New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Látszik, hogy valakiknek a szájuk jár nálunk ezt tettekkel bizonyítjuk 😀
Matt Patricia a legnagyobb tanár 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
Mi a helyzet Hernandezzel?Ha játszik akkor plusz 5-10%kal nő az esélye annak, hogy nyertek szerintem.aztecTegnap már edzett - limitáltan...
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 15 éve
Mi a helyzet Hernandezzel?Ha játszik akkor plusz 5-10%kal nő az esélye annak, hogy nyertek szerintem.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 15 éve
Nem tudom, miért tartotok sokan a Jetstől a nyilatkozataik pedig szánalmasok és nevetségesek ezek a "lelki terrort" próbálják meg kihasználni kevés sikerrel, látva az utóbbi meccseiket a Colts ellenit is. Sancsó korábban írta valaki, hogy sérült vállal játszott, gyengén muzsikált. Egyedül a futójátékuktól tarthatunk, de azért a Baby Vince - G.Warren kiegészülve a többiekkel, a Jetsnél jobb futócsapatot is simán megállított. Egyetlen hátrány, hogy megfogyatkozunk, de a backupok most előléphetnek.Az O# falunk kiválóan működött egész szezonban, mégis kevés szó esik róluk. Ezért a Jets D# fal vs O# falunk is a javunkra dől el. Nem hiába volt Tom rekordja is. Dominálunk O# oldalon, a rengeteg opció miatt, remek a playcalling. BB nem fogja hagyni, hogy a srácok leüljenek, hanem felpörögve "csináljuk meg a játékokat". Ha pedig még jönnek a labdaszerzések amelyek azért várhatóak is a szeles, hűvös, havas Gillette-ben akkor egyértelmű a végkifejlet.
A jelenlegi Pats sokkal, jobb csapat mind a mutatott teljesítmény mind az eredmények alapján, mint az agyonsztárolt Jets és ha saját magunkat nem verjük hazai pályán a Gillette-ben meg ez ki is fog ütközni. Tippelni a végeredményre nem fogok, mert kabalából eddig se tettem. Nagyon jó, hogy nem a Ravens-el játszunk, mert jóval erősebb, mint a Jets és a tavalyi PO visszavágó miatt velük ráérünk később is játszani az AFC döntőben 😉
Mindenesetre szurkolni és bíztatni kell a Srácokat, mert ez a csapat megérdemli. Szerethető és fiatal csapatunk van, amely bárkit le tud győzni ha elhiszik!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
(Köszi!)Egyetértünk, megalapozatlan még egy megsemmisítő vereséget várnunk, sőt!(a quote részeket a szögletes zárójellel kell bemásolgatni és akkor működik)
A kiemelt rész alapján, gondoltam úgy, hogy Te sem látsz ok-okozati összefüggést a két gondolatod között. Ha mégsem így van, akkor nem egy cseppet értettelek félre. 😕
(Fogalmam sincs, hogy lehet két különböző kommentet egy előzményként beszerkeszteni.)tomi-tomi
Azért írtam le ezt Bradyvel, mert:
1. nagyon érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz formában volt
2. hogy felhívjam arra a figyelmet: játszott mostanában Brady rosszul a PO-ban.
De ettől föggetlenül nem ez fog dönteni a pályán, hiszen régen voltak ezek a meccsek.
A másik, hogy ne mindig csak a rekord döntő statokat hangsúlyozzuk, hanem azt is ha valami nem fényes.FeGa
A kiemelt részeknél azért érzek némi ellentmondást. 😊
(Részben) egyetértek azokkal a szakértőkkel, akik egyre erőteljesebben hangoztatják, hogy a QB rating (QBr) nem ad pontos információt egy irányító teljesítményéről. Csak a példa kedvéért, tökéletes mutató eléréséhez, az egyik "főszabály" az, hogy lehetőleg passzolj húsznál kevesebbet. Vagy, hány olyan meccset tudunk mondani, amikor megnyaltuk az összes ujjunkat, úgy játszott az irányító, de a mutatója "csak" 100-110 között volt? Egyáltalán nem Bradyt védeném most, hanem beszélgessünk TB kapcsán egy irányító teljesítményének a megítéléséről a PO-ban.
1. Nem is biztos, hogy rosszul gondoltad, lehet, nem is játszott olyan rossz formában. 😊 Komolyan. Ezt írtam fentebb, úgy gondoljuk, jól játszott, és mégis rosszak a számai. Ettől függetlenül, nem szeretném elvitatni Tőled azt az érzést, véleményt, hogy TB rossz formában volt az utóbbi PO meccsein, pusztán a hozott statisztikát nem gondolom ezt megalapozónak.
