New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Jobbak voltak, pont.A legjobb alapszakaszhoz az NHL-t tudnám párhuzamba vonni. Persze sarkos a példa, hiszen ott 82 meccs van az alapszakaszban, más a fontossága 1-1 meccsnek, itt mindegyik majdnem ugyanolyan horderejű, de ott is ritka, hogy a regular győztes kupát nyerjen. Sokszor fordul elő ott is, hogy azok jutnak messzire a PO-ban, akik pörögve érkeznek, mert muszáj jól játszaniuk év végén.
Igazán - a szezon eleji elvárásokat nézve - nem rossz ez az eredmény, persze fájó hogy a legjobb alapszakaszi mutatóval ennyi lett a vége. Minőségi pass rush és konzisztens (playoff) támadójáték nélkül eddig tart a szezon. Az O playcallingról inkább nem mondok semmit, a D egészen a 4. negyedig meccsben tartotta a gárdát..
DE/OLB depth bővítése, OL átépítése és a fiatalok beépítése az O-ba is... hosszú offseason lesz majd, a jó eséllyel kimaradó 2011-es szezonról nem is beszélve.Gyulus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Sztyopa
315
Ideg+alig alvás= csodás hétfői munkanap.Ez évi CLE+2007 NYG mixelt feelingem van. O fal szar, play calling még inkább,szerencse nuku, görcs dögivel.
Kétlem h Bradyben benne lett volna az int, kapásból vezetett egy laza TD driveot, más kérdés h mért Krumplira lett megtervezve, Gronk lazán kapja el ugyan azt a paszt. Azt meg ne várjuk már h most kezd el futkározni ha nincs kinek dobni, miért pont 33 évesen kezdje el. Inkább az a gáz , hogy 4-5-6 másodperc alatt se tudott senki egy hangyafasznyit se elszakadni, hogy dobhasson feléjük.Lehetett látni a visszajátszásoknál, mindenki futja a homály rootjaikat, aztán megáll emberrel a nyakán és viszonlátás.Talán egyszer volt mikor Tate ugrált a szélen de nem látta Brady. Itt a playcall volt a borzasztó szar megint. De mi a faxt csináltak 2 hétig?Elmentek detoxba vagy mi? Inkább lett volna 8-8 as rebuild szezonunk, mintsem megint egy 14-2, domináns szereplés, aztán egy baszott nagy égés, főleg a liga legpatkányabb embereit felsorakoztató csapatától. Nem kicsit vagyok csalódott, mert ettől már csak illemből több kellett volna, hát még ha a valós tudást néznénk..
Why so serious?
több mint 15 éve
Reggel mikor megnézetem, hogy Sanchez 3 TD-t passzolt ellenünk hazai pályán???? nem hittem a szememnek...Meg Shonne Green is az egész szezonban több-kevésbé nem csinált semmit ellenünk kapásból villog....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Pár gondolat az újabb kellemetlen PO buktáról...Ez tökéletes összefoglalása ennek a meccsnek sztem. A legnagyobb meglepetés ezek közül, h a pass-protection ennyire bedőlt (kb erre vezethető vissza minden probléma egyébként), ráadásul nem is voltak olyan túlzottan nagy blitzek, így a jó Jets secondary képes volt levédekezni az elkapókat, hisz megvoltak az emberek hátul is. Az eddigi jó eredmények alapja az OL (és ezáltal Brady) jó teljesítménye volt. Tegnap ezek hiányoztak és erre ráment a meccs.
Próbálom sorba rendezni a vereségünk okait:
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.
Rendszeresen hátrányosabb mezőnypozíció (NE saját 28 yard - gyak. saját 20-asról játszott állandóan a csapat; NYJ saját 45).
Kezdve a buta első támadásban dobott INT-vel, egy pillanatig nem volt a Patsnél a lélektani előny hazai pályán. A beszari, gyáva Jets playcalling az INT után, és a kimaradt FG-ból is Crumpler endzone-ban elejtett labdájának hála a Jets jött ki jobban.
Két benyelt nagy passzjáték (Edwards és Cotchery).
LT TD elkapással végződő játék előtti kavarodás a védelemben - időt kellett volna kérni, rendezni a sorokat.
Valami nagyon félrement a támadó, és védekező gameplan kialakításánál is, bónyusznak egy sebességgel mindkét oldalon lassabb volt a Pats a Jetsnél.
