New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 15 éve
Nálunk Cuni visszatért, a Jetsnél Woody IR.
több mint 15 éve
Nem hiszem, hogy újra sikerülne a Jets-et csak field goal(ok)on tartani. Szerintem közelében sem lesz a hétvégi végeredmény a legutóbbinak, sokkal szorosabb és küzdelmesebb meccset várok (mert hiszen ez már mégiscsak a playoff).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azért a Jets tényleg átlépte azt a határt mocskolódásban amit már Goddelléknek sem kéne hagyniuk. és ugyan nem Ryan nyilatkozataival van baj, de azért észre kell venni hogy mégis ő az aki gerjeszti ezt az egészet. persze, mindenki tudja hogy mi a célja ezzel, úgyhogy a meccs elején egyből meg kell fognunk őket különben ha lesz sikerélmény akkor tényleg elhiszik amiket mondanak és onnantól kezdve már baromi nehéz dolgunk lenne.
több mint 15 éve
Egyébként Rex Ryan nem olyan gáz, mint a sajtó beállítja. Általában csak vicceskedik, ami kivéve a mondatkörnyezetből tényleg irritáló. De azt is többször nyilatkozta, hogy BB milyen jó edző, sőt az legjobb. Ezt azért aktív edzőktől nem hallani. Bradyről is mondott már sok elismerőt. Valahol olvastam, hogy az lehet az oka a mostani "kiabálásának", hogy le szeretné venni a pszichés terhet Sanchezről. Így róla szól minden, nem pedig arról, hogy mekkora elvárások vannak a másodéves QB-n. Nem a Tom Brady - Mark Sanchez összehasonlítás megy, hanem Rexy folyik mindenhonnan.Akik nekem igazán gusztustalannak tűnnek, azok Cromartie és Edwards. Ezek tényleg komolyan gondolják a nyilatkozataikat, ráadásul igazi sztároknak képzelik magukat, pedig egyáltalán nem azok, sőt...
De abban mindenkivel egyetértek, hogy nagyon széppé tenné a jövő hetet, ha egy kiadós verésbe részesítenénk a Jets-et. Mondjuk egy 38-6 szépen mutatna.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A te indián esőtánc példádat másolja 😛 és addig folytatja, ameddig nem esik az eső.DoM😀
ki gondolta volna, hogy valaki megjegyzi 😀
több mint 15 éve
Nem hagy más lehetőséget, addig kell állandó jelleggel elkenni a szájukat, míg el nem küldik "imádott csapatunktól" 😛ez csak egy álom. Ha megverjük őket 500-0-ra Rex akkor is azt fogja nyilatkozni, hogy ők voltak a jobbak 😊viitoAddig fogja ezt nyilatkozni, ameddig igaz nem lesz, és akkor meg jön, hogy na ugye megmondtam? Mi vagyunk a legjobbak!
A te indián esőtánc példádat másolja 😛 és addig folytatja, ameddig nem esik az eső.DoM
több mint 15 éve
ez csak egy álom. Ha megverjük őket 500-0-ra Rex akkor is azt fogja nyilatkozni, hogy ők voltak a jobbak 😊viitoAddig fogja ezt nyilatkozni, ameddig igaz nem lesz, és akkor meg jön, hogy na ugye megmondtam? Mi vagyunk a legjobbak!
A te indián esőtánc példádat másolja 😛 és addig folytatja, ameddig nem esik az eső.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én a sötét oldal tanítványa vagyok,rövid véleményem a jetsről hogy nagyon remélem hogy nem csak megverjük ezt a szemétláda csapatot,hanem meg is alázzuk őket,akkor lehet már elkussolnának végre,mert már kezd nagyon elegem lenni belőlük.ez csak egy álom. Ha megverjük őket 500-0-ra Rex akkor is azt fogja nyilatkozni, hogy ők voltak a jobbak 😊
ja és visszatérve a meccsnézésre,nem igaz hogy eddig kb 10-en jelentkeztünk, mikor a Pats tábor a legnagyobb MO-n.
mindenki meccsnézésre!Joci
több mint 15 éve
én a sötét oldal tanítványa vagyok,rövid véleményem a jetsről hogy nagyon remélem hogy nem csak megverjük ezt a szemétláda csapatot,hanem meg is alázzuk őket,akkor lehet már elkussolnának végre,mert már kezd nagyon elegem lenni belőlük.ja és visszatérve a meccsnézésre,nem igaz hogy eddig kb 10-en jelentkeztünk, mikor a Pats tábor a legnagyobb MO-n.
mindenki meccsnézésre!
több mint 15 éve
ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak ifjú padavan.Értem Mester! 😀
A lényeg, hogy mi ott legyünk, ők pedig nem 😊viito

