New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
ezek szerint nem látta. (vagy tesz rá).Ő mindenről tud. Pontosabban mindenről IS.
winston
több mint 8 éve
a bringás résznél én is fogtam a fejem, kepzeltem mit érezhet ilyenkor az öreg, de ezek szerint nem látta. (vagy tesz rá).Nem látja meg, nincs Snapface 😀Megjött a harmadik rész is 😊Képzelem BB fejét, amikor meglátja ezt a három marhát száguldozni meg bicajozni 😀
www.facebook.com/tomvstime/videos/2087753818125026/
ervinator
Wyatt
twitter.com/twitter/statuses/958147812247719936
ervinator
több mint 8 éve
Foles ha tart a fal jó, de ha van rajta nyomás nem, ilyen egyszerű.Ezt is erősen várom...úú ezt én is várom 😊
Sinisa
amúgy szerintetek Foles tud még 1x olyan parádés játékot mutatni mint a vikingek ellen? Amennyi Philly meccset láttam, eléggé hektikus volt a teljesítménye. Azért az az offense nagyon rendben van,remek fal, erős futójáték és mellé azért Ertz baromi jó, és Smith és társai is elkapják azért a lasztikat 😀
manuszka86

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem látja meg, nincs Snapface 😀Megjött a harmadik rész is 😊Képzelem BB fejét, amikor meglátja ezt a három marhát száguldozni meg bicajozni 😀
ervinator
Wyatt
twitter.com/twitter/statuses/958147812247719936
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Megjött a harmadik rész is 😊Képzelem BB fejét, amikor meglátja ezt a három marhát száguldozni meg bicajozni 😀
ervinator

több mint 8 éve
Ezt is erősen várom...úú ezt én is várom 😊
Sinisa
amúgy szerintetek Foles tud még 1x olyan parádés játékot mutatni mint a vikingek ellen? Amennyi Philly meccset láttam, eléggé hektikus volt a teljesítménye. Azért az az offense nagyon rendben van,remek fal, erős futójáték és mellé azért Ertz baromi jó, és Smith és társai is elkapják azért a lasztikat 😀
több mint 8 éve
Ezt is erősen várom...www.espn.com/video/clip?id=22005323
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok a következő QB-WR párosnál is meglesznek-e ezek az extra tréningek meg arra, hogy ha Dola nem marad akkor lesz-e olyan WR aki képes lesz ennyi áldozatot hozni
mert a vak is látja milyen rengeteget profitálnak belőle...
(Mitchell-t szívesen látnám ezeken az eseményeken)
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Megjött a harmadik rész is 😊"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Hát igen, tavaly nagyjából egy 5 percig lehetett rendesen izgulni. Előtte nem voltunk játékban, Edelman elkapása után pedig nem nagyon volt más opció.Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊Tavaly td különbséggel nyertünk, mit akarsz még? 😀
NB2
Kókusz8
Bár, ha nagyon bele akarnánk menni, szerintem tavaly iksz lett a vége (ugye a rendes játékidőre szoktak menni a fogadások is), de tényleg durva, hogy leírva ez a volt a legnagyobb különbségű Super Bowl a Brady érában 😀

több mint 8 éve
Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊Tavaly td különbséggel nyertünk, mit akarsz még? 😀
NB2
több mint 8 éve
Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊Igen, én is elviselnék egy ilyen Titans-meccs jellegű SB-t. (Az idei DR meccsen 3. negyedben az egész társaság kávézott és izgett-mozgott, hogy el ne aludjon a tévé előtt.) Utólag jó volt izgulni a tavalyi SB-on, de a meccs alatt... Amúgy nem szokásom sokszor visszanézni egy meccset, de a tavalyi SB-t, a második félidőt már vagy 6x megnéztem. (Transzkontinentális repülésnél ideális program 😊 ) Az szerintem felülmúlhatatlan.
NB2
több mint 8 éve
Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊Látod, így is mindenki panaszkodik, hogy milyen unalmas 😀
NB2

több mint 8 éve
Olyat nem kérhetek, hogy nyugodtan nyerjünk?😊 Azért az emberi szív tűrőképessége is véges 😊
több mint 8 éve
Mondjuk egy ilyennél nem maradna meg a ház oldala, de hát ezt mondtam a Seahawks és a Falcons elleni döntők jóslatával kapcsolatban is, és akkor kurva nagy tombolás lett a vége 😀www.youtube.com/watch?v=UWdE0vpIdgc

több mint 8 éve
Itt a második rész 😊szóval akkor erre az idényre ennyi TB-Jules összjátékkal érjük be...
www.facebook.com/tomvstime/videos/2084671908433217/
ervinator

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
(azt amúgy lehet tudni, hogy ez az összeg hogy jön ki?😊 )
NB2
kicsit lejjebb görgetve megtalálod a tételenkénti listát (azért ilyen fura a szám amúgy, mert 2012 óta mindig automatikusan évente 5%-kal növekedik a pénzbüntetés összege)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=wz-PtEJEaqYBiztosan nekik is van "piramisuk", elengedik a golyót és amelyik rekeszben kiköt annyi a büntetés 😊.www.nfl.com/news/story/0ap3000000911327/article/barry-church-fined-24309-for-hit-on-rob-gronkowskiTe vagy a nagyfőnök. Fogod magad, ráütsz a billentyűzet szám részére és ami kijön azt kipostáztatod a titkárnőddel. Én kipróbáltam és 46541 jött ki. Church szerencséjére nem én vagyok a nagyfőnök.
Churcot megszabadították 24.309 dollártól (azt amúgy lehet tudni, hogy ez az összeg hogy jön ki?😊 )
NB2
Matthew99
takirob69
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Biztosan nekik is van "piramisuk", elengedik a golyót és amelyik rekeszben kiköt annyi a büntetés 😊.www.nfl.com/news/story/0ap3000000911327/article/barry-church-fined-24309-for-hit-on-rob-gronkowskiTe vagy a nagyfőnök. Fogod magad, ráütsz a billentyűzet szám részére és ami kijön azt kipostáztatod a titkárnőddel. Én kipróbáltam és 46541 jött ki. Church szerencséjére nem én vagyok a nagyfőnök.
Churcot megszabadították 24.309 dollártól (azt amúgy lehet tudni, hogy ez az összeg hogy jön ki?😊 )
NB2
Matthew99
több mint 8 éve
Sokkal egyszerűbb a megoldás. Ez pont 30000 kanadai dollár. Ez jelzés, hogy a kanadaiak átveszik a világuralmat.

több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000911327/article/barry-church-fined-24309-for-hit-on-rob-gronkowskiTe vagy a nagyfőnök. Fogod magad, ráütsz a billentyűzet szám részére és ami kijön azt kipostáztatod a titkárnőddel. Én kipróbáltam és 46541 jött ki. Church szerencséjére nem én vagyok a nagyfőnök.
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve