New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Így van, csak nekem nem volt kedvem ilyen hosszan kifejteni 😊Hát erre nem tudok mit mondani. Egy olyan szó nincs amivel egyetértenék. Mi az, hogy a szurkolók becsületét nem védték meg?? A játékosok a saját becsületükért játszanak, nem a nyomorék hotdog zabálókért, akik amellett, hogy kifizették a jegyük árát az égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért. Ők elvileg ennek a csapatnak SZURKOLNAK, szánalmas...na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...MadMás mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Amúgy voltak akik még 11 pontos vezetésnél is mosolyogtak és ugráltak.
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.undisputedly
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem. Ez a lélektelen játék szöveg meg szerintem óriási faszság. Komolyan azt hiszitek, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy nem akarnak nyerni? Ezeknek az embereknek a győzelem a mindenük, most nem jött össze. Ez van.
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...F.Schleck
több mint 15 éve
Azért is jó ez a fórum, mert ki lehet beszélnünk magunkból a csalódottságot 😊 Elnézést, ha hosszú lesz.Érdekes, én a meccs előtt azt hittem, hogy összedől a világ, ha netán kikapunk. Hogy fontosabb ez a meccs, mint a 2006-os Indy elleni, vagy a SB a Giants ellen. Ehhez képest most messze nem érzem azt a csalódottságot, mint amit akkoriban éreztem (a perfect season még most is kísért, gondolom ezzel nem vagyok egyedül). Ennek talán az az oka, hogy hiába a jó alapszakasz mérleg, azért kicsit megtévesztő volt az a szám. A végére én is elhittem, hogy SB lesz, de ennek a csapatnak így is hatalmas eredmény a diviziós kör. Sok draft pickünk van, Mankinsen kívül nincs igazán fontos lehetséges távozó, fiatal és gyors a védőegység, a TE egység, stb.
Ami miatt mégis szomorú vagyok, hogy tegnap nyerhettünk volna, ha az alábbi három feltételből akármelyik teljesül (szubjektív szempontok persze):
1. Jobb a gameplan. Ahogy elkezdődött a meccs, minden szépnek tűnt. Az INT sem akasztott meg minket, mentünk át rajtuk, mint kés a vajon a második driveban is. Aztán lefagyás több, mint két negyedig. És az utolsó "fontos" drive, az a bizonyos sok futásos, sok idő, 0 pontos. Az első két drive után a Jets D szépen alkalmazkodott a támadójátékunkhoz, mi pedig nem tudtunk váltani.
2. Kulcs hibák elkerülése. Brady INT, Crumpler drop, Branch drop, D két hosszú játék engedélyezése. Gyakorlatilag bármelyiket elkerüljük, egész más lett volna a meccs képe. Ha az elején 10-0-ra elmegyünk, rájuk kényeríthettük volna az akaratunkat.
3. Brady elviszi a hátán a meccset. Bár nem játszott olyan jól Tom, átlagos QB teljesítményt bőven hozott. Viszont ő azért Tom Brady, hogy ha kell, kvázi egyedül nyerjen meccseket. Most nem tette meg. Nem hiszem, hogy nem akarta volna, csak rossz napot fogott ki / túl görcsös volt / túlságosan félt a hibáktól.
Szóval nagyon jól játszott ellenünk a Jets (főleg a D), kiváló volt a gemaplan-jük, de szerintem, jobb csapat vagyunk, mint ők (ez elég Braylon Edwardsosan hangzik egy vereség után...), és 10-ből 7-szer nyertük volna ezt a meccset. Most nem sikerült. Ami a legrosszabb benne, hogy számomra a liga két legkevésbé szimpatikus csapata játszik a SB-ért. Még a Coltsnak is sokkal jobban örültem volna. Egyébként Rex Ryantől sajnálnám a Jetsből a legkevésbé a gyűrűt. De, hogy Cromartie, meg Edwards, meg Scott netán bajnok lenne... Szóval hajrá Steelers, aztán meg tiszta szívvel drukkolok a Green Bay-nek (vagy a Bears-nek, ha kell).
Más: pont nem a Revis island ellen, de jövőre nem ártana egy megbízható mélységi célpont. Tate-nek nem jó szívvel dobja oda Brady...
több mint 15 éve
Sajnos bejött amitől én személy szerint tartottam, hogy a Jets front sevenje "megeszi" az O falunkat. 😕(Az már csak plusz volt hogy a Secondary-ük is kitett magáért keményen...)
Pedig nem indult rosszul a meccs, kifejezetten ötletes és hatékony volt az O playhívás...
