New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Az elkapó hiánya engem, így a végére már annyira nem izgat, onnantól hogy Strong kiment már nem érdekelt senki. Kukázunk valami veteránt, hozunk egy-két korlátozottan használható UDFA-t (ugye Lance Moore?), és bízunk benne hogy Toon beérik végre. Amiért még nyugodt vagyok, hogy jött Spiller, ezzel megoldott a tavalyi legnagyobb lyuk az O-ban, amit Sproles távozása hagyott. Korábban is szó volt róla, SP rendszerének fontos eleme egy ilyen RB, és most végre megint van.Loomis lenyomott éjjel egy ilyen szöveget: nem cseréljük el Stills-t, ha a kereten lévőkkel nem lettünk volna elégedettek....
Engem a G hiánya zavar inkább, illetve nem is zavar, csak egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy Evans egy műtéttől visszanyerje a formája 50%-át legalább, illetve hogy Lelito 100%-os starterként hogy fog teljesíteni.
Alapvetően, olyan játékosokat hozott Loomis, akik fizikálisak, nagyot tudnak ütni, és ez ami hiányzott eddig a csapatból. Ha Vaccarot jövőre nem erőltetjük, hogy azt játssza, amiben nem jó (megj.: lehet hogy tényleg valami sérülés miatt nem játszotta azt, de akkor meg miért nem b-tuk IR-re a 10. héten?), és PJ-t sikerül szintén úgy használni, ahogy kell, akkor ez egy jó secondary lehet. (Swann draftolása jól mutatja, hogy nem akarunk abba a hibába esni, hogy ha valaki lesérül, akkor nem lesz megfelelő pótlék. Dixon is jó játékos, az évek bizonyítják, hogy a sec-be nagyon kell a depth...)
A két hátsó körös játékos Tull és Davison egyértelműen projektek, de ők is eddig nem látott stílust képviselnek. Tull egy teljesen logikus pick volt, Davison egy kicsit nehezebben érthető, nekem ő egy fiatalabb Bunkley hasonmás, és nem teljesen értem hogy a 3-4-es falban mi a tervünk vele, de legyen. Tull pedig egyértelműen azért van itt, hogy ha Jr.-ral valami történik, ne nézzünk ostobán ki a fejünkből, hogy nincs B terv.Gyurma Pappa
Kicsit magyarázkodós szaga van, de ő mondta.
Tull nem fog részt venni a közös munkában még egy kicsit, mert volt valami vállas műtétje. A csávó sérült vállal tolt a combine-on 26 fekvenyomást a 225 fonttal. Mindenesetre Payton nagyon oda van érte.
Davison szvsz stílusra más mint Bunkley, a gyerekben ott mozog a pass rusher, míg Bunkleynak ez nem erőssége.
Davison amúgy birkózott is, Kikaha után a második küzdősportosunk idén (ő judós).
Nekem erről a Tull-Davison párosról kinézetre meg játékstílusra ír kocsmai bunyósok ugranak be elsőre: nem atléták, de ha fel kell állni, csak ők jönnek ki saját lábon a balhé végén a kricsmóból.
több mint 10 éve
Az elkapó hiánya engem, így a végére már annyira nem izgat, onnantól hogy Strong kiment már nem érdekelt senki. Kukázunk valami veteránt, hozunk egy-két korlátozottan használható UDFA-t (ugye Lance Moore?), és bízunk benne hogy Toon beérik végre. Amiért még nyugodt vagyok, hogy jött Spiller, ezzel megoldott a tavalyi legnagyobb lyuk az O-ban, amit Sproles távozása hagyott. Korábban is szó volt róla, SP rendszerének fontos eleme egy ilyen RB, és most végre megint van. Engem a G hiánya zavar inkább, illetve nem is zavar, csak egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy Evans egy műtéttől visszanyerje a formája 50%-át legalább, illetve hogy Lelito 100%-os starterként hogy fog teljesíteni.
Alapvetően, olyan játékosokat hozott Loomis, akik fizikálisak, nagyot tudnak ütni, és ez ami hiányzott eddig a csapatból. Ha Vaccarot jövőre nem erőltetjük, hogy azt játssza, amiben nem jó (megj.: lehet hogy tényleg valami sérülés miatt nem játszotta azt, de akkor meg miért nem b-tuk IR-re a 10. héten?), és PJ-t sikerül szintén úgy használni, ahogy kell, akkor ez egy jó secondary lehet. (Swann draftolása jól mutatja, hogy nem akarunk abba a hibába esni, hogy ha valaki lesérül, akkor nem lesz megfelelő pótlék. Dixon is jó játékos, az évek bizonyítják, hogy a sec-be nagyon kell a depth...)
A két hátsó körös játékos Tull és Davison egyértelműen projektek, de ők is eddig nem látott stílust képviselnek. Tull egy teljesen logikus pick volt, Davison egy kicsit nehezebben érthető, nekem ő egy fiatalabb Bunkley hasonmás, és nem teljesen értem hogy a 3-4-es falban mi a tervünk vele, de legyen. Tull pedig egyértelműen azért van itt, hogy ha Jr.-ral valami történik, ne nézzünk ostobán ki a fejünkből, hogy nincs B terv.

