New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Házi mozi 😀Egy kis elemzés... Brady & Hogan Connection
www.youtube.com/watch?v=Me_BOg9MUEQ
Szerkesztette: Demecs
több mint 9 éve
Nem hinném. A haverja kinn lesz a stadionban. Ő szerintem megy velük, hogy azért legyen ott valaki, aki ért a szakmához. 😉OFF:respectvv4laci
Üdv!
Tőlünk kik mennek a SPORT TV-be?
A FALCONS-nál szervezik a saját embereiket!
Üdv:
GOSB5!
GOSB5
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
OFF:respectvv4laci
Üdv!
Üdv:
GOSB5!
GOSB5
több mint 9 éve
Houston készül a SB-ra, szerintük nagy esélyessé lépett elő a Falcons. 😀Valakinek csúnyán belelógott a keze a bilibe 😊
twitter.com/wendyradio/status/825407971207294977/photo/1
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
OFF:Üdv!
Üdv:
GOSB5!
GOSB5
több mint 9 éve
Na attól szokott kiverni a hidegveríték, ha zónázunk...Csak egy gondolatkísérlet...Szerintem az esetek többségében zónázni fogunk.
Ki mennyire lenne meglepve ha kezdésnél Butler helyett Rowe-t tennénk Julio-ra a fizikai adottságai miatt (természetesen safety segítséggel, ez nem is kérdés), Ryan kapná Sanut, Butler pedig menne slotba?
Castleai01
Egon
A szoros emberfogás a LS-n az elkapók kemény jammelésével szerintem sokkal jobban megy nekünk és az atlantai ütempasszok ellen is sokkal hatékonyabb lehet.
több mint 9 éve
Houston készül a SB-ra, szerintük nagy esélyessé lépett elő a Falcons. 😀twitter.com/wendyradio/status/825407971207294977/photo/1
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
én tuti nem tenném rá Butlert, -15 kg és -11 cm, ha jól emlékszem a magas elkapókra sosem állítottuk rá (Green, D.Thomas) mondjuk Ryan sem jó választás (ő még skillben is le van maradva), Rowe tűnik a legjobb választásnak ha fizikálisan akarjuk kicsit megdolgozni JJ-t, viszont benne hatalmas a DPI faktor
(de szerencsére BB-ék milliószor jobban értenek hozzá)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Csak egy gondolatkísérlet...Szerintem az esetek többségében zónázni fogunk.
Ki mennyire lenne meglepve ha kezdésnél Butler helyett Rowe-t tennénk Julio-ra a fizikai adottságai miatt (természetesen safety segítséggel, ez nem is kérdés), Ryan kapná Sanut, Butler pedig menne slotba?
Castleai01
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Ha középről indul akkor inkább Ryan, ha szélről akkor Butler fog vele menni. De s mindig lesz a közelben. Kevés yac ra számítok JJ től mert mind Ryan, mind Butler kimagaslóan hatékonyan szerel.
több mint 9 éve
Csak egy gondolatkísérlet...Ki mennyire lenne meglepve ha kezdésnél Butler helyett Rowe-t tennénk Julio-ra a fizikai adottságai miatt (természetesen safety segítséggel, ez nem is kérdés), Ryan kapná Sanut, Butler pedig menne slotba?
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Federer ma megnyerte 35 évesen a 18. Grand Slam tornát az Australian Openen! Ezek után tuti a gyűrű! 😊
több mint 9 éve
Passz, tőlem még Beki vette át, azután nem követtem, hogy elpasszolta az 1400 yardos, filléreket kereső Sanderst meg az 1. kört Kevin White-ért 😀Mennyire rombolta le Bekkencs?Nem Sonka volt?
Wyatt
gdavid

több mint 9 éve
Mennyire rombolta le Bekkencs?Nem Sonka volt?
Wyatt
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Szeptember: nincs Brady, Gronk nem nagyon kap szerepet, Edelman nem százszázalékos, Garoppolo is megsérül, egy döcögős siker, egy döcögőssé váló, egy sima, és egy olyan vereség, amin semmi nem jött össze. 3–1Október: visszatér Brady, visszatér Gronk, Edelman is egyre jobb állapotban, négy sima győzelem. 4–0
November: elment Collins, megsérült Gronk, előlépett Julian. Vereség az SB-visszavágón, nyögvenyelős siker két nem éppen kiemelkedő csapat ellen. 2–1
December: a védelem feljavult, a Rams ellen 59. percig nem engedett TD-t, a Broncos és a Jets ellen egyáltalán nem, a Ravens ellen is csak akkor, amikor a saját célterület előtt eladtuk a labdát. 4–0
Január: egy kis megakadást leszámítva sima meccs a Dolphins ellen, szenvedős játékkal azért sima győzelem a Texans ellen, a Steelers ellen nagyon megakadás sem volt. 3–0
A páratlan hónapokban kicsit akadozott a játék időnként, jöttek a hátráltató tényezők, a párosakban viszont kiválóan ment a csapatnak. A Super Bowlt februárban rendezik... 😊

több mint 9 éve
Úristen ez mennyire kurva jól néz ki. Elviselnék egy ilyet 😀Igen csak szerezös darab. Csak 1 éven keresztül kell rà gyüjteni. 😀
www.instagram.com/p/BPvzLY5gjNz/
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
A listán concussion van a neve mellett. Akkor az elírás. Fura lett volna, max ha lefejeli a zuhanytálcát...Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!Sehogy, náthás a lelkem (vagy fosós-hányós). Ebner agyát rázták meg a gaz kohászok, de ma már kijöhetett az elsötétített szobából.
Kollega
tomi-tomi
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!Sehogy, náthás a lelkem (vagy fosós-hányós). Ebner agyát rázták meg a gaz kohászok, de ma már kijöhetett az elsötétített szobából.
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ha valaki esetleg értesült róla, hogy Gostkowskinak hogy sikerült összeszednie egy agyrázkódást, kérem ne hallgassa el!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Jeles nap ez a mai! Ma van 17 éve hogy kenevezték BB-t! 😊12-eske is megemlékezett róla
Proxi
www.instagram.com/p/BPyHUqCDHTW/