Kritikus pillanatban besült rövidyardos futójáték.
Mindezek ellenére is sokkal közelebb lett volna a győzelem, ha nincs az ostoba fake punt a félidő előtt (Chung fumble-től függetlennül, mert látva hogyan halad támadósor, szinte semmit se nyerhetett ott a csapat --- inkább a szünetre kellett volna koncentrálni, és rendezni a sorokat; -11-ről ez már sokkal nehezebb, és görcsössé is tette a csapatot, a Jets pedig végleg pszichológiai előnybe került). Ahelyett, hogy egy remek helyről rúgott punttal belenyugodott volna a csapat a -4 pontban, úgy hogy a Pats kezdi a harmadik negyedet (egy láthatóan kevés pontszámú meccsen), nagyon kellett vagánykodni (különösen úgy, hogy a Jetsnek még három időkérése volt --- ha nincs nekik egy se, akkor nyilván más a helyzet)...DoM
több mint 15 éve
Pár gondolat az újabb kellemetlen PO buktáról...Próbálom sorba rendezni a vereségünk okait:
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.
Rendszeresen hátrányosabb mezőnypozíció (NE saját 28 yard - gyak. saját 20-asról játszott állandóan a csapat; NYJ saját 45).
Kezdve a buta első támadásban dobott INT-vel, egy pillanatig nem volt a Patsnél a lélektani előny hazai pályán. A beszari, gyáva Jets playcalling az INT után, és a kimaradt FG-ból is Crumpler endzone-ban elejtett labdájának hála a Jets jött ki jobban.
Két benyelt nagy passzjáték (Edwards és Cotchery).
LT TD elkapással végződő játék előtti kavarodás a védelemben - időt kellett volna kérni, rendezni a sorokat.
Valami nagyon félrement a támadó, és védekező gameplan kialakításánál is, bónyusznak egy sebességgel mindkét oldalon lassabb volt a Pats a Jetsnél.
Kritikus pillanatban besült rövidyardos futójáték.
Mindezek ellenére is sokkal közelebb lett volna a győzelem, ha nincs az ostoba fake punt a félidő előtt (Chung fumble-től függetlennül, mert látva hogyan halad támadósor, szinte semmit se nyerhetett ott a csapat --- inkább a szünetre kellett volna koncentrálni, és rendezni a sorokat; -11-ről ez már sokkal nehezebb, és görcsössé is tette a csapatot, a Jets pedig végleg pszichológiai előnybe került). Ahelyett, hogy egy remek helyről rúgott punttal belenyugodott volna a csapat a -4 pontban, úgy hogy a Pats kezdi a harmadik negyedet (egy láthatóan kevés pontszámú meccsen), nagyon kellett vagánykodni (különösen úgy, hogy a Jetsnek még három időkérése volt --- ha nincs nekik egy se, akkor nyilván más a helyzet)...
több mint 15 éve
Valahogy ezt akartam megfogalmazni a potenciál nélküli játékkal... :/Mondják itt páran, hogy nagyon felkészült belőlünk a Jets. Na de mi ki a lófaszból készültünk egy hétig? Mert szemmel láthatóan nem erre a meccsre.......Ez nálam mindenképpen ér egy pluszt.zinedine5
deepsilver
több mint 15 éve
Mondják itt páran, hogy nagyon felkészült belőlünk a Jets. Na de mi ki a lófaszból készültünk egy hétig? Mert szemmel láthatóan nem erre a meccsre.......Ez nálam mindenképpen ér egy pluszt.
deepsilver
több mint 15 éve
Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesitményt. Csalódott vagyok, de ígyis hatalmas dolog amit ez a csapat véghez vitt idén. Szezon előtt aláírtam volna h játszunk a divisional roundban. Jó csapatunk van ez tény. Ha megtudjuk oldani ezt azt a néhány hiányposztot ami van akkor jövőre egy már rutinosabb csapattal cél lehet a SB győzelem.A jobbik csapattól kikapni nem szégyen, ellenben ilyen tanácstalan, és potenciál nélküli játékra nem számítottam (igazából Brady-vel is baj volt, így nem hivatkoznék - legalábbis én nem - a játékrutin hiányára). Csak gratulálni tudok a Jets-nek, és Rex-nek; igazából azt sajnálom, hogy már a félidőben fütyölte Brady-éket a saját közönségük.