több mint 10 éve
így munkából hazaérve csak két kérdés motoszkál bennem...- ki a f*szom az a Damian Swann
- hol az elkapó
egyébként meg defense wins championships, Kikaha lesackel mindenkit
amúgy durva kis warriorokat draftoltunk, vért isznak így profil alapján 😊
több mint 10 éve
Utoljára akkor draftoltunk 6 védőt, amikor még 12 körös volt a draft :p
több mint 10 éve
Azt hittem ma is későn kezdik. Lemaradtam nagyon?Kájzerszózeáhh
már vége
több mint 10 éve
Ez a videó nagyon jó, a srác is nyilván 😀 Meglátjuk.... Azt hittem ma is későn kezdik. Lemaradtam nagyon?

több mint 10 éve
KR/Spiller helyettes is érkezett...tényleg futni fogunk XD A srácnak csak 4,5ös negyvene van, de úgy robbant mint Sproles:több mint 10 éve
Ezek már nettó baromságok. OT, ILB, OLB-pickek frankók, azt mondom védhető a QB és a CB is kis vörösborral, na de ezeket ember...Az rohadtul látszik, hogy futni akarunk. Elhoztuk ennek nagymesterét C-nek, draftoltunk az első kör elején egy ehhez illő T-t, illetve FA-n szereztünk egy pazar, sokoldalú futót a két másik vaddisznónk mellé (ja meg Hightower?). Ugyanakkor szarunk rá, hogy mi van elkapó-fronton, a tavaly összeeső Colston mellett van a villantó és a sokat futó rendszerbe szerintem marhára illő Cooks, illetve több fiatal tehetség, akik közül kettőt minimum sokat kell foglalkoztatni. Persze mondjuk a Seahawks sem elit WR-sorral nyert SB-t.
D-oldalon rengeteg a "ha", ha Jordan megint felszívja magát, ha Jenkins és Hicks jól fog menni, ha Galette játszani fog, ha a két új pickünk hozza az elvártat, ha Browner és Byrd is villant és a sérülések nem jönnek be olyan szinten, mint tavaly...hm...
több mint 10 éve
jaah, az ilyesmit félreértettemA defensive oldalra való húzásokra...nfl_loverKire gondolsz? Jahri Evansre vagy Colstonra?atapapaAugusztusban eldől, hogy mit érnek a legmagasabb szintenBízok benne, hogy nem annyit, mint a korábbi ilyesmi húzásaink...nfl_lover
több mint 10 éve
nfl_lover
912
A defensive oldalra való húzásokra...Kire gondolsz? Jahri Evansre vagy Colstonra?atapapaAugusztusban eldől, hogy mit érnek a legmagasabb szintenBízok benne, hogy nem annyit, mint a korábbi ilyesmi húzásaink...nfl_lover
több mint 10 éve
Azt hiszem a Saints történetében nem szopattak még úgy újoncot, ahogy ezt a gyereket fogják idénCseréljük el Collinsért!😀😀😀
Atlanta native, #saints CB Damian Swann says he's a Falcons fan, then corrects himself. "I *was* a Falcons fan."atapapa

