New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 8 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 055
ezek szerint nem látta. (vagy tesz rá).
winston
Ő mindenről tud. Pontosabban mindenről IS.
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Megjött a harmadik rész is 😊

www.facebook.com/tomvstime/videos/2087753818125026/
ervinator
Képzelem BB fejét, amikor meglátja ezt a három marhát száguldozni meg bicajozni 😀
Wyatt
Nem látja meg, nincs Snapface 😀

twitter.com/twitter/statuses/958147812247719936
ervinator
a bringás résznél én is fogtam a fejem, kepzeltem mit érezhet ilyenkor az öreg, de ezek szerint nem látta. (vagy tesz rá).
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Ezt is erősen várom...
Sinisa
úú ezt én is várom 😊
amúgy szerintetek Foles tud még 1x olyan parádés játékot mutatni mint a vikingek ellen? Amennyi Philly meccset láttam, eléggé hektikus volt a teljesítménye. Azért az az offense nagyon rendben van,remek fal, erős futójáték és mellé azért Ertz baromi jó, és Smith és társai is elkapják azért a lasztikat 😀
manuszka86
Foles ha tart a fal jó, de ha van rajta nyomás nem, ilyen egyszerű.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980

ervinator
Képzelem BB fejét, amikor meglátja ezt a három marhát száguldozni meg bicajozni 😀
Wyatt
Nem látja meg, nincs Snapface 😀

twitter.com/twitter/statuses/958147812247719936

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

ervinator

több mint 8 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
Ezt is erősen várom...
Sinisa
úú ezt én is várom 😊
amúgy szerintetek Foles tud még 1x olyan parádés játékot mutatni mint a vikingek ellen? Amennyi Philly meccset láttam, eléggé hektikus volt a teljesítménye. Azért az az offense nagyon rendben van,remek fal, erős futójáték és mellé azért Ertz baromi jó, és Smith és társai is elkapják azért a lasztikat 😀

több mint 8 éve
Sinisa New England Patriots 3 169 — Gràcies Pep!
Ezt is erősen várom...
 www.espn.com/video/clip?id=22005323

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
Kíváncsi vagyok a következő QB-WR párosnál is meglesznek-e ezek az extra tréningek
meg arra, hogy ha Dola nem marad akkor lesz-e olyan WR aki képes lesz ennyi áldozatot hozni
mert a vak is látja milyen rengeteget profitálnak belőle...

(Mitchell-t szívesen látnám ezeken az eseményeken)

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 980

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27414128_2087791904787884_4101155818731208704_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=-b0s97xQaREQ7kNvwEJcPXx&_nc_oc=AdqMIaS_kxcFDDSi78Jr8L4Yy312Tx__iRWM9CVXMx5DMJ_-SLL9CAuhMjPXT5gMd7o&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=jXePICHDHxOOsGED76rHdw&_nc_ss=7a389&oh=00_Af2iWY_a58cAa7Ng3vRqPmhD1dqEKVUJj4awxz0QlxWqrw&oe=69D26EF2
7,7 Mio. Aufrufe · 41.744 Reaktionen | Tom Brady may be the greatest football player of all time, but football is a team sport. As Tom puts it, he’s nothing without the guys around him. So, Tom takes some of his closest teammates to Yellowstone for a brotherhood bonding experience aka “Gladiator Camp.” But even on vacation, the training never stops. | Versus On Watch
Tom Brady may be the greatest football player of all time, but football is a team sport. As Tom puts it, he’s nothing without the guys around him. So, Tom takes some of his closest teammates to...

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊
NB2
Tavaly td különbséggel nyertünk, mit akarsz még? 😀
Kókusz8
Hát igen, tavaly nagyjából egy 5 percig lehetett rendesen izgulni. Előtte nem voltunk játékban, Edelman elkapása után pedig nem nagyon volt más opció.