Addig is Go Pats
ÉS NE FELEJTSÜK EL. MI VAGYUNK AZ AFC EAST BAJNOKAIFViktor93
Rosszul játszó Jets, és még rosszabbul játszó Pats.
Pats drukker vagyok és maradok; most sem sikerült a SB? Nagy ügy; jövőre fog. Ettől függetlenül az alapszakaszt és a rekordokat senki nem veheti el tőlünk: 2010/2011 egy sikeres szezon volt (egyébként is: számomra a Pats vs Raiders SB lenne a tökéletes szezon 😀 , amit nem néznék, mivel bármelyik is győzne, összeörömködném magam bánatomban - természetesen 😂 ).
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ahogy Sobri mondja:" Na sebaj, végtére is újjáépítős évnek megfelelt."De....
Ez egy az egyben a tavalyi Ravens elleni rémálom!
Azért ne csináljunk már úgy mintha ez a meccs, ekkora téttel morálisan elfogadható teljesítmény lenne!!!
És nem az újoncokon ment el a meccs! Hanem igen is az agyon ajnározott QB-kon, meg a tegnapi(mai) meccsen egekig érő balfasz edzői stábon! Azért ezen a szinten csak illik észre venni, egy Brady szintű, tapasztalatú QB-nak, hogy ha 6-8mp-ig nem sikerült elpasszolnom a labdát, és fekszik a komplett front 7 a jets komplett DB sorával, a DE-k, LB-k meg levédekezték a RC-ekt akkor megkocogom azt 4-5 yardot. De Tomi boy inkább über kemény csávó és bevállal durván 10mp-re a sneptől egy sec-et minusz akárhány yardért.....
A TE-ek felé dobott" hót homály" passzok......azok csak az oldalvonal mellet állókra jelentettek veszélyt.
Bradynek ezt a hozzá állását látva tényleg behúzhattuk volna Tebow-t a drafton.
Mondják itt páran, hogy nagyon felkészült belőlünk a Jets. Na de mi ki a lófaszból készültünk egy hétig? Mert szemmel láthatóan nem erre a meccsre.......
Minden esetre gratula a Jetsnek a győzelemhez.
Védekezésben kb.(?!) pariban voltunk!
De támadásban?
Lealáztak bennünket.
Mi meg megérdemejük a borsot az orrunk alá......
több mint 15 éve
Minden tiszteletem a csapaté!Amit ebben a szezonban műveltek nem semmi!
Ilyen fiatalon ennyit elérni nem semmi!
Egy valamit meg kell tanulniuk piszkosul a JESTŐL NEM KAPHATUNK KI! :mad:
Brady későn ébredt a sokkból és a zebrák hát.....nem minősítem!
Go Pats Go Mayo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hát, csak az fáj, hogy pont a Jets-től. Rühellem őket... és így még nagyobb lesz a pofájuk.
több mint 15 éve
Szerintem eléggé ergyák voltunk.Felesleges rákenni akárkire is, de valami kurvára nem stimmelt.
Gyengébbek nem lettünk az elmúlt pár hét alatt, a védelem kihozta magából a legtöbbet, a Jets se játszott űberfaszán, mégis kiszoptunk. (Oké, Brady eléggé enervált volt, de attól még nyerhettünk volna simán.)
Én azt nem értettem, hogy miért nem passzoltuk szét őket. Oké, hogy világjó cornerek, dehát meg se próbáltuk. Ha látszik, hogy nem megy, a rövidpasszok se, akkor így jártunk. De ez kb. olyan érzés volt, hogy lovasrohamokkal harcolunk, miközben van tankunk, vagy atombombánk, csak még tartogatjuk, majd elő se vesszük.
A 4. negyed elejéig egyébként biztos voltam, hogy mi nyerünk. Egyik haverommal még jó oddssal fogadtam is rá.
De aztán jött az a nullapontos hosszú drive, ami 8 percig tartott, brr.
Én azt nem értettem, mi értelme volt annyit futni ott, és nem agyonpasszolni őket, ahogy szoktuk. Ez örök rejtély lesz számomra, hogy mi volt abban a drive-ban a koncepció.
Na sebaj, végtére is újjáépítős évnek megfelelt.
Ha meg lesz szezon, akkor jövőre odahatunk rendesen.
