New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Irigylem az urlakodó optimizmust 😛
több mint 15 éve
Milyen steelers D#?!Én legalább annyira ideges vagyok, mintha kábé Super Bowl kezdődne néhány óra múlva... nem egészséges. Mindegy. Adam Schefter azért tweetelt egy tanulságosat.Easy... 😊
Back in training camp, Rex Ryan signed Jets logo on ESPN tour bus, "Soon to be Champs."@AdamSchefterFeGa
Wes Welker signed Pats logo, "One game at a time."
Mi lesz jövő héten a Steelers D# ellen?Sinisa
Hawks ellen a Bowlon :cool:
több mint 15 éve
Én legalább annyira ideges vagyok, mintha kábé Super Bowl kezdődne néhány óra múlva... nem egészséges. Mindegy. Adam Schefter azért tweetelt egy tanulságosat.Easy... 😊
Back in training camp, Rex Ryan signed Jets logo on ESPN tour bus, "Soon to be Champs."@AdamSchefterFeGa
Mi lesz jövő héten a Steelers D# ellen?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én legalább annyira ideges vagyok, mintha kábé Super Bowl kezdődne néhány óra múlva... nem egészséges. Mindegy. Adam Schefter azért tweetelt egy tanulságosat.Back in training camp, Rex Ryan signed Jets logo on ESPN tour bus, "Soon to be Champs."@AdamSchefter
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én mennék, de nem fővárosi vagyok, az utazást meg nem tudom megoldani, sajna... azért nektek jó szórakozást!
több mint 15 éve
pats.huról nem ismerem annyira az embereket,méginnen jön valaki meccsnézésre?JociÉn tervezem, miért?Witchdoctor
több mint 15 éve
érdekli kivel találkozik ott 😛jó szurkolást az ott szorítóknak is, és Pats-sikert 😊

több mint 15 éve
innen jön valaki meccsnézésre?JociÉn tervezem, miért?

több mint 15 éve
innen jön valaki meccsnézésre?
több mint 15 éve
Nyilván a mi szemszögünkből néztem. 😊A mai meccsen én is Steelersnek drukkoltam, pont a könnyebb matchup miatt.Neki a Jets a megfelelő. 😊
Nem szimpátia alapján közelítettem meg a kérdést. 😀
Nyertek is az acélosok. Na most már csak a megfelelő párt kell megkapniuk.polonic
Kapjanak csak minket, akár megfelel, akár nem.Sobri Jóska
Ezért mi kellünk melléjük.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
Persze, a trash hozzá tartozik az ilyen téttel bíró összecsapásokhoz. De egy Ilyen kaliberű fenyegetésre , ami átlép bizonyos határokat, már nem csak egy ejnyebejnye jár 😊Nem most kezdődött a trash talk, és nem is ez lesz az utolsó ilyen adok-kapok. Egyelőre nem látom okát, hogy a liga hirtelen milyen alapon róna büntetést előre egy "szabadszájú" játékosra. Ugyanakkor ez eléggé világos üzenet mindenkinek:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...WitchdoctorHa ténylegesen bele akarnának szólni, akkor konkrétan reagálnak a Wes-t fenyegető kijelentésre.
Az,hogy kilátásba helyezik a retorziót az szerintem csak kötelező lépés.undisputedly
"Anderson told teams that past comments would be considered if the league was to discipline a player for his actions in this weekend's playoff games"Witchdoctor
több mint 15 éve
Nem most kezdődött a trash talk, és nem is ez lesz az utolsó ilyen adok-kapok. Egyelőre nem látom okát, hogy a liga hirtelen milyen alapon róna büntetést előre egy "szabadszájú" játékosra. Ugyanakkor ez eléggé világos üzenet mindenkinek:Ha ténylegesen bele akarnának szólni, akkor konkrétan reagálnak a Wes-t fenyegető kijelentésre.A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...Witchdoctor
"The NFL has told multiple teams the trash talk and bravado that surfaced this week was expected to stay off the field."
http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6024525undisputedly
Az,hogy kilátásba helyezik a retorziót az szerintem csak kötelező lépés.undisputedly
"Anderson told teams that past comments would be considered if the league was to discipline a player for his actions in this weekend's playoff games"

