New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
triangle
1 283
Pryor egész héten nem edzett, szóval sanszos, hogy nem fog játszani, Spikes viszont egyre jobb formában. BB aszonta, hogy jól sikerült a felkészülés, amikor ezt nyilatkozta meccs előtt, akkor általában az eredmény bizonyította is ezt utólag (és fordítva is így volt a browns meccs előtt). szóval ez +1 érv a bizakodás mellett. 😊
több mint 15 éve
Igazad van. Javítottam 😊Ilyen nincs ,és mégis van.neked négyet kellett volna feljebb nézned, nekem meg hamarabb az általános témába 😊
Danny WoodCOCK ?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=Wz-I2xZDF0Y&feature=player_embedded#!
szerk: Deiont nagyon kiütötte 😀undisputedly
kép amúgy odabasz, idő meg tök mindegy 😊Wyatt
több mint 15 éve
Lehetne azért egy kis hó is, úgy 20-25 centi 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Ilyen nincs ,és mégis van.neked négyet kellett volna feljebb nézned, nekem meg hamarabb az általános témába 😊
Danny WoodCOCK ?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=Wz-I2xZDF0Y&feature=player_embedded#!
szerk: Deiont nagyon kiütötte 😀undisputedly
kép amúgy odabasz, idő meg tök mindegy 😊

több mint 15 éve
Időjárás vasárnap estére:-7 -11,enyhén felhős,20 km/h szél....Perfekt!! 😀
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
több mint 15 éve
Baltimore is beszállt a játszmába 😊 Miért mindig a legműveltebb, kifogástalan magaviseletű diszkrét emberek kelnek ki, ezt nem értem 😊 Terrell Suggs: “…all that matters in this league, is Super Bowls… and Tom Brady has three, I think, a questionable three.. Oh, you know, you’ve got the tuck rule incident and then you’ve got the videotaping of the other team’s practices. It’s just like, okay, what’s going on here? You know? But, hey, it is what it is. They won the games no matter how you did it. But, um, it’s whatever.”
Steve Phillips: “But what is it about Brady that brings that reaction out in people? Antonio Cromartie has had things to say. Obviously, Rex Ryan has had things to say. You’ve had your own issues with Brady. Does he actually point to the sideline, to the opposition, when his team scores? What is it that kind of provokes that kind of a strong emotional response from the opposition?”
Suggs: “Uh, I don’t know. I don’t know. Maybe because he is Tom Brady and he dates supermodels. That can have a lot to do with it, like, dang, this guy’s got the world, he’s winning Super Bowls and dating supermodels. It don’t get much better than that. And he gets, you know, rules made for him. He gets to tell the referee when to throw the flag. That’s a hen in a handbasket right there.”
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Eddig még minden csapat súlyos verést kapott, akik ilyeneket nyilatkoztak a Pats-ről. Remélem ez a statisztika sem fog változni. Sőt, szinte biztos vagyok benne.A Jets nem az a csapat akitől különösen tartani kellene, plusz számukra a PO-ban bármi megeshet, már ki lett lőve a Colts megverésével... arra az egy pontos különbségre meg nem érdemes büszkének lenni.
több mint 15 éve
Ez a kis szösszenet Jackie MacMullantől nagyon tetszik a Jets eheti trash talkjáról:Az egészet még jól jellemzi,ne feledjétek el:" Panem et circenses " Nero 😊
"Wrong tactic against the wrong team, wrong coach and wrong superstar. "Witchdoctor
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Ez a kis szösszenet Jackie MacMullantől nagyon tetszik a Jets eheti trash talkjáról:"Wrong tactic against the wrong team, wrong coach and wrong superstar. "

több mint 15 éve
ezt itt még nem láttam, pats.hu-n volt linkelve, gondoltam aki nem figyelte se maradjon le róla, nagyon készek 😛http://blogs.nfl.com/2011/01/13/theismann-provides-nfl-network-classic-moment/?module=HP_spotligh
na a medve velünk van, reméljük ezen a héten ez a jóslata válik be 😀

több mint 15 éve
Emellett inkább az elképzelhető, hogy más ösztöndíjjal jut ki valaki (pl.: nehézatléták), és ott vmi olyan meglátnak benne a football edzők, hogy átcsábítják, hátha beválik.DoMVolt egy magyar dobóatléta most meg nem mondom melyik (nem a Kiss Balázs), aki kint volt az USA-ban ilyen ösztöndíjjal valamelyik div1-es déli egyetemen, őt állítólag rendszeresen csábítgatták a focicsapatba.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Vollmerhez tegyük hozzá, hogy valahol játszani is tudott. Idehaza nagyon nehéz lesz bizonyítani, hogy valaki jó játékos, ha gyakorlatilag semmilyen színvonalú bajnokságban nem fog tudni játszani (hány HS korú csapat van?).
