New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Amúgy voltak akik még 11 pontos vezetésnél is mosolyogtak és ugráltak.
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.undisputedly
Hát erre nem tudok mit mondani. Egy olyan szó nincs amivel egyetértenék. Mi az, hogy a szurkolók becsületét nem védték meg?? A játékosok a saját becsületükért játszanak, nem a nyomorék hotdog zabálókért, akik amellett, hogy kifizették a jegyük árát az égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért. Ők elvileg ennek a csapatnak SZURKOLNAK, szánalmas...
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem. Ez a lélektelen játék szöveg meg szerintem óriási faszság. Komolyan azt hiszitek, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy nem akarnak nyerni? Ezeknek az embereknek a győzelem a mindenük, most nem jött össze. Ez van.
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...F.Schleck
Így van, csak nekem nem volt kedvem ilyen hosszan kifejteni 😊
több mint 15 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Azért is jó ez a fórum, mert ki lehet beszélnünk magunkból a csalódottságot 😊 Elnézést, ha hosszú lesz.

Érdekes, én a meccs előtt azt hittem, hogy összedől a világ, ha netán kikapunk. Hogy fontosabb ez a meccs, mint a 2006-os Indy elleni, vagy a SB a Giants ellen. Ehhez képest most messze nem érzem azt a csalódottságot, mint amit akkoriban éreztem (a perfect season még most is kísért, gondolom ezzel nem vagyok egyedül). Ennek talán az az oka, hogy hiába a jó alapszakasz mérleg, azért kicsit megtévesztő volt az a szám. A végére én is elhittem, hogy SB lesz, de ennek a csapatnak így is hatalmas eredmény a diviziós kör. Sok draft pickünk van, Mankinsen kívül nincs igazán fontos lehetséges távozó, fiatal és gyors a védőegység, a TE egység, stb.

Ami miatt mégis szomorú vagyok, hogy tegnap nyerhettünk volna, ha az alábbi három feltételből akármelyik teljesül (szubjektív szempontok persze):

1. Jobb a gameplan. Ahogy elkezdődött a meccs, minden szépnek tűnt. Az INT sem akasztott meg minket, mentünk át rajtuk, mint kés a vajon a második driveban is. Aztán lefagyás több, mint két negyedig. És az utolsó "fontos" drive, az a bizonyos sok futásos, sok idő, 0 pontos. Az első két drive után a Jets D szépen alkalmazkodott a támadójátékunkhoz, mi pedig nem tudtunk váltani.

2. Kulcs hibák elkerülése. Brady INT, Crumpler drop, Branch drop, D két hosszú játék engedélyezése. Gyakorlatilag bármelyiket elkerüljük, egész más lett volna a meccs képe. Ha az elején 10-0-ra elmegyünk, rájuk kényeríthettük volna az akaratunkat.

3. Brady elviszi a hátán a meccset. Bár nem játszott olyan jól Tom, átlagos QB teljesítményt bőven hozott. Viszont ő azért Tom Brady, hogy ha kell, kvázi egyedül nyerjen meccseket. Most nem tette meg. Nem hiszem, hogy nem akarta volna, csak rossz napot fogott ki / túl görcsös volt / túlságosan félt a hibáktól.

Szóval nagyon jól játszott ellenünk a Jets (főleg a D), kiváló volt a gemaplan-jük, de szerintem, jobb csapat vagyunk, mint ők (ez elég Braylon Edwardsosan hangzik egy vereség után...), és 10-ből 7-szer nyertük volna ezt a meccset. Most nem sikerült. Ami a legrosszabb benne, hogy számomra a liga két legkevésbé szimpatikus csapata játszik a SB-ért. Még a Coltsnak is sokkal jobban örültem volna. Egyébként Rex Ryantől sajnálnám a Jetsből a legkevésbé a gyűrűt. De, hogy Cromartie, meg Edwards, meg Scott netán bajnok lenne... Szóval hajrá Steelers, aztán meg tiszta szívvel drukkolok a Green Bay-nek (vagy a Bears-nek, ha kell).

Más: pont nem a Revis island ellen, de jövőre nem ártana egy megbízható mélységi célpont. Tate-nek nem jó szívvel dobja oda Brady...
több mint 15 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Sajnos bejött amitől én személy szerint tartottam, hogy a Jets front sevenje "megeszi" az O falunkat. 😕
(Az már csak plusz volt hogy a Secondary-ük is kitett magáért keményen...)

Pedig nem indult rosszul a meccs, kifejezetten ötletes és hatékony volt az O playhívás...

De inkább nem kezdek neki az "elemzésnek", mindenki látta amit látott... 😕

Talán csak annyit tennék hozzá, hogy az "újjáépítős" szezon azért "ütősre" sikeredett, PO bukta ide vagy oda.
(Csak kellenek a Veteránok a rájátszásra... Talán majd jövőre beérnek majd egy páran a jelenlegi felhozatalból erre a szerepre és akkor majd valóban lehetnek vérmesebb reményeink is...)