2. Rossz forma. Emlékeim szerint két meccs ronthatta le Brady számszerűsített teljesítményét. A SB-on ugye a Giants mocskos jó védelme és az egész meccs alakulása nem kedvezett egy magas QBr kialakulásának. Szvsz TB levezette a maga GW drive-ját, nekem ő ott jól játszott, csak Samuel képtelen volt elkapni azt, amit el kell kapni. A tavalyi Ravens meccs (biztos, hogy brutálisan alacsony TB QBr-gel) sok mindenről szólt, de nem az irányítók mutatóiról. (Azt hiszem, csapat még nem jutott tovább olyan alacsonnyal, mint Flaccoé volt.) Brady 2. labdaérintéséig kaptunk egy 80+ yardos rush TD-t, ő még egy vakoldali sacket, abból újabb TD született. Az álmoskönyvek szerint ezek után kirobbanó QBr nemigen várható. Nem(csak) ő játszott rosszul, az egész csapat.
De hát mit tegyünk, ha Bradynek csak rekord döntő statjai vannak! 😊 Nem. Abszolút igazad van, nagyon utálnék idejárni, ha újra elkezdődne a "Brady az isten" baromság. Őszintén remélem, hogy ezen már túlléptünk, és képesek vagyunk reálisan értékelni a csapat és benne az irányító teljesítményét.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 15 éve
Cromartie nem lehet jó viszonyban a steelerses srácokkal, ha nem fogja fel,hogy ez mindig rosszul sül el 😊Remélem szabunk rá egy hasonló playt:
http://www.youtube.com/watch?v=6Symxhnd1GA&feature=related
Antonio Cromartie, who told the New York Daily News he thought Tom Brady was an "ass----", didn't back off his statements Wednesday afternoon.
"I've said what I had to say. My opinion is never going to change about Brady," he said. "At the end of the day, it's going to be what it's going to be. I hate him, he hates me, he hates the Jets, who cares?"
Does Cromartie hope that Brady goes after him on the field.
"I hope so, I really do. I hope he throws the ball 10 times my way -- more chances to make him pay," Cromartie said.
He's not worried about supplying bulletin board material for the Pats.
"They can have all the material they want to," he said. "It's about what you do between the white lines. They don't care what we say."
And his feelings won't change.
"It's ongoing. It's been since 2006," Cromartie said. "As long as I'm in the NFL and as long as he's in the NFL there's going to be that hatred."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Most nézegettem pár oldalon, hogy sokan a Jets Colts elleni fellépése után már minket tartanak underdognak a meccsre. Ezt érdekesnek tartom, hogy egy héten nem verünk meg egy PO csapatot, és már azonnal esélytelennek kiáltanak ki minket, vagy a másik oldalról, egy meccsen összejön minden a Jets.-nek és már ők az SB champs.ez a Jets az esélyesebb, mert megverte a Coltsot komplett marhaság. (ha esélyesebb is, akkor sem ezért). A Colts jelenleg talán a legtöbb sebből vérző PO csapat volt, a védelmük néha gyakorlatilag nem is létezett, és a félelmetes PM&Co. sem muzsikált idén olyan fényesen (ha nem is Manning hibájából). Innen nézve a Jets gyakorlatilag örülhetett a mázlista sorsolásának, és hozták a kötelezőt (azt sem meggyőző fölénnyel), nem hiszem, hogy ez a győzelem okot adna a NYJ-al kapcsolatos hurrá hangulatra. Azért lássuk be, hogy a pillanatnyi forma/sérülések miatt az egész PO egyik leggyengébb csapatát sikerült múltidőbe tenniük.
Én is kezdek izgulni a hétvége miatt, remélem azért a hazai pálya nem fog annyira tetszeni a vendégeknek, és ha szoros meccsen is, de legyűrjük őket.
Go Pats!Witchdoctor
több mint 15 éve
Most nézegettem pár oldalon, hogy sokan a Jets Colts elleni fellépése után már minket tartanak underdognak a meccsre. Ezt érdekesnek tartom, hogy egy héten nem verünk meg egy PO csapatot, és már azonnal esélytelennek kiáltanak ki minket, vagy a másik oldalról, egy meccsen összejön minden a Jets.-nek és már ők az SB champs. Én is kezdek izgulni a hétvége miatt, remélem azért a hazai pálya nem fog annyira tetszeni a vendégeknek, és ha szoros meccsen is, de legyűrjük őket.
Go Pats!

