New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
amikor az idei drafton először elgondolkodtam, érzésből én is egy dt-t hoztam volna pont hicks nyakára. aztán mivel a játékosokat nem ismerem jól, és hiába követtem a combine-t, vagy olvasom a híreket, próbáltam valami logikát találni. nézegettem az elmúlt 10 év draftjait, próbáltam elemezni a későbbi történéseket és statisztikai alapon gondolom azt, hogy ha nem esik 13-ig valamelyik top6-ba várt rusher, akkor húzzunk wr-t.nyilván van ellenpélda, de nagyobb arányban az elkapók aratnak maradandót, ha az első 20 picket nézem. nekünk ez a poszt need, húzzuk be.
az első 20 hely után meg annyira megkavarodhatnak a dolgok, hogy onnan már szinte felesleges pontos pickeket belőni. bpa üzemmódban tömjük a lyukakat. kiváló falembert lehet a 2. 3. körben hozni a labda mindkét oldalára, ahogy ilb-t is. a későbbiekben meg te, vagy db kukázás, irányító, vagy rugó, az már ott kb. tök mindegy. remekeljenek a scoutok.
mondjuk hicks és shelton fantasy-s beárazása szerintem nem a valós képet adja. ha statokban nem is lenne nagy eltérés köztük, azt nem mondhatjuk, hogy emberileg, vagy akár egészségben nem durranhat a rookie akkorát, ami a végén sokkal nagyobb értéket ad a csapatnak.
több mint 10 éve
És Shelton kinek a helyén játszana? Félreértés ne essék, nem kötekedni akarok, inkább csak közösen gondolkodni.
Úgy hiszem, hogy azt a játékost kéne korán választanunk, aki a legnagyobb fejlődést adhatja a csapatnak.
Példa:
Hicks, mint DT ér 80 pontot a maximális százból, hozunk egy Sheltont, aki optimista becslés szerint mondjuk legyen a következő két évben 82-t érő DT. Vele javulunk két pontnyit akkor a hitvány védelemben.
Míg egy Lelito, aki ér 70-t OG-ben, kap a nyakára egy 78-t érő La'el Collinst.
Levegővétel nélkül Collinst húznám.
De lehet hogy nem nekem van igazam, hiszen inkább a védelemben kell javulnunk (még ha az OL vagy az elkapósor bizonyos tekintetben gyengült)
több mint 10 éve
szerintem azért az ilb-eken is múlik, hogy mennyire tudjuk fogni a futást, meg a dt-ken is.szerintem a legjobb az lenne ha 13.-ra ha még bent van sheltont húznánk.vele sztem javulna a futás elleni védelem meg talán középről is érkezne nyomás.aztán a 31. re vagy a második körben jöhetne egy ilb ellerbe mellé mondjuk perryman vagy kendricks. akkor talán a védelem szódával elmenne.Azért oda nem árt egy olyan playa aki emberezni is tud és a futás ellen se teljesen homály (ami szintén nem ártana, mert ott sem tartozunk a liga elitjébe 😛 ) ...a top prospecteknek viszont nem ez az erősségük. Én is elgondolkodtam már azon amin Ata, de lövésem nincs 😊 Junior helyére luxus, depthbe luxus, másik oldalra meg más kvalitások is kellenek (van olyan prospect aki a fénykorában lévő Antony Spencerre hajaz?) A rush javítására egy Shelton pick is jó irány lenne szerintem. Több tere lenne másoknak...clbassFelmerült bennem egy kérdés: ha egy pass rusher OLB-t draftolunk, kinek a helyén fog játszani?szerintem végre játszhatunk akkor igazi 3-4 et, és a cam jordan mellett linebacker lehetne.kapitnono
Mert ha abból indulunk ki, hogy Jr-t nem tiltják el és nem cseréljük el, a frontból pedig ő hozta tavaly egyedül azt, amit tud, akkor hová tesszük alapfelállásban az annyira várt pass rushert?atapapa