De inkább nem kezdek neki az "elemzésnek", mindenki látta amit látott... 😕
Talán csak annyit tennék hozzá, hogy az "újjáépítős" szezon azért "ütősre" sikeredett, PO bukta ide vagy oda.
(Csak kellenek a Veteránok a rájátszásra... Talán majd jövőre beérnek majd egy páran a jelenlegi felhozatalból erre a szerepre és akkor majd valóban lehetnek vérmesebb reményeink is...)
Most keserű szívvel ugyan, de gratulálok a Jets-nek...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 15 éve
Hát erre nem tudok mit mondani. Egy olyan szó nincs amivel egyetértenék. Mi az, hogy a szurkolók becsületét nem védték meg?? A játékosok a saját becsületükért játszanak, nem a nyomorék hotdog zabálókért, akik amellett, hogy kifizették a jegyük árát az égvilágon SEMMIT nem tettek a csapatért. Ők elvileg ennek a csapatnak SZURKOLNAK, szánalmas...Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamasna igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
Én is átverve éreztem volna magamat. Az egész körítés a Jets részéről személyessé tette a szurkolók számára is a meccset.
"Engem szidnak, engem kóstolgatnak. Mutassuk meg nekik." Ehelyett kb ilyen gondolatok fogalmazódtak meg az emberekben:" Így képviseltek engem, így véditek meg a becsületünket?!?!?!Ehhhhh"
Én is fütyültem volna, ha a srácok ennyit tesznek oda az első félidőben, ráadásul még mutogatnak is a Jets játékosoknak.
El vannak kényeztetve egyszerűen, és nem is érdemelnék meg ezt a fantasztikus csapatot szerintem. Ez a lélektelen játék szöveg meg szerintem óriási faszság. Komolyan azt hiszitek, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy nem akarnak nyerni? Ezeknek az embereknek a győzelem a mindenük, most nem jött össze. Ez van.
Én a hazai pályán fújolókat egyébként kitiltanám a stadionból legszívesebben...
több mint 15 éve
Legalább Rex nem rúgott bele a csapatba:“I think that is where the talk came from. There is a huge amount of respect that our team has for New England . . . They’ve got a great franchise, but you know, we aren’t afraid of anybody. Maybe people take it the wrong way. But we don’t try to bad-mouth an opponent. We respect every opponent. We respect these guys. But we came in here on a mission and we’re trying to win a Super Bowl,” he said.
több mint 15 éve
Az tényleg egy érthetetlen faszság volt mondjuk...Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.Adom ezt a futás dolgot.
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.sutianap
Ki a fasz tervezte a 4. negyedbeli drive-ot? 8 perc 48 yard 0 pont. 7 futás 4 passz, majd a drive lezárása egy sack és 2 hosszú incomplete.zinedine5
több mint 15 éve
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.Adom ezt a futás dolgot.
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.sutianap
Ki a fasz tervezte a 4. negyedbeli drive-ot? 8 perc 48 yard 0 pont. 7 futás 4 passz, majd a drive lezárása egy sack és 2 hosszú incomplete.
több mint 15 éve
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.Egyetértek. A kiváló TE játékunkból semmit nem láttunk. Alapjaiban nem értem a koncepciót.Miért is kellett mindenképpen új sémával próbálkoznunk?Az eddigi rendszerünk gyakorlatilag megállíthatatlan volt idáig, de persze változtatni kellett...
Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg.sutianap
Ráadásul idén ha valamelyik elem elromlott a rendszerben, ment utána a többi is. Ez történt most is. Nem egy bajnok kaliber csapat. De ezzel nincs feltétlenül baj, fiatatl a D#, és még nagyon rutintalan. Ami a leginkább fáj, az az O#...
több mint 15 éve
Tomi megváltozott, ez nem az a pali aki szemtől-szembe Urlacherrel megfutja. Nem birja a sack-eket, főleg ennyit.Ki a bánat hiv ennyi futást, miért kell kerülni a hosszúpassznak még a látszatát is, az lehet hogy meglepetés akart az o-play hivással - de leginkább saját magukat lepte meg. Az meghogy a screent nem lehet levédekezni c. marhaság nem tudom ki hitte és hiszi el még ezekután.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Hát ezzel kurvára nem értek egyet...Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamasna igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mad
több mint 15 éve
Más mentalitás. Az Old Traffordon sem szurkolnak úgy a nézők mint mondjuk a Pana drukkerei.na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...Mada legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".
