New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
fodi91
196
Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming Tök mindegy, csak valamelyik maradjonSolder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?) Max azért, mert visszavonul, beteg kisfiúval nem hiszem, hogy költözni akar, szóval vagy marad vagy visszavonul
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti Burkhead lesz az olcsóbb, jó lenne mindkettő, de nem látom azt, hogy ez sikerülhet
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat Gillislee nem ufa. Bademosi maradjon, jó az STbe és vész esetén mehet még cornerbe is
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos egyetértek
Ebner, Slater, Dola - kell Slater mehet
Deboo - maradjon 😊 maradhat, de ha megy se leszek szomorú
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val mehet velük Gillislee, Dorsett és McClellin is
több mint 8 éve
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?nálam mondjuk Bennettet tartanám meg és Allant küldeném el, mivel 0 hozzáadott értéke volt a csapathoz egész évben, Bennett meg azért baromi jó volt tavaly 😊
Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos
Ebner, Slater, Dola - kell
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val
Nézegettem az UFA LB-ket. Van köztük olyan, aki azonnali segítség lenne?
Sinisa
több mint 8 éve
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?megtartanám Waddlet és Fleminget is ha hajlandók olcsóért maradni
Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val
Sinisa
Soldert nagyon szeretem, de másnak is kell LT, nekünk meg kellene a pénz a védelembe szerintem nem tudjuk megfizetni /örülnék ha Garcia pótolni tudná/
Burkhead maradjon, jó lenne ha Lewis is maradna de az már talán túl költséges lenne
Bademosi ha nem kér sokat M. Flowersszel együtt maradhat
én kivágnám még Dorsettet is, az még +1,5 misi
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 8 éve
Most értem rá, eddig minden nap lefoglalt valaki, de már közel a vége 😀Órák óta írom, ne ronts már bele 😛Bocsi mar!
Wyatt
Napok ota várom! 😉
Sinisa

több mint 8 éve
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛Bocsi mar!
Wyatt
Napok ota várom! 😉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛Én is elkezdtem... 😀
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Deboo - maradjon 😊
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Meg Foles. Mint SB MVP...Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.Ez már lassan baseball pénz. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Cousins és Ryan milyen csekket akarnak benyújtani.
tomi-tomi
peterk2005
több mint 8 éve
nem tudom, peterk már egy ideje folyamatosan emlegeti 😉Lemaradtam.Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊WyattA Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
Mi történt Maurice Jones-Drew-val?
😉
Bazzani
több mint 8 éve
egészséges férfi ember mégis mi mást lásson? 😊Egyrészt amadeus helyett antonio nicket kellett volna választanod.Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Sok sikert neki!
tomi-tomi
Amadeus
Másrészt rajzolgathatunk Neked itt akármit, Te mindenben pinát látsz. Mi hibánk.
tomi-tomi
több mint 8 éve
Marino, Montana... JMD, MJD, ne basztasd, szar napja van 😊Lemaradtam.Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊WyattA Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
😉
Bazzani
Tomi: én is mindenhol pinákat látok, az még belefér? :/

több mint 8 éve
Lemaradtam.Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊WyattA Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
😉
több mint 8 éve
Egyrészt amadeus helyett antonio nicket kellett volna választanod.Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Sok sikert neki!
tomi-tomi
Amadeus
Másrészt rajzolgathatunk Neked itt akármit, Te mindenben pinát látsz. Mi hibánk.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.Ez már lassan baseball pénz. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Cousins és Ryan milyen csekket akarnak benyújtani.
tomi-tomi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Spannolgatunk, s közbe nem tudjuk, hogy Al Davis szerint három áruló közül mi vagyunk az egyik....Az szar ügy. Erre mondtam, hogy remélem részünkről nem ez lesz. A magánéletben is rühellem a kicsines bosszulódást, rohadtul nem hiányzik a szórakozásomnál is ezzel foglalkozni.
sutianap