több mint 10 éve
Ilyesmire gondoltam, két LB-vel, 5 rusherrel azért nem minden playnél megyünk az irányítónak. Szóval egyre inkább pártolok el attól, hogy pass rushert húzzunk 13-nál. Még ha lenne értelme is, azért nem Haralson miatt volt harmatgyenge tavaly a D.
több mint 10 éve
Azért oda nem árt egy olyan playa aki emberezni is tud és a futás ellen se teljesen homály (ami szintén nem ártana, mert ott sem tartozunk a liga elitjébe 😛 ) ...a top prospecteknek viszont nem ez az erősségük. Én is elgondolkodtam már azon amin Ata, de lövésem nincs 😊 Junior helyére luxus, depthbe luxus, másik oldalra meg más kvalitások is kellenek (van olyan prospect aki a fénykorában lévő Antony Spencerre hajaz?) A rush javítására egy Shelton pick is jó irány lenne szerintem. Több tere lenne másoknak...Felmerült bennem egy kérdés: ha egy pass rusher OLB-t draftolunk, kinek a helyén fog játszani?szerintem végre játszhatunk akkor igazi 3-4 et, és a cam jordan mellett linebacker lehetne.kapitnono
Mert ha abból indulunk ki, hogy Jr-t nem tiltják el és nem cseréljük el, a frontból pedig ő hozta tavaly egyedül azt, amit tud, akkor hová tesszük alapfelállásban az annyira várt pass rushert?atapapa
több mint 10 éve
Felmerült bennem egy kérdés: ha egy pass rusher OLB-t draftolunk, kinek a helyén fog játszani?szerintem végre játszhatunk akkor igazi 3-4 et, és a cam jordan mellett linebacker lehetne.

több mint 10 éve
Felmerült bennem egy kérdés: ha egy pass rusher OLB-t draftolunk, kinek a helyén fog játszani? Mert ha abból indulunk ki, hogy Jr-t nem tiltják el és nem cseréljük el, a frontból pedig ő hozta tavaly egyedül azt, amit tud, akkor hová tesszük alapfelállásban az annyira várt pass rushert?
több mint 10 éve
jahri evans 2015-ös base salary-je 6.8 m-ról 1 m-ra csökkent,3.8 lesz 2016-ban, és 4.9 2017-ben.Nem tudom mi legyen a véleményem 😊
így jelenleg 5 misi cap space-ünk van.Ennyi talán elég lesz a rookiek leigazolásához.
Loomis megint megcsinálta.kapitnono
Részben örülök, hogy maradt, de szerintem ő már nem lesz többé pro bowler. Kissé olyan érzésem van, mint amikor Harperbe vagy Will Smith-be kapaszkodtunk még évekig a zenit után. Tényleg remélem, hogy a megtartása nem jelenti azt, hogy a posztra nem keresünk a drafton frissítést.
Olyan szerződést kötöttünk vele, hogy 2016-ban se érje meg kirakni, mert akkor csak 1 milliót nyernénk vele és 7 millió ragadna a sapkában. Viszont 2017-ben pont az ellenkezője valósul meg: 2 millió dead moneyra jut majd 6 millió spórolás. Vagyis hosszabbítottunk vele egy évet, de már most esélytelen, hogy a kereten legyen 2 év múlva.
több mint 10 éve
vagy csak mutogatni akarjuk a roookie-knak, mint rossz példátLegyen akit IR-re zavar Vaccaro az edzőtáborban :pegy évre visszaigazoltuk a wr joe morgant.kapitnonona, őt mi a f-nak?Gyurma Pappa
Ez számomra olyan igazolás, amely után idén már párszor elmormoltam magamban: remélem az 53-as keretet nem éli meg.
Ha azt elérjük vele, hogy pár csapat nem cserél elénk a drafton egy spedsterért, mert nekünk van olyan, már akkor megérte 😊atapapa
több mint 10 éve
Legyen akit IR-re zavar Vaccaro az edzőtáborban :pegy évre visszaigazoltuk a wr joe morgant.kapitnonona, őt mi a f-nak?Gyurma Pappa
Ez számomra olyan igazolás, amely után idén már párszor elmormoltam magamban: remélem az 53-as keretet nem éli meg.
Ha azt elérjük vele, hogy pár csapat nem cserél elénk a drafton egy spedsterért, mert nekünk van olyan, már akkor megérte 😊
több mint 10 éve
Egyre inkább azon vagyok, hogy vagy fel vagy le kéne mozogni a 13. pozícióbólclbassSzerintem nem kizárt hogy előttünk 1-2 csapat berícsel, és valami váratlan ajándék essen az ölünkbe 13-nál.
Jómagam úgy hiszem, hogy számunkra legalább olyan fontos a jó G, mint a legtöbb csapatnak a jó T, így ha Paytonék szerint valamelyik betonbiztos megoldás Brees megóvására, akkor jöjjön 13-nál. Persze jobb lenne ilyet találni egy hátratréddel 😊
Az én kevésbé tájékozott szememnek kábé (az irányítókon kívül) 6-8 olyan játékos van, aki a top10-et és a felcserét megéri, erre a harmadik kör alkalmas lenne (mint Ellis-nél).
Bár ha már felcsere, akkor inkább erőltetném azt az 1/31-nél, egy mellé dobott harmadik körrel az 1/20 közelébe lehetne férkőzni, ahol vannak még igen jó ígéretek.
több mint 10 éve
jahri evans 2015-ös base salary-je 6.8 m-ról 1 m-ra csökkent,3.8 lesz 2016-ban, és 4.9 2017-ben.így jelenleg 5 misi cap space-ünk van.Ennyi talán elég lesz a rookiek leigazolásához.
Loomis megint megcsinálta.

