New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosIgen, de a legfontosabb az életemben. 😂
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Én ki fogok öltözni, ha közös meccsnézés lesz. Pats póló, pats pulcsi, Brady mez. 😊
Én már amikor kiderült, hogy a Jetssel toljuk azóta felavattam a vadiúj Patses bögrémet és pólómat és le sem veszem magamról a meccs végéig 😀 😀 😀 😀
Ja és az idegállapotom már most 1 skizofrén elmebeteg állatnak felel meg
:o :o :o :o :o :o :o :o
Én el is ásom aki ilyen téren hozzámszól 😛 😛 😛 😛 😛 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:ThundersNFL
Naja. Ráadásul egyik nap magabiztos vagyok a győzelemben, a következő nap meg szétfosom magam, hogy kikapunk.Egyébként én is így vagyok vele. Tegnap elgondolkodtam és arra jutottam nyerünk, ma meg úgy ébredtem, hogy félek a Jetstől. :/
És elkövettem azt a hibát is, hogy egy Jets-es ismerőssel nézem majd a meccset...Spigo
több mint 15 éve
Meglepődtem azon h a mostani podcast-ben TTT,Rajna és Somos is a Jets győzelmét jósolta.Off: tényleg kezeltetem magam mert ez már beteges függőség: éjjel azt álmodtam hogy egy teremben voltam (elég sokan voltunk) mikor belépett gsn és mondta h elnézést a késésért de nem tudott előbb jönni,kérdezhetünk bármit és Danna is jön mindjárt csak dugóba keveredett.
:fejbevágós smiley: 😂
On
több mint 15 éve
Nekem az rontotta el a kedvem, amikor szembesültem a ténnyel, hogy hétfőn vizsgáznom kell és nem tudom átrakni...mr nemodettó 😐 De én azért megnézem, ha más nem itthon 😀
több mint 15 éve
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJocoNaja. Ráadásul egyik nap magabiztos vagyok a győzelemben, a következő nap meg szétfosom magam, hogy kikapunk.
És elkövettem azt a hibát is, hogy egy Jets-es ismerőssel nézem majd a meccset...
több mint 15 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJocoAki hozzámszól, azt kb. lecsapom. 😀polonic
Én már amikor kiderült, hogy a Jetssel toljuk azóta felavattam a vadiúj Patses bögrémet és pólómat és le sem veszem magamról a meccs végéig 😀 😀 😀 😀
Ja és az idegállapotom már most 1 skizofrén elmebeteg állatnak felel meg
:o :o :o :o :o :o :o :o
Én el is ásom aki ilyen téren hozzámszól 😛 😛 😛 😛 😛 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Biztos, hogy jobban álltunk. Akkoriban Matt Light és Seymour volt rookie a kezdők közül.of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason gameMeg kéne nézni 2001-ben hogy álltunk ilyen térenFeGa
Kíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...Danna
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nekem az rontotta el a kedvem, amikor szembesültem a ténnyel, hogy hétfőn vizsgáznom kell és nem tudom átrakni...
több mint 15 éve
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :oJocoAki hozzámszól, azt kb. lecsapom. 😀
több mint 15 éve
Még csak szerda van de az idegállapot már rendben van,mi lesz vasárnap este? :o
több mint 15 éve
triangle
1 283
azért azt nem lehet tudni, hogy ez a rengeteg PO-újonc hogyan reagál az új helyzetre. alapszakaszban tették a dolgukat, nem is rosszul, de itt már nagyobb a teher a vállakon, részben a jó alapszakasznak is köszönhetően, ami akár elbizakodottá is teheti őket. szerintem ezért még több múlik BB eheti (és múlt heti) mentális felkészítésén. abban egyetértek, hogy ha mindkét csapat hozza az idei formát, akkor mi vagyunk az esélyesek.
több mint 15 éve
Szerintem a Jets-nek csak akkor van esélye, ha 20 pont alatt tartanak minket. Erre momentán vajmi kevés esélyt látok. Így megint egy sima győzelmet vízionálok, olyan 35-20 félét.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason gameMeg kéne nézni 2001-ben hogy álltunk ilyen téren
Kíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...Danna
több mint 15 éve
Itt az ideje, hogy mindenki szerezzen akkor 3 meccses tapasztalatot. 😊
több mint 15 éve
of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason gameKíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...
több mint 15 éve
How Belichick Wins With Spare Parts http://fifthdown.blogs.nytimes.com/2011/01/11/how-belichick-wins-with-spare-partsSzablerKöszi. Szép ezt így leírva látni. Csak egyetérteni tudok vele.
több mint 15 éve
How Belichick Wins With Spare Parts http://fifthdown.blogs.nytimes.com/2011/01/11/how-belichick-wins-with-spare-parts
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
triangle
1 283
jó hírek foxboroból, ma már csak Pryor és Cunningham nem edzett (azért kellenének ők is)
több mint 15 éve
pats.humindenki meccsnézésre vasárnapJociLesz valami össznépi megmozdulás valahol? Vagy csak úgy "Hajrá, hajrá, szurkoljatok!"? 😊Witchdoctor

több mint 15 éve
mindenki meccsnézésre vasárnapJociLesz valami össznépi megmozdulás valahol? Vagy csak úgy "Hajrá, hajrá, szurkoljatok!"? 😊

több mint 15 éve
mindenki meccsnézésre vasárnap
több mint 15 éve
Pedig nem is tudtam róla,én csak Palik "imádó" 😀 vagyok....hiába dega továbbra is tartja magát grafi régi aranyköpéséhezbriareosMost tudatosult bennem,emberek:Ha már nagyon szimpatikusan a PO-ból kiesett riválisba rúgunk párat, legalább a nevét írjuk rendesen.DoM
By Palik':Hova tűnt Payton Manning???? 😀 😀 😀 😀 😀Dega
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 15 éve
hiába dega továbbra is tartja magát grafi régi aranyköpéséhezMost tudatosult bennem,emberek:Ha már nagyon szimpatikusan a PO-ból kiesett riválisba rúgunk párat, legalább a nevét írjuk rendesen.DoM
By Palik':Hova tűnt Payton Manning???? 😀 😀 😀 😀 😀Dega
több mint 15 éve
Igaz. Cassel úgy játszott, mintha én játszottam volna. 😀 Sajnálom a Chiefset, nagyon beleszaladtak ebbe a pofonba (ezzel nem lebecsülve a Ravens érdemeit).a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...GyulusBár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.
Ui.: de szar volt Casselzinedine5
A Jets ellen kemény lesz, de kemény minden playoff meccs. Bízom benne, hogy brillírozunk, és Sanco Panza olyan összeszedetten játszik majd, amint azt a legutóbbi meccsünkön tette. :cool: Go Pats!