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Azt hiszem a Saints történetében nem szopattak még úgy újoncot, ahogy ezt a gyereket fogják az edzőtáborban idénAtlanta native, #saints CB Damian Swann says he's a Falcons fan, then corrects himself. "I *was* a Falcons fan."
több mint 10 éve
Haladunk a C+ (-) felé?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Nem, mi csak bountyt adunkMeg egy tábla piros mogyoróst...zemanlaMit adtunk érte? 😊zemanlaAz idei meg a 2016-os 6. körtatapapa
több mint 10 éve
Meg egy tábla piros mogyoróst...Mit adtunk érte? 😊zemanlaAz idei meg a 2016-os 6. körtatapapa

több mint 10 éve
Mit adtunk érte? 😊

több mint 10 éve
Paytonék olvasták a tegnapi bontásomat, rágyúrnak erre a körreKurvára nem hiányzik egy 40. DB, de ez van, ha a védelmed a 31. legtöbb yardot engedte.
több mint 10 éve
Enyémet is.Még egy CB 😮 Feltraddel!!!clbassPaytonék elrontják a tippjeimet. 😀EasyGhost
De..... három 5. körös pick... és?
Még a végén tleg legendás lesz.

több mint 10 éve
Még egy CB 😮 Feltraddel!!!clbassPaytonék elrontják a tippjeimet. 😀
több mint 10 éve
Még egy CB 😮 Feltraddel!!!clbassVazzz!
Épp nézem a 6. kört... :-/
Nah, ezt meg minek?????

több mint 10 éve
Még egy CB 😮 Feltraddel!!!
több mint 10 éve
Visszatérve egy kicsit az első körre, egy 3-4es sémában vagy egy 4-3ban jön elő jobban az ha a középső linebacker nem tud annyira a futás ellen védekezni mint a passz ellen? Gondolva itt Anthony Stephonera.Stephone-ról két adat: összesen 5 kihagyott szerelése volt a tavalyi szezonban és az ellenfél futói mindössze 3,2 yardot tettek meg akkor futásonként, ha ő volt a playnél az elsődleges szerelő védő.
Mert hogy 3-4ben ugye van két belső LB, bár egy kicsit nő a felelősségük azáltal hogy az OLBk mennek pass-rushra. Ő rá, mint kezdőjátékos lehet számítani a jelenlegi képességei alapján, vagy attól függ hogy az edzők meg tudják e tanítani, hogy hogy olvassa a playeket?EasyGhost
Hogy meg lehet-e tanítani arra, hogy jobban reagálja le a playeket? Jó kérdés.
több mint 10 éve
Fresno State FB:Davison was a 3x All @mountainwest selection. Had monster senior season – 8.5 sacks, 13.0 TFL as a NG.

több mint 10 éve
Visszatérve egy kicsit az első körre, egy 3-4es sémában vagy egy 4-3ban jön elő jobban az ha a középső linebacker nem tud annyira a futás ellen védekezni mint a passz ellen? Gondolva itt Anthony Stephonera.Mert hogy 3-4ben ugye van két belső LB, bár egy kicsit nő a felelősségük azáltal hogy az OLBk mennek pass-rushra. Ő rá, mint kezdőjátékos lehet számítani a jelenlegi képességei alapján, vagy attól függ hogy az edzők meg tudják e tanítani, hogy hogy olvassa a playeket?