New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
fodi91 196
Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming Tök mindegy, csak valamelyik maradjon
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?) Max azért, mert visszavonul, beteg kisfiúval nem hiszem, hogy költözni akar, szóval vagy marad vagy visszavonul
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti Burkhead lesz az olcsóbb, jó lenne mindkettő, de nem látom azt, hogy ez sikerülhet
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat Gillislee nem ufa. Bademosi maradjon, jó az STbe és vész esetén mehet még cornerbe is
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos egyetértek
Ebner, Slater, Dola - kell Slater mehet
Deboo - maradjon 😊 maradhat, de ha megy se leszek szomorú
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val mehet velük Gillislee, Dorsett és McClellin is
több mint 8 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Nem UFA-zunk inkabb egy kicsit?

Waddle / Fleming - egyiket meg kene tartani, nalam inkabb Fleming
Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Butler, Bademosi, Grissom, Bolden, Francois, Giliszta - jo utat
M. Flowers - minimumert, jo szituációs játékos
Ebner, Slater, Dola - kell
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val

Nézegettem az UFA LB-ket. Van köztük olyan, aki azonnali segítség lenne?
Sinisa
nálam mondjuk Bennettet tartanám meg és Allant küldeném el, mivel 0 hozzáadott értéke volt a csapathoz egész évben, Bennett meg azért baromi jó volt tavaly 😊

több mint 8 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Solder - kell, bár kb a legjobb LT lesz a piacon, úgyhogy lehet készülni a könnyes bucsura(?)
Burkhead / Lewis - nalam Burkehead; Lewis úgyis tesztelni akarja a piacot es lesz bőven, aki túl fizeti
Deboo - maradjon 😊
Allen, Branch, Harris, Britt, Bennett- cut, legalább felszabadul 10+M meg elviselhető dead money-val

Sinisa
megtartanám Waddlet és Fleminget is ha hajlandók olcsóért maradni
Soldert nagyon szeretem, de másnak is kell LT, nekünk meg kellene a pénz a védelembe szerintem nem tudjuk megfizetni /örülnék ha Garcia pótolni tudná/
Burkhead maradjon, jó lenne ha Lewis is maradna de az már talán túl költséges lenne
Bademosi ha nem kér sokat M. Flowersszel együtt maradhat
én kivágnám még Dorsettet is, az még +1,5 misi

Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Órák óta írom, ne ronts már bele 😛
Wyatt
Bocsi mar!
Napok ota várom! 😉
Sinisa
Most értem rá, eddig minden nap lefoglalt valaki, de már közel a vége 😀

több mint 8 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Wyatt
Bocsi mar!
Napok ota várom! 😉

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980
Wyatt
Én is elkezdtem... 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!

Deboo - maradjon 😊

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.
tomi-tomi
Ez már lassan baseball pénz. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Cousins és Ryan milyen csekket akarnak benyújtani.
peterk2005
Meg Foles. Mint SB MVP...
több mint 8 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Wyatt
A Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem.
peterk2005
Lemaradtam.
Mi történt Maurice Jones-Drew-val?
😉
Bazzani
nem tudom, peterk már egy ideje folyamatosan emlegeti 😉
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.

Sok sikert neki!
tomi-tomi
el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Amadeus
Egyrészt amadeus helyett antonio nicket kellett volna választanod.

Másrészt rajzolgathatunk Neked itt akármit, Te mindenben pinát látsz. Mi hibánk.
tomi-tomi
egészséges férfi ember mégis mi mást lásson? 😊
több mint 8 éve
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Wyatt
peterk2005
Lemaradtam.
😉
Bazzani
Marino, Montana... JMD, MJD, ne basztasd, szar napja van 😊

Tomi: én is mindenhol pinákat látok, az még belefér? :/

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
peterk2005
Lemaradtam.
😉

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Sok sikert neki!
tomi-tomi
el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Amadeus
Egyrészt amadeus helyett antonio nicket kellett volna választanod.

Másrészt rajzolgathatunk Neked itt akármit, Te mindenben pinát látsz. Mi hibánk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 645 — The only discipline that lasts, is self discipline
tomi-tomi
Ez már lassan baseball pénz. Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Cousins és Ryan milyen csekket akarnak benyújtani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 645 — The only discipline that lasts, is self discipline
Spannolgatunk, s közbe nem tudjuk, hogy Al Davis szerint három áruló közül mi vagyunk az egyik....
sutianap
Az szar ügy. Erre mondtam, hogy remélem részünkről nem ez lesz. A magánéletben is rühellem a kicsines bosszulódást, rohadtul nem hiányzik a szórakozásomnál is ezzel foglalkozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

Sok sikert neki!
tomi-tomi
Amadeus
ebben mi kivetnivalót találsz?
több mint 8 éve
A Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem. Csak JMD-t ócsároltam. Kraft bosszúját sem én hoztam elő, sőt, még most sem hiszem el igazán. De ismersz, úgyis tudod, hogy ebben meg szoktam tartani a határokat.