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértünk, megalapozatlan még egy megsemmisítő vereséget várnunk, sőt!(a quote részeket a szögletes zárójellel kell bemásolgatni és akkor működik)
A kiemelt rész alapján, gondoltam úgy, hogy Te sem látsz ok-okozati összefüggést a két gondolatod között. Ha mégsem így van, akkor nem egy cseppet értettelek félre. 😕
(Fogalmam sincs, hogy lehet két különböző kommentet egy előzményként beszerkeszteni.)tomi-tomi
Azért írtam le ezt Bradyvel, mert:
1. nagyon érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz formában volt
2. hogy felhívjam arra a figyelmet: játszott mostanában Brady rosszul a PO-ban.
De ettől föggetlenül nem ez fog dönteni a pályán, hiszen régen voltak ezek a meccsek.
A másik, hogy ne mindig csak a rekord döntő statokat hangsúlyozzuk, hanem azt is ha valami nem fényes.
több mint 15 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.Egyetértünk, megalapozatlan még egy megsemmisítő vereséget várnunk, sőt!
Szóval Brady PO tekintetben mélyponton van. A számok nem hazudnak. Ha leszámítjuk "a tökéletes" meccsét amikor 28/26 sikeres passza volt a Jax ellen akkor a legutóbbi 5 meccsén a rekordja 2-3, dobott 8 TD-t, emellé 10(!) INT-et, és 66.6 a ratingje...
Tudom, hogy nem ez fog dönteni a Jets ellen, de ne várjátok, hogy az fog törtnénni mint a sokat emlegetett MNF-en. Nagy rá az esély, hogy nem fog. Az sem mondom, hogy mindenképp a Jets nyer, csak lejjebb szeretném venni az elvárásokat. Tudom, persze, Brady élete legjobb szezonja ez eddig, jobb mint a 07-es, de a fent szereplő számok akkor is brutálisak.
És igen, én is azt szeretném, hogy nyomják a földbe az egész Jets-t, de ez nem fog megtörténni, mert nem nyeretlen kétévesek. Jó játékosok, nagy a szájuk, de jók. És nagy pofonba szaladtunk már mi is bele, ők épp most december elején. Mindenkivel megtörténhet.FeGa
(Fogalmam sincs, hogy lehet két különböző kommentet egy előzményként beszerkeszteni.)
több mint 15 éve
Szerintem nem kell eltaposni őket, akármilyen nyilatkozatokat is tesznek vagy adnak ki magukból.Mi hozzuk a magunk játékát és ha minden összejön, akkor nem kell izgulni a győzelem miatt.
Persze mindenkiben van egy kis érzelmi plusz töltet mert a Jetsről van szó, de nekünk csak a saját játékunkra kell koncentrálni és a pályán megmutatni mit tudunk.
Ha meg tényleg nagyarányú lenne ez a győzelem, azt hiszem Pats oldalról senki sem lenne ellenére...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A PO lebonyolítási rendje miatt évente csak egy QB (és csapat) zárhat veretlenül. Ahhoz, hogy valódi trendeket, lehessen megállapítani egy egész pályafutás is kevés lehet, kicsi a minta, alacsony lesz a validitás. Az adatok szerint vissza kellett menni a "statisztika" készítőjének a 2006-os PO végéig. (Mindenféle logikát nélkülöz, hogy az összesítőbe a 2006-os PO-ból csak az utolsó meccset vette figyelembe.) Ez időrendi sorrendben egy AFC champ, egy SB és egy one and done vereség volt. Azért mindegyik más-más előzményű L. Ami "menet közben" esetleg - szerintem - figyelemreméltó lehet ez a bizonyos egyet játszottál és kiestél típusú PO vereség. Bradynek ebből egy van. (Csendben jegyzem meg, bántó szándék nélkül, az összehasonlítás kedvéért, hogy Manningnek hét (7).) Az eddig említett vereségein kívül Bradynak van még egy 2. fordulós veresége, akkor azt is mondhatnám, hogy Brady többet nem fog a PO-ban veszíteni, mert már a PO minden szakaszában szenvedett vereséget. Hasonlóan lenne megalapozott, mint a fenti adatsor. Churchillre is gondolva, a számoknak néha(?) nem kell hinni. Itt most mindenki fura állapotban van, de ettől ne legyünk még furább állapotban! 😊tomi-tomiCseppet azért sikerült félreérteni. Én azért hoztam fel ezt a számot, hogy felhívjam az emberek figyelmét, hogy ne várjanak kiütéses győzelmet. És szerintem ezek számok tök jól érzékeltették, hogy mostanség voltak nem kiemelkedő vagy rossz meccsei Bradynek a PO-ban. Nyilván ebből nem következik az, hogy a mostani is az lesz, de attól még előfordulhat. Én csak ennyit szerettem volna, mert ahogy néztem itt a hsz-eket, a hangulat inkább abba az irányba tendált, hogy tapossuk el a zöld-fehéreket, lehetőleg úgy, hogy pontot se szerezzenek. Aztán gondoltam megemlítem, hogy talán nem biztos, hogy ekkora elvárásokkal kellene a meccshez állni.