Most keserű szívvel ugyan, de gratulálok a Jets-nek...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Hát erre nem tudok mit mondani. Egy olyan szó nincs amivel egyetértenék. Mi az, hogy a szurkolók becsületét nem védték meg?? A játékosok a saját becsületükért játszanak, nem a nyomorék hotdog zabálókért, akik amellett, hogy kifizették a jegyük árát az égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért. Ők elvileg ennek a csapatnak SZURKOLNAK, szánalmas...
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem. Ez a lélektelen játék szöveg meg szerintem óriási faszság. Komolyan azt hiszitek, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy nem akarnak nyerni? Ezeknek az embereknek a győzelem a mindenük, most nem jött össze. Ez van.
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...

több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
Legalább Rex nem rúgott bele a csapatba:
“I think that is where the talk came from. There is a huge amount of respect that our team has for New England . . . They’ve got a great franchise, but you know, we aren’t afraid of anybody. Maybe people take it the wrong way. But we don’t try to bad-mouth an opponent. We respect every opponent. We respect these guys. But we came in here on a mission and we’re trying to win a Super Bowl,” he said.
több mint 15 éve
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.sutianap
Adom ezt a futás dolgot.
Ki a fasz tervezte a 4. negyedbeli drive-ot? 8 perc 48 yard 0 pont. 7 futás 4 passz, majd a drive lezárása egy sack és 2 hosszú incomplete.zinedine5
Az tényleg egy érthetetlen faszság volt mondjuk...
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 419 — Ajmo Vatreni
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.sutianap
Adom ezt a futás dolgot.
Ki a fasz tervezte a 4. negyedbeli drive-ot? 8 perc 48 yard 0 pont. 7 futás 4 passz, majd a drive lezárása egy sack és 2 hosszú incomplete.
több mint 15 éve
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg.sutianap
Egyetértek. A kiváló TE játékunkból semmit nem láttunk. Alapjaiban nem értem a koncepciót.Miért is kellett mindenképpen új sémával próbálkoznunk?Az eddigi rendszerünk gyakorlatilag megállíthatatlan volt idáig, de persze változtatni kellett...
Ráadásul idén ha valamelyik elem elromlott a rendszerben, ment utána a többi is. Ez történt most is. Nem egy bajnok kaliber csapat. De ezzel nincs feltétlenül baj, fiatatl a D#, és még nagyon rutintalan. Ami a leginkább fáj, az az O#...
több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
Hát ezzel kurvára nem értek egyet...
több mint 15 éve
a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.
ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".

Isten áldja a 12. embert....Mad
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.
több mint 15 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Elsősorban DoM-tól kérdezem, de bármelyikőtök véleményére kíváncsi vagyok! Kissé hiányosak az ismereteim:

- Ha jól tudom az OT felhozatal nem a legjobb, de milyen a C/G választék?
- Light-ot meg akarjuk, illetve LM-et meg tudjuk-e tartani?
- Van-e olyan 3-4-es DE aki a futás és PR terén is számottevő lehet?
- Van-e olyan 3-4es OLB aki megoldhatná a PR gondjainkat (draft, vagy FA)?

Köszönettel: Egon báEgon bá
Ezekre én is nagyon kíváncsi vagyok...sajnos abban a nagyon szerencsétlen helyzetben vagyunk, hogy készülhetünk a draftra 😕 😕

Draft (NCAA) szakértők 😛 , hogyan látjátok ezt a kérdést? 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyet "aludva" a dologra:

A D hozott egy jó átlagot, persze volt 1-2 homály play. Gondolom alapvetően az volt az elképzelés, hogy próbáljuk meg kontrollálni a futást (hellyel-közzel sikerült) és "adjuk" MS kezébe a meccset, aki viszont élt vele.
Mindezzel egyetemben sokszor állították meg a Jets-szet és adták az O kezébe a labdát.

Az O-t sikerült maximálisan elbizonytalanítani! Nagyon jól felkészültek ellenünk és nagyon jól alkalmazták! Vagy ment az eszement nyomás, vagy olyan cover volt, hogy Tom nem mert/tudott passzolni.
Nagyon hiányoltam már a 3. harmadban is a no huddle offense-t, a 4. negyedben sem a futásokkal volt elsősorban a baj, hanem azzal amilyen lassan álltunk fel a következő playre és közben csak futott az óra.

Azt nem állítanám, hogy a szezon végén nem voltunk PO üzemmódban, de az nagyon meglátszott az O-n, hogy rég játszottunk hátrányban és ennek a terhe alatt (Hálaadás Lions - csak az más védelem volt)!

Illetve a sors adok-elveszek aránya ki szokott egyenlítődni és az alapszakaszban sokszor jöttünk ki jól a kétes szituációkból!

Természetesen soha rosszabb rebuilding szezont, de komoly PR nélkül nem lehet SB-ba jutni (az álló 4 csapatnak mind kiváló védelme van)!