több mint 15 éve
Hm Vollmer is sportösztöndíjjal került át Németországból az USA-ba a Houston egyetemre (igaz h mikor megkapta az ösztöndíjat még TE-nek nézték). Szal van rá pl. h bekerülnek az NCAA-be Európából. H a magyar kezdeményezés mennyire lesz sikeres az a jövő zenéje..empty taxiVollmer a német/európai válogatottal részt vett, a mára már megszűnt http://en.wikipedia.org/wiki/NFL_Global_Junior_Championship tornán San Diegoban, és ott szúrta ki magának a Houston egyetem egyik edzője. Ennek a helyét veszi át a kétévente megrendezésre kerülő: http://en.wikipedia.org/wiki/IFAF_Junior_World_Cup . Valamint a köv.program jelenthet még esélyt: http://www.usafootball.com/articles/13-coach/82-featured-articles/307-internationalstudentprogramdebuts.php szimpla "focistaként" kikerülni.
Emellett inkább az elképzelhető, hogy más ösztöndíjjal jut ki valaki (pl.: nehézatléták), és ott vmi olyan meglátnak benne a football edzők, hogy átcsábítják, hátha beválik.
Már az sem egyszerű, hogy valaki elsőosztályú NCAA csapathoz kerüljön, pedig 120 egyetem van, de onnan még megtenni az NFL-be is az ugrást, minimális, de ettől még létezik.
több mint 15 éve
Egy kis háttértörténet Fafejről, kötelező olvasmányként:http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/columns/story?page=hotread18/DannyWoodhead
több mint 15 éve
triangle
1 283
sziasztok,nem kellett volna sokat görgetni felfelé, hogy észrevedd, itt már volt...
Talán még nem láttátok, nagyon jó videó, McCourtyról, sebesség, gyorsulás, irányváltás...
http://mnfl.blog.hu/2011/01/14/milyen_gyors_egy_nfl_jatekossanci21
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Matchup a hétvége előtt Karen Guregiantól:sziasztok,
QB - Patriots
RB - Even
WR - Jets
TE - Patriots
OL - Even
DL - Patriots
LB - Jets
CB - Jets
S - Patriots
(ő a defensive back-eket even-re hozta ki, de a fenti alapon)
ST - Jets
Coach - Patriots
Teljes cikkGogo
Talán még nem láttátok, nagyon jó videó, McCourtyról, sebesség, gyorsulás, irányváltás...
http://mnfl.blog.hu/2011/01/14/milyen_gyors_egy_nfl_jatekos
több mint 15 éve
Az amcsik nem polippal játszanak: 😀 
(Now the bad news: Last week, the bears only made one correct pick.)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Matchup a hétvége előtt Karen Guregiantól:QB - Patriots
RB - Even
WR - Jets
TE - Patriots
OL - Even
DL - Patriots
LB - Jets
CB - Jets
S - Patriots
(ő a defensive back-eket even-re hozta ki, de a fenti alapon)
ST - Jets
Coach - Patriots
Teljes cikk
több mint 15 éve
Hm Vollmer is sportösztöndíjjal került át Németországból az USA-ba a Houston egyetemre (igaz h mikor megkapta az ösztöndíjat még TE-nek nézték). Szal van rá pl. h bekerülnek az NCAA-be Európából. H a magyar kezdeményezés mennyire lesz sikeres az a jövő zenéje..