Isten áldja a 12. embert....Mad
Ez a teljesítmény nulla volt, jogosan érezték azt a drukkerek amit.
több mint 15 éve
Elsősorban DoM-tól kérdezem, de bármelyikőtök véleményére kíváncsi vagyok! Kissé hiányosak az ismereteim:Ezekre én is nagyon kíváncsi vagyok...sajnos abban a nagyon szerencsétlen helyzetben vagyunk, hogy készülhetünk a draftra 😕 😕
- Ha jól tudom az OT felhozatal nem a legjobb, de milyen a C/G választék?
- Light-ot meg akarjuk, illetve LM-et meg tudjuk-e tartani?
- Van-e olyan 3-4-es DE aki a futás és PR terén is számottevő lehet?
- Van-e olyan 3-4es OLB aki megoldhatná a PR gondjainkat (draft, vagy FA)?
Köszönettel: Egon báEgon bá
Draft (NCAA) szakértők 😛 , hogyan látjátok ezt a kérdést? 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyet "aludva" a dologra:A D hozott egy jó átlagot, persze volt 1-2 homály play. Gondolom alapvetően az volt az elképzelés, hogy próbáljuk meg kontrollálni a futást (hellyel-közzel sikerült) és "adjuk" MS kezébe a meccset, aki viszont élt vele.
Mindezzel egyetemben sokszor állították meg a Jets-szet és adták az O kezébe a labdát.
Az O-t sikerült maximálisan elbizonytalanítani! Nagyon jól felkészültek ellenünk és nagyon jól alkalmazták! Vagy ment az eszement nyomás, vagy olyan cover volt, hogy Tom nem mert/tudott passzolni.
Nagyon hiányoltam már a 3. harmadban is a no huddle offense-t, a 4. negyedben sem a futásokkal volt elsősorban a baj, hanem azzal amilyen lassan álltunk fel a következő playre és közben csak futott az óra.
Azt nem állítanám, hogy a szezon végén nem voltunk PO üzemmódban, de az nagyon meglátszott az O-n, hogy rég játszottunk hátrányban és ennek a terhe alatt (Hálaadás Lions - csak az más védelem volt)!
Illetve a sors adok-elveszek aránya ki szokott egyenlítődni és az alapszakaszban sokszor jöttünk ki jól a kétes szituációkból!
Természetesen soha rosszabb rebuilding szezont, de komoly PR nélkül nem lehet SB-ba jutni (az álló 4 csapatnak mind kiváló védelme van)!
Elsősorban DoM-tól kérdezem, de bármelyikőtök véleményére kíváncsi vagyok! Kissé hiányosak az ismereteim:
- Ha jól tudom az OT felhozatal nem a legjobb, de milyen a C/G választék?
- Light-ot meg akarjuk, illetve LM-et meg tudjuk-e tartani?
- Van-e olyan 3-4-es DE aki a futás és PR terén is számottevő lehet?
- Van-e olyan 3-4es OLB aki megoldhatná a PR gondjainkat (draft, vagy FA)?
Köszönettel: Egon bá
több mint 15 éve
Sajnálom, hogy nem jött össze! Szurkoltam Nektek keményen! 😊 üdv
H
több mint 15 éve
A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.Gyakorlatilag mindenben egyetértünk, de volt egy két play ahol megvédték és látványos misscom-ok, lábhoz dobott labdák, illetve toporgások voltak. Nyilán jó volt a cover D, de azt gondoltam Brady ezeket meg tudja oldani.
DoM
több mint 15 éve
na igen, persze nem azt mondom, hogy az mindent megoldott volna de lélektanilag kulcsszituációkban óriásit tud billenni ezen a mérleg nyelve..ez nagyon sokat jelenthet és ezt tudják a szurkolók is...legalább annyira játszott lélek nélkül a Pats mint ahogyan a szurkolóik hozzáálltak a meccshez, persze igaz ez forditva is...szurkolók és a csapat egymásra találása kell a nagy győzelmekhez...a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...LordTamas
ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".