Az viszont tény, hogy ha ő lesz a HC, akkor át fogok menni teljes mellbedobású ellendrukkerbe. 😊 Az sem a Pats miatt lesz, hanem JMD miatt. Nálam ő úgy leírta magát, ahogy nagyon kevesen tudták eddig.

Látom, mostanában te is feszültebb vagyok, hátha kicsit engedsz ebből. Na de majd mindjárt témaváltás
Wyatt
Igen, én is feszültebb vagy. 😊 (Ma főleg, de ennek a munkámhoz van köze, nem JMD-hez. Az egész napom pocsék volt.)

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582

Sok sikert neki!
tomi-tomi
több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Ma sikerült teljes egészében végignézni a SB-t, stúdióbeszélgetéssel, mindennel. Fogalmam sem volt, hogy mi a története annak, hogy Butler a pálya szélén beöltözve sír. Nem vagyok feliratkozva a topicba, de mondom felficcenek és visszatekerek a SB utáni kommentekig. Három órája olvasok, semmivel nem lettem közelebb,szóval most már én is sírok.

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
hülye... 😀

twitter.com/Edelman11/status/961675381572079621

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)
peterk2005
Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
Wyatt
Szakadj már el ettől a fellengzősségtől, legalább te. 😕 Nyenyee, úgyis az én bránerem a nagyobb....

A Brady & Bill co-t. a pályán nyilvánvalóan nem tudjuk jelenleg megszorítani. De Ballard nem is így értette. Ő nem touchdownokat akarna szerezni, hanem olyanokat lépni, mint ez a JMD történet. Kraft se toucdownt vitt be (ha felteszem a rossz szándékot). Ez a pályán kívül zajlana. Ne gondold, hogy menedzsment szinten ne lehetne fájó alsó horgokat adni és kapni. Ballard nem hülye. Ha csak "úriember" szinten "csipkelődnek" akkor is rengeteg eszköz van. Mondjuk tradeket nyerni. Nem csak játékos-játékos, de mondjuk drafton keresztbe tenni. Vagy játékosok elcsenése, szabálybeli kötözködés zöld asztalnál, srb. Millió módja van. És ne adja isten az ennél aljasabbakat. Öltözői hidegvíz, kemény pálya, "felkészített partvonal". Ne kelljen sorolnom, tudod te. Az aljas játék borzasztó tud lenni, a hideg kiráz tőle. Csak remélni tudom, hogy - ha tényleg bosszú volt - akkor Kraftnak ennyi elég, és Ballard meg lehiggad. Nem akarok ilyesmivel foglalkozni szurkolás címén a jövőben.
peterk2005
Akkor tegyünk fel két gondolatkísérletet.
1. Hiperjó a számcsere meg az expecc játékosok gyűjtése. Tényleg, de mikor ez átfordul abba, hogy tulajdonképpen lefejeződik a segédezőgárda, mert már vonatot kell indítani Polisba, he?!
2. S mi van ha az unblokk excsifz tröszt nagyon megsegítette Pedersont, s ez visszaszivárgott Bostonba, he?!

Spannolgatunk, s közbe nem tudjuk, hogy Al Davis szerint három áruló közül mi vagyunk az egyik....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Sok sikert neki!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Jimmy bankot robbantott közben 😊

The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
Wyatt
Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
polonic
Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/év
Borbinho
Ennyi, hét meccs 7–0. A jóságot dodóban mérik. 😊

Nekünk nem, a Friscónak igen 😊 Én ennyi pénzre hat évet vártam volna, és még azt is sokallnám, de én spúr vagyok 😊

Viszont, látszik, hogy milyen volt nélküle a csapat, milyen vele. A keret fele IR-en volt, bántás nélkül borzalmas, 1–10-es csapat volt a segge alatt. 6–10, megverve simán a Jaguarst pl. Ha így nézzük, mindent megér. Öt év múlva lehet, ez a szerződés pl tök olcsónak számít majd.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 903 — Whoops, looks like something went wrong.
Jimmy bankot robbantott közben 😊

The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
Wyatt
Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
polonic
Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/év
Borbinho
A legnagyobbak vesziteni is tudnak. Ugyhogy nem eri meg. Veteranminimumot ert volna.