több mint 15 éve
Ha ténylegesen bele akarnának szólni, akkor konkrétan reagálnak a Wes-t fenyegető kijelentésre.A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...Witchdoctor
"The NFL has told multiple teams the trash talk and bravado that surfaced this week was expected to stay off the field."
Az,hogy kilátásba helyezik a retorziót az szerintem csak kötelező lépés.
több mint 15 éve
A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:Nekem pont az jött le, hogy komolyabb büntetések lehetnek, ha nem csendesednek el a csapatok...

több mint 15 éve
Köszönje meg a továbbjutó csapat a Ravensnek,hogy kreált egy szörnyet.
több mint 15 éve
Az én véleményem szerint ennél a Steelers-nél kellemetlenebb matchup nem igen van. Főleg a tegnapi hatalmas W után, akárki kapja is az AFC döntőben felkötheti a gatyáját...
Do your job
több mint 15 éve
A mai meccsen én is Steelersnek drukkoltam, pont a könnyebb matchup miatt.Neki a Jets a megfelelő. 😊
Nem szimpátia alapján közelítettem meg a kérdést. 😀
Nyertek is az acélosok. Na most már csak a megfelelő párt kell megkapniuk.polonic
Kapjanak csak minket, akár megfelel, akár nem.
több mint 15 éve
A mai meccsen én is Steelersnek drukkoltam, pont a könnyebb matchup miatt.Nem szimpátia alapján közelítettem meg a kérdést. 😀
Nyertek is az acélosok. Na most már csak a megfelelő párt kell megkapniuk.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
Én például a kedvező match up-tól függetlenül a steelersnek szurkolok. No de először nekünk is el kéne verni a Jets-et 😊Nem a szimpátia volt a kérdés.zinedine5Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Természetesen a Ravens-nek. Ahogy az előző oldalakon tisztelt szurkolótársunk már frappánsan megfogalmazta "hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😀 "mr nemo
A leütöm, aki hozzámszól hangulat is egyre jobban erősödik bennem. 😀
Ma este kinek megy a drukk?polonic
több mint 15 éve
nem tudom, mostanában a ravensszel mindig jobban szenvedtünk, szal menjen csak tovább a vasasscottot meg remélem pár fake-kel elküldjük a halál jó édes f...

több mint 15 éve
Nem a szimpátia volt a kérdés.Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Természetesen a Ravens-nek. Ahogy az előző oldalakon tisztelt szurkolótársunk már frappánsan megfogalmazta "hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😀 "mr nemo
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Huhh srácok, nem bírok magammal. Nem bírom kivárni a holnapot.Természetesen a Ravens-nek. Ahogy az előző oldalakon tisztelt szurkolótársunk már frappánsan megfogalmazta "hááát... errefelé a sárga feketét nem nagyon szeretjük 😀 "
több mint 15 éve
A liga nem akar komolyabban beleszólni, esetleges büntetésekkel:"The NFL has told multiple teams the trash talk and bravado that surfaced this week was expected to stay off the field."
http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6024525
több mint 15 éve
http://twitter.com/#!/Danna__örülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/DannaMilyen néven twitterezel?Sobri Jóska
több mint 15 éve
el kell porolni a seggüket aztán meg Tom nyugodtan csak mutogasson Ryan felé az oldalvonalonörülök h másnál is keverte ez már a biztosítékot... kezdtem azt érezni h velem van a baj, mert persze twitteren egyből megkaptam h hiszti... :/DannaNekem már akkor elegem volt, mikor először megszólalt Ryan. Aki szappanoperában akar szerepelni, menjen el valami venezuelai stúdióba, aki NFL mérkőzést akar játszani, az fogja be a száját, menjen ki a pályára és tegye a dolgát.
Hihetetlen hogy nem veszik észre a résztvevők, hogy mennyire gáz, amit művelnek, egyfolytában csak a saját butaságukról tesznek tanúbizonyságot.gsn
ezt a játékot a pályán kell megnyerni...😊