@KJuraszik
több mint 15 éve
a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen.Sajnos ebben van valami igazság. A két onside kicknél kb. a stadion 3/4-e üres volt. Pedig, ha az első sikerül...
több mint 15 éve
a legnagyobb csalódás számomra a patriots szurkolói voltak, nulla szurkolás, nulla biztatás, meg sem érdemelték ők ezt a meccset...talán ha ők elhiszik, hogy lehet keresnivalója a vége felé a csapatnak akkor talán sikerülhetett volna. ha feltüzelik a játékosokat, ha teli torokból üvöltenek talán át tudták volna őket billenteni a holtponton....ezzel ellentétben csupa olyan embert láttam akikben semmi lelkesedés, olyan volt mintha eldobták volna maguktól a csapatot, mintha csak akkor szeretnék a csapatot ha jönnek a sikerek...nevetséges és elszomorito is ez egyben. persze voltak kivételek akiket öröm volt nézni de a nép nagy része csak bambult ki a fejéből vagy a sajátjait fütyülte ki éppen. ennyi erővel egy semleges pályán is játszhatták volna a meccset, nálam kiérdemelték a playoff legnyomorultabb szurkolói cimet a pats "fanatikusok".
Isten áldja a 12. embert....
@KJuraszik
több mint 15 éve
😀😀😀Jobbak voltak, pontGyulusSajnos nem ők voltak a jobbak, hanem Mi voltunk a rosszabbak.toxique
Klasszik.
Választásokon: Legyőztek minket, gratulálunk az ellenfélnek!
Nana, nana, Imre! Minket nem győztek le.- Csak kevesebb szavazatot kaptunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Mérhetetlen csalódottság van bennem, de el kell ismerni, hogy a Jets D emberfelettit hozott tegnap. Nem tudom páran milyen meccset néztek tegnap, de szerintem legkevésbé TB nyakába kellene varrni a vereséget. Az O fal harmatgyenge volt, leginkább Connolly. A legtöbbször rajta jöttek át. A szerencsével is igencsak hadilábon álltunk, a droppok meg ugye a legrosszabbkor jöttek.
Remélem a Steelers elkeni a száját ennek a sok nagyszájú pöcsnek, aztán meg őket pofán veri a GB.
több mint 15 éve
2011.01.17.-én minden Pats fan fejében egész nap a "kicsit szomorkás a hangulatom máma" c. szám fog többszörösen ismétlődni,nekem legalábbis biztosan .JocoMeg a "szomorú vasárnap" 😕
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
Tegnap sajnos családi elfoglaltság miatt csak a 2. félidőt tudtam nézni, és annak az 1. 5 perce urán két dolog fogalmazódott meg bennem:Ez már a fentebb leírt első félidő eseményeinek, különösen a fake puntnak volt a következménye. A Jets playhívás az első negyedben pont annyi volt a támadóknál, hogy Sanchez nehogy elveszítse a meccset. Brady INT-je utáni támadásuk tökéletes példája volt ennek.
1.: A Jets nyerni akar
A Pats nem akar veszteni - Nagyon nem ugyanazJasW
Az első negyedben kétszer csúnyán kihagyott a támadógépezet. A sportban nincs ha, de az ott látott menetelés az alapszakaszban simán hozza a min. 10, de inkább 14 pontot, és akkor simán lehetett volna olyan kiütés mint az előző meccsen.
Ennyi volt. Végig futni kellett az eredmény után, ami tökéletesen a Jets kezére játszott támadás, és a védekezés terén is. Sajnos.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezen már én is gondolkodtam. Ha jól rémlik a 3 SB-ből 2-őt is WC-t játszó csapatként nyertünk. Vagy tévedek?Kishaszi-nak válaszoltam.
több mint 15 éve
Tegnap sajnos családi elfoglaltság miatt csak a 2. félidőt tudtam nézni, és annak az 1. 5 perce urán két dolog fogalmazódott meg bennem:1.: A Jets nyerni akar
A Pats nem akar veszteni - Nagyon nem ugyanaz
2: Ugyan ez volt az első NE meccs, amit láttam a szezonban, de olyan érzésem volt, mintha próbálnátok valamit játszani, ami korábban működött, de most nem ment, és emiatt jött a pánik. Amit nem sikerült leküzdeni, és kitalálni valami újat, hanem próbáltátok továbbra is görcsösen lenyomni ugyanazt a Jets torkán, akkor is, mikor már teljesen egyértelmű volt, hogy nem megy le.
Hangsúloyzom, nem láttam korábban Pats meccset, ezt csak a játékosok cselekedeteiből, mimikáiból, viselkedéséből szűrtem le, lehet rosszul.
több mint 15 éve
Ezt nem hiszem el! Most kénytelen leszek a Steelersnek szurkolni, hogy ez a f...sz Rex Ryan végre befogja a száját? Na ilyen se fordult még elő velem. (Pedig hogy utálom Big Bent, meg főleg Wardot!) Bírom a Pats-et, de Brady a legrosszabbkor betlizett. Szerintem.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.