbbentem rá, úgy csináltuk végig ezt az idényt, hogy nem volt harmadik QB-nk? Brady, Hoyer, és ennyi? Vagy csak valaki elkerülte a figyelmemet?

több mint 15 éve
Tavaly kihagytuk Suh-t úgyhogy nem gondolnám, hogy Fairley-ért felmegyünk. +én nem érzem annyira vészesnek a D-line problémát. Inkább menjünk fel AJ Green-ért. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 15 éve
TOP3-ba Fairley-ért, TOP10-be Von Millerért.

több mint 15 éve
@jeffphowe: Just got off phone with Donte Stallworth. He said he would love to play for the Patriots next season

kár h üvegből van. :/Danna
Ha egészséges tudna maradni jöhetne. Vele azért mentek a hosszú passzok 2007ben.FViktor93
Én úgy emlékszem, hogy ő is yac-ből hozta a big play-eket, de ettől függetlenül nagyon kedveltem. Mai napig az egyik kedvenc jelenetem amikor a Dolphins ellen egy lepörgéssel két védőt csapott be és TD-t szerzett.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 15 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
van amikor a pénz számít inkább főleg h eddig potom pénzért játszott nem akármilyen szinten.Joco
Pláne, hogy neki van már ugye gyűrűje, plusz ugye jöhetne neki most a második is. Tehát nála szvsz pénz>Gyűrű ami a fontosságot illeti.
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó lenne ha mind Ocho mind Woodley jönne, de ezek csak álmodozások egyenlőre, bár mindkettőnek örülnék. Ocho egy hatalmas figura mind pályán belül mind pályán kívül. Sokszor szokták hangoztatni, hogy Ő jó értelemben "bolond" 😀.
Kellenének a védelembe is a vezérek, playmakerek az eddigiek mellé és azok nem az újonc DE vagy OLB lesz. Ők majd idővel válhatnak azzá évek múltán ha egyátalán azzá válnak...
Egyetértek a korábban leírtakkal, hogy nem kellene Aso amikor van egy Bodden-McCourty páros. Idén sem a secondary volt a csapat gyenge egysége, bár sokszor méltánytalanul sokat ekéztük, szidtuk őket Vödörtől-Arringtonig.
De nem szabad elfeledkezni az O#-ről sem ott is elég nagy needek lesznek.
A legrosszabb ez a bizonytalanság, hogy mi fog történni, pedig eddig se volt könnyű tervezni előre. De most csak a tanácstalanság, ráadásul mindjárt vége ennek a szezonnak is 😕 ...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
egyszerű, jó kis trade-partnerünket a kc-t kell megkeresni, megérdeklődni, hogy hali hajlandó-e nem elmebeteg pénzért játszani, mondjuk ilyen évi 10 milla környékit nyilván nem adnánk neki, aztán ha megadható (tehát sok, de nem túl sok), akkor tagelik, majd adni nekik érte egy 1+2-t kb. aztán csókolom
na ez NEM fog bekövetkezni 😛