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
jut eszembe, ha már újság. Mit látok a heti Exit magazinban:Nyilván nem hiszi senki sem,hogy eséllyel szállnának versenybe a külföldi játékosokkal. Én sem értem egyébként, miért van rá szükség. Egy oylan sportról beszélünk ami nem kicsit infrastruktúra igényes. Még football akadémiák is alig vannak az országban. Kézilabda évfolyammal rendelkező középiskolák is alig. Vízilabdára nem is merek gondolni. Mivel állami támogatást nem hiszem,hogy kapnának, ezért valószínűleg ez a közreműködő magánszektornak fogja megérni.
http://americanfootballacademy.blog.hu/
A 2011 – 2012-es tanévtől elindul Európa első Amerikai Football Akadémiáját Zánkán, együttműködve az Egry József Szakközépiskolával.
Nagy lehetőséget jelent ez a leendő tanulók számára, hiszen sportösztöndíjjal továbbtanulhatnak több külföldi főiskolán vagy egyetemen, profi játékossá válhatnak Magyarországon vagy külföldön .
Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt.
El tudom képzelni, amint a főiskolák majd kapkodni kezdekek a magyar akadémiáról érkező tehetségekről, a National Signing Day legnagyobb szenzációját szolgáltatva 😊
Most komolyan, valaki egy percre is elhiszi, hogy így be lehet kerülni az NFL-be (vagy akár egy főiskolára sport ösztöndíjjal? Vajon a konkurensek, akik ugyanazokra az ösztöndíjakra hajtanak mennyivel járnak előrébb?). Nem mondom, hogy Magyarországról lehetetlen kimenni sport ösztöndíjjal tanulni az usa-ba, Kovács Áginak is sikerült például, csak ugye az eredményei... Persze, látom, hogy 25 pénz/hónap, szóval üzlet az lehet, hogy van benne nekik: "Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt." 😊viito
több mint 15 éve
Az már elég sokat elárul az egészről, hogy egy blog.hu-s honlapjuk van. Kivácsi vagyok majd az onna nkikerülő első PROFI magyar játékosokra, melyik magyar csapat draftolja őket pár milliós fizetéssel. 😀😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jut eszembe, ha már újság. Mit látok a heti Exit magazinban:http://americanfootballacademy.blog.hu/
A 2011 – 2012-es tanévtől elindul Európa első Amerikai Football Akadémiáját Zánkán, együttműködve az Egry József Szakközépiskolával.
Nagy lehetőséget jelent ez a leendő tanulók számára, hiszen sportösztöndíjjal továbbtanulhatnak több külföldi főiskolán vagy egyetemen, profi játékossá válhatnak Magyarországon vagy külföldön .
Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt.
El tudom képzelni, amint a főiskolák majd kapkodni kezdekek a magyar akadémiáról érkező tehetségekről, a National Signing Day legnagyobb szenzációját szolgáltatva 😊
Most komolyan, valaki egy percre is elhiszi, hogy így be lehet kerülni az NFL-be (vagy akár egy főiskolára sport ösztöndíjjal? Vajon a konkurensek, akik ugyanazokra az ösztöndíjakra hajtanak mennyivel járnak előrébb?). Nem mondom, hogy Magyarországról lehetetlen kimenni sport ösztöndíjjal tanulni az usa-ba, Kovács Áginak is sikerült például, csak ugye az eredményei... Persze, látom, hogy 25 pénz/hónap, szóval üzlet az lehet, hogy van benne nekik: "Több neves hazai és külföldi edző, óraadó tanár segítségével tanulják diákjaink az amerikai footballt." 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😊
Gondoltam megosztom veletek a címlapot. ezen dolgoztam éjjel és remélem tetszik a Pats szurkolóknak.deacon75
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Így rajzolva, egész emberi fejet vág 😀