több mint 15 éve
már értem miért választották a Jets-et 😂Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFIÁmen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.nDRoundisputedly
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak ifjú padavan.Láss a sorok mögé! A Jets iránti ellenszenvemet próbáltam ezzel kifejezni. 😉ProxiEgon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxinem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊
Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊viito
A lényeg, hogy mi ott legyünk, ők pedig nem 😊
több mint 15 éve
Láss a sorok mögé! A Jets iránti ellenszenvemet próbáltam ezzel kifejezni. 😉Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxinem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊
Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊viito

több mint 15 éve
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFIÁmen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.nDRo
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀Proxinem tudom... én úgy vagyok ezzel, hogy a sikeres szezon végén PO-van, a csoport elenfelek pedig nincsnek ott 😊
Nincs is annál jobb, mint ilyenkor a PO-ért igzulni, míg mások azt fejtegetik, hogy mi lesz a drafton, ki az FA, vagy éppen melyik kutyautő edzőt rúgják ki 😊
több mint 15 éve
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFIÁmen. Én nem tudom, hogy lehet egy ilyen görény csapatnak drukkolni, már elnézést a jets szurkolóktól. Egy csoport riválist se kedvelek, de egyik sem viselkedik ilyen alja módon. Undorodom az egész bagázstól.
több mint 15 éve
Egon bá: Mert ők képesek a pályán is teljesíteni. 😉 Egyébként kezdem úgy érezni, hogy 2-14-el is lehet sikeres a szezonunk, ha az a két győzelem a Jets ellen van. 😀

több mint 15 éve
Addig jó amíg sok az irigy 😊Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=Ez hihetetlen, hogy hogy folyik a szar a szájukból :o
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFI
Remélem minden földi és földöntúli erő megsegít minket, hogy ismét belefussanak egy pofára esésbe, bár ezeknek az sem lenne hatásos...
"Érdekes" ilyet miért nem lehet hallani egy PM-től, egy Farve-tól, egy Breestől és még sorolhatnám!!!Egon bá
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=Ez hihetetlen, hogy hogy folyik a szar a szájukból :o
Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.GRAFI
Remélem minden földi és földöntúli erő megsegít minket, hogy ismét belefussanak egy pofára esésbe, bár ezeknek az sem lenne hatásos...
"Érdekes" ilyet miért nem lehet hallani egy PM-től, egy Farve-tól, egy Breestől és még sorolhatnám!!!
több mint 15 éve
Az. De nyilván azért ez így túlzás. 😊Na ez már tényleg beteges 😀nDRoazt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosIgen, de a legfontosabb az életemben. 😂polonic
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 15 éve
triangle
1 283
Cromartie ahelyett, hogy Brady-t elmondaná mindenféle asshole-nak, inkább megtanulhatná végre a gyerekei nevét. komolyan ezzel tudják csak hergelni magukat? szánalom.
több mint 15 éve
Mai adag Jets szájtépés: http://sports.espn.go.com/nfl/playoffs/2010/news/story?id=6014092&campaign=rss&source=Én bízom a fiúkban, hogy ezek a beszólások lepörögnek róluk lazán, és plusz erőt és motivációt adnak, hogy feltöröljék a pályát azzal a seggfejjel (gyk. Rex Rájen) és a buzeráns csapatával.
több mint 15 éve
támadás fail 😛azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosamikor éppen negatív mérleget produkál a csapatom, akkor én is ezt a mantrát szoktam dúdolgatni...
nálunk azonban csak a szokott PO láz van :cool:viito
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosamikor éppen negatív mérleget produkál a csapatom, akkor én is ezt a mantrát szoktam dúdolgatni...
nálunk azonban csak a szokott PO láz van :cool:
több mint 15 éve
Na ez már tényleg beteges 😀azt amúgy vágjátok, hogy ez csak játéK? 😊briareosIgen, de a legfontosabb az életemben. 😂polonic