Bár, ha nagyon bele akarnánk menni, szerintem tavaly iksz lett a vége (ugye a rendes játékidőre szoktak menni a fogadások is), de tényleg durva, hogy leírva ez a volt a legnagyobb különbségű Super Bowl a Brady érában 😀

több mint 8 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊
NB2
Tavaly td különbséggel nyertünk, mit akarsz még? 😀
több mint 8 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
NB2
Igen, én is elviselnék egy ilyen Titans-meccs jellegű SB-t. (Az idei DR meccsen 3. negyedben az egész társaság kávézott és izgett-mozgott, hogy el ne aludjon a tévé előtt.) Utólag jó volt izgulni a tavalyi SB-on, de a meccs alatt... Amúgy nem szokásom sokszor visszanézni egy meccset, de a tavalyi SB-t, a második félidőt már vagy 6x megnéztem. (Transzkontinentális repülésnél ideális program 😊 ) Az szerintem felülmúlhatatlan.
több mint 8 éve
NB2
Látod, így is mindenki panaszkodik, hogy milyen unalmas 😀

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
Mondjuk egy ilyennél nem maradna meg a ház oldala, de hát ezt mondtam a Seahawks és a Falcons elleni döntők jóslatával kapcsolatban is, és akkor kurva nagy tombolás lett a vége 😀
 www.youtube.com/watch?v=UWdE0vpIdgc

több mint 8 éve
Na megjött a lényeg, a Madden szerint 24–20-ra nyerünk 😀

több mint 8 éve
takirob69 New England Patriots 19
A csapat megérkezett Minneapolis-ba 😊

www.patriots.com/
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
Itt a második rész 😊

www.facebook.com/tomvstime/videos/2084671908433217/
ervinator
szóval akkor erre az idényre ennyi TB-Jules összjátékkal érjük be...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Az szerény 😀
 twitter.com/GilletteStadium/status/957995519871258626

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 996 — no es importante
(azt amúgy lehet tudni, hogy ez az összeg hogy jön ki?😊 )
NB2
https://operations.nfl.com/media/1337/ap939055581595.jpg?rxy=0.2525%2C0.5280898876404494&width=1417&height=740&v=1d02acd23bd1180&quality=85
NFL Fine Schedule and Appeals Process | NFL Football Operations
See the on-field code of conduct and related fines that the NFL and the NFLPA collectively bargain for all teams — and the players agree to honor — here.

kicsit lejjebb görgetve megtalálod a tételenkénti listát (azért ilyen fura a szám amúgy, mert 2012 óta mindig automatikusan évente 5%-kal növekedik a pénzbüntetés összege)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000911327/article/barry-church-fined-24309-for-hit-on-rob-gronkowski
Churcot megszabadították 24.309 dollártól (azt amúgy lehet tudni, hogy ez az összeg hogy jön ki?😊 )
NB2
Te vagy a nagyfőnök. Fogod magad, ráütsz a billentyűzet szám részére és ami kijön azt kipostáztatod a titkárnőddel. Én kipróbáltam és 46541 jött ki. Church szerencséjére nem én vagyok a nagyfőnök.
Matthew99
Biztosan nekik is van "piramisuk", elengedik a golyót és amelyik rekeszben kiköt annyi a büntetés 😊.
takirob69
 www.youtube.com/watch?v=wz-PtEJEaqY

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
takirob69 New England Patriots 19
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000911327/article/barry-church-fined-24309-for-hit-on-rob-gronkowski
Churcot megszabadították 24.309 dollártól (azt amúgy lehet tudni, hogy ez az összeg hogy jön ki?😊 )
NB2
Te vagy a nagyfőnök. Fogod magad, ráütsz a billentyűzet szám részére és ami kijön azt kipostáztatod a titkárnőddel. Én kipróbáltam és 46541 jött ki. Church szerencséjére nem én vagyok a nagyfőnök.
Matthew99
Biztosan nekik is van "piramisuk", elengedik a golyót és amelyik rekeszben kiköt annyi a büntetés 😊.
több mint 8 éve
Sokkal egyszerűbb a megoldás. Ez pont 30000 kanadai dollár. Ez jelzés, hogy a kanadaiak átveszik a világuralmat.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 325 — Invisible man
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 328 — nabege2@yahoo.com
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/n1cvknxa68twxwbw2fq6
Barry Church fined $24,309 for hit on Rob Gronkowski
Barry Church's hit that injured Rob Gronkowski during the AFC Championship Game has resulted in a fine. The Jaguars safety was fined $24,309 for the hit that had Gronk exit the game before the half.