több mint 10 éve
ez egy nagyon jó kérdés, akkor vajon miért küldtük el tavaly?sokat nem fog játszani, jól megleszünk nélküle.egy évre visszaigazoltuk a wr joe morgant.kapitnonona, őt mi a f-nak?Gyurma Pappa

több mint 10 éve
egy évre visszaigazoltuk a wr joe morgant.kapitnonona, őt mi a f-nak?

több mint 10 éve
kendrickset max 1/31-re tudnánk behúzni, de kétlem hogy a draft top ilb-je bent lenne 1/31-nél.Én inkább remélem, hogy perrymant húzzuk be a másodikban.egy mock ide:kizártnak tartom, hogy white vagy fowler bent legyen 13-ra, de szerintem kendricks-ről is lecsúszunk a másodikban :/clbass
1. kör - wr (olb,de) kevin white (dante fowler jr)
1. kör - olb,de (wr) eli harold (bershad perriman)
2. kör - ilb eric kendricks
3. kör - ol ali marpet
3. kör - qb bryce petty
5. kör - dl henry anderson
5. kör - te blake bell
6. kör - dl ellis mccarthy
7. kör - ol corey robinsonadam77

több mint 10 éve
egy mock ide:kizártnak tartom, hogy white vagy fowler bent legyen 13-ra, de szerintem kendricks-ről is lecsúszunk a másodikban :/
3. kör - ol ali marpet
3. kör - qb bryce petty
5. kör - te blake bell
7. kör - ol corey robinsonadam77
több mint 10 éve
egy ilyesmi rosterrel neki lehetne menni az évnek. látszik hova kell ember. irányítóból elég kettő a szezonra, helyére jöhet egy futó.qb - brees, mccown, draft
rb - spiller, ingram, robinson, lorig
wr - cooks, colston, toon, jones, coleman, draft
te - watson, hill, draft
ol - unger, armstead, evans, lelito, strief, harris, draft, draft
dl - bunkley, jenkins, jordan, hicks, foster, draft, draft
lb - galette, hawthorne, ellerbe, haralson, humber, edebali, powell, draft, draft
s - byrd, vaccaro, bush, warren, sunseri (sanford)
cb - lewis, browner, wilson, dixon, sjb
egy mock ide:
3. kör - ol ali marpet
3. kör - qb bryce petty
5. kör - te blake bell
7. kör - ol corey robinson
több mint 10 éve
Egyre inkább azon vagyok, hogy vagy fel vagy le kéne mozogni a 13. pozícióból. Mockok alapján nagyon úgy fest, hogy a legjobb DE/OLB-k, WR-ek kimennek előttünk, Shelton is valószínűleg. CB-t nem szeretnék, a top OT-k pedig szerintem nem érik meg itt, ha OG-ként szeretnénk őket alkalmazni, Gregory problémás, Dupree itt reach. Verzió 1# felfelé:
1. kör: Drága lenne, mert szerintem TOP 5 környékére kéne felmenni a Fowler/Beasley/Ray trió egyikéért. (másik első körünk ugrott)
2. kör: A.J. Cann a legtöbbre tartott, tapasztalt OG
2. kör: két harmadikkörösön vissza a másodikba Denzel Perryman ILB-ért. Őt nagyon szeretném, de nem fogja megélni a harmadik kört.
Ez így három instant starter a legfontosabb hiányposztokra.
5. kör: Darren Waller WR 6-6-os magassága mellé 238-at nyom. Igazi szörny a csávó. Majd minden felmérőadata jobb mint DGB-nek (4.46-os a negyvene)
5. kör: DT
a többi zavarosban halászás
Verzió 2# lefelé:
1. kör: hátra 5 helyet és La'el Collins aki bemozgatható OG-nek, de RT is lehet (kapunk egy harmadik kört)
1. kör: Harold OLB
2. kör: Denzel Perryman ILB
2. kör: két harmadik körön vissza Phillip Dorsett speedster WR
3. kör: Ali Marpet OG, Evans is pótolva vagy Collins mehet RT-be
5. kör: DT/DE