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ebben mi kivetnivalót találsz?Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Sok sikert neki!
tomi-tomi
Amadeus
több mint 8 éve
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊WyattA Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem. Csak JMD-t ócsároltam. Kraft bosszúját sem én hoztam elő, sőt, még most sem hiszem el igazán. De ismersz, úgyis tudod, hogy ebben meg szoktam tartani a határokat.
Az viszont tény, hogy ha ő lesz a HC, akkor át fogok menni teljes mellbedobású ellendrukkerbe. 😊 Az sem a Pats miatt lesz, hanem JMD miatt. Nálam ő úgy leírta magát, ahogy nagyon kevesen tudták eddig.
Látom, mostanában te is feszültebb vagyok, hátha kicsit engedsz ebből. Na de majd mindjárt témaváltásIgen, én is feszültebb vagy. 😊 (Ma főleg, de ennek a munkámhoz van köze, nem JMD-hez. Az egész napom pocsék volt.)
Wyatt

több mint 8 éve
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Sok sikert neki!
tomi-tomi
több mint 8 éve
Ma sikerült teljes egészében végignézni a SB-t, stúdióbeszélgetéssel, mindennel. Fogalmam sem volt, hogy mi a története annak, hogy Butler a pálya szélén beöltözve sír. Nem vagyok feliratkozva a topicba, de mondom felficcenek és visszatekerek a SB utáni kommentekig. Három órája olvasok, semmivel nem lettem közelebb,szóval most már én is sírok.
több mint 8 éve
hülye... 😀twitter.com/Edelman11/status/961675381572079621

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Akkor tegyünk fel két gondolatkísérletet.Szakadj már el ettől a fellengzősségtől, legalább te. 😕 Nyenyee, úgyis az én bránerem a nagyobb....De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
peterk2005
Wyatt
A Brady & Bill co-t. a pályán nyilvánvalóan nem tudjuk jelenleg megszorítani. De Ballard nem is így értette. Ő nem touchdownokat akarna szerezni, hanem olyanokat lépni, mint ez a JMD történet. Kraft se toucdownt vitt be (ha felteszem a rossz szándékot). Ez a pályán kívül zajlana. Ne gondold, hogy menedzsment szinten ne lehetne fájó alsó horgokat adni és kapni. Ballard nem hülye. Ha csak "úriember" szinten "csipkelődnek" akkor is rengeteg eszköz van. Mondjuk tradeket nyerni. Nem csak játékos-játékos, de mondjuk drafton keresztbe tenni. Vagy játékosok elcsenése, szabálybeli kötözködés zöld asztalnál, srb. Millió módja van. És ne adja isten az ennél aljasabbakat. Öltözői hidegvíz, kemény pálya, "felkészített partvonal". Ne kelljen sorolnom, tudod te. Az aljas játék borzasztó tud lenni, a hideg kiráz tőle. Csak remélni tudom, hogy - ha tényleg bosszú volt - akkor Kraftnak ennyi elég, és Ballard meg lehiggad. Nem akarok ilyesmivel foglalkozni szurkolás címén a jövőben.
peterk2005
1. Hiperjó a számcsere meg az expecc játékosok gyűjtése. Tényleg, de mikor ez átfordul abba, hogy tulajdonképpen lefejeződik a segédezőgárda, mert már vonatot kell indítani Polisba, he?!
2. S mi van ha az unblokk excsifz tröszt nagyon megsegítette Pedersont, s ez visszaszivárgott Bostonba, he?!
Spannolgatunk, s közbe nem tudjuk, hogy Al Davis szerint három áruló közül mi vagyunk az egyik....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.Sok sikert neki!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Ennyi, hét meccs 7–0. A jóságot dodóban mérik. 😊Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/évJimmy bankot robbantott közben 😊Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
Wyatt
polonic
Borbinho
Nekünk nem, a Friscónak igen 😊 Én ennyi pénzre hat évet vártam volna, és még azt is sokallnám, de én spúr vagyok 😊
Viszont, látszik, hogy milyen volt nélküle a csapat, milyen vele. A keret fele IR-en volt, bántás nélkül borzalmas, 1–10-es csapat volt a segge alatt. 6–10, megverve simán a Jaguarst pl. Ha így nézzük, mindent megér. Öt év múlva lehet, ez a szerződés pl tök olcsónak számít majd.

több mint 8 éve
A legnagyobbak vesziteni is tudnak. Ugyhogy nem eri meg. Veteranminimumot ert volna.Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/évJimmy bankot robbantott közben 😊Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
Wyatt
polonic
Borbinho