New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
kellett a hely remzinekő meg aztán tényleg minek, akkor már inkább Trent Williams
gedam

több mint 6 éve
gedam
6 506
kellett a hely remzinek
több mint 6 éve
Na akkor jó😆Nem a teljes pénzt nem fizetjük ki, még a 9 misi is csak akkor lett volna meg, ha itt van két hónap múlva. Hogy a rosterbónuszokról ne beszéljünk. De ilyen apróságokon ne akadjunk fennA Spotrac szerint ha nem is idén, jövőre visszajöhet a zöme.
Wyatt
twitter.com/spotrac/status/1175149524073033730
peterk2005
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nem a teljes pénzt nem fizetjük ki, még a 9 misi is csak akkor lett volna meg, ha itt van két hónap múlva. Hogy a rosterbónuszokról ne beszéljünk. De ilyen apróságokon ne akadjunk fennA Spotrac szerint ha nem is idén, jövőre visszajöhet a zöme.
Wyatt
twitter.com/spotrac/status/1175149524073033730

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Erős lenne ha kifizeti BB a 10 misit. Megnézném a szerződés apróbetüs részét, ekkorát nem kockáztat az öreg.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Hát ez a csütörtöki "megfélemlítős" történet betette a kiskaput. Vékony jégen kellett volna táncolnia, erre inkább páros lábbal ugrott egy nagyot... Pedig biztos mondta neki pár ember az ügynökétől kezdve az ügyvédeken keresztül a csapatig, hogy meg kéne húznia magát... Evvan, azon véleményem mellett, hogy egy próbát megért kitartok, ahogy a hétvégén is látszott, a pályán egy klasszis, csak sajnos fejben mostanra nagyon nem. DT elcserélése ennek fényében viszont fájó pont.

több mint 6 éve
ebben a sztoriban volt egy pár fordulat. hbo remélem megcsinálja sorinak ab két hónapja címmel.és még hol a vége 😊
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 506
ebben a sztoriban volt egy pár fordulat. hbo remélem megcsinálja sorinak ab két hónapja címmel.
több mint 6 éve
Nektek meg RudiGate lesz majd vasárnap – így vagy úgy^^ | (nyertek) |#ReportGateCsórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Wyatt
Burkus
Fast Willie
Wyatt
Először azt hittem, arra célzol, hogy bekapják a rudit 😀
több mint 6 éve
BB kirakta AB-t, de TB maradt😊
több mint 6 éve
Se cipő, se csapat!Futhat az oroszlánok elöl!
több mint 6 éve
XFL 1/1?
több mint 6 éve
Mondjuk annyira nem volt ellenséges a váltásEbbol is latszik, hogy nem akkora idiota ez a Brown, es tudja am, kivel szorakozhat, de ki fele mutasson azert tiszteletet. Ki komoly, ki komolytalan, ugyebar.
twitter.com/AB84/status/1175139939522158595
De igen, így különösen fájdalmas, hogy odaajándékoztuk DT-t a Jetshez. Így viszont Harryre majd szükség lesz az idény második felében
Wyatt
több mint 6 éve
Mondjuk annyira nem volt ellenséges a váltástwitter.com/AB84/status/1175139939522158595
De igen, így különösen fájdalmas, hogy odaajándékoztuk DT-t a Jetshez. Így viszont Harryre majd szükség lesz az idény második felében

több mint 6 éve
Most Washington States QB-ja van. Sose legyen rosszabb dolga. 😊na, ki is basztátok AB-t.Csóresz DT... őt sajnálom.
wow 😀 😀 😀
shawnka
peterk2005
több mint 6 éve
na, ki is basztátok AB-t.Csóresz DT... őt sajnálom.
wow 😀 😀 😀
shawnka

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem a teljes pénzt nem fizetjük ki, még a 9 misi is csak akkor lett volna meg, ha itt van két hónap múlva. Hogy a rosterbónuszokról ne beszéljünk. De ilyen apróságokon ne akadjunk fennÉn úgy tudom, hogy a szerződésében benne van egy kitétel az ilyen esetekre, szóval nem fizetjük ki neki a teljes pénzt.10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
ervinator

több mint 6 éve
Én úgy tudom, hogy a szerződésében benne van egy kitétel az ilyen esetekre, szóval nem fizetjük ki neki a teljes pénzt.10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
meg azért is örülök, hogy ez a fosbomba nem alattunk durrant már el. (Tuck rule gecik)10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
több mint 6 éve
Az nem baj, ha a tényekkel dobálózunk, mindenféle kitalált dolgok helyett. Megleszünk nélküle is10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka

több mint 6 éve
Vajon most is lesz 12 órán belül új csapata?10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
shawnka
több mint 6 éve
10 millió dollárt fizettek neki 1 meccsért a Dolphins ellen.na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
Amadeus
Ez az évezred dealje.
több mint 6 éve
na, ki is basztátok AB-t.tudom, hogy szemét dolog a káröröm, de most kurvára örülök.
wow 😀 😀 😀
shawnka
több mint 6 éve
Nektek meg RudiGate lesz majd vasárnap – így vagy úgy^^ | (nyertek) |#ReportGateCsórik, elképzelem hogy mindegyiket úgy küldik ki, hogy most akkor is szerezz valamit Brownról. És felteszi a 11. ember is a kérdését, amikor már az előtte lévő nyolcra is elmondta.Átlag esetben az ilyen sajtónak nem rendelkezésre állást/interjú közbeni eltávozást szankcionálni szokták. Belichick nyilván más kategória.
Wyatt
Burkus
Fast Willie