Elsősorban DoM-tól kérdezem, de bármelyikőtök véleményére kíváncsi vagyok! Kissé hiányosak az ismereteim:

- Ha jól tudom az OT felhozatal nem a legjobb, de milyen a C/G választék?
- Light-ot meg akarjuk, illetve LM-et meg tudjuk-e tartani?
- Van-e olyan 3-4-es DE aki a futás és PR terén is számottevő lehet?
- Van-e olyan 3-4es OLB aki megoldhatná a PR gondjainkat (draft, vagy FA)?

Köszönettel: Egon bá
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Sajnálom, hogy nem jött össze! Szurkoltam Nektek keményen! 😊

üdv
H
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 419 — Ajmo Vatreni
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.
DoM
Gyakorlatilag mindenben egyetértünk, de volt egy két play ahol megvédték és látványos misscom-ok, lábhoz dobott labdák, illetve toporgások voltak. Nyilán jó volt a cover D, de azt gondoltam Brady ezeket meg tudja oldani.
több mint 15 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.
ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".

na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...

@KJuraszik
több mint 15 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...
több mint 15 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör

Isten áldja a 12. embert....

@KJuraszik
több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Jobbak voltak, pontGyulus
Sajnos nem ők voltak a jobbak, hanem Mi voltunk a rosszabbak.toxique
😀😀😀
Klasszik.

Választásokon: Legyőztek minket, gratulálunk az ellenfélnek!
Nana, nana, Imre! Minket nem győztek le.- Csak kevesebb szavazatot kaptunk.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mérhetetlen csalódottság van bennem, de el kell ismerni, hogy a Jets D emberfelettit hozott tegnap.
Nem tudom páran milyen meccset néztek tegnap, de szerintem legkevésbé TB nyakába kellene varrni a vereséget. Az O fal harmatgyenge volt, leginkább Connolly. A legtöbbször rajta jöttek át. A szerencsével is igencsak hadilábon álltunk, a droppok meg ugye a legrosszabbkor jöttek.
Remélem a Steelers elkeni a száját ennek a sok nagyszájú pöcsnek, aztán meg őket pofán veri a GB.
több mint 15 éve
Dega 53 — van
2011.01.17.-én minden Pats fan fejében egész nap a "kicsit szomorkás a hangulatom máma" c. szám fog többszörösen ismétlődni,nekem legalábbis biztosan .Joco
Meg a "szomorú vasárnap" 😕

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tegnap sajnos családi elfoglaltság miatt csak a 2. félidőt tudtam nézni, és annak az 1. 5 perce urán két dolog fogalmazódott meg bennem:

1.: A Jets nyerni akar
A Pats nem akar veszteni - Nagyon nem ugyanazJasW
Ez már a fentebb leírt első félidő eseményeinek, különösen a fake puntnak volt a következménye. A Jets playhívás az első negyedben pont annyi volt a támadóknál, hogy Sanchez nehogy elveszítse a meccset. Brady INT-je utáni támadásuk tökéletes példája volt ennek.

Az első negyedben kétszer csúnyán kihagyott a támadógépezet. A sportban nincs ha, de az ott látott menetelés az alapszakaszban simán hozza a min. 10, de inkább 14 pontot, és akkor simán lehetett volna olyan kiütés mint az előző meccsen.

Ennyi volt. Végig futni kellett az eredmény után, ami tökéletesen a Jets kezére játszott támadás, és a védekezés terén is. Sajnos.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezen már én is gondolkodtam. Ha jól rémlik a 3 SB-ből 2-őt is WC-t játszó csapatként nyertünk. Vagy tévedek?

Kishaszi-nak válaszoltam.
több mint 15 éve
JasW New Orleans Saints 53
Tegnap sajnos családi elfoglaltság miatt csak a 2. félidőt tudtam nézni, és annak az 1. 5 perce urán két dolog fogalmazódott meg bennem:

1.: A Jets nyerni akar
A Pats nem akar veszteni - Nagyon nem ugyanaz

2: Ugyan ez volt az első NE meccs, amit láttam a szezonban, de olyan érzésem volt, mintha próbálnátok valamit játszani, ami korábban működött, de most nem ment, és emiatt jött a pánik. Amit nem sikerült leküzdeni, és kitalálni valami újat, hanem próbáltátok továbbra is görcsösen lenyomni ugyanazt a Jets torkán, akkor is, mikor már teljesen egyértelmű volt, hogy nem megy le.

Hangsúloyzom, nem láttam korábban Pats meccset, ezt csak a játékosok cselekedeteiből, mimikáiból, viselkedéséből szűrtem le, lehet rosszul.
több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Ezt nem hiszem el! Most kénytelen leszek a Steelersnek szurkolni, hogy ez a f...sz Rex Ryan végre befogja a száját? Na ilyen se fordult még elő velem. (Pedig hogy utálom Big Bent, meg főleg Wardot!) Bírom a Pats-et, de Brady a legrosszabbkor betlizett. Szerintem.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.