5. kör: TE
6. kör: OLB
7. kör: ILB
több mint 10 éve
Dorsett vélhetően nem az első napon fog elkelni,és habár elsősorban én se hozzá hasonló kvalitású elkapót húznék először, egy harmadik körben lehet ő már BPA. Ott már örömmel berángatnám.
több mint 10 éve
2009-ben is két speedsterrel dolgoztunk (Meachem és Henderson). És akkor nem volt egy Ingram típusú work horse futónk, most meg kettő is van. Cooks nem tipikus speedster, ő képes arra szerepre, amit Moore töltött be, ebből mutatott tavaly is ízelítőt. Dorsett iránti érdeklődés tökéletesen illik Payton rendszerébe, és szerintem Hill és Spiller lesz Shockey (Jimmy) és Bush a RZ-ban. Ha Toon mutatna valamennyi életjelet, részben meg is oldhatná Colston tehermentesítését, mert azért az egyértelmű hogy ha #12 megvillan, általában nagyot is tud alkotni, csak már nem az a go-to-guy aki volt mondjuk 2011-ig. Minél többet gondolkodok, annál jobbnak gondolom a Jimmy trade-t, több szempontból is. Egyfelől az egyértelmű anyagi indok, amit felesleges túlmagyarázni a jövőre tekintettel. Jimmyvel kapcsolatban egyre inkább az volt az érzésem, hogy már nem az a szerény gyerek aki volt, kissé ironikusan a Seahawks meccs előtti szóváltása volt az első komolyabb intő jel. Aztán úgy gondolom, hogy egy ilyen játékos luxus volt ebben a csapatban. Ahogy ata szokta mondani: Brees meg volt a Jimmy előtti időkben is, most sem féltem.
A Stills cserével kicsit vegyesek az érzéseim, amit könnyen feledtethet, ha Ellerbe nem missel annyit, mint Lofton. Sokat kritizáltam Stillst, mert nem vállalta a plusz yardokért az ütközéseket, ahogy mondjuk Colston teszi, és sokat menekült idejekorán oldalra, meg ugye annak idején a csúszása sem volt véletlen az 5. körig, és minden bizonnyal lehet valami azokban a pletykákban, hogy elég primadonna volt.
Ha igazak a fent "fegyelmi" problémák, a WR és TE edzők elbocsátása elég jól érthető indokkal történt, és visszapörgetve az eseményeket, számomra megerősíti a kirúgás ténye, hogy a fenti "történetek" igazak lehetnek. De nyilván az sem kizárt, a nevezett edzők nem passzív szereplői voltak ennek az eseményláncnak.
De természetesen ezek csak feltételezések.

több mint 10 éve
a két speedster alkalmazására olyan teóriák vannak, hogy komoly mély safety munkát kíván az együttes levédekezésük, ezért nem marad extra ember a boxra, így könnyebb lehet a futás.adam77mondjuk ebben is van igazság

több mint 10 éve
a két speedster alkalmazására olyan teóriák vannak, hogy komoly mély safety munkát kíván az együttes levédekezésük, ezért nem marad extra ember a boxra, így könnyebb lehet a futás.
több mint 10 éve
Paytonéknak nagyon tetszett Phillip Dorsett teljesítménye a pro dayen(4.25 öt futott 40-en) és személyesen is találkoznak majd vele. Én személy szerint jobban örülnék egy magasabb elkapónak, ilyen alacsony speedsternek itt van cooks, szerintem bőven elég.

több mint 10 éve
Annyiban örülök, hogy így szerintem nem lesz korai CB draft. (nagyon nem szeretném)clbassSzerintem van annyi needünk, hogy a CB korán ne jöjjön szóba. Ehhez nem kellett szvsz Wilson se, "elég" volt hozzá Browner 😉