több mint 15 éve
ja és visszatérve a meccsnézésre,nem igaz hogy eddig kb 10-en jelentkeztünk, mikor a Pats tábor a legnagyobb MO-n.Az önmagában, hogy a Pats-tábor a legnagyobb nem jelenti azt, hogy több tízezren vagyunk. Talán Danna pontos adatot tud mondani, hogy hányan regisztráltunk eddig a www.pats.hu -ra, de a tippjáték tippelőinek számából ítélve talán olyan 350-400 körül lehetünk.
mindenki meccsnézésre!Joci
Ennek egy része vidéki akik nem tudnak feljönni, egy része meg Bp peremkerületeiben lakhat. Egy részre kevésbé aktív, akiket egy közös meccsnézés nem köt le. Egy másik része meg otthonról/ haverokkal otthonról (pl. én)/ másik kocsmában nézi. --> marad a kb. 30-40 fő aki szóba jöhet...
Szívesen nézném én is veletek, de ha a haverjaim nem akarnak most beülős estét, mit lehet tenni. (és lehet, h sokan vannak még így, és azért nem gyarapszik a létszám)
Azért nem kell harapni, ha vki máshonnan nézi 😉
Én szurkolok, h sokan legyetek a közösön, de persze mindegy hányan vagytok, a lényeg, h a Srácok a pályán bizonyítsanak és jövő héten az AFC bajnoki címéért mérkőzhessenek :cool:
több mint 15 éve
Szerintem nem kell túlizgulni a meccset, legalábbis előre.meg aztán mi bármit izgulunk itt, úgyse múlik rajtunk a világon semmi 😛
Nem a Jets lesz, az a csapat, amelyik idén megállít minket.
Sima győzelem lesz, elején ellépünk, végig vezetve kb 35-20.
Persze nem lebecsülöm az ellenfelet, elméletben nyerhet a Jets is. De nekik ehhez emberfelettit kell nyújtaniuk idegenben. (Csak mondom, legutóbb nálunk 45-3 -ra voltak képesek.)
Nekünk meg csak hozni kell a jelenlegi papírformát.
Szóval lehet a vége elött 3 perccel egál állásnál izgulni, de a meccs elött minden a mi javunkra szól, egy könnyed győzelmet vetítve előre.Sobri Jóska

több mint 15 éve
Szerintem nem kell túlizgulni a meccset, legalábbis előre.Nem a Jets lesz, az a csapat, amelyik idén megállít minket.
Sima győzelem lesz, elején ellépünk, végig vezetve kb 35-20.
Persze nem lebecsülöm az ellenfelet, elméletben nyerhet a Jets is. De nekik ehhez emberfelettit kell nyújtaniuk idegenben. (Csak mondom, legutóbb nálunk 45-3 -ra voltak képesek.)
Nekünk meg csak hozni kell a jelenlegi papírformát.
Szóval lehet a vége elött 3 perccel egál állásnál izgulni, de a meccs elött minden a mi javunkra szól, egy könnyed győzelmet vetítve előre.
több mint 15 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.A PO lebonyolítási rendje miatt évente csak egy QB (és csapat) zárhat veretlenül. Ahhoz, hogy valódi trendeket, lehessen megállapítani egy egész pályafutás is kevés lehet, kicsi a minta, alacsony lesz a validitás. Az adatok szerint vissza kellett menni a "statisztika" készítőjének a 2006-os PO végéig. (Mindenféle logikát nélkülöz, hogy az összesítőbe a 2006-os PO-ból csak az utolsó meccset vette figyelembe.) Ez időrendi sorrendben egy AFC champ, egy SB és egy one and done vereség volt. Azért mindegyik más-más előzményű L. Ami "menet közben" esetleg - szerintem - figyelemreméltó lehet ez a bizonyos egyet játszottál és kiestél típusú PO vereség. Bradynek ebből egy van. (Csendben jegyzem meg, bántó szándék nélkül, az összehasonlítás kedvéért, hogy Manningnek hét (7).) Az eddig említett vereségein kívül Bradynak van még egy 2. fordulós veresége, akkor azt is mondhatnám, hogy Brady többet nem fog a PO-ban veszíteni, mert már a PO minden szakaszában szenvedett vereséget. Hasonlóan lenne megalapozott, mint a fenti adatsor. Churchillre is gondolva, a számoknak néha(?) nem kell hinni. Itt most mindenki fura állapotban van, de ettől ne legyünk még furább állapotban! 😊
Szóval Brady PO tekintetben mélyponton van. A számok nem hazudnak. Ha leszámítjuk "a tökéletes" meccsét amikor 28/26 sikeres passza volt a Jax ellen akkor a legutóbbi 5 meccsén a rekordja 2-3, dobott 8 TD-t, emellé 10(!) INT-et, és 66.6 a ratingje...