Igazából ennek az évnek csak egy negatívuma van, hogy nem draftoltuk Tebow-t, amikor megtehettük volna. Meglenne a posztBrady éra újabb 3 SB győztes csapatának franchise QB-ja. 😊
(Most is megvan, csak nem nekünk.)
több mint 15 éve
nem holding volt ott, hanem két marha Vödörrel az élen , akinek a keze mindíg lecsúszik a fényes nadrágokrólén szerintem meg lejárt az időmiklosszerintem előbb ért le a kéz, mint a második láb, és lehet jönni a tate-félével, nem ugyanabban a helyzetben voltAz hagyján, de a második Jets TD az Edwards elkapás volt két emberrel a nyakán, lehet hogy ott volt egy holding vagy valami 😊Jakehomer
de mindegy, én nem tudok változtatni rajta, szimplán kifejeztem, hogy érzem, elfogadom a te álláspontodat is
mondjuk a legjobb az lett volna, ha ez nem dönt semmiről, mert megint úgy játszunk, ahogy az uccsó fordulókban
nem tettük, vesztettünk, sajna :/Wyatt
de mégegyszer írnám, nem ezen ment el, csak hozzá tartozik a képhez

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a másik pedig idegenben lehet, hogy jobban küzdöttünk volna, ott Brady sem ilyen kényelmes. szerintem egyébként teljesen felesleges végig nyerni az alapszakaszt,mert a lendület elszáll, jobb meccsben lenni. Az ATlanta is megszívtamiklosnézz be a giants topicba, van egy kis stat erről. csak az utóbbi időben fordul elő, hogy "megéri" wild card meccset játszani.csebi
több mint 15 éve
szerintem egyébként teljesen felesleges végig nyerni az alapszakaszt,mert a lendület elszáll, jobb meccsben lenni. Az ATlanta is megszívtamiklosnézz be a giants topicba, van egy kis stat erről. csak az utóbbi időben fordul elő, hogy "megéri" wild card meccset játszani.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem holding volt ott, hanem két marha Vödörrel az élen , akinek a keze mindíg lecsúszik a fényes nadrágokrólAz hagyján, de a második Jets TD az Edwards elkapás volt két emberrel a nyakán, lehet hogy ott volt egy holding vagy valami 😊JakehomerKisebb dolgokat elnéztek, de Holmes TD-je vitán felül szabályos volt.Jakehomerszerintem előbb ért le a kéz, mint a második láb, és lehet jönni a tate-félével, nem ugyanabban a helyzetben volt
de mindegy, én nem tudok változtatni rajta, szimplán kifejeztem, hogy érzem, elfogadom a te álláspontodat is
mondjuk a legjobb az lett volna, ha ez nem dönt semmiről, mert megint úgy játszunk, ahogy az uccsó fordulókban
több mint 15 éve
Az hagyján, de a második Jets TD az Edwards elkapás volt két emberrel a nyakán, lehet hogy ott volt egy holding vagy valami 😊szerintem előbb ért le a kéz, mint a második láb, és lehet jönni a tate-félével, nem ugyanabban a helyzetben volta jó büdös kurva anyjába elmegy az összes zebra... amiket megcsináltak az a pofátlanság netovábbja... rossz helyre letett labda, véleményes dpi, a túl oldalon semmi, a 2. td nem volt az, hogy csak párat mondjak, de végig kurva irritálóak voltak...WyattKisebb dolgokat elnéztek, de Holmes TD-je vitán felül szabályos volt.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
biztos kb hárman mennek a stábból, mert nagyon többen nem vagyunkLast year, when the NFL moved the Pro Bowl to the week before the Super Bowl, the assignment went to the teams with the best records that lost in the division round.triangle
több mint 15 éve
triangle
1 283
Last year, when the NFL moved the Pro Bowl to the week before the Super Bowl, the assignment went to the teams with the best records that lost in the division round.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem tudom, de ezt Reiss írta ebben a pillanatban eddig a konf döntő vesztes edzője ment, most miért változott?Wyatt
több mint 15 éve
eddig a konf döntő vesztes edzője ment, most miért változott?WyattMert annak már nem lenne elég ideje felkészülni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
szerintem egyébként teljesen felesleges végig nyerni az alapszakaszt,mert a lendület elszáll, jobb meccsben lenni. Az ATlanta is megszívta
több mint 15 éve
2011.01.17.-én minden Pats fan fejében egész nap a "kicsit szomorkás a hangulatom máma" c. szám fog többszörösen ismétlődni,nekem legalábbis biztosan .