FeGa
több mint 15 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.Itt az ideje, hogy Brady kitörjön a mélypontból. 😀 A jeSt-es bagázs nyilatkozataival kapcsolatban még annyit, hogy Mayo válasza elég lényegre törő, összefoglalja mindazt amit a pats játékosok gondolhatnak az egészről. Ők is elmondták , hogy nem érdekli őket, csak a meccsel foglalkoznak stb... én azonban nem tudom elképzelni, hogy úgy menjenek ki a pályára mint ha egy chiefs-szel játszanák a meccset. Mégis csak a zöldekről van szó akiket nagy valószínűséggel a roster fele utál, ha nem nagyobb része. Meg kell fogni a Tomlinson-t és Greene-t, ha ez sikerül, már a mi kezünkben lehet a meccs.
Tudom, hogy nem ez fog dönteni a Jets ellen, de ne várjátok, hogy az fog törtnénni mint a sokat emlegetett MNF-en. Nagy rá az esély, hogy nem fog. Az sem mondom, hogy mindenképp a Jets nyer, csak lejjebb szeretném venni az elvárásokat. Tudom, persze, Brady élete legjobb szezonja ez eddig, jobb mint a 07-es, de a fent szereplő számok akkor is brutálisak.
És igen, én is azt szeretném, hogy nyomják a földbe az egész Jets-t, de ez nem fog megtörténni, mert nem nyeretlen kétévesek. Jó játékosok, nagy a szájuk, de jók. És nagy pofonba szaladtunk már mi is bele, ők épp most december elején. Mindenkivel megtörténhet.FeGa
több mint 15 éve
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb.Ezzel egyetértek, de nagyon
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
háá Sanchez a kedvenc irányítóm de ez kiba vicces el kell ismerni 😀Sobri Jóska
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én most kicsit fura lelkiállapotban vagyok, de átfuttam már a bostoni sajtó egy részét és egy nagyon érdekes dolgot találtam, amit ki is tweeteltem az előbb. Szóval Brady PO tekintetben mélyponton van. A számok nem hazudnak. Ha leszámítjuk "a tökéletes" meccsét amikor 28/26 sikeres passza volt a Jax ellen akkor a legutóbbi 5 meccsén a rekordja 2-3, dobott 8 TD-t, emellé 10(!) INT-et, és 66.6 a ratingje...
És igen, én is azt szeretném, hogy nyomják a földbe az egész Jets-t, de ez nem fog megtörténni, mert nem nyeretlen kétévesek. Jó játékosok, nagy a szájuk, de jók. És nagy pofonba szaladtunk már mi is bele, ők épp most december elején. Mindenkivel megtörténhet.
több mint 15 éve
Én nem olvasgatom a Jets nyilatkozatait, ha meg véletlenül mégis a szemem elé kerül, akkor nevetek rajtuk. Ez azért van, mert vagy 10x megnéztem azt a bizonyos MNF meccset az utóbbi napokban. Annak fényében nem kicsit röhejes ez a szájtépés.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 15 éve
Nem hiszem, hogy újra sikerülne a Jets-et csak field goal(ok)on tartani. Szerintem közelében sem lesz a hétvégi végeredmény a legutóbbinak, sokkal szorosabb és küzdelmesebb meccset várok (mert hiszen ez már mégiscsak a playoff).GogoSzerintem se.Nem szereznek annyi pontot,mint legutóbb!! 😂 😂 😂
Apu,még mennyit kell aludni???? 😕
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
"I respect Brady as a competitor, and as a person No. 1. I think the things he's done on the field this year have been nothing short of amazing. He's a guy who plays with a lot of passion. As an athlete, you can appreciate it. If he's not on your team, it will obviously tick you off. But again, keep him out of the end zone and you won't be offended by it."Azt tudnám Jason Taylor, mi a büdös p....t keres ebben a csapatban?
több mint 15 éve
Nálunk Cuni visszatért, a Jetsnél Woody IR.zinedine5egyik miatt sem bánkódom
amúgy kicsit mourinhós rexy a teher levétellel kapcsolatban, de még nagyon nem ő 😊

Sobri Jóska